More Than This. Kap 10.

2012-06-11 | 00:58:24 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

"Opps, I better get going now, or else they'll kill me."
"Okay, good luck!" säger jag och reser mig upp. Vi går tillsammans till hallen och innan han går så kramas vi länge och han pussar mig först på båda kinderna sedan min panna. När han har gått så går jag för att göra sällskap med Bea när hon äter frukost. Sedan slappar vi bara och gör knappast ingenting, för vi gömmer nästan bort att killarna skulle interjuvas. Vi sätter oss spända framför tvn och börjar kolla. Efter en stund så kommer frågan. Liam och Louis svarar som vanligt att dom är ihop med underbara Danielle och underbara Eleanor. Harry säger att han är singel, vilket han är, sedan är det Niall som får frågan. Innan han får svara så visar dom bilder,(som jag trodde) på mig och Niall inne på McDonalds pch när vi går ute och håller varandra i hand. Sedan svarar han att ryktet är sant och att han dejtar mig. Jag sitter och nästan dör inombords av lycka. Då kommer jag och tänka på att mamma och pappa skulle nog varit stolta över mig nu, i alla fall mamma. Jag tar sedan väck tanken från mitt huvud, jag vill inte bli deppig nu, för nu vill jag bara tänka på min vackra Niall. Jag väcks av mina tankar när jag hör att dom frågar Zayn. Jag kollar frågandes på Bea men hon kollar lika frågandes tillbaka så vi båda vänder blicken mot tv-skärmen och lyssnar noga.
"Well...." börjar han





Beas P.O.V.

"Well..." säger han och pausar lite.
"I'm actually dating someone at the moment." Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera på det, men jag känner att det börjar spricka upp ett leende på mina läppar. Jag och Nora kollar på varandra och skriker till lite.
"Jag skulle nog tro att ni 'official' nu!" säger Nora och ler stort mot mig.
"Du och Niall också ju!"
Vi kollar färdigt på deras intervju  och sedan börjar våra magar kurra lite så vi börjar på maten, och idag får det bli kycklingben och ris med bearnaisesås. Efter en stund när vi har börjat så får jag ett sms av Zayn som undrar vad vi gör. Jag svarar att vi lagar mat och att dom är välkomna hit på middag. Och dom ville gärna komma hit.
Jag börjar sedan duka och sedan hjälper jag Nora med det sista. Vi har precis satt fram allt på bordet när vi hör att det knackar på dörren. Nora går för att öppna och omedelbart så rusar killarna in och sätter sig runt köksön som vi använder som matbord.
"We're starving!" utbrister Louis.
"Good!" säger jag och sedan hugger vi in.
"Do you guys have anything planned for tonight?" frågar jag dom.
"Nope, we're free for tonight, why so?"
"No, just wondering. You can stay here and we could watch a movie or something. Only if you want."
"Yes, we would love that!" säger alla i kör och ler. Vi äter upp och sedan så sätter vi oss i soffan.
"What kind of movies do you have, girls?" frågar Liam
"Just girly movies. But if you want I guess that you could rent a movie in that little store close here?" säger Nora.
"Yeah, I think so." svarar Liam
"I can go." säger då Zayn
"Me too!" säger jag snabbt och ler. Jag och Zayn reser oss upp och sedan går vi ut i hallen för att ta på våra skor o.s.v.
På vägen så frågar jag honom om intervjun.
"Why didn't you told me about the interview?"
"I forgot, I'm so sorry. But did you thought it was wrong telling everyone about us?"
"I don't know, I guess not. But I don't even now if we are together. I don't mean I don't want cause I do, but we haven't talked about it."
"Yeah, I know. But I also wanna be in a relationship. I like you alot." säger han och ler osäkert mot mig. Jag ler tillbaka mot han.
"But in that case, Zayn do you wanna be together?" frågar jag och tittar på honom samtidigt som jag ler.
"Yes, I do." svarar han och sedan tar han mig i handen och vi går in i affären eftersom vi nu har kommit fram. Vi går direkt till filmerna och börjar kolla där. Vi velar och kan inte bestämma oss för bara en så vi väljer två stycken. En action-drama och en skräckis som skulle tro att Nora kommer älska, haha, jag vet att hon hatar det som in i bomben, men jag gör det för hennes egen skull, så hon kan gömma sig hos Niall, vilket jag skulle tro att hon gillar. Vi går sedan till godishyllorna och tar lite lösgodis att smaska på. Vi ställer oss sedan i kassan och sedan går vi den lilla vägen hem igen. När vi kommer hem så ser vi att dom spelar twister och vi ser också att  alla har trillat över varandra och de ligger nu i en enda stor hög på golvet.
"Should we watch the movies instead?"
"What movies did you rent?"
"One action and drama and one horror movie." svarar jag och ler mot Nora när jag säger horror movie.
"NOOOOOO! I can't watch the horror movie, I wouldn't be able to sleep then." utbrister Nora och lipar barnsligt mot mig.
"You know, I can protect you!" säger Niall och alla ler mot han och Nora som nu kryper upp i hans famn.
"Thank you Niall." hör jag henne viska till Niall.
Killarna sätter sedan i filmen och fixar med den samtidigt som jag och Nora går ut i köket och tar fram en skål till godiset.
"Vet du vad?"
"Nej, vad då?"
"Jag och Zayn är ett par nu." säger jag och ler superstort.
"Vaa?! Grattis mitt hjärta! Ni passar jättebra ihop!" säger Nora samtidigt som hon kramar mig och hoppar upp och ner.
"What are you girls doing out there?!" hör vi Niall skrika från vardagsrummet.
"Nothing!" skriker vi tillbaka och ler som stora fånar.
Vi fixar färdigt med godiset och går sedan in till killarna som är färdiga med filmen.


Noras P.O.V.

Jag går och sätter mig brevid Niall och gosar mig in i hans famn. Jag sa till killarna innan att vi kunde börja med skräckfilmen så vi inte kollar på den precis innan vi skulle gå och lägga oss.
Jag gömmer mitt huvud bakom Niall under hela filmen tekniskt sätt. Jag kan bara inte se på skräckfilmer. De är så äckliga och ja usch!
När den filmen äntligen är slut så börjar vi på den andra filmen, och när jag reser mig upp för att gå på toa så kollar jag mig omkring och ser att alla ligger på varandra huller om buller. Jag småler mot dom och går sedan mot toan. När jag kommer tillbaka så har Niall lagt sig ner, så jag lägger mig brevid honom och lägger mig tillrätta med hans arm runt omkring mig. Efter en stund känner jag att mina ögonlock börjar bli tyngre och tyngre och tillslut så kan jag inte hålla ögonen öppna.

Jag vaknar till och öppnar försiktigt ögonen och ser att det är kolsvart ute. Jag vrider lite på mig och då märker jag att jag ligger kvar hos Niall så jag blir stilla igen och kollar sedan runt omkring mig, för att se att alla andra ligger och sover. Alla hade tydligen somnat och stannat här. Jag kollar sedan igen på Bea och Zayn och ser att dom är riktigt ihopkurade och de ser så söta ut tillsammans. Jag ler mot dom och sedan somnar jag åter igen.

Jag vaknar till nu för andra gången av ett skrik. Jag öppnar ögonen i chock och det första jag ser är en hoppande Bea som pekar på något på golvet och skriker till. Alla andra vaknar också till och jag ser att det är ljust därute också.
"A spider!!" skriker Bea. Då går Louis till köket och han kommer tillbaka med ett stycke papper i handen. Han går lungt mot spindeln tar den i pappert och sedan kastar han ut den genom dörren.
"Take it easy!" säger han till Bea som fortfarande står uppe i soffan.
Jag vänder mig om och träffas av Niall's havsblåa ögon som kollar på mig.
"Hello babe!" säger han med sin underbara röst. Jag ryser i hela kroppen och ler mot honom.
"I can't wait til tonight!"
"What is it tonight?" säger han frågandes med ett leende mot mig.
"No, I know, I've planned it all for tonight!" säger han snabbt och pussar mig sedan på näsan.
"What have you planned for tonight?" frågar Harry.
"Me and Nora are gonna go on a date together." säger Niall stolt och kollar på Harry.
"Niice!" säger han och blinkar mot Niall. Jag småskrattar lite och sedan går jag upp från Niall's varma famn och in på toa, och sedan för att byta kläder eftersom jag har ju sovit i mina kläder från igår.
När jag kommer tillbaka så har dom dukat fram frukost och satt sig. Jag sätter mig också och sedan börjar vi äta.
När vi har ätit färdigt så plockar vi undan och sedan så städar vi undan i vardagsrummet från igår. När vi är färdiga med det så går killarna hem eftersom dom måste duscha, m.m och jag måste göra mig iordning inför dejten ikväll. Niall sa att han skulle hämta upp mig 18:30 och nu var klockan 14:30, vilket innebar att jag hade fyra timmar på mig att göra mig färdig inför dejten. Jag börjar med att hoppa in i duschen och tar lång tid på mig. När jag kommer ut från dushen går jag och kollar på vad jag kan ha på mig. Jag tittar en stund och sedan bestämmer jag mig för en ljusblå kort klänning med diamanter vid midjan, som jag fick av Anna när jag fyllde 15 år. Accesoarerna får bli en ring som är som ett kors och ett halsband med ett fyrklöver, och det var speciellt tänkt för Niall. Och till det får det bli ett par glittriga pumps som jag köpte för längesedan. Jag lägger fram allt på sängen och sedan går jag för att föna håret. När jag är färdig med mitt långa hår så kommer Bea in.
"Plattat eller lockigt?"
"Lockigt tycker jag, du är så fin i det!"
"Okej, men kan du hjälpa mig? Det är lite svårt och göra det själv."
"Självklart!"
Vi sätter på locktången och under tiden den blir varm går vi ner för att fixa lite dricka till oss. När vi kommer upp är tången varm och Bea sätter igång direkt, och samtidigt så sminkar jag mig. Fast jag sminkar mig inte så mycket, jag gillar inte för mycket smink. Det tar en stund för Bea men det är bara kul tycker jag för nu kan vi snacka lite tjejsnack för det var ganska längesedan vi gjorde det. När hon är färdig tackar jag henne och vi går sedan ut i köket för att ta något lätt att äta och sedan sätter vi oss vid tvn och slappnar av lite. Jag kollar på klockan ständigt och nu är det dags för att klä på mig ser jag. Jag går in på mitt rum, klär på mig och allt annat som behöver göras färdigt. Jag går ut från mitt rum och visar upp mig för Bea.
"Gud, vad du är fin!"
"Tack!!" Jag ska precis sätta mig i soffan när jag hör att det knackar på dörren. Jag kollar nervöst på Bea som ger mig tummen upp, och sedan går jag mot dörren. Jag öppnar och ser att där står Niall med kostym och allt.
"Wow! You look stunning!" säger han och kramar om mig.
"Thanks" säger jag och rodnar lite.
"You look very hot to!"
Vi ropar hejdå till Bea som lyckar oss till och sedan tar han min hand och vi börjar gå.
"Aren't we gonna take the car?"
"Nope, we're walking." säger han och ler stort. Vi går en stund till, hand i hand och efter ett tag så säger Niall åt mig att blunda. Jag blundar försiktigt och känner hans trygga händer på mina axlar.
"Don't watch!"
"No, I'm not watching!"
Vi går bara en pyttestund till och sedan stannar Niall mig.
"Open your eyes!" säger han och i det ögonblicket så öppnar jag ögonen.



10:de ute nu, det går snabbt! ;D
Var duktiga nu och kommentera för jag vill ha 3+ kommentarer till nästa kap!
Skriv vad du tycker helt enkelt ;)
Kram!
xoxo
Kommentarer från er Söta Läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus