More Than This. Kap 5.

2012-05-30 | 18:35:46 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Har Hänt:

När vi hade kollat färdigt på bilderna så gjorde vi lite mat, bara enkla makaroner och köttbullar, och sedan satte vi på filmen 'Dark Shadows'. Den är rikigt bra och dessutom är Jhonny Depp med och han är superduktig. När filmen är klar går jag in i duschen medans Bea går in på sitt rum och sätter sig vida datorn. När jag är färdig tar jag på mig kläder och sedan sätter jag mig vid tvn. Efter ett tag kommer Bea också ut och sätter sig i soffan. Vi bara sitter och slöar vid soffan när kvällen börjar gå mot sitt slut, och när jag knappast inte kan hålla mina ögonlock öppna så går jag och lägger mig, fast Bea stannar uppe ett litet tag till.
När jag somnar går jag igen dagen för att försäkra mig om att det verkligen har hänt och sedan tänker jag på morgondagen då jag ska få träffa dom igen. Jag är en så lycklig tjej.



Beas P.O.V.

Nu står vi här igen. I kön till att få träffa One Direction igen. Fast jag är minst lika nervös som igår.
Idag står vi ganska långt fram, typ lite framför mitten. Jag och Nora står och snackar lite och plötsligt så står vi längst fram och det är vår tur att gå upp för att få våra autografer m.m. Jag går först igen, för att Nora är lite feg, haha, men det gör inget att jag går först. Först sitter Harry och av honom får jag en autograf och ett kort, och sedan sitter Liam och jag får detsamma av honom. Och sedan kommer Zayn och samtidigt som han skriver autografen så säger han
"Weren't you here yesterday?"
"Mmh, yes I was." stammar jag fram.
"How do you remember me?" säger jag.
"You are so pretty that you couldn't forget about you."
Jag börjar rodna och fnissa lite och säger
"Uhmm thanks, but your waaay more prettier!"
Han ler stort och sedan går jag vidare till Niall och Louis som också känner igen mig, men dom säger bara hej  samtidigt som dom ler och skriver autograf.
Jag ställer mig för att vänta på Nora vid sidan om, och när hon kommer så går vi ut och sätter oss på samma bänk som igår, och när vi har satt oss så pustar vi ut.

"Zayn kände igen mig! Och Louis och Niall också!"
"Åhh! Niall var den enda som kände igen mig, men jag är väldigt glad för det." säger Nora samtidigt som  hon småfnissar lite. Vi bestämmer oss för att gå hem idag, för det är så fint väder ute och vi är så sugna på en glass, så då tänkte vi att vi kunde ta den på vägen. Jag tar en mjukglass med choklad strössel och chokladsås, och Nora tar en mjukglass med tuttifruttiströssel och hallonsås. När vi har fått våra glassar börjar vi gå hemmåt.
"Du?" Säger jag.
"Ja, vad är det?"
"Jo, jag har märkt att det har gått väldigt mycket bättre med engelskan än jag trodde att det skulle göra."
"Mm, faktiskt, det går väldigt bra tycker jag."
På vägen hem så pratar vi mest om killarna, om vad de sa och sånt. När vi kommer hem så slänger vi på oss våra bikinis och går ut på vår veranda och lutar oss tillbaka i varsin badenbadenstol som vi hade fått av mamma och pappa när vi kom hit. Vi sätter på Up All Night - skivan - på högsta volym och sedan läser vi lite skvallertidningar och snackar. Vi är där ute ett tag och när det börjar bli lite molnigt så bestämmer vi oss för att börja med maten. Idag hade vi tänkt att vi skulle laga fiskpinnar och spagetti med lite sallad till. Jag börjar med att steka fiskpinnarna samtidigt som Nora börjar göra salladen. När Nora är färdig med salladen börjar hon på spagettin och sedan blir båda färdiga och då dukar vi tillsammans och sedan sätter vi oss ner för att äta. När vi är färdiga sitter vi och pratar lite och sedan säger Nora
"Jag är sugen på tuggummi."
"Mmm, jag med."
"Ska jag gå ner och köpa i den lilla affären eller?"
"Ja, om du orkar."
"Javisst." Vi dukar av och sedan går Nora ner till affären.

Noras P.O.V.

Jag säger hejdå till Bea och sedan går jag till den lilla affären i närheten. När jag kommer in i affären så tar två tuggummi paket. Man vet ju aldrig hur snabbt de går åt. Sedan ställer jag mig vid tidningar för att kolla lite. Plötsligt så känner jag att någon knackar mig på axeln. Jag vänder mig förvånat om och ser att det är självaste Niall Horan som står framför mig. Jag blir väldigt förvånad och säger hej till honom.
"Hi."
"Hello! Aren't you that girl from the signing today and yesterday?"
"Mm, yes I am." säger jag samtidigt som jag ler.
"So what are you doing here?" Säger han leendes.
"Well, I wanted some gum so I went to buy it." Jag visar honom tuggummipaketen lite hastigt.
"Oh okay, so live near here?"
"Mm, yes, just a few blocks away."
"Okay." Säger han och sedan blir det en liten tystnad, men jag bryter den med att säga
"I think I should get going now.. Bea, you know that girl that I was with at the signing, we live together and I don't want her to feel worried.."
"Oh, okay. By the way Zayn has talked about her like a mainiac."
"Well, yeah Bea told me that he said he thought she was pretty."
"Mm."
"Mm. But bye then!"
"Wait, hold on! Can I have your phone number? I mean so we maybe could meet some day?"
"Yeah, sure!" Jag tar emot hans telefon med skakiga händer och knappar in mitt nummer och sedan ger jag tillbaka telefonen och ler.
"I have to go now, but we'll talk soon?"
"Yes, of course! Bye!"
"Bye!" säger jag och ställer mig snabbt i kön och betalar sedan går jag ut och nästan skriker rakt ut. Jag är forfarande i shocktillstånd. Jag kan inte fatta att jag precis har fört ett vettigt samtal med självaste Niall Horan och han ville ha mitt nummer. Herregud alltså. Jag springer hem, fast det känns nästan som om jag flyger på moln. Jag är hemma väldigt snabbt och när jag kommer hem tar jag av mig skorna och rusar till soffan där Bea sitter och börjar berätta för henne vad som har hänt, fast stressat för att jag kan fortfarande inte kontrollera mig.
Då säger Bea
"Ta det lungt nu! Berätta vad som har hänt från början och ta det lungt."
"Okejokej." Jag tar ett lungt andetag och börjar.
"Jo att när jag stod vid tidningarna så plötsligt knackar Niall på min rygg och jag blir såklart förvånad. Och sen börjar vi prata och han undrade vad jag gjorde i affären och jag svarade honom och sedan sa jag att jag var tvungen att gå hem för att inte du skulle oroa dig och när jag nämnde dig så sa han att Zayn hade pratat om dig som en mainiac."
Bea avbryter mig och börjar nästan kippa efter luft och säger
"Sa han verkligen det? Åhh gud!"
"Ja, i alla fall, sedan när jag skulle gå så han till mig att vänta och sedan frågade han om han kunde få mitt nummer och om vi kunde kanske träffas någon dag. Puhhh. jag tror jag dör."
"Gud, sa han verkligen det?!"
"Ja, det är sant, även om jag inte kan tro det."

Vi lungar ner oss lite och sätter på en rolig film, Grown Ups. Den är superrolig. Jag vet inte varför, men sedan vi har kommit till London så har vi kollat på film ganska ofta. Fast det gör inget, för jag gillar att kolla på film.
När filmen är färdig sätter vi på tvn och kollar på fotboll. Plötsligt så plingar min mobil till. Jag tar upp den och när jag ser att det är ett okänt nummer så blir jag lite fundersam. Jag öppnar smset och läser igenom det, fast det enda som fastnar i huvudet än så länge är att det var ifrån Niall.
Bea säger ointressant
"Vem var det?"
"Det var Niall!" säger jag fnissandes. Hon piggnar till då och frågar
"Va? Vad skrev han?"
"Han skrev så här."

'Hello!

What are you doing? / Niall :) xx'

"Ulalala, svara då!"
"Ja, jag ska, ta det lungt!" Jag skriver tillbaka

'Hi!

Right now I'm just watching tv. What are you doing? :)

/ Nora :) Xx


Vi fortsätter och smsa tills vi ska gå och lägga oss. Fast innan jag somnar så tänker jag på oddsen att jag har smsat med Niall hela kvällen. Och dom är inte alls stora, för att dom är väldigt väldigt små. Men ändå så är jag så lyckligt lottad att jag har fått chansen.
Denna kväll somnar jag med ett väldigt stort leende på läpparna.


~ nästa morgon ~



Jag vaknar till av att jag får ett sms. Jag vaknar till när jag ser att det är från Niall. Han skriver så här

Godmorning!

I'm sorry if I woke you up! But I was wondering what you were doing today? Maybe you wanted to meet up?

/ Niall :) xx


Jag log igenom hela smset och läste igenom det många gånger innan jag svarade honom

Morning!

It's okay, I have to get up sometime, right? ;) I'm not doing anything today. Yeah, ofc!

At Milshake City?  In one hour maybe?

/ Nora :) Xx


Jag kollar sedan på klockan och ser att hon är 11:00. Ojsan, jag sov ganska länge.. Men aja. Jag stiger upp och går på toa, och när jag kommer tillbaka kollar jag på mobilen och ser att han har inte svarat så jag börjar klä på mig och jag tänker lite extra på kläderna eftersom jag ska träffa Niall idag. Jag bestämmer mig för att ta min blå-och-vit randiga tischa som jag köpte för någon dag sedan och till det jag ett par slitna svarta jeansshorts. Man vill ju inte vara för uppklädd men ändå inte för nerklädd, så jag tycker att det blir väldigt bra med mitt klädval.
När jag är färdig och börjar borsta mitt hår så plingar det till i min mobil och det är Niall som har svarat. Han skriver

Ohh, I'm so sorry for waking you up!..

But yeah, that would be awesome! See you soon cutiepie!

/ Niall :) xx

Jag ler superstort och rodnar när jag ser att han skrev ' cutiepie '.
Jag svarar inte utan jag fortsätter att borsta håret och när jag är färdig går jag ut i köket för att fixa frukosten och då ser jag att Bea sitter redan och äter.
"Förlåt för att jag redan har börjat men du ville ju aldrig vakna.."
"Mm, sorry, fast vet du vad jag vaknade av?"
"Nej, vad?"
"Niall smsade mig, och han frågade om jag ville träffa han idag. Och jag skrev ja såklårt." säger jag och ler stort.
"Ohh, när ska du träffa han då?"
"Typ om femtio minuter på Milkshake City"
"Okej. Men då stannar jag nog hemma och slappar hela dagen."
"Är det okej då?"
"Jadå, det kan vara skönt att vara lite själv ibland."
"Okejdå."
Jag tar frukost och äter den tillsammans med Bea som väntar på mig. När vi är färdiga så går jag och gör mig iordning och sedan börjar jag gå för att möta Niall. När jag kommer fram är han redan där och när vi säger hej till varandra så kramar han om mig. Efter kramen så gör han en gest med armen och säger
"Ladies first!"

Och där var femte kapitelt ute! Förlåt att det tog lite tid, men jag sätter skolan och fotbollen först så jag hoppas att ni förstår ;)
Ville bara säga att jag blir så mycket mer peppad att skriva när jag får så fina kommentarer!
Kram!
xoxo


Svar På Kommentar.

2012-05-28 | 17:07:57 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Design blogg. om More Than This. Kap 4.:
Bra kapitel:D

Btw. Behöver du en ny design ? :)




Tack! :D Det uppskattas!

Jadu, det skulle inte skada!, ;) jag kan ju säga att jag inte är så nöjd med min nuvarande design.. ;)

More Than This. Kap 4.

2012-05-26 | 11:07:41 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Har Hänt:
När vi har ätit upp så går vi och gör oss iordning för att storhandla. Jag blir färdig innan Bea så jag sätter mig vid datan för att kolla var vi kan handla. När jag har hittat ett ställe var Bea färdig så vi tog en taxi till affären.
När vi sedan var hemma och hade packat upp så blev vi lite sugna på att shoppa. Och vi tänkte att vi då kunde köpa nya kläder till singneringarna.
Shoppingrundan blev inte så lång eftersom vi var fortfarande ganska trötta efter gårdagen, men vi hittade endå lite kläder. Jag köpte ett par usa-jeanshorts och två tishor, en blå och vit randig och en orange. Bea köpte ett par ljusa slitna jeansshorts och ett rosa linne.
När vi kommer hem så slappar vi bara resten av dagen för att ladda för den stora morgondagen.

Beas P.O.V.

"Mmmmmm.." suckar jag samtidigt som jag tar väck täcket från min varma kropp och kollar på klockan. Klockan är 09:00. Great. Men jag piggas upp direkt när jag kommer på att jag ska träffa One Direction om bara ynka fem timmar. Jag kommer inte kunna andas, men jag har tänkt mig att försöka att inte fangirla så mycket. Men vi får se hur det går, om jag tror rätt kommer jag nog att börja storböla, haha.
Jag går upp från sängen och kollar i min garderob vad man kan ha på sig. Då ser jag mina jeansshorts och mitt linne från igår, så jag testar det ihop och det väldigt bra ut tycker jag själv så det får bli det idag. Sedan sätter jag på plattången och går ner där nere för att se om Nora är vaken. Och det är hon, hon sitter och läser tidningen hon köpte igår och hon har sina nya usa-jeansshorts och sin orangea t-shirt på sig.
"Hellojsan!" Säger jag.
"Hejhej!"
"Är du lite nervös eller?"
"Skojar du? jag kommer börja hyperventilera när vi ser dom, haha."
"Mm, jag med, kommer stå där och storböla. Förresten har du ätit frukost än?"
"Nej, jag tänkte att jag skulle vänta på dig."
"Aww, vad snällt! Ska vi äta nu eller?"
"Okej, visst."
"Men jag måste bara gå upp och stänga av min plattång så länge."
"Okej, jag börjar plocka fram sålänge."

När jag kommer ner igen så är nästan allt framdukat så jag tar det sista och sedan sätter vi oss ner och äter.
När vi är färdiga så dukar vi av, sätter allt i diskmaskinen och sedan så går vi till badrummet för att göra oss lite fina. När vi har borstat tänderna och sminkat oss så går vi till respektive rum och plattar vårat hår.
När jag är färdig så är klockan 11:30. Jag går ner för att kolla om Nora är färdig, fast det är hon inte. hon har ju så tjockt hår så det tar så lång tid för hennes hår att bli platt. Medans hon blir klar går jag in på twitter på mobilen och twittrar:

"In 2 and ½ hours me and my bestfriend are gonna see the boys! Can't wait!"

När jag stänger ner twitter så ser jag att Nora är färdig så vi går och sätter oss i soffan för att vila lite innan vi ska till köpcentret för att se killarna. Men när vi snackar om när vi ska dit så bestämmer vi oss för att åka dit nu, och ta en fika där innan så man har lite näring i sig och sedan ska vi ställa oss i kön.

Nu står vi i kön. Om tio minuter får jag träffa dom, det är helt obeskrivligt. Plötsligt när jag står och pratar med Nora så ser jag alla fem komma upp på en fin rad och alla sätter sig på sina stolar och alla höga skriv, inkluderat mitt eget, stannar inte av. Vi står nästan sist, med den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, brukar man ju säga.Vi får vänta ganska länge för att kön är ganska lång men det gör inte oss något, för att då får man ju bara se och vara i närheten av dom längre. När vi börjar närmar oss så kollar vi varanda i ögon och Nora säger
"Okej, vi måste ta det lungt nu, spela cool."
"Mmm, jag ska försöka, men vi får inte glömma att fråga efter en kram!"
"Nej, absolut inte!"

Nu är vi näst först, gud jag är alldedes svettig i handflatorna. Jag går före Nora som är tätt bakom mig. När vi släpps fram så är Louis den förstavi hälsar på och båda får en kram och en varsin autograf, och detsamma med Liam och Harry. Sedan sitter zayn och jag fråga först efter en kram och han säger
"Ofcourse sweetie! Come here!"
Jag lutar mig försiktigt fram och kramar om honom. Han kramas hårt och länge och efter kramen frågar han om jag vill ta kort, och det svara jag såklart ja på, så jag tar min mobil och tar ett kort på oss, och samtidigt som vi tar kortet så trycker han sitt huvud mot mitt och liksom gosar in sig lite i min nacke. Jag tackar och han säger
"No probs, hun!"
Jag ler stort mot han och går vidare till Niall som är sist och får en kram och en autograf av han och sedan ställer jag mig brevid för att vänta på Nora.


Noras P.O.V.

Det har gått ganska bra att spela cool inför Liam,Louis,Harry & Zayn, men nu kommer Niall, min stora crush. Jag vet inte hur jag ska bete mig riktigt men när jag kommer fram till så stammar jag fram
"Can I maybe get a hug?"
"Ofcourse babe!"
Han kramar mig länge och medans han kramar mig så säger han
"You're really beautiful"
Jag vet inte vad jag ska svara så när vi slutar att krama varandra ler jag bara och frågar om han vill ta ett kort, och han säger ja såklart och precis när jag tar kortet så pussar han på kinden och börjar rodna som en tomat och efter det säger jag hejdå till han och går åt sidan och tar Bea i armen och sedan tränger vi oss fram och går och sätter oss på en bänk utomhus, för vi behöver verkligen lite luft nu.

"Gud, jag kan inte andas. När vi kramades så sa han 'You're really beautiful'. Jag tror jag dör!" säger jag.
"Åhh, lyckost."
"Dudå? Hur gick det med din bradford bad boi då? haha."
"Jodå, han kallade mig sweetie! Han är så gullig!"
"Ska vi gå åka hem nu eller?"
"Javisst."

När vi är hemma visar vi varandra fotona vi tog och rodnar som en tomat igen när jag visar fotot på mig och Niall.
"Aa, det såg jag inte, nån som är lite kär kanske?"
"Nej, hur skulle han kunna bli kär i en sån som jag?"
"Äh, sluta du är ju jättesöt."
"Ska du säga!"


När vi hade kollat färdigt på bilderna så gjorde vi lite mat, bara enkla makaroner och köttbullar, och sedan satte vi på filmen 'Dark Shadows'. Den är rikigt bra och dessutom är Jhonny Depp med och han är superduktig. När filmen är klar går jag in i duschen medans Bea går in på sitt rum och sätter sig vida datorn. När jag är färdig tar jag på mig kläder och sedan sätter jag mig vid tvn. Efter ett tag kommer Bea också ut och sätter sig i soffan. Vi bara sitter och slöar vid soffan när kvällen börjar gå mot sitt slut, och när jag knappast inte kan hålla mina ögonlock öppna så går jag och lägger mig, fast Bea stannar uppe ett litet tag till.
När jag somnar går jag igen dagen för att försäkra mig om att det verkligen har hänt och sedan tänker jag på morgondagen då jag ska få träffa dom igen. Jag är en så lycklig tjej.

Sådär! Förlåt att det tog lite tid men nu är det fjärde kapitlet uppe! Det blev lite kort men jag har väldigt bråttom nu.. Och ni orkar kommentera skulle ni vara så fina!
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 3.

2012-05-23 | 16:04:31 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

När vi ätit färdigt så gå vi upp igen och borstar håret och sminkar oss och sånt. Sedan går vi ner knyter våra converse och går ut till cyklarna för att möta upp våra vänner på shoppingcentret. På vägen dit kommer jag på att vi måste ju lämna våra älskade vänner. Jag säger
"Nora, jag kom på en sak."
"Vad?" frågar hon.
"Vi måste lämna våra vänner"
"Ja juste det har jag inte haft en tanke på" säger Nora ledsamt.
"Men vi får berätta det för dom idag, antar jag" suckar jag.
"Mm.." suckar Nora tillbaka.


Noras P.O.V.

När vi har berättat det för dom lovar vi varandra att vi ska försöka umgås så mycket som möjligt nu innan vi åker iväg. Dom tyckte det var jättetråkigt att vi skulle lämna dom, men dom var förstås glada för våran skull eftersom som dom visste att vi drömde om detta. När vi shoppat färdigt så cyklade jag och Bea hem, och när vi kom hem så väntade en supergod grattäng med ris,bearnaisesås och kassler. Det var min mamma som hade börjat med att laga den och när hon gick bort så började Anna göra den för hon visste att jag älskade den.
Efter maten gick vi upp på vårat rum och kollade på en film, '10 orsaker att hata dig'. Den blir aldrig gammal, den är så himla bra.
När filmen var färdig var det ganska sent så gick vi och gjorde oss färdiga inför sängen. När vi ligger i våra sängar sedan så tittar vi lite på våra mobiler och innan vi somnar så säger jag
"6 days to go."
Bea fnissar lite sedan säger hon godnatt och jag svarar henne innan jag somnar djupt.


~ 6 dagar senare ~


Beas P.O.V.

"Har ni allt nu?"
"Jaa, mamma. Det har vi, vi har kollat runt"
"Okej, så bra då. Är alla färdiga för att åka till flygplatsen nu då? Har alla gått på toa?"
"Ja, mamma nu åker vi!"
"Okejokej, då kör vi!"

Nu sitter jag och Nora i våran gate och väntar på flygplanet. Vi har sa hejdå till våra kära vänner igår när vi umgicks hela dagen. Det blev en liten gråtfest, men det gick bra ändå. Det var faktiskt inte så svårt att säga hejdå till familjen som jag hade trott, men jag kommer att sakna dom jättemycket.
Sedan kommer jag på att vi ska ju inte börja skolan förrän sommarens slut så jag och Nora får en hel sommar att spendera i det underbara London. Gud vad skönt det kommer att bli.
Jag väcks i mina tankar genom att Nora knuffar till mig och säger att vi kan gå ombord på planet nu. Vi reser oss upp och visar våra pass och sedan sätter vi oss i våra säten. Som tur är det inte så lång flygtid till London så det blir inte så långtråkigt.
När vi är framme så tar vi vårat bagage och hittar en taxi som ska ta oss till vårat nya hem. Vi säger adressen till chauffören, och när vi är framme betalar vi och tar vårat bagage och sedan går vi på den lilla stenstigen till huvuddörren och så sätter jag i nyckeln i dörren och vrider om. Vi tittar oss omkring och ser att köket med en liten köksö ligger till vänster om oss och vardagsrummet mitt framför oss precis brevid köket, fast det är ingen vägg emellan. Och sedan till höger ligger det först ett sovrum och längre ner vid väggen är det en toalett och framför toaletten ser vi en trappa som leder till ovanvåningen. Huset verkar inte så stort men det är jättefint och precis lagom för mig och Nora.
Vi ställer ner allt massa bagage vi har och börjar gå runt på nedanvåningen och kollar på allt, och sedan går vi upp på ovanvåningen och ser att där är först ett sovrum sedan en toalett till vänster om det och till höger ett litet arbetsrum/förvaringsrum. Vi går ner igen och sätter oss ner runt den lilla köksön och pratar lite om vårt nya hus.
"Det var ju jättefint! Precis lagom för oss två." Säger jag.
"Ja, precis, du läser mina tankar haha!" Säger Nora.
"Jo, jag kom också på att det är ju ett sovrum här nere och ett där uppe. Vilket vill du ha?" Säger jag.
"Jag vet inte, det kvittar mig."
"Okej, kan jag ta det där uppe då?"
"Javisst, det går utmärkt. Ska vi äta lite nu och sedan börja packa upp lite?"
"Tack! Javisst det kan vi göra, men vi har väl ingen mat hemma.." Säger jag samtidigt som jag går emot kylskåpet för att kolla om där finns mat. Och som jag trodde fanns det inget där.
"Tomt."
"Okej, ska vi beställa då eller?"
"Mm, ska vi ta kinesiskt? Det var så längesedan"
"Visst, men du får beställa, haha!" Säger hon snabbt.
"Jaja, men du får göra det nästa gång!"

När vi har ätit upp så dukar vi undan och sätter ner disken i diskmaskinen, det är så skönt att slippa diska.
Vi börjar våran uppackning med att sätta på One Direction's skiva på högsta volym.
Vi sjunger med högt och ljudligt medans vi börjar packa upp i våra rum. När vi är färdiga bestämmer vi oss för att vi handlar maten imorgon så då slänger vi oss ner i soffan och kollar på tv och slappar resten av kvällen.
Vi går sedan och lägger oss utmattade efter den långa men roliga dagen i våra nya sängar och i vårat nya hus.

Noras P.O.V.

Nästa morgon vaknar jag klockan nio och är hur pigg som helst. Jag försöker att somna om men det går helt enkelt inte så jag upp. Det första jag gör är att gå på toa, vilket jag alltid gör när jag har vaknat. Jag vet inte riktigt varför men det har blivit en vana. När jag kommer tillbaka i mitt fina rum så klär jag på mig. Det är väldigt varmt ute så jag tar på mig ett par svarta shorts och en sliten svart tisha och sedan går jag ut till vardagsrummet och ser att Bea inte är där eller i köket så jag smyger upp och tar försiktigt i hennes handtag och ser att hon liggen i sin säng och sover gott. Jag stänger dörren igen och går ner och kollar i kylskåpet efter frukost sedan kommer jag på att vi har ju inte handlat än. Då kommer jag på att jag såg en liten affär på vägen hit igår, så jag bestämmer mig för att gå dit och köpa lite frallor och sånt och sedan när Bea har vaknat får vi åka till en större affär och storhandla allt vi behöver.Men innan jag går så skriver jag en lapp till Bea så hon inte behöver oroa sig för mig om hon när vaknar. Jag går dit för att det är så nära och jag vill utforska lite av vårat område. När jag kommer dit tar jag det som behövs och innan jag ställer mig i kön så kollar jag lite på tidningsstället och ser att det finns en tidning med One Direction. Jag tar upp den snabbt och kollar innehållet och att det står att dom har singneringar runt om i Storbritannien och Irland, så jag tar tidningen och sedan går jag och ställer mig i kön.
När jag kommer hem så har Bea vaknat och hon sitter vid tvn och kollar på f.r.i.e.n.d.s. Jag säger hej till henne och hon kommer och hjälper mig att packa upp och ställa fram det vi ska ha till frukosten. Bea tar upp tidningen och när hon ser att det är One Direction på framsidan och skriker till lite och börjar bläddra lite i den.
"Jag såg i tidningen att dom ska ha singneringar i Storbritannien och Irland så jag tänkte att om dom hade någon i här i London så kanske vi kunde gå."
"Ja! Det hade varit så jäkla grymt."
Vi sätter oss vid köksön som vi andvänder som bord och börjar äta våran frukost. Samtidigt så bläddrar Bea lite i tidningen, och plötsligt så skriker hon till.
"Dom ska hit till London imorgon och i övermorgon!"
"Åhh gud! Vi måste till båda! När är det imorgon?"
"Hmm ska se, Den börjar klockan två."
"Okej, men hur länge innan ska vi vara där?"
"Jag vet inte. Kanske en och en halv timme?"
"Mm, vi kan ju se."

När vi har ätit upp så går vi och gör oss iordning för att storhandla. Jag blir färdig innan Bea så jag sätter mig vid datan för att kolla var vi kan handla. När jag har hittat ett ställe var Bea färdig så vi tog en taxi till affären.
När vi sedan har kommit hem och har packat upp så blev vi lite sugna på att shoppa. Och vi tänkte att vi då kunde ju köpa nya kläder till singneringarna.
Shoppingrundan blev inte så lång eftersom vi var fortfarande ganska trötta efter gårdagen, men vi hittade endå lite kläder. Jag köpte ett par usa-jeanshorts och två tishor, en blå och vit randig och en orange. Bea köpte ett par ljusa slitna jeansshorts och ett rosa linne.
När vi kommer hem så slappar vi bara resten av dagen för att ladda för den stora morgondagen.



BAM! tredje färdig :D om ni orkar lämna en kommentar skulle det göra min dag! Jag upskattar verkligen om ni kommenterar ;)
Kram!

BTW! har inte sagt detta innan men Roine och Anna är Beas föräldrar ;)
xoxo


More Than This. Kap 2.

2012-05-20 | 22:03:25 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Har Hänt:

Jag och Bea vi ska umgås lite med några nära klasskompisar nu efter utdelningen och sedan ikväll ska vi ha en fin middag där hemma. Dom andra åker hem medans vi och våra vänner går till ett fik för att fira och sedan för att gå och ta lite kort på varandra i skogen.
När vi kommer hem efter den roliga eftermiddagen så säger Anna att när vi ska äta så ska hon och Roine säga en liten överraskning. Vi blir nyfikna men det glömmer vi nästan bort när går för att kolla på alla roliga bilder vi har tagit tidigare idag.
Efter en stund så ropar Roine att det är mat och vi springer ner till köket för att vi kom på att dom skulle berätta en överraskning för oss.
Noras P.O.V.
Vi alla satte oss vid matbordet och jag och Bea flinade lite mot varandra, för vi var så uppspelta på vad överraskningen kunde vara. När alla hade tagit mat och börjat äta lite så smått så började Anna prata.
"Jo,, jag och Roine har funderat lite och bestämt oss för att fråga er om ni vill göra en sak, nu när ni har gått ut nian."
"Vad?! Vad?!" säger jag och bea i mun på varandra.
"Ni båda har ju haft detta som en stor dröm och eftersom ni båda fick toppbetyg så undrade vi om ni kunde tänka er att vilja studera ihop i London?" När hon säger det kan jag inte andas. Bokstavligt talat. Jag stammar fram ett
"Är ni seriösa?" Bea frågar detsamma och då svarar Anna
"Ja, skulle ni vilja det?"
"JAAAAAAAAAA!!" skriker vi båda. Jag känner att det börjar tåras i ögonen av glägjetårar samtidigt som jag och Bea ställer oss upp och går runt bordet för att krama dom.
"Ni är världsbäst! Jag kan inte fatta det, hur ska jag någonsin kunna tacka er för detta?! Ni är ju alldedes... nej jag kan inte beskriva, herregud..." säger jag till dom.
"Vi tyckte att ni var värda det efter allt hårt jobbande de sista åren nu i skolan, och ni har ju alltid velat göra detta." säger Anna.
Vi försöker lunga ner oss medans vi sätter oss ner igen, och Anna börjar prata igen.
"Vi har kollat ut lite vart ni kan plugga nånstans i London, och vi tänkte att i och med era bra betyg att ni kanske skulle vilja plugga på University of London?"
"Ja, det skulle vara så häftigt!" säger Bea
"Så bra, för vi nämligen redan fått in er, för vi visste att ni ville dit och studera, så ni får åka dit om en vecka." säger Anna.
"Okej,okej det låter ju jättebra!" säger jag fortfarande i shock. Vi pratar lite till om resan och pluggandet innan vi dukar undan. Vi sitter kvar lite och efter en stund sätter Bea brossor fram efterrätten, pannacotta, det är så ljuvligt gott, speciellt med färka bär på toppen, mums. Sedan säger Anna
"Sedan om det går bra med studerandet och om ni klara att vara hemifrån så kanske ni skulle vilja bosätta er där, men bara om ni vill då förstås."
"Det skulle vara superhäftigt" säger jag och Bea i mun på varandra. Vi äter upp den ljuvliga pannacottan och sedan går jag och Bea upp på hennes rum.

Bea P.O.V.

Jag kan inte tro det.Jag kan absolut inte tro det. Jag och min allra bästa vän ska få uppleva vår dröm ihop. Vi ska få plugga i London. Det är en obeskrivlig känlsa. Så fort jag och Nora kommer upp på vårat rum så bara stirrar vi på varanda ett tag innan vi börjar hoppa och skrika. När vi har lungnat ner oss lite så säger jag
"Kan du tänka dig? Du och jag tillsammans i London pluggandes!"
"Ja, jag kan inte fatta det! HERREGUD!" Vi bara slänger oss ner i min stora säng och börjar fnittra lite. Plötsligt kommer en tanke upp i mitt huvud.
"Vet du? Jag kom på en sak, One Direction."
"Vad är det med dom?"
"Dom bor ju fan i London, ditt pucko" säger jag samtidigt som jag slår till henne på huvudet och fnissar.
"GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH" skriker Nora samtidigt som hon sätter sig tvärt upp.
"Juste, det gör dom, tänk om vi ser dom och dom blir dödskära i oss, haha!" säger Nora samtidigt som hon skrattandes lägger sig ner i sängen igen.
"Ja, det du, det skulle varit nått, aaaaaa." Vi ligger en stund tysta och bara tänker.

Det börjar bli lite sent, så jag ställer mig upp och sedan ser jag att Nora har somnat, så jag kollar på henne en stund innan jag tar en bild på henne med hennes telefon och sätter bilden som bakrundsbild, jag fnissar lite innan jag går in i badrummet och borstar tänder och gör mig iordning. När jag kommer tillbaka sover hon fortfarande så jag lägger den andra delen av täcket över henne och låter henne ligga kvar i min säng. Jag går sedan och lägger mig i hennes säng, och innan jag somnar i en djup sömn tänker jag åter igen på att vi ska få plugga i London, och sedan somnar jag med ett stort leende på läpparna.


~ nästa morgon ~

Jag vaknar av Liam's ljuva stämma.

I've tried playing if cool
Though when I'm looking at you
I can't ever be brave
Cuz you make my heart race


Jag stänger av alarmet och vrider lite på mig, och sedan kom jag på att idag skulle ju jag och Nora träffa våra vänner för att shoppa lite. Och det var därför jag hade sätt ett alarm. Jag väcker Nora som vaknar direkt och sedan går hon in på toan. När hon kommer tillbaka så småskriker hon
"London!" Jag börjar le som en fåne när jag också kommer ihåg gårdagen.
Vi båda gör oss iordning och idag får det bli ett par jeansshorts och ett enkelt svart linne. Det är ju så varmt ute nu, det är så skönt.
Vi går ner och tar lite frukost och sätter oss framför tvn och kollar på det hederliga f.r.i.e.n.d.s. Det är så bra.
När vi ätit färdigt så gå vi upp igen och borstar håret och sminkar oss och sånt. Sedan går vi ner knyter våra converse och går ut till cyklarna för att möta upp våra vänner på shoppingcentret. På vägen dit kommer jag på att vi måste ju lämna våra älskade vänner. Jag säger
"Nora, jag kom på en sak."
"Vad?" frågar hon.
"Vi måste lämna våra vänner"
"Ja juste det har jag inte haft en tanke på" säger Nora ledsamt.
"Men vi får berätta det för dom idag, antar jag" suckar jag.
"Mm.." suckar Nora tillbaka.

Andra ute!! Tog lite tid men är ganska nöjd, :) Fast det blir ju roligare sedan när killarna kommer in i bilden ;) Men det gör dom snart :)
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 1.

2012-05-17 | 23:35:34 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer





Noras P.O.V.


"Brr..Brr..Brr.."- Åhguud, tänker jag medans jag stänger av alarmet. Gud vad jag är trött. Jag vänder mig om och ser att Bea sover så sött. Jag reser mig försiktigt och går på toa. När jag kommer tillbaka så sover Bea fortfarande så jag skakar henne lite lätt så att hon vaknar och säger att det är dags att gå upp.
"Bea! Vakna! Du måste vakna nu."
"Mmm.." mumlar hon till svar. Jag drar av henne täcket och hon öppnar ögonen och kollar surt på mig. Hon slänger sig över mig, skrattandes och kittlar mig. Jag ber henne att sluta mellan mina skratt, och till slut så slutar hon och ställer sig upp för att börja klä på sig. Jag gör sedan detsamma.När vi är färdiga så går vi ner till köket och sätter oss ner vid bordet och börjar ta frukost. Jag vaknar till av att jag häller apelsinjuicen utanför och då hör jag Bea och hennes bröder skratta, jag fumlar lite medans jag går och tar lite papper att torka upp med.
"Lite trött eller? Haha." säger Bea
"Ja vad tror du,?" säger jag retsamt
"Det är ju en måndagmorgon, det tillhör att vara trött då."
"Ja, men det är sista måndagen innan vi slutar skolan och går ut nian,tänk dig det du."
"Ja, herregud, det är helt galet, det känns som det var igår vi ritade räknemåla, haha."
"Mmm, herregud vad tiden går snabbt."

När vi har ätit upp och gjort oss iordning för skolan så cyklar vi iväg till skolan och sista veckan i skolan för evigt.
"RingRingRing." Klockan tjuter högt i mina öron samtidigt som jag reser mig upp för att gå ut från klassrummet och gå till mitt skåp. När jag och Bea är hemma så gör vi lite fika till oss och sedan sätter vi oss vid teven och bara slappar och har det gött.



~ fyra dagar senare, avslutningsdagen ~


Beas P.O.V.


Äntligen. Äntligen så slutar vi skolan idag. Vad jag har längtat!
Jag står och håller armkrok med Nora inför marschen mot kyrkan där vi ska få våra slutbetyg. Jag är så nervös inför slutbetygen, jag har jobbat riktigt hårt nu på sistonde så jag hoppas verkligen att det har lönat sig. Och Nora behöver inte ens vara nervös, även fast jag tror att hon är det. Hon är superduktig i alla ämnena. Jag hoppas att det går bra för henne.
Jag bär en vacker vit klänning med hög krage och till det mina älskade Jeffrey Cambell skor som är turkosa. Jag älskade klänningen från första början när jag såg den. Nora bär en superfin grön klänning som är ärmlös och till det bär hon också ett par Jeffrey Cambell skor, hennes är mockabruna. Vi båda är helt förälskade i hans skor.

~ utanför kyrkan, efter utdelningen ~

Noras P.O.V.

"Ni var så fina där uppe!" säger Anna. Vi tackar henne båda och kramar om henne och resten av famlijen.
Jag och Bea vi ska umgås lite med några nära klasskompisar nu efter utdelningen och sedan ikväll ska vi ha en fin middag där hemma. Dom andra åker hem medans vi och våra vänner går till ett fik för att fira och sedan för att gå och ta lite kort på varandra i skogen.
När vi kommer hem efter den roliga eftermiddagen så säger Anna att när vi ska äta så ska hon och Roine säga en liten överraskning. Vi blir nyfikna men det glömmer vi nästan bort när går för att kolla på alla roliga bilder vi har tagit tidigare idag.
Efter en stund så ropar Roine att det är mat och vi springer ner till köket för att vi kom på att dom skulle berätta en överraskning för oss.
Sådär! Första kapitlet ute :) Blev inte så långt, men det får duga :)
Kram!
xoxo

Beskrivning :)

2012-05-17 | 22:23:05 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag tänkte att jag skulle beskriva huvudpersonerna Nora och Bea lite.


Nora var en lycklig tjej utan syskon och hon hade en  mamma och en pappa som älskade henne, men sen kom den dagen då hennes föräldrar skulle åka på smekmånad till Grekland och deras plan kraschade, och dom gick bort. Hon visste inte var hon skulle ta vägen för att hon hade ingen nära i släkten. Fast hon hade en bästavän, Bea, och dom höll ihop i vått och torrt, så hon flyttade in hos dom. Hennes föräldrar gick bort när hon var 14 år. Det var en tuff tid för henne, men samtidigt hittade hon One Direction som hjälpte henne ut ur den. Dom var hennes allt dom betydde allt för henne. Nu är hon 16 år och har ett bra liv hos hennes nya familj som älskar henne och hon älskar dom. Hon ska gå ut nian, och hennes dröm är att plugga i London.

Noras utseende och hobbys: Nora är en glad och söt tjej som är väldigt liten, med långt brunt hår som är lite vågigt, hon har olivgröna ögon och många fräknar, och hon har glasögon/linser och en ganska vanlig klädstil, men med lite edge. Hennes hobbys är One Direction såklart,fotboll, att baka, vara ute i naturen, shoppa och att mysa och bara att slappa.

Bea är en glad och våglig tjej som hade en ganska stor famlij. Hon hade två brödrar, en mamma och en pappa och Nora också då. Hennes brödrar var yngre än hon själv.Hon har hållt ihop med Nora sedan dom träffades först gången på dagis. När Nora förlorade sina föräldrar var hon där och stöttade henne, och när Nora upptäckte One Direction så blev hon också helt besatt av dom. Nu är hon 16 år och ska gå ut nian med sin bästis, och hennes stora dröm är också som Noras, att få plugga i London.

Beas utseende och hobbys: Bea är en söt och glad tjej, som har brunblont ganska långt hår som går lite i vågor, hon har blåa ögon med lite grått i, och hon är ganska lång. Hennes hobbys är också One Direction såklart, fotboll (både Nora & Bea är fotbollstjejer), vara ute, festa och att kolla på film.

FINALLY!

2012-05-17 | 21:31:01 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
FINALLY!
Äntligen färdig med designen, den har tagit mig evigheter, men nu är jag färdig!, även fast jag inte är så nöjd.. men aja :)

Men hej på er som har lyckats hitta er hit ;)
Jag hade tänkt att skriva första kapitlet nu, är taggad för att börja!
Jag hoppas ni gillat!
KRAM! ni får en bild på hetingarna så länge ♥

Välkommen till min nya blogg!

2012-05-11 | 19:47:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus