More Than This. Kap 14.

2012-06-28 | 23:49:44 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

Vi äter upp den goda frukten och glassen och sedan gör vi oss iordning för sängen för imorn hade vi tänkt shoppa lite som vi kan ha med oss nu när vi åker bort. Vi kramar varandra godnatt och sedan skiljs vi åt, hon går upp i trappan och jag går in på mitt rum. När jag lägger mig i sängen så skickar jag ett snabbt godnatt-sms till Niall innan jag somnar med ett väldigt stort leende på mina läppar.




~ 2 dagar senare ~


Beas P.O.V


Nu sitter jag och Zayn och väntar på flyget som ska ta oss till Bradford. Fast vi behöver bara sitta och vänta i ungefär femton minuter innan vi kan gå på planet. Och när vi har satt oss tillrätta så tar jag direkt fram godiset som vi köpte tidigare idag. Jag lutar huvudet på Zayn's axel och sedan börjar jag mumsa på godiset.
När jag nästan har ätit upp hela påsen så lägger jag ifrån mig den och somnar djupt med Zayn's arm runt mig.
Jag vaknar sedan till av att Zayn puttar mig lite lätt på armen och säger att vi är framme. Jag reser mig och tar mina saker sedan går jag tätt bakom Zayn ut genom planet. Vi går direkt till där man får sina väskor och när vi äntligen har fått våra väskor så går vi ut och letar efter en taxi. Som tur är så hittar vi en ganska snabbt, och sedan så tar det inte så lång tid till Zayn's hus. Men på vägen dit så känner jag att jag börjar bli mer och mer nervös.
"Zayn, I'm so nervous!"
"You don't have to be that baby!"
"But what if they don't like me?"
"Stop it! They're gonna love you, just be yourself!" säger han och ler mot mig och pussar mig på pannan.
När vi sedan är framme så tar vi våra väskor och så betalar Zayn chauffören. När han har betalat så går vi mot ytterdörren och när vi är framme så knackar Zayn först och sedan öppnar han dörren direkt. När vi kommer in så kommer Zayn's mamma gåendes mot oss. Hon kramar först om Zayn och säger hej, och sedan vänder hon sig mot mig.
"Hello Bea! Nice to meet you! Zayn has told me alot about you."
"Hi! You to!, Oh, he has?" säger jag och ler och sneglar sedan lite på Zayn som ser lite generad ut. Fast jag ler bara åt saken, det är ju bara gulligt att han pratar om mig.
Nu ser jag också att hans två yngsta systrar kommer ner från trappan och kommer fram och säger hej till oss.
När vi har stått och pratat en stund så frågar Zayn om vi ska gå upp på hans rum och lämna våra väskor och sånt, så då gör vi det. När vi kommer in i hans rum så ser det nästan ut så som jag trodde. Väldigt pojkaktigt och så.
"Nice room!"
"Thanks, honey!" säger han och kramar om mig. Vi står där ett tag och bara njuter innan vi lägger oss ner i hans säng och kollar på tv. Fast efter ett tag så ropar Zayn's mamma att det är mat så då går vi ner och äter med resten av hans famlij.


~ samtidigt i Irland ~


Noras P.O.V.

Nu har vi precis kommit ur planet och så fort jag satte på mobilen på 'normal-läge' så såg jag ett sms av Bea att hon hade kommit fram och skulle nu äta med Zayn's famlij. Jag hoppas verkligen det går bra för henne, för jag märkte på henne att hon var väldigt nervös när de skulle åka.
Niall sa innan på flyget att hans mamma skulle hämta oss på flygplatsen och sedan skulle vi åka hem med henne, så när vi har tagit våra väskor så går vi och letar efter henne. Det tar ett litet tag med tillslut så hittar vi henne. När vi kommer fram till henne så kramar hon om Niall länge och sedan kramar hon om mig och säger hej. När vi har kramats klart så går vi mot bilen. När vi är hemma hos Niall så är hans bror Greg där så då stannar vi där nere och snackar ett tag. När Maura sen går för att kolla till maten så går jag och Niall upp på hans rum och lämnar våra väskor och allt annat.
"Did you think it went well?"
"What do you mean?"
"Did you think they liked me?"
"Ofcourse, they loved you, you can see it clear."
"That's good." Jag lägger mig ner på sängen för att vila mig lite, för det var en ganska lång flygtur endå. Plötsligt så känner jag att Niall sätter sig på mig.
"Tired babe?"
"Mmm.." mumlar jag tillbaka.
"Well it's just dinner, and then we can go to bed if you want?"
"Yeah.." säger jag tar han bakom nacken för att föra han närmare mig. Han lägger sig då över mig och börjar kyssa mig. Jag leker med hans lilla blonda hår i nacken samtidigt som han masserar min rygg med hans underbara händer. Mitt inne i kyssen så hör jag någon som harklar sig lite. Jag stannar upp direkt och kollar mot dörren där Maura står.
"The food is ready!" säger hon och ler.
"Okay." svarar Niall och sedan stänger hon dörren bakom sig. Jag blir alldedes röd om kinderna och gömmer ansiktet i mina händer. Då tar Niall bort händerna och kollar konstigt på mig.
"Why are you blushing?"
"Don't you get it? She came in here when we made out! Don't you think it's embarrassing?"
"Nooo, why would you think that, she knows that we are in love and that we do these things."
"But still."
"C'mon now, lets eat, I'm starving here!"
"Okay, foodmonster!" säger jag och skrattar åt honom.
"Heyy!, don't call me that!"
"Okay, sorry!" säger jag och pussar honom snabbt på munnen innan vi går ner och sätter oss runt middagsbordet.
När vi har ätit upp den otroligt goda maten så är jag så trött att jag knappast kan stå upp. Niall ser detta så vi går direkt och borstar tänderna och gör oss iordning för sängen. När vi är färdiga så kryper vi in i sängen och jag somnar genast med Nialls trygga armar runt mig.

Jag vaknar sedan nästa morgon av mig själv och ser att det finns ingen Niall i sängen. Jag rafsar upp ett par mjuka och sköna shorts från min resväska och tar på mig dom. Jag går sedan med tunga steg nerför trappan där jag ser att Niall sitter och äter frukost med resten av famlijen.
"God morning Nora!" säger både Maura och Greg. Jag går och sätter mig på en ledig stol och kollar på Niall som bara sitter och dagdrömmer.
"Can't you say god morning to me?"
"Ops, sorry, god morning love!" säger han och ler mot mig.
"Haha, god morning!" Jag tar lite yoghurt och flingor och häller sedan upp ett glas med apelsinjuice och sedan börjar jag äta. Jag frågar vad som står på schemat idag, och idag skulle vi åka och kolla på Derby County när dom spelar en match. Jag blir jätteglad för att jag älskar ju fotboll, både att kolla på och att spela. Så när alla har ätit upp frukosten så gör vi oss iordning och sedan åker vi till matchen.





Tadaaa!
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 13.

2012-06-26 | 19:25:18 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Har Hänt:

Jag hör ringklockan och stiger upp från sängen. Jag går och öppnar dörren och välkomnar Nora med en puss på munnen. Jag tar hennes hand och så går vi in på mitt rum.
"What are you doing?"
"Nothing, just watching tv."
"Okay." säger hon och ler. Jag går och lägger mig ner i sängen och klappar på platsen brevid mig för att visa att Nora ska lägga sig där. Hon fattar vinken och lägger sig brevid mig och gosar in sig i min famn. Vad detta är mysigt, bara ligga och känna henne i min famn och känna hennes andetag mot min kropp. Vi ligger där i evigheter och bara myser och snackar om vad som helst.






Noras P.O.V


Jag vaknar till av Niall sträcker sig över mig för att ta sin mobil.
"Hello there"
"Hi, did we fall asleep?"
"Yeah, I guess so.." säger han ler mot mig.
"What time is it?"
"Eleven."
"Ops.. Well I better get going then, it's very late now." säger jag och börjar resa mig från sängen
"You can stay if you want?"
Jag kollar bak på honom och ler. Jag kan ju bara smsa Bea att jag stannar, hon klarar nog att vara själv.
"Sure, if it's okay?"
"Ofcourse! I want to be near you as much as I can."
"And I wanna be with you as much as I can!" Han reser sig från sängen och går fram till mig och fångar in mig i hans famn. Vi står där ett tag innan jag måste ringa Bea för att säga att jag stannar, så att hon inte blir orolig.
Jag går in till toan och ringer Bea.
Det gick bra för Bea att vara hemma själv, och det trodde jag också, hon kan man alltid räkna på.
Jag går tillbaka till Niall's rum och lägger mig i sängen tillsammans med han och sedan somnar vi nästan bums.



Beas P.O.V

Jag vaknar till av det knackar på dörren. Jag ropar hest ett 'Come in!' samtidigt som jag kisar mot dörren. Dörren öppnas och det är Zayn som står där.
"Hello! Did I woke you up?"
"Hi! uhm.. Yes, but it's okay." säger jag och ler mot honom.
"Well, me and the boys have planned something funny for you girls, so you have to get up now!" säger han och går mot mig och hasar upp mig från sängen.
"Fun, but then you have to go out, cause I have to change." säger jag puttar honom lite på ryggen, fast det går inte så bra för han är mycket starkare än mig.
"Why do I have to go out? Are you embarrassed?"
"Yes.. No, I don't know." säger jag och skrattar lite.
"Okaay, I'll go out, but hurry! We have to eat breakfast also!" säger han och pussar mig på munnen och sedan går han ut. Jag börjar direkt med att klä på mig, och idag får det bli ett par ljusa shorts med små söta vita hjärtan på och en lite lös ljusblå tunika. Jag borstar igenom håret och sedan går jag ut till köket där jag ser att hela gänget sitter runt köksön med frukost framdukat. Jag sätter mig på den lediga platsen och sedan börjar alla att äta frukost.
"Can't you tell us were we are gonna do?" frågar Nora exalterat.
"Nope, You'll have to wait!" retas Louis.
Vi äter upp, och sedan går jag och Nora för att göra oss iordning medans killarna sitter och kollar på tv. När vi är färdiga så går vi ut till bilarna och det är Harry och Louis som kör. Jag, Zayn och Niall går och sätter oss i Harry's bil medans Nora och Liam sätter sig med Louis. Vi kör en stund, och efter ett tag så är vi framme. När vi kliver ut ur bilen så är ett superstort nöjesfält det första vi ser.
"Oh My Godness! Are you kidding with us?" ropar Nora
"Nope!" säger Niall och kramar om henne och tar sedan hennes hand.
Zayn tar min hand i sin och sedan går vi mot entrén. När vi äntligen är inne på själva nöjesfältet så börjar alla säga eller rättare sagt skrika vad de vill åka, så då lugnar Liam ner oss och säger att vi kan ju åka alla i tur och ordning och det tycker alla verkar som en bra idé. Vi börjar med en ganska lam, enligt mig, men det är bara bra för då får vi ju lite uppvärmning. Vi åker ganska många, och vissa är lite värre än andra, men det går bra ändå. Jag tycker inte att det är så läskigt men jag håller ändå Zayn i handen hela tiden för det får mig att känna mig tryggare liksom, och för att det är ju alltid mysigt och hålla handen.
Jag vet att Nora inte gillar så stora karuseller, men jag ser att hon håller Niall i handen och håller om honom hela tiden och då känner nog hon sig trygg, för annars hade hon nog sagt till. Efter en ganska lång stund med karusellåkande så börjar alla bli väldigt hunriga så då går vi till en slags resturang som finns inne på nöjesfältet. Vi beställer våran mat och vi får den väldigt snabbt, vilket är bra eftersom alla vi är så hungriga. När vi har börjat äta så tar Niall ton.
"Me and the lads have something to tell you, girls."
"What?" säger jag samtidigt som jag börjar bli lite nervös. Zayn forstätter sedan.
"Well, in two days we are going home to our families and friends for a week." Det blir en liten tystnad innan jag stammar fram
"Does that mean that we'll not be able to see you in seven hole days?!"
"Well, actually, I was wondering if you wanted to go with me, to meet my family and friends, but just if you want, you don't have to." Nu kollar han på mig med ett litet nervöst leende och väntar på att jag ska svara. Jag blir först lite chockad, hade han verkligen frågat mig om jag ville träffa hans famlij och vänner, jag känner mig jätteglad, men ändå lite nervös.
"Ofcourse I want to Zayn!, It would be amazayn!!"
"Oh, good to hear. Did you just say ama-zayn?"
"Well, yes ofcourse, I'm a directioner, I can't just say amazing, that would be weird." säger jag och skrattar lite lätt.
"You're weird, haha." säger Zayn och skrattar lite. Vi äter färdigt, och jag är på superbra humör, för att jag har världens bästa pojkvän som nyss har frågat om jag ville träffa hans famlij och vänner. Då kommer jag och tänka på att Nora måste ju stanna hemma själv. Jag får nog prata med henne lite senare om det. Jag skjuter bort tanken och sedan börjar vi gå mot ett 'spelhus' där man bara kör bil, åker skidor m.m. När vi har varit där ett tag börjar det bli lite långtråkigt så vi bestämmer oss för att åka lite karuseller till. När vi går ut från 'spelhuset' så säger Niall att han och Nora skulle gå och åka parisehjulet, så vi andra går åt det andra hållet för att åka några andra karuseller.


Noras P.O.V



Vi står nu i kön till parisehjulet och jag är så nervös. Jag tycker inte det är så farligt med höga höjder men när jag såg detta hjul så blev jag nästan vettskrämd så högt som det var. Jag vaknar till av att Niall drar i min arm.
"Nora, it's our time now!" säger han och ler, men jag tycker det ser ut som om han är lite nervös. Vi sätter oss i båset eller vad man nu ska kalla det och sedan stänger mannen som har hand om karusellen dörren. Niall tar sin arm runt mig och pussar mig på pannan.
"Niall, are you nervous or something?"
"Well, no, or yeah, but it's just a thing a wanna ask you."
"Ask me! You don't have to be nervous, it's just me."
"Uhm,.. I was wondering if you wanted to go with me to Ireland and meet my family and friends?" frågar han och ler blygt och osäkert mot mig.
"Niall! Ofcourse I want baby!"
"Puh, that's good." säger han ler stort mot mig.
"I couldn't stand a day without you!"
"Me neither."
Vi sitter i varandra famnar och kramar om varandra, tills Niall tar upp mitt huvud med två fingrar. Jag kollar rakt in i hans havsblåa ögon som man kan inget annat än drunkna i. Han lutar sig fram så att våra läppar är bara millimeter ifrån varandra. Jag lutar mig mot honom den sista biten och våra läppar trycks mot varandra. Vi sitter och kysser varandra i evigheter känns det som och när hjulet plötsligt stannar till med ett ryck så dras vi ifrån varandra. Jag kollar ut och ser att vi är sitter högst upp på hjulet. Nu känner jag att jag börjar bli lite vimmelkantig så jag gömmer huvudet mot Niall's bröst tar min armar runt honom samtidigt som jag känner hans trygga armar runt min kropp.
"Are you scared babe?"
"Yes, I don't like to high distances." viskar jag mot hans bröst.
"It's okay, You can trust me, come here." svara han och drar mig närmare honom. När färden är slut så har det börjat bli ganska mörkt och sent så Niall ringer Liam och frågar var de är och om de vill åka hem. De var vid 'spelhuset' och de var också lite sugna på att åka hem så Niall sa att vi kan möta dom där. När vi kommer fram så ser alla väldigt trötta, så vi gör nog rätt att i åka hem nu. På vägen till bilarna så kommer Bea fram till mig.
"Nora, Jag kom på en sak, du kommer ju vara ensam när jag åker med Zayn till Bradford."
"Nope, vet du? Niall frågade om jag ville följa med honom till Irland!" säger jag och nästan hoppar upp och ner.
"Gud, vad roligt!! Hoppas att du kommer bra överräns med alla där borta!"
"Detsamma du!" Vi kramar om varandra i lycka innan vi sätter oss i bilarna. När vi kommer fram till mig och Bea så följer Niall och Zayn med oss till dörren.
"Bye, babe I had really fun today!"
"Me to!" Vi står och kramar om varandra och sedan kysser han mig länge innan han och Zayn måste gå tillbaka till bilarna för att åka hem. När jag och Bea kommer innanför dörren så går vi till köket och tar fram lite frukt och glass.
"Det känns som att vi lever i en dröm nu, vi är ihop med två stycken i världens kändaste pojkband! Det känns helt overkligt allt som har hänt."
"Jag håller helt och hållet med dig! Kommer du ihåg hemma då precis efter att vi hade fått reda på att vi skulle åka hit? Vi sa ju att tänk om dom ser oss och de blir dödskära i oss,! Haha, tänk bara vad som har hänt på en så kort tid."
"Ja, man kan inte ens tro det, men det måste vi för annars kommer bli alldedes galna!"
"Jag skulle nog redan tro att vi är galna, haha!"
Vi äter upp den goda frukten och glassen och sedan gör vi oss iordning för sängen för imorn hade vi tänkt shoppa lite som vi kan ha med oss nu när vi åker bort. Vi kramar varandra godnatt och sedan skiljs vi åt, hon går upp i trappan och jag går in på mitt rum. När jag lägger mig i sängen så skickar jag ett snabbt godnatt-sms till Niall innan jag somnar med ett väldigt stort leende på mina läppar.





Kap. 13 ! :)
Var så snälla och kommentera nu! Det känns väldigt onödigt att skriva när ingen kommenterar och ger en feedback. Är jag dålig? eller vad är det som är fel? eller är det bara så att ni tycker det är jobbigt att kommentera? Ge mig din kritik, för jag vill gärna veta vad du tycker.
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 12.

2012-06-24 | 00:15:18 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

När vi äter så sitter Bea kvar och snackar med oss, och när vi är färdiga så ringer Niall's mobil. Han går ut och efter en stund så hör vi honom ropa till oss om det skulle gå bra om resten av killarna kunde komma hit och det gick alldedes utmärkt. Jag ropar också tillbaka till han att han ska säga åt dom andra att dom ska ta med sig badgrejor och sånt till dom själva och till Niall, så att vi kunde åka till stranden. Och det dröjer inte länge tills dom kommer. När dom kommer är alla jättesugna på att åka till stranden direkt så jag och Bea går in på toan och byter om medans killarna gör det i resten av huset. När alla är färdiga ropar Harry
"Let's go and make this beach unsafe!" och vi är nu påväg mot stranden.





Beas P.O.V.


När vi kommer fram så är det ganska lite folk där, men det är ju bara bra med tanke på killarna. Vi går åt höger och efter ett tag så hittar vi den perfekta platsen. Det första jag gör är att lägga fram min handduk.Efter det så tar jag av mitt linne och mina shorts och sedan sträcker jag ut mig på handduken och blundar. Efter ett tag i hettan så vill jag bada, så jag frågar de andra om dom också vill bada men det är bara Zayn som vill det. Han reser sig upp och tar mig i handen och sedan går vi ut till vattnet. När vattnet slår mot mina fötter så slappnar jag av. Gud vad det var skönt och svalkande. Vi går ut till vattnet når våra midjor ungefär och sedan vänder jag mig mot honom.
"You look so gorgeous in that bikini! It suits you." säger han och tar sina händer runt min midja och drar mig närmare honom.
"Thanks, but look on yourself, hot as the sun." svarar jag honom och småskrattar lite.
Jag känner att hans ena hand hittar sin väg till min nacke och så trycker han mitt ansikte mot honom så vi nu lutar våra pannor mot varandra och kollar varandra rakt in i ögonen. Jag böjer mig fram lite försiktigt men stannar sedan upp lite, och då lutar sig Zayn sista biten och våra läppar möts. Kyssen blir mer och mer intensiv och våra tungor leker vildt med varandra. Vi båda drar ifrån efter en lång stund och kippar efter andan. Han kramar om mig och sedan står vi där i evigheter i varandras famnar och bara blundar och njuter. Plötsligt så känner jag vatten på hela min kropp. Jag öppnar ögonen i chock och ser att hela gänget står runt omkring mig och Zayn och skvätter vatten på oss.
"Haha, funny." säger jag sarkastiskt.
"Yep, well you to looked like you were dead or something." säger Liam.
"Yeahyeah..."
Vi håller på lite och busar lite i vattnet innan vi går upp igen och lägger oss ner på våra handdukar. Efter ungefär en timme så tycker jag att det börjar bli lite långtråkigt, fast jag säger inget, så jag lutar mig tillbaka igen. Fast som tur är så säger Louis att han tyckte att det började bli lite långtråkigt och då samtycker jag med honom, och det visar sig att de andra också började tycka att det var långtråkigt. Så då börjar vi med att packa ihop våra saker och sedan åker vi hem till mig och Nora. När vi kommer hem så är vi väldigt hungriga och alla är för trötta för att laga mat så vi beställer mat från Nandos som Nora och Niall hämtar. När dom äntligen kommer hem med den ljuvliga maten så hugger alla in och maten blir väldigt snabbt uppäten. Efter maten så trycker alla in sig i soffan huller om buller och så sätter vi på en film. Efter den så har ingen någon bättre ide så vi sätter på en till film. När det har gått ungefär en halvtimme så blir jag lite gottesugen så jag går ut till köket och och kollar vad vi har.
"Do you guys wanna have some snacks?"
"Yesss!" ropar alla fast jag hör inte Nora.
"Nora, do you want something?" Fast jag får inget svar. Jag skiter i det och häller upp alla olika slags snacks i olika skålar. När jag kommer in i vardagsrummet med alla skålar och med lite hjälp av Harry så ser jag att Nora har somnat i Niall's famn.
"She is sleeping." viskar jag lite lätt till killarna.
"Niall you should cary her to the bedroom so she can sleep." säger Louis.
"Can't we wait til the movie is done? Please?" ber han.
"Okey."
När filmen är färdig, som dessutom var jättebra så reser sig alla från soffan försiktigt för att Niall ska kunna bära in henne i sovrummet. Han bär henne i hans famn som en liten prinsessa.

Niall's P.O.V.

Jag stänger dörren försiktigt bakom mig och sedan går jag mot sängen. Jag tar bort täcket och lägger ner henne försiktigt i sängen och tar sedan täcket över henne. Precis när jag ska gå känner jag att hon tar tag i min arm och drar i mig.
"Niall?"
"Yes, babe?"
"Can't you stay?" Jag tvekar inte utan säger ja. Jag tar av mig mina kläder till bara kalsonger och sedan släcker jag den lilla lampan hon har vid sängen och sedan kryper jag ner i sängen brevid henne och tar in henne i min famn.
"Night sweetheart."
"Good night, my love." svarar jag och pussar henne på näsan och sedan blundar jag mjukt.
Jag vaknar upp av mig själv och ser att Nora inte ligger kvar i sängen. Jag kliar mig nyvaket i ögonen och kollar vad klockan är. Klockan är kvart över tio. Då kommer jag på att vi ska ju besöka en radio i några timmar, och vi ska vara där om 45 minuter. Jag får lite panik och klär på mig snabbt och går sedan ut till vardagsrummet för att se att alla ligger kvar i soffan och sover. Jag går fram till Nora som står i köket och gör omelett.
"Smells nice. I just realized that we have a radio vistit in 45 minutes."
"Opps, well, wake the others up quickly and then you have to eat breakfast."
Jag går bort till soffan och skakar om alla som bara stönar.
"We have the radio visit in 45 minutes lads!" När jag säger det så vaknar alla till lite och alla sätter sig upp. Vi går sedan och sätter oss vid matbordet och så äter vi frukost, bland annat Noras mumsiga omelett. När vi är färdiga, säger vi hejdå till tjejerna och går sedan snabbt hem för att fräscha upp oss lite. När vi är färdiga så kommer Paul och kör oss till radio-stationen. När vi kommer dit så står det tusentals med fans utanför och skriker. Vi säger hej och vinkar lite innan vi går in till 'radio-rummet'. Allting går som hur bra som helst och det går väldigt snabbt faktiskt. När vi är färdiga åker vi hem till oss för att bara slappa lite. Jag går in på mitt rum och sätter direkt på datan. Jag loggar in på twitter och ser att det är väldigt många taskiga och dumma kommentarer om Nora. Jag blir helt chockad, hur kan dom säga dessa saker? Förstår dom inte att hon har känslor? Jag blir så sur och samtidigt ledsen över hur de beter sig så jag skriver ihop en liten tweet och skickar iväg den.

' Please guys, don't pick on Nora, you don't know her.
And as long as we are happy togehter can't you guys be happy for us? :) xx '


Så. Det kändes bättre, jag hoppas bara inte Nora ser alla dessa kommentarer. Jag ruskar på huvudet och stänger ner datan och slänger mig ner i sängen och sätter på tvn. Jag kollar en stund men sedan blir jag uttråkad så jag skickar iväg ett sms till Nora och undrar om hon ville komma över. Och det ville hon, hon skulle komma om ungefär en kvart, så jag ligger bara kvar i sängen och väntar.
Jag hör ringklockan och stiger upp från sängen. Jag går och öppnar dörren och välkomnar Nora med en puss på munnen. Jag tar hennes hand och så går vi in på mitt rum.
"What are you doing?"
"Nothing, just watching tv."
"Okay." säger hon och ler. Jag går och lägger mig ner i sängen och klappar på platsen brevid mig för att visa att Nora ska lägga sig där. Hon fattar vinken och lägger sig brevid mig och gosar in sig i min famn. Vad detta är mysigt, bara ligga och känna henne i min famn och känna hennes andetag mot min kropp. Vi ligger där i evigheter och bara myser och snackar om vad som helst.







FÖRLÅT för dålig uppdatering! Nu fick ni ett, fast det blev kort och ganska ointressant men bättre än inget va? ;) Och lite i Niall's P.O.V också dessutom:)
Bara så ni vet så kommer jag inte kunna uppdatera så mycket nu i sommar för att jag har en väldigt fullspäckad sommar. Men jag kommer försöka skriva så mycket det går.
Kommentera nu sötnosar!
Kram!
xoxo

UPDATE!

2012-06-15 | 09:26:40 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hejsan! Tänkte bara säga till alla att jag är borta under hela helgen + måndag, för jag ska på fotbollsläger ;) just so you know, <3 Kram! xoxo

More Than This. Kap 11.

2012-06-14 | 01:15:09 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

"Gud, vad du är fin!"
"Tack!!" Jag ska precis sätta mig i soffan när jag hör att det knackar på dörren. Jag kollar nervöst på Bea som ger mig tummen upp, och sedan går jag mot dörren. Jag öppnar och ser att där står Niall med kostym och allt.
"Wow! You look stunning!" säger han och kramar om mig.
"Thanks" säger jag och rodnar lite.
"You look very hot to!"
Vi ropar hejdå till Bea som lyckar oss till och sedan tar han min hand och vi börjar gå.
"Aren't we gonna take the car?"
"Nope, we're walking." säger han och ler stort. Vi går en stund till, hand i hand och efter ett tag så säger Niall åt mig att blunda. Jag blundar försiktigt och känner hans trygga händer på mina axlar.
"Don't watch!"
"No, I'm not watching!"
Vi går bara en pyttestund till och sedan stannar Niall mig.
"Open your eyes!" säger han och i det ögonblicket så öppnar jag ögonen.




Noras P.O.V


"Oh My Freaking God, Niall! It's beautiful!" Framför mig ser jag ett bord med två stolar med ljus överallt och allt är så fint dekorerat och ja det är så himla fint! Och allt är gömt bakom någon gränd så att inga ska kunna se eller hitta oss.
"You didn't have to do this Niall!" säger jag och vänder mig mot honom samtidigt som jag ler så stort jag kan.
"Yes I did! I wanted to!" säger han och skrattar sitt underbara skratt. Han pussar mig på näsan och sedan tar han min hand och vi går emot bordet. Han föser ut min stol så jag kan sätta mig och sedan går han och sätter sig på sin egen stol. Vilken gentleman han är. Vi börjar genast hugga in på maten, och när Niall ser att vräker i mig maten så kollar han lite roligt och frågandes på mig.
"What?" frågar jag mellan tuggorna.
"No, nothing.. It's just that you are very.. uhm.. greedy haha."
"Sorry, but I love food and I'm very hungry."
"Well, then I'm not the only one. But it's good that you don't are ashamed to eat infront of me."
"Haha, but why would I be that? And about eating, my friends in my old school said that when I eat it's looks very nice, and I don't really get that, haha." säger jag och tänker tillbaka då när de sa det första gången och skrattar lite.
"You're funny."
"Well, thanks, you to!" Vi fortsätter att prata, han frågar mig lite om skolan och vänner och sånt. När vi är färdiga tackar jag honom för den underbaraste dejten jag någonsin har varit på, och sedan börjar vi att gå hem, fast det är inte så långt, vilket jag tycker är väldigt bra med tanke på mina skor. När vi nästan är hemma hos mig och Bea så frågar Niall något, något som jag har väldigt svårt och prata om.
"I just thought about it, and I haven't ask you about your parents? What are their names?" Jag känner att tårarna brinner bakom ögonlocken och jag försöker att inte börja gråta, men det är svårt. Jag kollar bort lite för att torka ögonen, och så säger jag
"Can we take this at my place? I can't say it out here."
"Okay, fine by me." säger han och ler mot mig, och jag försöker att le tillbaka, även om det är så svårt. Vi är hemma hos mig och Bea nästan omedelbart och det första jag gör är att ta av mig mina skor. Det är så skönt att ta av dom när man har haft dom på dig ett tag. Jag går snabbt upp på Beas rum och ser att hon redan sover, hon var nog väldigt trött verkar det som. Vi går sedan och sätter oss i soffan.
"Can I ask you now? About your parents?"
"Uhm.. yess.." säger jag och känner att tårarna börjar komma, och jag försöker inte att hindra dom. Jag känner att det kommer ner mer och mer tårar längs kinderna, och då tar Niall mina händer i sina. Jag tar ett djupt andetag och börjar.
"My parents have passed away. They did that two years ago." Och nu kan det inte sluta att rinna, men jag bryr mig inte om dom, fast än jag vill visa mig stark, men nu kan jag bara inte det.
"Ohmygod, I'm so sorry for you. Come here baby." säger han lungt och tar in mig i hans famn och så sitter vi i evigheter, utan att någon säger något, och det ena man hör mitt gråt och att Niall smeker min rygg upp och ner.
Jag tar mig så småningom ur hans famn och torkar tårarna och ser att jag blir svart på fingrarna av min mascara.
"I must look like a monster now." säger jag och försöker att le.
"No, you look like the most beautiful girl on earth." Jag ler lite mot honom.
"Do you want to talk about it? You don't have to. But just so you know I'm not telling this to anyone, you can trust me."
"Uhmm.. It's okay, thanks. Well, I don't really know what to say.. but what happend was when they went on their honeymoon to Greece, on the way over their plane crashed and, yeah, that's how it happend." säger jag med en väldigt skakig röst, jag vet inte ens om Niall förstod mig, det är så svårt och prata när man gråter.
"I'm so sorry for you, I don't really know how to respond to this."
"No, I know, it's hard." Han tar in mig i hans famn igen, och då känner jag att tårarna börjar rinna lite smått igen för jag tänker mer och mer på alla fina minnen vi hade när jag var liten.
"Niall?" viskar jag tyst.
"Yes, baby?"
"Could you stay here tonight? You don't have to if you don't want to."
"Ofcourse I want to."
"Thank you."
"Do you wanna sleep now?"
"Yeah I think so.. If it's okay for you."
"Definitely."
Jag tar mig ur hans varma och sköna famn och går med Niall bakom mig mot badrummet. Jag ställer mig vid spegeln och det första jag ser är en fläckig panda, så jag sminkar omedelbart av sminket medans Niall sitter tyst på toalettstolen. När jag är färdig med sminket så borstar jag mina tänder, och samtidigt så letar jag efter en ny tandborste till Niall, men jag hittar ingen. Jag spottar och sköljer och sen vänder jag mig mot Niall.
"Do you wanna borrow? I can't find a new one."
"Uhm.. I'll pass." säger han och tittar konstigt på mig.
"Are you afraid of my bacilles? C'mon now!" säger jag och ler frågandes på han.
"Okayokay." Han tar emot den och kollar roligt på mig och sedan börjar han borsta tänderna medans jag går till mitt rum för att byta om till min pyjamas, som är en stor t-shirt som slutar precis under rumpan. Jag går tillbaka till badrummet där Niall är färdig.
"You can go to bed, I just need to go on the toilet."
"Okay, sweetie." säger han och går sedan mot mitt rum.
När jag är färdig så släcker jag ute i vardagsrummet och sedan går jag in på mitt rum för att se att Niall står där i endast kalsonger. Herregud, vad han ser bra ut, man kan inte tro det.
"Wow.."
"What?" frågar han och tittar leendes på mig.
"No, I'ts just, you.. you look very hot." säger jag och rodnar lite samtidigt som jag kollar bort. Och då kommer jag på att jag glömde min mobil i vardagsrummet, så jag går ut och hämtar den och när jag kommer tillbaka, så ser jag att mobilen måste laddas, typiskt också. Och jag tänker nog lite högt för Niall hör att jag suckar.
"What is it babe?" Jag ryser i hela kroppen varje gång han säger 'babe' till mig, aahh.
"Well, my phone is loosing battery and I don't know were my charger is.." säger jag medans jag börjar leta i rummet. Jag ser då att det sticker ut en liten sladd underifrån mitt skrivbord, och jag tänker, hur i helsike har den hamnat där?!. Jag böjer mig ner för att nå den och då hör jag Niall vissla lite, och då kommer jag på att jag visar rumpan för honom. Jag tar upp laddaren och vänder mig mot honom.
"Stop looking at my ass!" säger jag och rodnar samtidigt.
"I can't help it, I'm a lad." säger han och ler oskuldfullt mot mig.
Jag går och sätter i laddern och sedan ansluter jag den till mobilen och sedan går jag och släcker och sedan försöker jag gå mot sängen men jag lyckas ändå trampa på något. Niall hör att jag trampar på något så han tar sin mobil och lyser den mot mig så jag kan se någorlunda iaf. När jag kommer fram till sängen så kryper jag in i Niall's famn och gottar in mig mot hans bröst. Han tar sina armar runt mig och sedan frågar han mig
"I haven't thought about it, but I don't know how old you are." Jag kollar upp på honom och svarar honom.
"Well, I'm sixteen years old."
"Okay, now I know that." säger han och ler.
"Niall, thank you so much för staying tonight, It means alot. And thanks for getting my mind on something else."
"No problems, sweetheart, all for you." Jag böjer ner huvudet igen mot hans bröst och trycker mina läppar mot honom samtidigt som jag blundar. Då känner jag hans hand under min haka och han lyfter upp mitt huvud och kollar mig rakt in i ögonen. Jag rodnar lite och kollar neråt och helt plötsligt känner jag Niall pressa sina läppar mot mina, och det känns som om hela universum går under, allt annat runt omkring oss försvinner. Bara han och jag existerar. Jag tar min ena hand bakom hans nacke och den andra leker med hans blonda kalufs. I samma ögonblick pressar han min kropp mot hans och kyssen blir mer intensivare för varje sekund som går men tillslut så måste vi släppa för att vi får ingen luft. När vi släpper så kollar vi varandra rakt in i ögonen, och ler.
"That was amazing." får han efter en stund fram.
"I agree."
"Sould we sleep now? I'm actually pretty tired."
"Yeah, me to."
Han böjer sig fram och pussar mig lätt på mina varma läppar och sedan så säger han god natt, jag svarar honom och sedan begraver jag mig i hans famn och somnar nästan på en sekund.

Jag vaknar nästa morgon av att Niall pussar på mig överallt i ansiktet.
"Hello beautiful." säger han med sin hesa och sexiga morgonröst.
"Hi handsome." Jag böjer mig fram mot honom och pussar honom på munnen och sedan frågar jag hur mycket klockan är, och klockan var redan halv elva.
"When did you woke up?"
"About a half an hour."
"What?! Why didn't you woke me up then?"
"I just wanted to lie here and look at your gorgeous face."
"Stop it!, I'm not gorgeous, and especially not when I'm asleep."
"No, you stop it! You are beautiful, believe me." säger han bestämt och kollar mig in i ögonen innan han pussar mig på näsan. Jag stiger upp från sängen och börjar gå ut från rummet.
"Where are you going?"
"To the toilet."
"Okay, don't be away for to long."
"Promise."
När jag kommer tillbaka så ligger fortfarande Niall kvar i sängen.
"What is going on today? Any job?"
"Nope, we are free."
"Good, then maybe we could go to the beach with the others, cause I looked outside and the weather was perfect!"
"Alright, we can do that." Han ställer sig upp ifrån sängen och går fram till mig och tar in mig i hans famn.
"I just remembered one thing, I only have my suit here."
"But you can borrow clothes from me."
"From you? I couldn't possibly fit in your clothes."
"But I have a big onesie you can borrow."
"Thanks." När båda har klätt på sig så går vi ut till köket för att göra lite frukost till oss och när vi kommer in i köket så sitter Bea redan där.
"Hello Niall! Are you here?"
"Yes, I slept over."
"Niiiice."
"Har du ätit frukost eller?" frågar jag Bea och det hade hon.
"What was that?" frågar Niall och ser ut som ett frågetecken.
"It was swedish."
"We have to learn you guys that one day!" utbrister Bea.
Jag går sedan till kylskåpet för att ta fram vad vi ska äta men jag kan inte riktigt bestämma mig.
"Niall, can you help me? Come."
"Sure." När han kommer känner jag hans armar runt min midja och sedan lutar han sitt huvud på min axel, och jag bara ryser i hela kroppen. Då hör jag Bea skrika 'Lovebirds!' Vi båda skrattar och han pussar mig på kinden.
"What do you want to eat?"
"Everything."
"You can't do that. Should we eat subs?"
"Yeah sure."
När vi äter så sitter Bea kvar och snackar med oss, och när vi är färdiga så ringer Niall's mobil. Han går ut och efter en stund så hör vi honom ropa till oss om det skulle gå bra om resten av killarna kunde komma hit och det gick alldedes utmärkt. Jag ropar också tillbaka till han att han ska säga åt dom andra att dom ska ta med sig badgrejor och sånt till dom själva och till Niall, så att vi kunde åka till stranden. Och det dröjer inte länge tills dom kommer. När dom kommer är alla jättesugna på att åka till stranden direkt så jag och Bea går in på toan och byter om medans killarna gör det i resten av huset. När alla är färdiga ropar Harry
"Let's go and make this beach unsafe!" och vi är nu påväg mot stranden.







Nu fick ni ett kap iaf, men det var för jag var så sugen på att skriva! :) Jag vill gärna ha åsikter om vad ni tycker och tänker om denna 'fanfiction', så va så gulliga och lämna en kommentar, för om ni inte kommenterar så känns det nästan onödigt att skriva.
Kram!
xoxo

Svar På Kommentar.

2012-06-11 | 21:49:26 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
ida om CONGRATZ!:
hur mkt fyller hon? <3333





Hon fyllde 24 år ;) Hon är född 1988 ♥
Kram!
xoxo

CONGRATZ!

2012-06-11 | 01:46:23 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Ville bara säga ett superduperstort grattis till underbara Danielle Peazer som fyller år! (10 juni)
Hon förtjänar det bästa! Älskar dig Danielle! ♥

More Than This. Kap 10.

2012-06-11 | 00:58:24 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

"Opps, I better get going now, or else they'll kill me."
"Okay, good luck!" säger jag och reser mig upp. Vi går tillsammans till hallen och innan han går så kramas vi länge och han pussar mig först på båda kinderna sedan min panna. När han har gått så går jag för att göra sällskap med Bea när hon äter frukost. Sedan slappar vi bara och gör knappast ingenting, för vi gömmer nästan bort att killarna skulle interjuvas. Vi sätter oss spända framför tvn och börjar kolla. Efter en stund så kommer frågan. Liam och Louis svarar som vanligt att dom är ihop med underbara Danielle och underbara Eleanor. Harry säger att han är singel, vilket han är, sedan är det Niall som får frågan. Innan han får svara så visar dom bilder,(som jag trodde) på mig och Niall inne på McDonalds pch när vi går ute och håller varandra i hand. Sedan svarar han att ryktet är sant och att han dejtar mig. Jag sitter och nästan dör inombords av lycka. Då kommer jag och tänka på att mamma och pappa skulle nog varit stolta över mig nu, i alla fall mamma. Jag tar sedan väck tanken från mitt huvud, jag vill inte bli deppig nu, för nu vill jag bara tänka på min vackra Niall. Jag väcks av mina tankar när jag hör att dom frågar Zayn. Jag kollar frågandes på Bea men hon kollar lika frågandes tillbaka så vi båda vänder blicken mot tv-skärmen och lyssnar noga.
"Well...." börjar han





Beas P.O.V.

"Well..." säger han och pausar lite.
"I'm actually dating someone at the moment." Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera på det, men jag känner att det börjar spricka upp ett leende på mina läppar. Jag och Nora kollar på varandra och skriker till lite.
"Jag skulle nog tro att ni 'official' nu!" säger Nora och ler stort mot mig.
"Du och Niall också ju!"
Vi kollar färdigt på deras intervju  och sedan börjar våra magar kurra lite så vi börjar på maten, och idag får det bli kycklingben och ris med bearnaisesås. Efter en stund när vi har börjat så får jag ett sms av Zayn som undrar vad vi gör. Jag svarar att vi lagar mat och att dom är välkomna hit på middag. Och dom ville gärna komma hit.
Jag börjar sedan duka och sedan hjälper jag Nora med det sista. Vi har precis satt fram allt på bordet när vi hör att det knackar på dörren. Nora går för att öppna och omedelbart så rusar killarna in och sätter sig runt köksön som vi använder som matbord.
"We're starving!" utbrister Louis.
"Good!" säger jag och sedan hugger vi in.
"Do you guys have anything planned for tonight?" frågar jag dom.
"Nope, we're free for tonight, why so?"
"No, just wondering. You can stay here and we could watch a movie or something. Only if you want."
"Yes, we would love that!" säger alla i kör och ler. Vi äter upp och sedan så sätter vi oss i soffan.
"What kind of movies do you have, girls?" frågar Liam
"Just girly movies. But if you want I guess that you could rent a movie in that little store close here?" säger Nora.
"Yeah, I think so." svarar Liam
"I can go." säger då Zayn
"Me too!" säger jag snabbt och ler. Jag och Zayn reser oss upp och sedan går vi ut i hallen för att ta på våra skor o.s.v.
På vägen så frågar jag honom om intervjun.
"Why didn't you told me about the interview?"
"I forgot, I'm so sorry. But did you thought it was wrong telling everyone about us?"
"I don't know, I guess not. But I don't even now if we are together. I don't mean I don't want cause I do, but we haven't talked about it."
"Yeah, I know. But I also wanna be in a relationship. I like you alot." säger han och ler osäkert mot mig. Jag ler tillbaka mot han.
"But in that case, Zayn do you wanna be together?" frågar jag och tittar på honom samtidigt som jag ler.
"Yes, I do." svarar han och sedan tar han mig i handen och vi går in i affären eftersom vi nu har kommit fram. Vi går direkt till filmerna och börjar kolla där. Vi velar och kan inte bestämma oss för bara en så vi väljer två stycken. En action-drama och en skräckis som skulle tro att Nora kommer älska, haha, jag vet att hon hatar det som in i bomben, men jag gör det för hennes egen skull, så hon kan gömma sig hos Niall, vilket jag skulle tro att hon gillar. Vi går sedan till godishyllorna och tar lite lösgodis att smaska på. Vi ställer oss sedan i kassan och sedan går vi den lilla vägen hem igen. När vi kommer hem så ser vi att dom spelar twister och vi ser också att  alla har trillat över varandra och de ligger nu i en enda stor hög på golvet.
"Should we watch the movies instead?"
"What movies did you rent?"
"One action and drama and one horror movie." svarar jag och ler mot Nora när jag säger horror movie.
"NOOOOOO! I can't watch the horror movie, I wouldn't be able to sleep then." utbrister Nora och lipar barnsligt mot mig.
"You know, I can protect you!" säger Niall och alla ler mot han och Nora som nu kryper upp i hans famn.
"Thank you Niall." hör jag henne viska till Niall.
Killarna sätter sedan i filmen och fixar med den samtidigt som jag och Nora går ut i köket och tar fram en skål till godiset.
"Vet du vad?"
"Nej, vad då?"
"Jag och Zayn är ett par nu." säger jag och ler superstort.
"Vaa?! Grattis mitt hjärta! Ni passar jättebra ihop!" säger Nora samtidigt som hon kramar mig och hoppar upp och ner.
"What are you girls doing out there?!" hör vi Niall skrika från vardagsrummet.
"Nothing!" skriker vi tillbaka och ler som stora fånar.
Vi fixar färdigt med godiset och går sedan in till killarna som är färdiga med filmen.


Noras P.O.V.

Jag går och sätter mig brevid Niall och gosar mig in i hans famn. Jag sa till killarna innan att vi kunde börja med skräckfilmen så vi inte kollar på den precis innan vi skulle gå och lägga oss.
Jag gömmer mitt huvud bakom Niall under hela filmen tekniskt sätt. Jag kan bara inte se på skräckfilmer. De är så äckliga och ja usch!
När den filmen äntligen är slut så börjar vi på den andra filmen, och när jag reser mig upp för att gå på toa så kollar jag mig omkring och ser att alla ligger på varandra huller om buller. Jag småler mot dom och går sedan mot toan. När jag kommer tillbaka så har Niall lagt sig ner, så jag lägger mig brevid honom och lägger mig tillrätta med hans arm runt omkring mig. Efter en stund känner jag att mina ögonlock börjar bli tyngre och tyngre och tillslut så kan jag inte hålla ögonen öppna.

Jag vaknar till och öppnar försiktigt ögonen och ser att det är kolsvart ute. Jag vrider lite på mig och då märker jag att jag ligger kvar hos Niall så jag blir stilla igen och kollar sedan runt omkring mig, för att se att alla andra ligger och sover. Alla hade tydligen somnat och stannat här. Jag kollar sedan igen på Bea och Zayn och ser att dom är riktigt ihopkurade och de ser så söta ut tillsammans. Jag ler mot dom och sedan somnar jag åter igen.

Jag vaknar till nu för andra gången av ett skrik. Jag öppnar ögonen i chock och det första jag ser är en hoppande Bea som pekar på något på golvet och skriker till. Alla andra vaknar också till och jag ser att det är ljust därute också.
"A spider!!" skriker Bea. Då går Louis till köket och han kommer tillbaka med ett stycke papper i handen. Han går lungt mot spindeln tar den i pappert och sedan kastar han ut den genom dörren.
"Take it easy!" säger han till Bea som fortfarande står uppe i soffan.
Jag vänder mig om och träffas av Niall's havsblåa ögon som kollar på mig.
"Hello babe!" säger han med sin underbara röst. Jag ryser i hela kroppen och ler mot honom.
"I can't wait til tonight!"
"What is it tonight?" säger han frågandes med ett leende mot mig.
"No, I know, I've planned it all for tonight!" säger han snabbt och pussar mig sedan på näsan.
"What have you planned for tonight?" frågar Harry.
"Me and Nora are gonna go on a date together." säger Niall stolt och kollar på Harry.
"Niice!" säger han och blinkar mot Niall. Jag småskrattar lite och sedan går jag upp från Niall's varma famn och in på toa, och sedan för att byta kläder eftersom jag har ju sovit i mina kläder från igår.
När jag kommer tillbaka så har dom dukat fram frukost och satt sig. Jag sätter mig också och sedan börjar vi äta.
När vi har ätit färdigt så plockar vi undan och sedan så städar vi undan i vardagsrummet från igår. När vi är färdiga med det så går killarna hem eftersom dom måste duscha, m.m och jag måste göra mig iordning inför dejten ikväll. Niall sa att han skulle hämta upp mig 18:30 och nu var klockan 14:30, vilket innebar att jag hade fyra timmar på mig att göra mig färdig inför dejten. Jag börjar med att hoppa in i duschen och tar lång tid på mig. När jag kommer ut från dushen går jag och kollar på vad jag kan ha på mig. Jag tittar en stund och sedan bestämmer jag mig för en ljusblå kort klänning med diamanter vid midjan, som jag fick av Anna när jag fyllde 15 år. Accesoarerna får bli en ring som är som ett kors och ett halsband med ett fyrklöver, och det var speciellt tänkt för Niall. Och till det får det bli ett par glittriga pumps som jag köpte för längesedan. Jag lägger fram allt på sängen och sedan går jag för att föna håret. När jag är färdig med mitt långa hår så kommer Bea in.
"Plattat eller lockigt?"
"Lockigt tycker jag, du är så fin i det!"
"Okej, men kan du hjälpa mig? Det är lite svårt och göra det själv."
"Självklart!"
Vi sätter på locktången och under tiden den blir varm går vi ner för att fixa lite dricka till oss. När vi kommer upp är tången varm och Bea sätter igång direkt, och samtidigt så sminkar jag mig. Fast jag sminkar mig inte så mycket, jag gillar inte för mycket smink. Det tar en stund för Bea men det är bara kul tycker jag för nu kan vi snacka lite tjejsnack för det var ganska längesedan vi gjorde det. När hon är färdig tackar jag henne och vi går sedan ut i köket för att ta något lätt att äta och sedan sätter vi oss vid tvn och slappnar av lite. Jag kollar på klockan ständigt och nu är det dags för att klä på mig ser jag. Jag går in på mitt rum, klär på mig och allt annat som behöver göras färdigt. Jag går ut från mitt rum och visar upp mig för Bea.
"Gud, vad du är fin!"
"Tack!!" Jag ska precis sätta mig i soffan när jag hör att det knackar på dörren. Jag kollar nervöst på Bea som ger mig tummen upp, och sedan går jag mot dörren. Jag öppnar och ser att där står Niall med kostym och allt.
"Wow! You look stunning!" säger han och kramar om mig.
"Thanks" säger jag och rodnar lite.
"You look very hot to!"
Vi ropar hejdå till Bea som lyckar oss till och sedan tar han min hand och vi börjar gå.
"Aren't we gonna take the car?"
"Nope, we're walking." säger han och ler stort. Vi går en stund till, hand i hand och efter ett tag så säger Niall åt mig att blunda. Jag blundar försiktigt och känner hans trygga händer på mina axlar.
"Don't watch!"
"No, I'm not watching!"
Vi går bara en pyttestund till och sedan stannar Niall mig.
"Open your eyes!" säger han och i det ögonblicket så öppnar jag ögonen.



10:de ute nu, det går snabbt! ;D
Var duktiga nu och kommentera för jag vill ha 3+ kommentarer till nästa kap!
Skriv vad du tycker helt enkelt ;)
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 9.

2012-06-09 | 02:31:07 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har Hänt:

Jag är så nervös inför våran 'middag' tillsammans idag. För jag ska nämligen berätta för henne att jag gillar henne. För ända sen jag såg henne första gången så har det pirrat lite extra i magen när jag ser henne. Och igår när jag kom på mig själv tänka på henne så märkte jag att jag gillade henne. Och jag är så nervös om hur hon kommer reagera och svara.
Nu på förmiddagen så spelar vi killar fifa tillsammans och Nora tittar på. Fast jag kan inte koncentrera mig för jag är så nervös inför 'middagen'. Efter en stund spelandes så säger Nora att hon är hungrig, och känner jag också att jag själv är hungrig. Det kanske inte är en sån stor överrakning, men endå.
Vi alltså jag och Nora bestämmer oss för att gå till McDonalds för att äta. När vi kommer dit beställer vi och sedan sätter vi oss vid ett avskilt bord. Vi börjar prata som 'normalt' och när båda tar en paus, så passar jag på. Jag tar ett djupt andetag och sedan börjar jag.
"To the thing I was talking about before. I don't really know how to say it but, buut I like you..."




Noras P.O.V

Vaa??! Sa han verkligen det? Gillar han mig på det sättet? Jag är så överraskad, fast på ett så bra sätt. Först får jag knappast fram något, men när jag har tagit ett djupt andetag så säger jag
"Uhm.. Well that was a surprise. Uhmm, But I like you too, not in a 'directioner way' you know, but like 'real'.. yess..."
"Okay, That was nice to hear, I was kinda nervous how you would react."
"Yess.." Det blir en tystnad, men bara för någon sekund.
"Maybe we should get going? Are you done?"
"Yes. Sure." Säger jag och ler stort.
Vi tar våra saker och slänger skräpet och sedan går vi ut. När vi går ut bestämmer vi oss för att gå en liten runda. Vi börjar gå, ganska nära varandra och sedan snuddar Niall sin hand vid min och sedan kollar han ner på mig frågandes. Jag ler som svar och sedan tar jag hans hand i min. Nu går vi hand i hand, ingen säger något med det är inte en pinsam tystnad, det är en skön tystnad. Efter en stund så börjar vi hem mot Niall och killarnas lägenhet.
När vi kommer dit släpper vi taget om varandra och går in. Alla är där och till och med Bea. Vi tränger oss in brevid varandra i soffan tillsammans med de andra.
"You were out long." Säger Louis.
"We took a walk after aswell." svarar jag honom.
"Okaaaaay, did you have fun?" frågar Harry med ett busigt leende och blinkar mot oss.
"Yes we did. Didn't we?" säger Niall direkt och kollar på mig.
"Yes we did." säger jag och små ler.

"Should we go now, Bea?" säger Zayn med ett leende och kollar samtidigt på Bea.
"Sure, I'm pretty hungry by now."
Dom reser på sig och går ut i hallen för att ta på sig skorna och sedan ropar de hejdå till alla.

"Have you guys eaten?" frågar jag killarna men alla säger nej, och pustar och stönar lite.
"Do you want me to cook for you?"
"Yeeesss! Please!"
"Ofcourse, what is on the meny?"
"Pancakes!"
"Okaa.." Mer hinner jag inte säga innan Niall erbjuder sig att hjälpa till. Så då går vi två ut i köket och börjar med pannkakorna.
"I need flour!"
"Alright madam!"
"Don't call me 'Madam'! It's sounds like I'm an old lady."
"Can I call you babe in that case?"
"Fine by me." Säger jag och ler.
Jag hör plötsligt att killarna som sitter kvar i vardagsrummet säger våra namn så jag hyschar åt Niall och sedan lyssnar jag intensivt.
"You can see it so clear that Niall has a thing for Nora. He's definitely in love."
"Me too."
Jag sneglar på Niall som fortfarande är koncentrerad och kollar mot dom och ser att han rodnar. Jag börjar fnissa lite, sedan kollar jag tillbaka mot vardagsrummet men sedan börjar dom prata om något annat så då vänder jag mig mot Niall.
"Is it that so obvious?" Säger han och fortsätter rodna.
"You don't have to blush, I think it's cute."
"Wellwell, didn't you need some milk?"
"Yeahyeah sure, haha." säger jag och lipar barnligt mot honom.

"Dinners ready!" ropar jag och killarna kommer rusande in i köket.
"It smells delicious Nora!" säger Liam. Niall hostar lite och kollar på Liam.
"And Niall!"
"Thanks!" säger Niall stolt.

Pannkakorna blev lyckade och alla gillade och Niall tog också en smakbit, för ja, han är ju Niall. Efter maten så går vi in till vardagsrummet och sätter på en film. Det blev en komedifilm, jag vet inte riktigt vad den hette men den är i alla fall väldigt roligt. Just då säger de ett skämt på filmen som är så lamt men det är bara är jag som tycker det är roligt så då skrattar jag bara rakt ut. Alla vänder sig mot mig och kollar konstigt på mig.
"It was so not fun!" säger Liam.
"Yes it was!"
"You have so bad humor!"
"Yes, I know, I've heard it before." säger jag mellan mina skratt. Då ser jag att Niall också skrattar.
"Did you also thought it was fun?" frågar jag hoppfullt.
"No, but your laugh is so weird and cute!" Det gör så att jag börjar skratta ännu mer och killarna kollar änne mer konstigt på mig, fast jag bryr mig inte, dom får tycka att jag är konstig, för det är så jag är. Konstig på mitt egna lilla sätt. När jag äntligen har lungnat ner mig så hör vi att det plingar till i ytterdörren. Vi alla kollar mot hallen och efter en stund ser vi Bea och Zayn komma. Och när jag ser att Bea har världens största leende på sina läppar förstår jag att det hade gått bra. Dom kommer och sätter sig och vi fortsätter kolla på filmen samtidigt som vi pratar. Fast jag är mest intresserad av filmen, för jag tyckte att den var så himla rolig. När filmen är slut är det ganska sent, men inte så men jag och Bea bestämmer oss endå för att gå hem. Vi säger hejdå till killarna och när jag kramar om Niall så får jag en puss mellan kinden och munnen och det gör att jag börjar rodna lite.
"Your so cute when you blush."
"No, you are."

Vi går sedan hem och när vi kommer hem så kommer jag på en bra idé.
"Kan vi inte göra ett skumbad och så kan vi ha dricka till det och sedan prata om dagen?"
"Jaa! det gör vi!! Jag kan fixa drickan så fixar du badet?"
"Sure." Bea kollar lite konstigt på mig och jag svarar henne
"Det är en reflex." och rycker på axlarna.
Fast före vi går och gör iordning för badet och så, så går vi och tar på oss våra bikinis.

Vi stiger i det varma och sköna vattnet och slappnar av.
"Säg nu! Vad hände idag med Zayn? Jag såg nog det stora leendet du hade när du kom tillbaka."
"Okejokej, ta det lungt! Vi tar det från början."
"Alright. Börjaa!"
"Japp. Okej, först när vi kom ut så höll han sin hand på min rygg, och jag rös genom hela kroppen. Aja sedan gick vi till något lunchställe i närheten och satte oss vi ett bord dom var lite mer avskilt. När vi fick våran mat pratade vi lite om allt möjligt, men sedan sa han att han gillade mig mer som en vän och sa att han ville ta det ett steg längre, fast bara om jag ville och sedan så frågade han om jag gillade honom, och gissa vad jag sa?"
"JAAAAAAAAAAA!! det måste du ha gjort!"
"Ja, såklart!"
"Men är ni 'official' nu då eller?"
"Jag vet inte, jag skulle inte tro det. I alla fall inte ännu. Men jag hoppas att det blir det snart."
"Åhh, jag är så glad för din skull!"
"Mm, jag med! Och han är ju så jäkla het också! Tänk att vi bara är helt vanliga tjejer från lilla Sverige och hänger med självaste One Direction."
"Ohja! Jadu, herregud! Kommer du ihåg det vi sa till varandra då när vi precis hade fått reda på att vi skulle hit?"
"Nej, inte riktigt.."
"Vi sa ju tänk om dom ser oss och blir dödskära i oss, och det har ju nästan hänt nu ju, i alla fall för dig!"
"Dig också, du! Man ser ju hur tydligt som helst att Niall har en crush på dig."
"Gör man verkligen det?, för jag hörde att resten av killarna också sa att man såg det tydligt. Är det bara jag som inte ser det?"
"Tydligen. Men hur gick det för dig och Niall då?"
"Jodå, det gick bra kan man säga, jag kan fortfarande inte tro det."
"Vad??"
"Du får se, jag kan berätta. Jo, först när jag kom till killarna så väckte jag Niall för han sov fortfarande. Och han var så söt när han låg där och sov. I alla fall, sedan så spelade killarna fifa och jag kollade bara på. Sedan när jag blev hungrig så gick jag och Niall till McDonalds och när vi hade fåt maten och pratat en stund, så sa han det." Jag tar en paus och pustar ut lite.
"Vad? Vad sa han?"
"Och då sa han att han gillade mig. Jag blev alldedes chockad."
"Skojar du?" Jag skakar på huvudet och mimar nej.
"Vad sa du då, då?"
"Att jag gillade han också!"
"Okej,okej, men så ni är ett par nu då eller?"
"Jag vet inte. Men vi höll handen när vi tog en promenad efter vi hade ätit. Men annars har det inte hänt så mycket mer."
"Okej."
Vi går sedan upp efter en stund till snackandes. Och sedan går vi till sängs, och även om klockan inte är så mycket så går vi ändå och lägger oss för att vi är ganska trötta.
Innan jag somnar smsar jag lite med Niall, och sedan tänker jag efter på vad Bea och killarna har sagt om att man ser tydligt på Niall att han gillar mig. Och när jag har tänkt igen allt, så märker jag också det lite faktiskt.
Efter det somnar jag i skön och djup sömn.


~ nästa morgon ~


Jag vaknar av min sms-singal. Jag öppnar ögonen försiktigt och kisar mot telefonen för att se att det är Niall som hade smsat mig. Fast det egentligen inte en sån stor överraskning att det var honom, för det är han och Bea jag smsar mest med och Bea ligger ju förmodligen i sin säng och sussar sött. Jag klickar upp smset och ser att Niall skriver

' Hello babe, ;)

I need to talk to you, are your free? like now?

/ Niall :) xx '


Jag ler först men sedan blir jag lite nervös. Innan jag svarar honom så kollar jag på klockan och ser hon är 10.14, så jag sov ändå rätt så länge. Jag svarar honom och säger att han kan komma när han vill. Jag stiger sedan upp, går på toa och sedan klär jag på mig. Idag får det bli en mintgrön ganska kort kjol och ett fint svart linne med lite spets längst upp, och till det bär jag något armband. Och på ansiktet så tar jag bara lite rouge på kinderna annars får det vara naturligt.
Jag går sedan ner och tar fram lite frukost, och jag ser inte Bea där så jag antar att hon fortfarande sover, den latmasken. När jag precis ska börja på min andra macka så knackar det på dörren. Jag går och öppnar och ser Niall står där med sina beiga khakibyxor och sin mörkblå pikétröja. Gud vad han är snygg alltså.
Jag kramar om honom och sedan går vi till köket.
"Do you want something to eat?"
"Maybe.." säger han med ett leende.
"Just say yes!"
"Okay, what do you have?"
"Look in the fridge, feel home!"
"Thanks."
"Hmm, by the way, why are you so fancy dressed? I don't mean it in a bad way, cause you always look good."
"Well, that's kinda what I'm here for."
"Okey, tell me."
"Well, Me and the lads are going on a little interview at dinner, and I'm sure that they'll ask about who's single and who's not. And I'm pretty sure somebody took a picture of us yesterday, when we were holding hands. And they have probably also seen that I walked in here at yours, and you in our apartment. What do think we should do?"
"Okay, I don't actually know. What do you think?" säger jag och tar en till tugga på min macka.
"I don't know, cause we can't really deny when we were holding hands. I guess that I could say that were dating, but only if you want to! It just so hard beacause friends just don't walk alone holding hands."
"I guess we have to do it.. But it's fine by me. Because if we becoming more serious later we might just aswell say it right now?!" säger jag och ler lite.
"Mm, yes we could do that.I agree with you." säger han och ler tillbaka. Fast sedan stannar han upp i sina tankar.
"But what if you get hate? I absolutely don't want that."
"Well then, if so, I'll just have to stand out with it. I can do that."
"Alright, are you sure about this then?"
"Yes, are you?"
"Yes!" säger han och ler ett stort tandaleende. Nu har vi båda ätit upp så vi går och sätter oss i soffan för att kolla på tv lite. Jag frågar honom när de skulle ha intervjuen och han sa att han var tvungen att åka om en timme. Vi bläddrar lite och när han bläddrar förbi Premier League, så hejdar jag honom.
"Do you also like to watch soccer?"
"Yeahh! Love it!" Så då bestämmer vi oss för att kolla på fotbollen. När en stund har gått så kommer jag och tänka på en sak.
"Now that we go out with us dating in public, shouldn't we do that for real also? I mean to take it a step further."
"Yes, ofcourse. But then I want to ask you something. Do you want to go on a date with me tomorrow night?"
"Yes, I would love that Mr. Horan."
Vi ler mot varandra och sedan kollar vi vidare på fotbollen. Fast nu kryper jag närmare honom och samtidigt tar han sin arm om mig och så jag kan krypa ännu närmare honom och gotta in mig i hans famn.
Vi hör sedan plötligt steg i trappan. Vi båda vänder huvudet dit och ser att det är Bea som kommer ner med sin pyjamas på fortfarande.
"Hello!, Nora can't you say that we have guests before I come dome here with my pyjamas och no make-up on? Please!" säger Bea lite surt men endå så ler hon.
"Sorry!" Bea kommer närmare och när hon sätter sig brevid oss så ser hon att vi väldigt nära varandra.
"Whoah! What happend here? When?" säger hon och blinkar med ögat mot mig.
Niall berättar storyn för henne och hon bara sitter där tyst och lyssnar. När han är färdig utbrister hon
"Well I think you are soo cute together! You really belong together!"
Jag börjar rodna och gömmer mig i Niall's axel och då hör jag Niall viska till mig
"I agree with here." Jag kollar upp på han med världens största leende på läpparna och samtycker med han.
"Me too." Han pussar mig på pannan, sedan så kollar han på klockan.
"Opps, I better get going now, or else they'll kill me."
"Okay, good luck!" säger jag och reser mig upp. Vi går tillsammans till hallen och innan han går så kramas vi länge och han pussar mig först på båda kinderna sedan min panna. När han har gått så går jag för att göra sällskap med Bea när hon äter frukost. Sedan slappar vi bara och gör knappast ingenting, för vi gömmer nästan bort att killarna skulle interjuvas. Vi sätter oss spända framför tvn och börjar kolla. Efter en stund så kommer frågan. Liam och Louis svarar som vanligt att dom är ihop med underbara Danielle och underbara Eleanor. Harry säger att han är singel, vilket han är, sedan är det Niall som får frågan. Innan han får svara så visar dom bilder,(som jag trodde) på mig och Niall inne på McDonalds och när vi går ute och håller varandra i hand. Sedan svarar han att ryktet är sant och att han dejtar mig. Jag sitter och nästan dör inombords av lycka. Då kommer jag och tänka på att mamma och pappa skulle nog varit stolta över mig nu, i alla fall mamma. Jag tar sedan väck tanken från mitt huvud, jag vill inte bli deppig nu, för nu vill jag bara tänka på min vackra Niall. Jag väcks av mina tankar när jag hör att dom frågar Zayn. Jag kollar frågandes på Bea men hon kollar lika frågandes tillbaka så vi båda vänder blicken mot tv-skärmen och lyssnar noga.
"Well...." börjar han



Spännande! Blev ganska nöjd med detta kapitel faktiskt!, Fast om ni har kritik så så säg bara till! Om jag ska ändra något, whatever! ;)
Och jag vet att det har varit ganska mycket med Nora och Niall nu, men det kommer mer med Bea och Zayn, jag lovar!
Kommentera nu och gör mig superglad! Blir överlycklig av era kommentarer!
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 8.

2012-06-07 | 23:37:02 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!" skriker vi båda högt ut.
"Man märker tydligt att han gillar dig!"
"Kanske det, kanske." säger bea fnissandes.
Jag ger henne mobilen och hon svarar honom. Vi går sedan och sätter oss i soffan och då hör jag min sms-signal, och jag är snabb med att ta den före Bea. jag klickar upp det och han har skrivit att det gick bra att jag kom till han och att han gärna ville äta tillsammans. Jag blir överlycklig och ler superstort. Tänk så blir vi tillsammans, jag kommer att vara den lyckligaste personen i hela universum då.


Noras P.O.V.

Jag låser dörren bakom mig och slänger ner nycklarna i min väska som hänger på min axel och sedan börjar jag gå mot killarnas lägenhet. Det är skönt att det inte är så långt till dom för då slipper man ta taxi. När jag kommer fram så står det några fans utanför, fast det är inte många. Jag går förbi dom men innan jag hinner gå in så knackar någon mig på axeln. Jag vänder mig om och säger hej.
"What are you doing here?" säger hon med ett leende.
"Just to meet somebody."
"Okay." säger hon en aning surare. Med det så vänder jag mig om och går in i lägenheten. Jag kommer ihåg att dom bor på nummer 1d för att Niall smsade det och för att jag tyckte det var lite ironiskt eftersom de är 1D. Jag plingar på och väntar en minut, men dom svarar inte så jag plingar på igen och då hör jag att någon ropar 'Come in!' så jag öppnar dörren och stiger in. När jag böjer mig ner för att knyta upp mina converse så hör jag att toaletten spolas och sedan några steg som närmar sig. Jag kollar upp för att se att det är Harry som står där i endast shorts. Jag känner att jag blir lite röd i ansiktet så jag böjer ner ansiktet igen mot skorna.
"Liking what you see?"
"Uhm.. I can't say I dont."
Jag sparkar av mig skorna och går emot vardagsrummet.
"Where is everybody?"
"Well, Liam and Zayn went shopping for food, and Niall and Louis is still sleeping and myself is awake and hungry."
"Okay, Can you show me the way to Niall's bedroom so I can wake him up?"
"Sure."
Jag följer efter honom och när vi stannar så går han där ifrån igen och går emot vardagsrummet. Jag trycker försiktigt ner handtaget och öppnar dörren sakta och fint. När jag kommer in så stänger jag igen dörren igen och sedan vänder jag mig om. Det jag ser är världens sötaste människa ligga och sova så sött. Jag står en stund bara för att kolla på han. Sedan går jag sakta frammåt mot hans säng och när jag kommer fram så knuffar jag han lite lätt på armen fast han vaknar inte, så jag tar i lite hårdare. Denna gång så vaknar han och kisar mot mig.
"Helloo...."
"Sorry to wake you up, but you need to get up sometime. And here are your sweater." säger jag med ett leende samtidigt som jag kastar den på han.
Han ler tillbaka och tar väck långarmaden.
"Thanks."
"No probs, it's just fun to see you."
"Well, you to!"
"Are we going to eat food by our selves or are we gonna eat with the rest?"
"I thought that we could eat by our selves, if it's okay. Cause there is actually something I wanna talk to you about."
"What is it?"
"It has to wait!" säger han med ett busigt leende på läpparna.
"Ahh, well I can't wait!"



Niall's P.O.V.

Jag är så nervös inför våran 'middag' tillsammans idag. För jag ska nämligen berätta för henne att jag gillar henne. För ända sen jag såg henne första gången så har det pirrat lite extra i magen när jag ser henne. Och igår när jag kom på mig själv tänka på henne så märkte jag att jag gillade henne. Och jag är så nervös om hur hon kommer reagera och svara.
Nu på förmiddagen så spelar vi killar fifa tillsammans och Nora tittar på. Fast jag kan inte koncentrera mig för jag är så nervös inför 'middagen'. Efter en stund spelandes så säger Nora att hon är hungrig, och känner jag också att jag själv är hungrig. Det kanske inte är en sån stor överrakning, men endå.
Vi alltså jag och Nora bestämmer oss för att gå till McDonalds för att äta. När vi kommer dit beställer vi och sedan sätter vi oss vid ett avskilt bord.Vi börjar prata som 'normalt' och när båda tar en paus, så passar jag på. Jag tar ett djupt andetag och sedan börjar jag.
"To the thing I was talking about before. I don't really know how to say it but, buut I like you..."



FÖRLÅT! förlåt för att jag inte har uppdaterat , men jag har helt enkelt inte haft tid. Men här får ni ett kapitel,  jag vet att det är superduper litet, men det är väl bättre än inget? ;)
Måste verkligen sova nu, Godnatt fnatt! ♥
Kram!
xoxo

Svar På Kommentar.

2012-06-05 | 21:44:44 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
1D-NOVELLER om HELLO!:
Jätte snygg design! :)




Tack så jättemycket! Det betyder mycket! :D
Btw, älskar din också! ;)
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 7.

2012-06-05 | 21:40:30 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

Jag ler stort som en fåne och sedan svarar jag honom och sedan går jag och Nora för att göra oss iordning. Vi säger sedan godnatt till varandra och sedan jag går in på mitt rum. Jag smsar lite med Zayn innan jag somnar i en djup sömn.


Beas P.O.V.


"Mmmmm.... Gud vad skönt väder!"
"Mmmmm...."
Just nu sitter vi lutandes tillbaka i varsina badenbadenstolar med våra bikinis på och bara njuter. Min bikini är rosa och orange medans Noras är likadan fast blå och grön. Vi har på Ed Sheerans skiva '+', den är så grymt bra. Nora läser noga igenom tidningen med One Direction som hon köpte för någon dag sedan och jag ligger bara och tar det lungt. Helt plötsligt hör jag introt till 'What Makes You Beautiful' och jag sneglar på min mobil för att se att det är morfar som ringer. Jag ler lite samtidigt som jag suckar lite och sedan tar jag upp mobilen och går in där inne och sedan klickar på grön lur.
"Hej morfar."
"Hejsan! Hur har ni det? Det var ett tag sen vi pratade."
"Jodå, det går bara bra. Huset är jättefint!"
"Jadu, det kan jag tro, jag var ju med och valde det. Haha."
"Jaha, haha!"
"Vad gör ni där hemma då?"
"Det vanliga, jag jobbar i tre veckor till och sedan går jag på semester och då far vi på husvagnssemester."
"Okej, vad kul!"
"Ja, det ska bli skoj. Jo, den stora andledningen för att jag ringde var att jag ville berätta en sak."
"Okej, vad då för något?"
"Jo, jag har satt in en summa pengar på ditt sparkonto som är till för dig och Nora som ni kan andvända till nya möbler och sånt nu i och med att ni har flyttat. Ni kan se det som en liten hjälp på traven."
"Tack så jätte mycket morfar! Det var supersnällt! Men hur mycket pengar var det då?"
"30 000 kronor."
"Va?!, är du seriös? Det är ju jättemycket pengar!"
"Ja jag vet, men ni är värda det!"
"Vi kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt morfar! Tack så jättemycket!!"
"Det var så lite, gumman. Men du jag måste gå och laga mat nu. Hejdå! Hälsa Nora!"
"Okej, Hejdå! Tack så jättemycket igen! Kram."

Jag går tillbaka till där ute och jag är fortfarande så överraskad. När jag kommer ut så lutar Nora sig tillbaka i sin solstol och bara njuter av musiken och värmen.

"Du Nora? Vet du vad?"
"Nej, vad?" säger hon och kisar emot mig.
"Jo, det var morfar som ringde och han hade satt in pengar på mitt sparkonto som var till dig och mig i och med flytten och så!"
"Va?! Hur mycket??"
"30 000 kronor!"
"Oh my good! Verkligen? Gud vad vi är bortskämda, haha."
"Jadu.."
"Förresten nu när du var borta och snackade med din morfar så fick jag sms av sötnosen Niall."
"Jaså? Vad ville han?"
"Han frågade bara vad jag gjorde och då sa jag att vi bara tog det lungt och slappade och sen frågade jag vad han gjorde och han gjorde inget."
"Alright."
Jag lutar mig tillbaka igen och slappnar av, så mycket att jag somnar till. För det märker jag när jag känner att någon kittlar mig under fötterna. Jag vaknar upp snabbt och skriker till lite innan jag sätter mig upp snabbt och ser att det är Zayn som står framför mig. Jag blir helt chockad fast jag ställer mig upp och kramar om honom.

"Hi!"
"Hello! Did I scared you? Haha"
"Yeah, if! How did you get in here anyway?"
"We knocked the door and then Nora came and opend cause you didn't heard it, and then we walked out here."
"Okay."
Jag vänder mig om och ser att resten av killarna står och småflinar lite fast Niall står brevid Nora och snackar.
Jag frågar alla om någon vill ha någon dricka och alla ropar ja i kör. Jag går in och går direkt till kylskåpet för att ta fram colan. När jag stänger kylskåpsdörren så står Zayn där bakom. Jag blir livrädd och hoppar till lite och då börjar Zayn skratta.
"Sorry, didn't mean to scare you like that, but it was fun though."'
"Yeah, for you." Lipar jag barnsligt tillbaka.
"I thought that I could help you with the drinks. But just if you want."
"Yes ofcourse! But why are you here? Not that i don't want it, just wondering."
"Well, Niall texted with Nora as you may know, and she said you didn't do so much and we had nothing to do either so we went over here instead."
"Oh, okay." säger jag leendes.
Nu är vi färdiga med drickat så vi ställer allt på en bricka och sedan tar vi ut det och ställer det på bordet vi har därute. Alla tar ett varsit glas med cola och sedan sätter sig alla ner på verandan eller fast jag sitter i ena solstolen och Niall satte sig i Noras innan hon hann sätta sig där. Vi snackar om allt möjligt och sedan när vi har suttit där ett tag blir jag sugen på att spela fotboll så jag frågar alla om dom vill vara med och spela, och alla vill det såklart. Det blir lite kaos när vi ska dela in lagen men tillslut blir det Jag,Louis,Harry och Niall mot Nora,Zayn och Liam. Noras lag börjar med bollen och sedan är det igång.


Noras P.O.V.

Det har hänt så mycket på bara en timme idag. Först så smsade jag med Niall som jag alltid blir överraskad av, sedan fick jag och Bea pengar av hennew underbara morfar. Och sedan mitt i allt så knackar det på dörren och där står killarna och frågar om dom får komma in. Komma in i mitt och Beas hus. Helt overkligt. Sedan dom har kommit har vi druckit cola snackat om vad som helst och nu spelar vi fotboll.
Just nu har jag bollen och precis när jag ska passa till Liam som står på den perfekta platsen till chansen att göra mål så kommer Niall emot mig och tar mig om midjan och svingar bort mig. Fast han släpper inte mig jag börjar skrika saker som 'Freekick', 'Stop!', men ingen lyssnar.
Jag ryser så mycket av den härliga känslan så att det känns som att det ilar igenom hela kroppen och jag står fortfarande kvar i Niall's famn när det kommer en hög boll emot oss och den hamnar på min rygg. Niall släpper mig och klappar mig försiktigt på ryggen och frågar om det gick bra, jag säger att det gcik bra och det nästa jag vet av är att Niall tar bollen framför mig dribblar förbi mig och sedan skjuter han i mål.

"Haha, tricked you, or ?" säger Niall skrattandes.
"Yeah, you're evil!" säger jag och lipar barnsligt mot honom och sätter armarna i kors.
"But, serious now, Did it hurt?"
"I don't trust you, are you serious?" säger jag surande samtidigt som han går emot mig. Han tar armen runt mig och säger
"Yes, I'm serious, Did it hurt?"
"No, but thanks for your care." säger jag med ett stort leende.
Han flinar mot mig och sedan börjar vi spela igen.
Efter ett tag så börjar vi bli lite trötta och det börjar också bli lite mörkt och kyligt. Då bestämmer killarna sig för att dra sig hemmåt. Vi går med dom till ytterdörren och säger hejdå till dom och när jag kramar Niall så pussar han mig på kinden, och jag börjar rodna som en tomat och kollar ner i marken leendes. Jag kollar upp försiktigt och då ser jag att Niall kollar på mig leendes.
"You don't have to hide, You're cute when you blush." säger han lite tyst. Jag ler superstort till han och säger hejdå igen, och sedan går de ut och vi låser dörren om oss och sedan går vi ut på verandan och börjar städa och plocka lite.

"Hände verkligen allt det där på riktigt?" säger Bea.
"Ja, tydligen, jag kan fortfarande inte förstå att vi umgås med självaste One Direction."
"Fast vi får väl snart vänja oss, vi kan ju inte direkt fangirla rakt framför dom."
"Mm, jag antar det."
När jag ska ta ihop min stol ser jag en långarmad ligga där, jag tar upp den framför mig och kollar frågandes på den. Jag visar den för Bea och frågar henne
"Vet du vems denna är?"
"Niall's tror jag, eftersom det var ju han som satt i din stol."
"Mm, jag tror jag smsar och frågar honom."
"Ja, gör det!"

' Hi Niall!

I think you forgot your sweater here.. Am I right? ;)

/ Nora :) Xx '


Jag lägger ifrån mig mobilen och fortsätter sedan med att städa. När vi är färdiga går vi in tar och på oss våra onesies och sätter oss i soffan och sätter på tvn. Jag ser att jag har fått svar av Niall, så jag tar upp smset

' Hellooooooo!

Yess.. Your right.. I'm sorry, but can I get it tomorrow at yours? :)

/ Niall :) xx


Jag svarar följande

' I can come to you instead maybe?, So maybe we could eat together also? :)

/ Nora :) Xx '


Jag lägger ifrån mig mobilen och lutar mig tillbaka. Då hör jag Beas sms-signal lite längre ifrån. Jag vrider huvudet och ser att den ligger i köket. Jag springer dit snabbt och tar hennes mobil. Hon reagerar lite trögare än jag men hon springer efter mig endå, Jag försöker springa ifrån henne samtidigt som jag försöker öppna smset.
"Det är från Zayn!" ropar jag. Jag stannar sedan till och skriker till henne att hon ska stanna upp, och motvilligt så gör hon det äver fast hon försöker ta mobilen ifrån mig, fast jag släpper inte taget. Jag läser upp smset högt och tydligt

' Hello!

What are you doing tomorrow? Wanna do something maybe?

/ Zayn :) xx

Btw. You looked very pretty in your bikini today :) '


"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!" skriker vi båda högt ut.
"Man märker tydligt att han gillar dig!"
"Kanske det, kanske." säger bea fnissandes.
Jag ger henne mobilen och hon svarar honom. Vi går sedan och sätter oss i soffan och då hör jag min sms-signal, och jag är snabb med att ta den före Bea. jag klickar upp det och han har skrivit att det gick bra att jag kom till han och att han gärna ville äta tillsammans. Jag blir överlycklig och ler superstort. Tänk så blir vi tillsammans, jag kommer att vara den lyckligaste personen i hela universum då.


BAM! There you go! ;) Kommentera nu så blir jag superglad!!
Btw, det kommer nog ett kapitel imorn, eftersom vi är lediga ;)
Kram!
xoxo


HELLO!

2012-06-03 | 21:42:55 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Tjabbatjenahallå!
Som ni ser har jag nu ändrat min design, och jag är väldigt nöjd med den, :)
Vad tycker ni? Gillar ni den?
btw, om ni inte ser den klicka bara på f5 ;)

Läs & Kommentera nu så bli jag världens lyckligaste!
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 6.

2012-06-02 | 23:28:55 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Har H
änt:
Jag ler superstort och rodnar när jag ser att han skrev ' cutiepie '.
Jag svarar inte utan jag fortsätter att borsta håret och när jag är färdig går jag ut i köket för att fixa frukosten och då ser jag att Bea sitter redan och äter.
"Förlåt för att jag redan har börjat men du ville ju aldrig vakna.."
"Mm, sorry, fast vet du vad jag vaknade av?"
"Nej, vad?"
"Niall smsade mig, och han frågade om jag ville träffa han idag. Och jag skrev ja såklårt." säger jag och ler stort.
"Ohh, när ska du träffa han då?"
"Typ om femtio minuter på Milkshake City"
"Okej. Men då stannar jag nog hemma och slappar hela dagen."
"Är det okej då?"
"Jadå, det kan vara skönt att vara lite själv ibland."
"Okejdå."
Jag tar frukost och äter den tillsammans med Bea som väntar på mig. När vi är färdiga så går jag och gör mig iordning och sedan börjar jag gå för att möta Niall. När jag kommer fram är han redan där och när vi säger hej till varandra så kramar han om mig. Efter kramen så gör han en gest med armen och säger
"Ladies first!"




Noras P.O.V.

Jag rodnar lite medans jag går in genom dörren. Samtidigt så känner jag Niall's hand på min rygg. Jag ryser till i hela kroppen samtidigt som jag vänder mig om och frågar honom
"Where should we sit?"
"I don't know, maybe we could take a takeaway and sit in the park?"
"Yeah, sure."
Vi går och ställer oss i kön. Jag börjar kolla på vad jag ska ha, och då kommer jag på att One Direction har ju en egen milkshake, så då bestämmer jag mig för att ta den. Då frågar Niall
"Which one are you gonna take?" med ett leende.
"The 1D shake. You?"
"Ohh. I'm just gonna take a regular chocolate."
"Okay, but I'll pay for my own."
"Oh no!! I'll pay for you!"
"No, I can pay on my own."
"No I'm gonna pay for you!"
"Mhh, okay but just for this time! I'll pay next time!"
När vi slutatde att diskkutera så stod vi längst fram i kön så Niall han säger till kassören vad vi ska ha och sedan får vi vänta lite innan vi får våra milkshakes. Vi tar dom och går ut och det första vi ser är en massa paparazzis. Jag blir lite rädd men Niall han går bakom mig så han leder mig ut från alla människorna och sedan börjar vi gå mot parken.
"Isn't it hard with all the paparazzi's all the time?" Frågar jag honom samtidigt som vi sätter oss ner på en bänk som är lite gömd bland buskarna, (pågrund av paparazzis och fans).
"Well, sometimes you just wanna get rid of them, but it works."
"Okay, but thanks anyway for making me feel alot more safe when the paparazzi's were there."
"Oh, that's okay."
"Because I know that you're a bit scared of tiny spaces, you know I'm a big fan so I know pretty much about you."
"Well, yes I am, haha."
Vi sitter och pratar lite och allting flyter på och plötsligt får jag ett sms. Jag tar upp min telefon och ser att det var Bea som hade smsat mig. Jag klickar upp smset och ser att hon har skrivit så här


Haaallojsan!

Hur går det??! ;) Vad hittar ni på?

Puss&Kram mitt hjärta, <3333333.


Jag viskar för mig mig själv 'Hmm, vad ska jag svara på det?' Jag lyfter upp huvudet och kollar på Niall som ser ut som ett frågetecken.
"Uhm, what was that?"
"Oh, haha, It was Bea."
"No, you said something, something in another language."
"Jaha du menar detta?" Säger jag medans jag småflinar.
"I'm from Sweden."
"Okay, well that explains it. But why are you here in London, I mean what are doing here?"
"Well, Me and Bea have always dreamt of study here in London, and when we finished school we got the oppertunerty of Bea's parents to study here, so now we live here." säger jag och ler stort.
"Alright." säger han och ler.
"Is it okay if I just answer her?"
"Yeah, ofcourse!"
Jag böjer ner huvudet igen och börjar skriva.

Tjeeeeeeeeeeeena!

Jodå, det går bra! Just nu sitter vi på en parkbänk och snackar med varsin milkshake ;D

Puss&Kram min älskling! <333333333.


Jag klickar på 'sänd' och sedan stoppar jag i telefonen i fickan och börjar prata med Niall igen. När vi är färdiga så frågar Niall om jag skulle vilja följa med honom upp till hans och killarnas lägenhet. Jag blir superglad och säger ja såklart. Jag frågar om jag kan fråga Bea om hon vill följa med och det kunde jag gärna. Jag ringer upp Bea och frågar henne. Hon blir alldedes till sig och börjar skrika även fast jag säger åt henne att lunga ner sig. Vi bestämmer att jag och Niall ska gå hem och hämta henne och sedan gå tillsammans till killarnas lägenhet. När jag lägger på så säger Niall
"Swedish is a very interesting language."
"Do you think so? I think it's pretty boring, but I know that it's very hard to learn it."
"Yeah it seems so. So, did Bea wanted to go with us?"
"You can't believe how happy she got, she definitely wanted it. And I'm sure that she'll be very nervous. But I'm very nervous to."
"You don't need to be nervous! We're just normal boys."
"Wellwell, I'll try to keep it cool."
"Good. Should we start walk?"
"Yes, I said to Bea that we were going to go home to us and then walk together to your apartment."
"Okay, but then you have to show me the way."
"Yeah, if I can, haha. We only moved here a couple of days ago. So I'm not that good at London's streets."
"Well we can atleast start to go to Milkshake City and then go from there."
"Yes."
När vi äntligen har hittat hem till oss så hittar vi Bea sittandes i hallen och där hon knyter sina converse. Hon blir väldigt stressad och jag ser på henne att hon är väldigt nervös. Jag drar upp henne och sedan går vi ut samtidigt som hon låser. Vi börjar gå och i början är det lite tyst men sedan börjar det släppa loss lite, och det går väldigt snabbt att gå till killarna, det var inte så långt faktiskt. Vi båda är väldigt nervösa, men jag tror nog att Bea är mest nervös eftersom hon är så spänd på att träffa Zayn, efter det som Niall hade sagt. Niall knackar på dörren och precis efter han har knackat så öppnar han dörren och skriker
"HELLO GUYS!! I'M HOME!!"
Vi hör massa med hej och skrik, och då kollar jag och Bea på varandra och vi bara ler stort som två jubelidioter. Vi böjer oss ner för att knyta upp våra converse, som Bea har i blått och som jag har i lila. När vi sedan har tagit av dom så ställer vi oss raklånga igen och då ser vi att killarna har kommit hit. Alla säger hej och vi får en varsin kram av dom. Sedan säger Zayn
"What would you girls like to do?"
Jag och Bea kollar på varandra snabbt och vi vet inte riktigt vad vi ska säga, men jag vänder mig emot Zayn igen och säger det första som kommer upp i huvudet.
"Movie maybe?"
"Sure. What do you guys think of that?"
Alla ropar JAA och sedan är kriget igång. Alla skriker vad de vill se och tillslut så tystnar Harry alla och vänder sig till mig och Bea som står tysta som möss.
"I think we should ask the girls what they would like to see."
Jag vet vad Bea kommer säga och det finns ingen chans att jag kommer hinna före och säga något. Och då säger hon det.
"Horror movie!"
Killarna jublar och börjar att hoppa upp och ner. Och då får jag två tankar i mitt huvud. Den ena är att dom är verkligen så här roliga och goa i verkligheten som de är i deras alla videos, och den andra är att jag kommer inte kunna sova ikväll. Jag hatar, verkligen hatar skräckfilmer, jag kan knappast se en människa med en mask på sig utan att bli rädd. Och såklart så älskar Bea skräckfilmer. Men som tur är så brukar vi inte kolla på skräckfilmer där hemma för hon vet hur pass mycket jag hatar dom.
Vi alla beger oss till deras vardagsrum, och på vägen kollar jag runt, dom har verkligen en stor och fin lägenhet. Fast det beror ju också lite på att alla fem ska få plats där. Vi sätter oss i soffan där jag hamnar brevid Niall och Louis. Och brevid Louis så sitter Bea och brevid henne sitter Zayn. Och Liam och Harry sitter i varsin fåtölj på varsin sida om soffan. Liam går ut för att fixa lite snacks och när han kommer tillbaka så börjar Harry fixa med filmen. Då säger Bea
"Just so you guys now, Nora is terrified of horror movies, she get scared of the smallest things."
"Well, I can't help it." Säger jag med lite gnällig röst. Killarna börjar skratta och sedan så ger Louis mig en kudde med ett flin och säger
"In case you need it."
"Haha, thanks."
Harry startar filmen och vi alla sätter oss till rätta. Jag hoppar till hela tiden och varje gång det händer något så tar jag fram kudden framför mina ögon. Just när jag tror att allt har lungtat ner sig så kommer det fram igen och jag hoppar till extra mycket denna gång, så mycket så att jag hamnar över Niall.
"Sorry,haha."
"You don't have to be sorry, I can protect you." säger han och sedan rodnar han lite
Jag rodnar och ler mot honom medans jag hör de andra säga 'awwwww'. Jag sätter mig till rätta igen och hoppas att filmen snart är klar.


Beas P.O.V.

Gud vad Nora och Niall är söta ihop. Jag hoppas verkligen att de blir ett par sen, dom passar ihop så bra.
Jag sitter emellan Louis och Zayn med Louis på min vänstra sida och Zayn på min högra. Jag var väldigt nervös innan, men det mesta har släppt lite nu. Jag sitter ganska trångt emellan dom två, men för mig gör det inget. Jag försöker komma lite närmare Zayn, och varje gång jag tittar på honom så vänder han blicken mot mig fast sedan börjar jag rodna och han ler bara sedan tittar vi båda bort. det händer några gånger under filmens gång, och varje gång så tittar jag bara bort.
Nu är filmen färdig och jag och Nora tackar för att vi fick komma o.s.v. Och när vi börjar gå mot hallen efter vi har kramat alla så ropar Zayn
"Wait, I can follow you home!"
Han kommer gåendes mot oss där vi sitter och knyter våra skor.
"I don't want you to walk in the dark by yourselves."
"You don't have to, Zayn. We have eachother." Säger Nora.
"No, but I want."
"Alright."
Han sätter också på sig sina skor och då ropar vi hejdå till de andra och sedan så går vi ut från lägenheten. Det går bra på vägen hem. Pratandet flyter på bra och nu är vi hemma. Nora kramar om honom först och hon säger tack till han för att han följde oss hem. Han kramar sedan om mig, och vi kramas väldigt länge, men det gör inte mig något, för det är bara mysigt att stå där med honom i hans famn. När vi släpper taget om varandra så ler vi stort mot varandra och jag säger tack för allt och godnatt, och sedan vinkar vi hejdå till han. Vi vänder oss om och jag låser upp dörren och när båda har kommit innanför dörren och vi har stängt den så bara står vi där mittemot varandra och stirrar på varandra ett tag innan vi börjar skrika som galningar. Vi börjar springa runt i huset och beter oss som små barn på julafton. Vi lungnar ner oss och slänger oss ner i soffan och andas ut.
"Tänk att vi, vi från lilla Sverige har tillbringat kvällen med One Direction!!" Säger jag.
"Jag kan inte ens tänka klart! Herregud!"
Vi bara sitter kvar i soffan ett tag innan vi går till vår lilla hall och tar av oss skorna och ytterkläderna. Vi går in på våra rum och byter om till pyjamas och när jag slänger ner min långarmad på golvet så ser jag en vit pappersbit sticka ut från fickan. Jag plockar upp lappen och ser att det står ett nummer och sedan

Here's my number so text me maybe? ;)

/Zayn :) xx


Jag bara står och glor på den lilla men så betydelsefulla pappersbiten i evigheter. Då hör jag några steg och jag vänder mig då om för att se att det är Nora som har kommit in på mitt rum. Jag vrider mig mot Nora och håller fram pappersbiten. Då går hon fram och så hon kan läsa och jag ser att hon ler och när hon har läst färdigt så kollar hon upp på mig och säger
"Herregud!! Han verkar verkligen gilla dig!"
"Mm, jag hoppas verkligen det!"
"Smsa han då!"
"Men har säkert redan gått och lagt sig, jag vet inte... Han sover säkert redan."
"Nejdå!, Jag är säker på att han väntar på att du ska svara honom."
"Okejdå!"
Jag skriver

Hello Zayn!

What are you doing? :)

// Bea :) x


Det dröjer inte länge innan jag får svar.

Hello cutie!

I'm just on my phone and lying in my bed. You? :)

/Zayn :) xx


Jag ler stort som en fåne och sedan svarar jag honom och sedan går jag och Nora för att göra oss iordning. Vi säger sedan godnatt till varandra och sedan jag går in på mitt rum. Jag smsar lite med Zayn innan jag somnar i en djup sömn.

Kap 6 ! Det blev ett ganska långt kapitel enligt mig själv, men det är bara roligt att skriva!
Jag skulle bli så glad om ni kommenterar,! Det peppar mig att skriva mer :)
Hoppas du gillat!
Kram!
xoxo
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus