More Than This. Kap 31.

2012-08-31 | 20:49:20 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Har Hänt:
Jag ler som en fåne genom hela lappen och när jag har läst färdigt den så känner jag ett par starka armar runt mig.
"Do you hate me?" frågar han lite försiktigt. Jag vänder mig om och kollar djupt in i hans havsblåa ögon.
"No silly! I love you!"
"Haha, good, I love you too."
"But just don't make this a habit."
"I can't promise you that." Han pussar mig på näsan och sedan snurrar han runt mig.
"Try it on now!"
"Okay, I will!" Jag tar på mig den och kollar mig i spegeln. Niall lägger sina händer på mina höfter och lutar sin haka på min axel.
"You look absolutely gorgeous babe!"
"Thanks Niall!" Jag pussar honom på kinden och sedan går vi ut till de andra.

 
 
~ på flygplatsen ~
 
 
Noras P.O.V
 
 
Just nu så sitter vi hela gänget och väntar på att få stiga på planet. Alla håller på att tjafsa om vem som ska sittar var, och det enda jag säger är att jag är nöjd bara jag får sitta brevid min söta pojkvän. Jag vaknar till liv av att det är någon kvinna som pratar i högtalaren som säger att vi kan borda nu. Jag sträcker på mig och gäspar, jag är riktigt trött. Vi gick upp jättetidigt för att hinna med flyget. Niall tar mig i handen och sedan går vi på planet. Jag sätter mig i mitten mellan Niall och Harry. Framför oss så sitter Bea och Zayn och brevid oss så sitter Louis och Liam. Jag sätter min mobil på flygplansläge och sedan lutar jag mig på Niall's axel och somnar nästan omedelbart. Jag vaknar till av att Harry skakar på mig lite lätt.
"We're here." säger han och ler mot mig. När jag knäppa upp mitt säkerhetsbälte så känner jag att Niall lutar sig på mig. Han hade tydligen också somnat. Jag skakar om honom lite och pussar honom på kinden för att han ska vakna. När jag ställer mig upp för att gå till utgången så kommer jag ingenstans. När jag försöker ta ett steg så trillar jag på Niall som faller tillbaka till sätet.
"What the?" säger jag fundersamt. Jag kollar ner på marken och ser att mina och Niall's skosnören är ihopknytna.
"Who did this?" Jag vänder mig till Harry som står och skrattar för fulla muggar.
"Harry!" säger jag surt och lipar barnsligt mot honom. Jag böjer mig ned och knyter upp våra skor. När vi äntligen är färdiga så ser jag att det bara är vi kvar i flygplanet. Direkt när vi har gått ut så kommer Paul och guidar oss till bakvägen så att vi inte ska krocka med förmånga fans. Vi följer efter honom och hoppar in i den stora bilen som ska köra oss till hotellet. När vi kommer fram så är det ganska många fans där , som skriker och vill ha autografer. Killarna stannar någon sekund för att säga hej och vinka. När vi kommer in till lobbyn så går vi direkt till receptionen och får våra rum. Louis tar alla och säger att vi har totalt tre rum.
"Me and Zayn can have one." säger Bea snabbt.
"And me and Nora." säger Niall direkt sen.
"Then I guess there's one room left." säger Louis och kollar på Liam och Harry. De nickar och ler. Jag tar vår 'nyckel' till rummet och Zayn tar hans och Beas. Vi åker hissen upp till våning 3. När vi kommer ut från hissen så kollar alla vad de har för nummer.
"We have 134." säger jag.
"We have 136."
"And we have 131." säger Liam tillslut.
"Okay, shall we leave our bags and stuffs and then meet in the lobby to go for a lunch?"
"Yes, we can meet in a half an hour." Jag och Niall låser upp dörren och slänger sedan av oss skorna.
"Oh my god, it's so nice!"
"I totally agree." Vi hittar vårt sovum och ser att det är en stor king-size bed till oss två. Jag lägger ner mina väskor på golvet och sedan slänger jag mig ned på ryggen i den stora sängen, och Niall gör detsamma.
"I can't believe that we're in Italy!"
"Me neither." Jag vänder mig om och lägger mig ovanpå Niall. Jag lägger mina händer på hans bröst och lutar sedan mitt huvud där.
"It's so beautiful here!" säger jag och ler stort. Han pussar mig lätt på näsan och sedan kramar han om mig ordentligt. Jag sätter mig och öppnar min resväska för att byta kläder. Jag vill helst ha nya kläder nu när man har suttit i ett flyg i någon timme. Jag byter om och hittar ett par shorts och en skön och sval tisha. Jag slänger mig på sängen och tittar på Niall som han också byter om.
"Are you hungry?"
"Yes, starvin!"
"Ofcourse, It's a pretty stupid question."
"Haha, yes." skrattar han. Han lägger sig ned brevid mig i sängen så jag kan lägga mig brevid honom. Vi ligger och vilar ett tag innan det är dags att möta de andra i lobbyn. 
När vi kommer ner så är inte Zayn och Bea där så vi väntar på dom ett liten stund. När de äntligen har kommit ner så går vi ut för att leta upp något bra lunchställe. När vi hittat ett bra ställe så slår vi oss ner och kollar på meny:na. När vi har beställt så pratar alla i mun på varandra om hur Italien är och det fina vädret och allt möjligt. Jag lyssnar bara på och lutar mig mot Niall för att jag är för trött att medverka i någon diskussion. När vi får vår mat så piggnar jag till lite. Det är supergott, det är någon sorts kycklingsallad. När alla är mätta och belåtna så går vi lite rundor för att se lite hur Italien ser ut. Vi har jättekul och när det börjar bli sen eftermiddag så drar vi oss tillbaka till hotellet. När vi kommer fram så bestämmer vi oss för att samla oss i Bea och Zayn's rum för att kolla på film och äta snacks. Jag och Niall tar det lungt och när vi är färdiga så går vi över till Bea och Zayn's rum för att umgås och kolla på film.

 
 
 
JAG VET! det är superdupermegakort, men ärligt talat så är jag supertrött nu. Det har varit en lång vecka för mig, men jag har försökt att göra detta kapitelt så bra som möjligt. (Inte för att jag är så nöjd, men aja.)
Lämna gärna en kommentar! :)
Kram!
xoxo
 

HAPPY BIRTHDAY!

2012-08-29 | 16:47:56 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ett stort jävla massive grattis till Daddy Direction som fyller år idag!! Hoppas han verkligen får den bästa dagen någonsin, han förtjänar det verkligen!, han är världens snällaste och världens bästa!
I LOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE YOOOOU, LIAM JAMES PAYNE!!!

More Than This. Kap 30.

2012-08-26 | 14:04:20 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 
 
Har Hänt:
"We wanted to ask you if you would like to go with us?!" frågar han och alla kollar på oss förväntansfullt.
"Omg, YES! ofcourse we want to!" skriker både jag och Bea och attackerar dom med kramar.
"Oh, sweet jesus, that was a very good response, haha." säger Liam. Och vi bara skrattar åt honom.
Jag hoppar nästan på Niall kramar om honom.
"That was a very nice surprise." säger jag och ler så stort jag kan.
"Well, it was good that you liked it."
"Why wouldn't I? It's just mean that I can spend more time with you." Jag lägger mina händer runt hans nacke och tar in han i en kyss.

 
 
 
Noras P.O.V
 
 
 
Jag avslutar kyssen tvärt när jag hör att killarna börjar busvissla. Jag drar tillbaka mitt huvud lite och låter det sedan vila på Niall's bröst medans jag kollar på killarna.
"Uhm.. Get a room!" utbrister då Zayn.
"You're not the one to talk!" säger jag och pekar på honom och Bea. Alla bara skrattar åt oss. Vi snackar lite om resan och så, och de säger att de ska på europa-turné. De ska till alla möjliga länder, de ska först till Italien, sen Paris, o.s.v. Under tiden alla pratar med varandra om turnén så vänder sig Bea till mig.
"Mamma påminde mig att vi har ju skola om två veckor så vi kan inte vara med på hela turnén."
"Oj, det har jag inte haft en tanke på." Jag avbryts av Niall.
"What are you talking about girls?"
"Well, we just realized that we start school in two weeks, so we will not be able to be with you for the whole tour." Och när vi säger det så ser det ut som att allas läppar sjunker ner lite.
"But look on the bright side, we can be with you for almost two weeks!" säger jag och ler. Och då börjar deras mungipor gå upp lite.Vi fortsätter att snacka lite om turnén och hur allt kommer att bli innan det är dags att sova. Jag och Bea bestämmer oss för att stanna hos killarna för vi orkar inte gå hem. Jag och Niall kramar alla godnatt och sedan så går vi in i Niall's sovrum. Jag klär av mig till mina underkläder och sedan kryper jag ner i sängen och väntar på att Niall ska komma tillbaka från badrummet. När han kommer ut från badrummet så bär han endast ett par Calvin Klein kalsonger och jag är tvungen att bita mig i läppen för att lunga ner mig. Jag kollar beundrandes på honom och följer honom med blicken medans han går för att släcka lampan. När han vänder sig om för att gå till sängen så ser han att jag kollar på honom. Han ler stort innan han börjar dansa nån rolig dans. Jag brister ut i skratt.
"Hahaha, Niall what are you doing?" frågar jag emellan skratten.
"Get up here!" säger han med en uppspelt röst.
"You're so crazy!" säger jag samtidigt som jag reser mig upp och går fram till mig. Han tar tag i mina händer och gör någon konstig dans samtidigt som han snurrar runt mig. Han snurrar mig runt mig en sista gång innan han för mig nära honom. Han lägger sina händer på mitt ryggslut samtidigt som jag lägger händer runt hans nacke. Han gungar oss sakta fram och tillbaka samtidigt som han börjar sjunga tyst på 'More Than This'. Jag blundar och lutar mig mot hans nakna bröst och bara njuter av hans himmelska röst. När han avslutar den fina sången så kollar jag upp på honom.
"Your voice is so beautiful. I get goosebumbs."
"Thanks babe." säger han och pussar mig på näsan. Han älskade att göra det, han gjorde det nästan hela tiden. Det är så sött. Han börjar ge mig lätta pussar över hela mitt ansikte och sedan vandrar han ner till min hals, och om jag inte har helt fel så kommer jag nog att ha ett sugmärke imorgon. Han vandrar sedan uppåt igen mot mina läppar och kupar mitt ansikte med hans trygga händer. Han fångar upp min tunga och börjar leka med den.  Efter någon minut av vårt passionerande hångel så släpper vi taget om varandras svullna läppar.
"I love you."
"I love you too babe. Now let's sleep." säger han och sedan utan förvarning så fångar han upp mig och bär mig som en prinsessa till sängen. Han lägger ner mig försiktigt och sedan så lägger han sig tätt brevid mig. Jag vrider mig så att vi nu 'skedar'. Han lägger sina armar runt omkring mig och placerar sina händer på min mage. Han fingar lätt på magen som gör att jag hoppar till lite. Jag kan lungt säga att jag är väldigt kittlig överallt, och då menar jag verkligen kittlig.
"No Niall, you know that I'm ticklish. Put your hands somewhere else." Lättare sagt än gjort så flyttar han sina händer. Fast till mina bröst. 
"Niall, wasn't you that just said we're gonna sleep now?" säger jag med ett leénde på mina läppar. Jag tar tag i hans händer och flätar ihop dom med mina och låter dom vila på sängen.
"Are you happy now?" säger han lite surt, fast jag vet att han bara skojar.
"Haha, yes. Goodnight baby."
"Goodnight my love."
 
När jag vaknar nästa morgon så ligger jag och Niall i samma position som när vi somnade. Fast jag märker att han har släppt taget om mina händer och lagt dom betydligt närmare mina bröst än innan, den skitungen, haha. Jag trasslar försiktigt ut mig ifrån hans varma famn och går till badrummet för att besöka toaletten. När jag kommer ut från badrummet och öppnar dörren försiktigt så ser jag att Niall inte ligger kvar i sängen. Precis när jag ska stänga dörren till badrummet så hoppar Niall fram från bakom dörren. Jag blir helt vettskrämd.
"AAAA!!"
"Did I scared you?"
"If you did!" säger jag och känner att mitt hjärta hoppar några extra slag. Jag har knappast hunnit smälta det innan jag hör massa med steg närma sig. Dörren öppnas och alla killarna plus Bea kommer inrusande. 
"What happend?" frågar Louis.
"Niall scared the hell out of me!" Då skrattar de bara och jag börjar rodna. Jag kollar ner i golvet och det är först då jag märker att jag bara står i mina underkläder. Jag går och ställer mig bakom Niall och hoppar upp på hans rygg.
"Can you guys get out? I have to put on some clothes."
"We can stay." säger Harry med ett flin på läpparna.
"Watch your mouth Hazza!" utbrister Niall. De andra inklusive jag skrattar bara, samtidigt som de går ut från Niall's rum. Jag är precis påväg att hoppa av Niall's rygg när han tar ett hårdare grepp om mig. Han börjar springa runt i hans rum med mig på ryggen och bara klanta sig. Han slänger sedan ner mig på sängen och kollar med lust på mig.
"What?" frågar jag och biter mig i läppen. Han svara inte utan böjer sig genast ner och börjar kyssa mig. Efter ett tag så slääper jag taget och kollar på honom, och det verkar som han vill ha mer.
"Feeling a bit frisky here?"
"I can't help it when you just lie there in your underwear."
"Well then I'll put on some clothes so I don't distract you." säger jag och reser på mig.
"You're attractive no matter what you wear."
"Haha, yes." säger jag sarkastiskt. Jag hittar Niall's 'Free Hugs' tröja på golvet och tar upp den. Jag kollar frågandes på Niall. Han behöver bara nicka för att jag ska förstå. Jag drar den över mitt huvud, och sedan hittar jag ett par mjukisshorts som jag har glömt här någon gång. Niall tar på sig nån enkel vit t-shirt och ett par marinblåa mjukisbyxor. När båda är färdiga så går vi ut till köket för att ta lite frukost. De andra sitter lite blandat, några sitter i soffan och kollar på tv och några sitter vid matbordet och käkar frukost. Jag och Niall gör lite frukost till oss och sedan sätter vi oss tillsammans med Louis och Liam som sitter vid matbordet och käkar frukost tillsammans. Vi pratar lite om vad vi ska göra idag och både Liam och Louis ska spendera dagen med sina flickvänner nu eftersom vi ska iväg för en så lång stund. Jag och Niall bestämmer oss för att åka in till stan för att Niall behövde köpa några nya kläder. Vi käkar upp vår frukost och sedan går vi för att göra oss iordning. Fast eftersom jag inte har mina kläder och mitt smink och sånt så åker vi hem till mitt och Beas hus innan vi åker in till stan.
"What do you think I should wear today?" frågar jag Niall samtidigt som jag  står med mina ögon i garderoben. Jag känner att Niall kommer fram till mig och kramar om mig bakifrån.
"Nothing."
"Niall! I have a feeling that you're very horny today."
"What? I want you."
"Haha, okay. You can have me tonight. We can sleep here."
"Can't wait."
Jag kollar vidare i min garderob och bestämmer mig för att ta en ljusrosa blus och till det ett par ljusa shorts med några nitar på sidan. Jag klär på mig och sedan går jag och sminkar mig lite lätt innan jag och Niall tar på oss våra skor, han sina vita converse och jag mina lila converse. Jag letar upp hans hand och sedan går vi ut och letar efter en taxi. När vi äntligen fått tag på en så åker vi in till stan. När vi kommer fram så kommer det fram fyra tjejer som kan vara kanske 15 år. Dom frågar först Niall om de kan få en autograf och det får de såklart.
"Can we have a picture also!"
"Ofcourse!" säger Niall.
"I can take it." erbjuder jag mig.
"No, we want you to be in it!" säger då en tjej med ett stort leénde.
"Okay," säger jag med ett litet leénde. En av tjejerna frågar en kille på gatan om han kan ta kortet och de ville han gärna. Det säger 'klick' och sedan är det färdigt. Alla kramar om Niall och tackar honom jättemycket innan de nästan springer därifrån.
"They're so nice, your fans!" säger jag till Niall när de har gått.
"Yes, I agree, we have the best fans in the world." Niall flätar ihop sin hand med min och sedan börjar vi gå för att leta efter några kläder till Niall. När han har hittat de han ville ha så frågar han mig om jag skulle köpa något men jag jag säger nej. Men han drar endå med mig in till en affär. Vi kollar runt ett tag, och jag fastnar för ett plagg. Det är en stickad tröja, den är röd och ser jättefin ut. Jag tar med mig den och går in i provrummet. Jag tar på mig den och den passar perfekt. Jag kollar på priset och tappar andan för en sekund. den var skitdyr.
"Nora? Are you done? Can I see?" frågar Niall nyfiket utanför provrummet. Jag drar undan sköljet och snurrar runt ett varv.
"You look stunning babe!"
"Thanks but I can't buy it. It's to expensive."
"I can buy if for you."
"No you can't." säger jag bestämt. Jag drar snabbt igen så att han inte ska hinna svara. Jag byter om och sedan går jag till Niall som sitter och väntar.
"You gonna have it right? I'll pay for you."
"No Niall, you aren't pay for me." Jag går och hänger tillbaka den och sedan vänder jag mig om till Niall som har ett litet busigt leénde på läpparna. 
"What?"
"Nothing."
"Okay, but shall we go to Milkshake City? I'm up for a milkshake."
"Sure." säger han och tar min hand. Vi beställer och sedan sätter vi oss vid ett bord. Vi pratar på för fullt och slörpar upp våra dryckor snabbt. När vi är färdiga så bestämmer vi oss för att åka hem. Vi åker hem till mig och Beas hus och när vi kommer dit så överraskas vi över att alla är där, eller ja inte Liam och Louis för dom är ju med Danielle och Eleanor. Vi sätter oss ner i soffan och så får Niall visa sina kläder som han har köpt.
"Haven't you bought anything Nora?" frågar Zayn sedan.
"Nope, well I found a sweater but it was to expensive."
"Aha, okay."
"Have you guys eaten? I'm starting to get very hungry."
"But Niall you just drank a whole milkshake."
"Can't help it." 
"I don't think we have so much food at home, so we have to go shopping for it."
"I can go." säger Harry.
"Me to." säger Niall snabbt. Niall och Harry går ut till hallen och gör sig iordning och sedan kör de och handlar. Jag,Bea och Zayn som är kvar vi slappar framför tv:n, fast Zayn har också datan i knät. Precis när jag ska fråga om de inte borde vara hemma snart så öppnas ytterdörren.
"Hey!" ropar dom från hallen. Vi ropar hej tillbaka och så hör vi att de håller på att stöka i köket och jag förmodar att de packar upp varorna. Efter ett tag så kommer Niall till mig och kysser mig lätt på mina läppar.
"Should I help cooking?"
"Only if you want to." Jag reser mig upp och går tillsammans med Niall till köket. Där ser vi Harry stå och laga mat för fulla muggar. Jag går fram till honom.
"Can I help the chef with something?" frågar jag honom men det enda jag får som svar är;
"GET OUT OF MY KITCHEN!!" Jag bara skrattar åt honom och går tillbaka till vardagsrummet. När maten är färdig så sätter vi oss vid bordet och äter. När vi har ätit upp så går jag in på mitt rum för att sätta min telefon på laddning. Men när jag kommer in på rummet så får jag en överraskning. Jag går fram till sängen där jag ser den röda stickade tröjan som jag provade i affären tidigare idag. På tröjan ligger det är liten lapp. Jag tar upp den och läser den.
 
'Hello babe!
I know you didn't wanted me to buy it for you, but I couldn't not do it because you looked so beautiful in it, and you seemed to love it so much. Please don't hate me.
Love you with all my heart xxxx' 
 
Jag ler som en fåne genom hela lappen och när jag har läst färdigt den så känner jag ett par starka armar runt mig.
"Do you hate me?" frågar han lite försiktigt. Jag vänder mig om och kollar djupt in i hans havsblåa ögon.
"No silly! I love you!"
"Haha, good, I love you too."
"But just don't make this a habit."
"I can't promise you that." Han pussar mig på näsan och sedan snurrar han runt mig.
"Try it on now!"
"Okay, I will!" Jag tar på mig den och kollar mig i spegeln. Niall lägger sina händer på mina höfter och lutar sin haka på min axel.
"You look absolutely gorgeous babe!"
"Thanks Niall!" Jag pussar honom på kinden och sedan går vi ut till de andra.

 
Väldigt långt kapitel enligt mig själv. :) Nu vill jag vet vad ni vill läsa, och jag vill gärna ha svar! Vill ni ha drama? Vill ni ha mycket 'dirty' eller mindre 'dirty', vad vill ni läsa? säg vad du vill! så blir jag jätteglad :)
Kram!
xoxo
 

More Than This. Kap 29.

2012-08-25 | 11:43:57 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har Hänt:
"Ugh, I hate to lose! But I can promise you one thing, we're having a re-match later! It isn't over!" utbrister Niall när vi har fått reda på resultaten. Vi bara skrattar åt honom. När vi har spelat färdigt och så, så bestämmer vi oss för att gå över till killarnas hus och hänga lite där innan jag och Zayn ska äta med min familj. 


 
Beas P.O.V
 
"Are you done honey?" ropar jag till Zayn.
"Yes, soon!" ropar han från badrummet. Just nu väntar jag nere i hallen både på att Zayn ska bli färdig och på att min familj ska komma. Idag har jag har på mig en blå jeansshorta och ett par spetsshorts. Och till det så har jag lockat mitt hår och kört på en neutral sminkning. Efter ungefär tio minuter så kommer Zayn ut från badrummet med stylat hår, och fina kläder på.
"Look at you, handsome boy!" säger jag och går fram till honom och tar in honom i en kram.
""Thank you darling." säger han stolt och placerar en lätt puss på mina läppar. Han kollar mig sedan rakt i ögonen och säger,
"You are so beautiful Bea."
"Haha, thanks!" säger jag och känner att det blir lite hett om mina kinder. Han skopar mitt ansikte med sina händer och börjar kyssa mig lätt. Jag gillar när vi har heta och passionerade kyssar, men jag älskar också när han kysser mig lätt, så att det blir passionerat på ett helt annat sätt. På ett sött sätt liksom. Precis innan vi släpper taget om varandras läppar på ringer det på dörren. Jag öppnar och ser hela familjen samlad där. Mamma,pappa och mina två småbrödrar. Jag och Zayn säger hej till alla, jag kramar om alla och Zayn tar artigt i handen med alla och presenterar sig. När det är färdigkramat så tar jag och Zayn på oss våra skor. Jag tar mina blåa jeffrey campbell som jag hade på skolavslutningen och Zayn tar ett par av hans kända 'boots' eller vad man ska kalla det. Ni vet nog vilka jag menar. I alla fall när vi är färdiga så går vi ut från huset och låser dörren och sedan är vi på väg. Mamma hade kollat ut nått pizza-ställe så vi bestämmer oss för att gå dit. Det ungefär 10 minuter att gå, och när vi kommer fram så hänvisas vi till ett bord inne i ett hörn. Vi beställer varsin pizza, och under tiden vi väntar på maten så pratar vi, eller ja mamma och pappa grillar Zayn med frågor om kändisskapet och all det där. Såklart att de ska göra det, men jag hade nästan förväntat mig att de skulle fråga honom en massa med saker. Vi får in maten, och det luktar helt delicious. Vi hugger in direkt och Zayn fortsätter att svara artigt på frågorna han får av mamma och pappa. När det verkar som att de inte kommer på fler fråger så vänder sig mamma mot mig.
"Bea, I hope you know that school is starting in only two weeks." Oh juste!, Jag hade tänkt lite på det men jag trodde inte att det var så lite tid kvar tills att den började.
"Yes, ofcourse! Haha.." Vi fortsätter prata och när vi är färdiga med maten så dröjer det inte så länge tills vi bestämmer occ för att bege oss. Pappa säger att de måste gå upp tidigt imorn, så därför måste de åka hem och så småningom gå och lägga sig. Så vi säger hejdå till varandra och tackar för kvällen och allt sånt. När de har åkt iväg i sin taxi som ska ta dom till hotellet så får jag ett sms av Nora.
 
'Hejsan gullunge! Har ni kul?
Efter ni är färdiga så ville killarna att ni skulle komma hit, för de ville tydligen prata med oss om något, ;)
Pusss! ♥'
 
Jag svarar så här.
 
'Hejsan själv! Ja vi har haft jättekul, de har precis åkt till hotellet.
Okej, men då kommer vi snart då ;)
Pusspuss!'
 
"Zayn."
"Yes, hun?"
"Nora just texted me saying that the boys was going to tell us something, so she wondered if we could come."
"Uhm yes ofcourse!" säger han med ett litet konstigt leénde.
"Ahaha! You know what it is! Tell me!"
"Yes I do, but I'm not gonna tell you!, You'll have to wait til' we come to the apartment!"
"Nooo, please Zayn!"
"Nope!" säger han lurigt och ger mig en puss på mina läppar. Vi fångar upp en taxi och Zayn säger adressen till deras hus.
"Zayn you were so good with my parents today!"
"Haha, thanks! It wasn't that hard, you just have to be yourself."
"Haha, yes I agree!" Jag lutar mig fram för att kyssa honom.
När vi är framme så öppnar Zayn dörren och tar i min hand och hjälper mig ut ur taxin. Han betalar chauffören och sedan går vi tillsammans till Louis' och Harry's 'hus', för Nora skrev att de alla var där. Vi knackar inte utan går direkt in. VI tar av oss våra skor och sedan går vi in till vardags rummet för att se att alla ligger där huller om buller i soffan och kollar på Simpsons.
"Hello guys!"
"Hi! Did you had fun?"
"Yes, very fun!" Vi går och sätter oss i en fåtölj som är ledig. Zayn sätter sig först och sedan sätter jag mig i hans knä.
Direkt så frågar jag vad de skulle säga till oss för att jag var så spänd på vad de skulle säga.
"We can tell you now guys, if you want to." säger Liam lungt. Både jag och Nora nickar ivrigt. Killarna sträcker på sig och sätter sig brevid varandra i soffan, och så sätter jag och Nora mig framför dom. Alla kollar på varandra och sedan så börjar Harry.
"Well, uhm.. basically, we.." 
"We want to tell you something." säger då Louis. Efter det så börjar Liam prata.
 
 
 
Noras P.O.V
 
 
"Don't get mad now, but we are going on a tour for a month and we're leaving in three days." då pausar han.
"What?! Why haven't you told us?" säger jag lite besviket. Liam börjar igen.
"We found out about it for just one day ago, and we thought that now was a perfect time to say it. Because we want to ask you something about it."
"Okay, what?" frågar både jag och Bea. Och nu är det Zayn's tur att prata. VI vänder oss till honom och kollar på han.
"We wanted to ask you if you would like to go with us?!" frågar han och alla kollar på oss förväntansfullt.
"Omg, YES! ofcourse we want to!" skriker både jag och Bea och attackerar dom med kramar.
"Oh, sweet jesus, that was a very good response, haha." säger Liam. Och vi bara skrattar åt honom.
Jag hoppar nästan på Niall kramar om honom.
"That was a very nice surprise." säger jag och ler så stort jag kan.
"Well, it was good that you liked it."
"Why wouldn't I? It's just mean that I can spend more time with you." Jag lägger mina händer runt hans nacke och tar in han i en kyss.

 
 
Förlåt för dålig uppdatering, men som jag har sagt jag ställer skolan före bloggen! ;)
Kommentera nu sötnosar! :)
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 28.

2012-08-21 | 21:32:50 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Har Hänt: 
"Sorry, but I just couldn't keep my hands away from her." säger Niall skyldigt.
"Niall!" säger jag och slår till honom lite lätt i magen. Och det gör såklart så att Bea och Zayn börjar skratta mer än vad de redan gjorde. När dom så småningom har skrattat färdigt så tar jag och Niall lite frukost. När vi är färdiga så hör vi att det ringer på dörren. Bea går dit för att öppna.
"Who is it?" ropar jag till henne från vardagsrummet.
"Mamma..." 

 
 
 
 
Beas P.O.V
 
 
 
"Gå här ifrån!" skriker jag till henne direkt. Jag vill varken se eller höra henne just nu. Hon flyttar sig inte ur fläcken, så då gör jag det. Jag springer upp på mitt rum och slår igen dörren efter mig. Jag slänger mig ner i sängen och blundar. Efter bara några sekunder så hör jag att det knackar på dörren, fast jag bara ignorerar det. Det knackar igen men jag vägrar att öppna. Då hör jag Zayn säga.
"Bea it's me." Jag svarar honom med nästan en viskning.
"Come in." Zayn öppnar dörren snabbt och går fram till mig och kramar om mig. 
"Why did you ran up?" frågar han mjukt.
"Cause I don't want to see or talk to her."
"Okay, but I know she want to talk to you."
"Yeah, but I still don't want to talk to her. She doesn't realize that I'm happy with you." Då knackar det på dörren  och mammas huvud kikar in.
"Vad vill du?" frågar jag surt.
"Jag ville prata med dig."
"Jaha, förbjuda mig för mer saker?" 
"Nej, jag har tänkt lite på grejen och jag skulle vilja prata med dig om det. Nu."
"Okej." svarar jag kort. Jag antar väl att jag måste prata med henne förr eller senare.
"Kan du fråga Zayn om han kan gå ut härifrån en stund?" När Zayn hör sitt namn så höjer han sitt huvud och kollar förvånat på oss.
"Zayn, can you go out to the others? Mum wants to talk to me."
"Okay, I understand." säger han artigt och ger mig en puss på kinden. När han har gått ut så sätter sig mamma på sängkanten och kollar på mig.
"Vad vill du?" frågar jag och kollar ner på mina händer som leker med min snören från mina byxor.
"Jo, jag och pappa pratade om den här grejen med dig och Zayn och så. Och.." Mer hinner hon inte säga innan jag avbryter henne.
"Det är ingen "grej" med mig och Zayn. Vi är ett par, inte en grej. Fortsätt." säger jag sedan.
"Jo.. och vi har kommit fram till att även om du inte sa något till oss så ska du få fortsätta vara tillsammans med honom. För vi kan inte klara att vara utan dig, speciellt inte när vi har bråkat. Men du vet vad jag tycker om kändisar, så du får skylla dig själv om det händer något. Fast jag ska inte säga något mer nu, det är ditt ansvar från och med nu."
"Okej." är det enda jag får ut. Mamma sätter sig närmare mig nu och kramar om mig. Jag tvekar först lite men sen kramar jag tillbaka. Vi kramas en lång stund.
"Jag älskar dig Beatrice." Hon säger alltid hela mitt namn, men det är bara hon och pappa som har tillåtelse till att göra det.
"Jag älskar dig också mamma." Det känns skönt nu när allting är löst. När vi kramats färdig så går vi ut till de andra. När vi kommer ut till de andra så sitter de och tittar på tv. Alla tre vänder sig om och kollar på oss. Och jag tror att de fattar att allt är löst när de ser att jag ler. Alla ler tillbaka. Vi sätter oss också i soffan med de andra, jag sätter mig i Zayn's knä och mamma sätter sig i ett hörn. Vi pratar lite tillsammans, mamma lär känna Zayn och Niall bra, och de lär sig känna mamma också vilket är bra, till framtiden.Och det är ju också bra att hon känner Niall bra, eftersom han är ju Noras pojkvän och Nora är ju nästan som mammas barn också. Under tiden vi pratar så får jag reda på att mamma och resten av familjen ska åka hem tidigt imorn bitti. Och det var också därför hon kom idag. När jag har frågat mamma vad dom skulle göra ikväll, vilket var inget bestämt så förvånar Zayn mig.
"Then we maybe could eat together? Me, Bea and your family?"
"That's a great idea Zayn!" säger mamma och ler stort. Det är inte så att jag inte vill, för det vill jag, men jag blev bara så förvånad över att Zayn frågade. Vi bestämmer att mamma och resten av familjen skulle komma hit och så ska vi gå tillsammans till en resturang som ligger i närheten. När vi har bestämt det så är mamma tvungen att åka hem så vi säger hejdå för stunden. När hon har gått ut från huset så vänder jag mig direkt mot Zayn.
"I can't believe that you dared to ask mum that!" säger jag med ett leénde.
"What? Do you think I'm a chicken?" säger han och kollar på mig med ett roligt leénde.
"Haha, you're so cute!" utbrister jag och kramar om honom. Han pussar mig på pannan och sen så går vi tillbaka till vardagsrummet där Nora och Niall sitter och gosar framför tv:n. 
"What are you guys up to tonight?" frågar jag Nora och Niall när vi har satt oss i soffan.
"Nothing planned I think. Probably just hang about here and chill." säger Niall och ler.
"Okay. But I wanna do something now, I'm bored." säger jag och kollar på alla frågandes.
"Okay, but then you have to find out something, cause I can't think of anything." säger Nora uttråkat.
"Well then I suggest that we play fifa, does anybody agree?"
"Yeees!" ropar både Zayn och Niall.
"Okay, then you two can start!" säger jag och sätter på ps:et. Jag sätter mig emellan Zayn's ben och lutar mitt huvud mot hans bröst och Nora gör likadant med Niall. Killarna spelar några matcher mot varandra och jag kan säga att det är väldigt jämt. Både jag och Nora skriker och hejar på våra killar, och vi har superkul. När det är vår tur så skriker och hejar killarna minst lika mycket på oss om inte mer. Vi spelar bara någon match, fast det går ändå ganska bra för mig, tycker jag. Vi räknar ihop målen från alla matcher och slutresultatet visar att jag och Zayn vann!
"Ugh, I hate to lose! But I can promise you one thing, we're having a re-match later! It isn't over!" utbrister Niall när vi har fått reda på resultaten. Vi bara skrattar åt honom. När vi har spelat färdigt och så, så bestämmer vi oss för att gå över till killarnas hus och hänga lite där innan jag och Zayn ska äta med min familj. 

 
 
 
Ett litet kapitel här :) Har bytt bilder i headern oxå! Vad tycker ni? :)
Kram!
xoxo
 

More Than This. Kap 27.

2012-08-19 | 18:38:54 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 
 
Har Hänt:
"By the way, what are you doing tonight?" frågar Nora med ett leénde på läpparna.
"Nothing I guess, why?" svarar Zayn.
"Good, cause me and Niall was wondering since we're two couples here, we could go on a double-date?"
"Yeah, I would love that!" utbrister Zayn och sedan kollar han frågandes på mig.
"Sounds great if you ask mey!!" och då brister vi alla ut i skratt. 
Vi slappar alla fyra framför tv:n tills det är dag för killarna att gå så att vi kan gör oss iordning, as well as dom också. När de har gått så vänder jag mig mot Nora.
"Så.. Vad ska du ha på dig?" 

 
 
 
 
Noras P.O.V.
 
 
"Vet inte riktigt, kanske min vita, den utan band och lite volanger nedtill."
"Ja, ta den! Den är superfin!"
"Haha, okej, men vad ska du ha då?"
"No idea, du kan bestämma." Haha, hon låter alltid mig bestämma, men om hon inte vill så är det ju bra att jag kan göra det, right? 
"Då bestämmer jag att du ska ha på dig din röda klänning!"  säger jag och ler stort.
"Okidoki! Ska vi börja?"
"Japp, fast jag måste duscha först!" Jag springer snabbt in i duschen och det tar ungefär en halvtimma för mig. När jag kommer ut ur duschen så går jag in på mitt rum där Bea redan sitter och sminkar sig. Jag tar på mig min rosa morgonrock och sedan sätter jag mig brevid Bea och börjar sminka mig. Vi snackar om allt möjligt från det som hände med tidigare idag till vad som hände igår hos killarna. Det kändes riktigt skönt att ha ett riktigt 'tjejsnack' med henne, för det var väldigt längesedan. När vi är färdiga med sminkningen så sätter vi på plattången och locktången, plattången till mig och locktången till Bea. När tängerna är tillräckligt varma så börjar vi och hjälper varandra. När vi äntligen är färdiga med våra långa hår så tar vi fram våra klänningar alla accesoarer och till slut ett par var av jeffrey campbell-skor. Mina är lila och Beas är med vit spets. Vi klär på oss i lugn och ro och kollar oss i spegeln säkert varendaste minut. När vi är färdiga så ställer vi oss båda i spegeln och kollar på varandra.
"Oh my god! We're smoking hot!"
"Haha, Yes, indeed." Vi tar ett foto på oss båda och lägger upp på twitter med the caption;
 
'Ready to go on date!'
 
Precis när vi har skickat iväg tweeten så ringer det på dörren. Vi nästan springer till dörren och räknar till tre innan vi öppnar dörren. Och deras ansiktsuttryck är så söta.
"Heeeello girls.." säger Niall.
"Hi boys!" svarar jag glatt och slänger mig sedan i hans famn.
"You look so damn gorgeous babe." viskar han i mitt öra samtidigt som han snurrar runt ett varv med mig.
Jag ställer mig på fötter igen och kollar honom i ögonen och säger
"You are so hot, do you know that?" Fast han bara skrattar åt mig. Han lutar sig fram och kysser mig. Han tar min hand och så börjar vi gå ut från huset. Fast det verkar som att Bea och Zayn inte har tid. Niall hostar till lite.
"Are you guys done? Or should we wait?" De släpper taget om varandra lite och man kan se på Bea att hon är väldigt generad. Vi går ut ur huset och Bea låser och sedan när vi går längs vår lilla 'stengång' så ser jag att det står en limo parkerad på trottoaren.
"Please say that's not yours."
"Sorry, It's ours, haha." säger Niall och ler mot mig.
"You don't have to make this such a big deal, it's just a date."
"But we wanted to, cause we like to spoil our girlfriends." svarar han stolt och pussar mig på kinden, och jag kan inte göra mycket mer än att le åt honom. Vi sätter oss i bilen och så är vi iväg. Vi åker en stund innan vi är framme och när vi är framme och öppnar dörren så är det första vi ser en massa med paprazzi's. Jag greppar ett hårt tag om Niall's hand och låter han gå framför mig.
"It's okay, just follow me." viskar han till mig. Bara hans röst får mig att bli tryggare, jag känner mig tusen gånger tryggare när jag är med honom. När vi äntligen är inne i resturangen som dessutom ser skitdyr ut (!) så visar en servitris oss till ett privat bord. Eller ja det är längst in i resturangen så att ingen ska kunna störa oss. Jag och Niall sätter oss brevid varandra och Bea och Zayn sätter sig brevid varandra. Jag mittemot Bea och Niall mittemot Zayn. När vi har satt oss tillrätta så får vi våra menyer. Och det första som får min uppmärksamhet är de skyhöga priserna.
"Niall, It's too expensive here!"
"Don't worry! I'll pay for you!"
"No, You can't pay for me, it's too much!"
"Yes I can, I want to pay for you!" säger han och ler det underbara leéndet mot mig som han vet att jag är så himla svag för. Jag suckar lite lätt och kramar om honom och viskar lite lätt till honom.
"I love you."
"I love you too babe." Vi beställer maten och äter den sedan och under tiden så har vi the time of our lifes. Vi skrattar som aldrig förr. När vi är färdiga så lämnar vi resturangen och åker hem till min och Beas lägenhet. 
"Shall we watch a movie like we always do?" frågar Zayn.
"Sure, tjing for choosing movie!" ropar Bea och redan då vet jag att jag kommer nog spendera kvällen bakom en kudde.
"I'm just gonna change clothes first." säger jag och går mot mitt rum och jag hör att Niall följer efter mig. Jag öppnar dörren till mitt rum och låter den vara öppen för Niall. Jag hör att han stänger dörren och dår vänder jag mig mot honom.
"Any special reason you wanted to be here while I'm changing?" säger jag.
"Nooo, I don't think so." säger han busigt. Jag bara skrattar åt honom. Jag börjar med att ta av alla mina smycken och så och sen när jag ska ta av mig klänningen kommer jag på att jag måste dra upp dragkedjan på ryggen.
"Niall can you do me a favour?"
"Anything for you babe."
"Can you pull up my zipper on the dress?"
"Ohh, I would love to." säger han med ett stort leénde på läpparna. Jag vänder mig om och lägger mitt hår åt sidan. Han börjar dra ner dragkedjan sakta men det är inte det enda han gör. Han placerar lätta kyssar på min nacke som gör att hela jag ryser. När han är färdig med dragkedjan så vänder jag mig sakta om och börjar kyssa honom passionerat. Kyssen blir hetare och hetare för varje sekund och vi är nu på väg till sängen. 
"Aren't you guys done?" hör vi då Zayn ropa från vardagsrummet. Så typiskt. Niall klättrar av mig och ställer sig upp och svarar Zayn.
"In a minute!" 
"Hurry!" Jag ställer mig också upp nu och går till min garderob för att ta en skön t-shirt och ett par korta mjukis shorts.
"Niall, do you wanna change? I think you have some clothes laying here somewhere." Och det är riktigt. Han hittar ett par mjukisbyxor som han byter om till, och sedan lyckas jag övertala honom att vara shirtless. När vi äntligen är färdiga så går vi ut till vardagsrummet där Bea och Zayn sitter och väntar tålmodigt.
"What took you so long?"
"Nothing." säger jag och känner att mina kinder blir lite röda. Vi sätter oss i soffan, jag myser in mig i Niall's famn och Bea gör detsamma med Zayn. Och som jag trodde så valde Bea en skräckis. Så jag använde Niall som skydd, vilket inte gjorde mig något. Ju närmare honom desto bättre. När filmen är färdig så hör jag både gäspningar från Bea och Zayn.
"Are you tired?"
"Yup, maybe we should go upstairs and sleep?" säger Bea och kollar frågandes på Zayn.
"Yeah, I think that's a good idea. Goodnight guys!"
"Goodnight!" ropar både jag och Niall till dom. Medans jag och Niall sitter eller nästan ligger i varandras famnar i soffan så slår vi över till tv:n. När Bea och Zayn har stängt dörren till Beas rum så börjar Niall att placera lätta kyssar på min nacke precis som innan. Jag verkligen älskar när han kysser min nacke, det får hela mig att rysa. Han vandrar sedan upp till mina läppar och fångar in dom. Jag tar tag i hans nacke och börjar leka lite med hans hår. Han smeker min rygg och mina armar upp och ned, och rätt som det är står vi upp och är på väg till sovrummet.
 
"Goodmorning guys!"
"Goodmorning!" svara jag och Niall trött. Vi har precis vaknat och är nu ute i köket där Bea och Zayn redan sitter  och äter frukost. Niall sätter sig på en stol, och klappar på sitt ben och kollar på mig. Jag sätter mig ned i hans knä och kramar om honom.
"Did you stayed up late yesterday?" frågar Zayn med ett flin på läpparna. Ohnej tänker jag omedelbart.
"No, not so late." säger Niall lungt.
"Well, it didn't seemed like that." säger Bea och brister ut i skratt. Jag blir så generad, gud vad pinsamt. Jag gömmer mitt huvud i Niall's famn och känner att det är väldigt hett om kinderna. Och nu har Zayn också börjat skratta.
"Sorry, but I just couldn't keep my hands away from her." säger Niall skyldigt.
"Niall!" säger jag och slår till honom lite lätt i magen. Och det gör såklart så att Bea och Zayn börjar skratta mer än vad de redan gjorde. När dom så småningom har skrattat färdigt så tar jag och Niall lite frukost. När vi är färdiga så hör vi att det ringer på dörren. Bea går dit för att öppna.
"Who is it?" ropar jag till henne från vardagsrummet.
"Mamma..."

 
 
Like that! :) Komentera nu söta ni!
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 26.

2012-08-18 | 20:33:53 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 
 
Har Hänt:
"Yes." Vi siter ett tag och bara tittar på varandra, och jag kan inte tro att denna killen är min kille. Hela han är perfekt. Hans mysteriska ögon,hans fina läppar, hans kindben,hans underbara ögonfransar, ja allt med denna killen är perfekt och jag är så lyckligt lottad att han är min kille.
"Come here." säger Zayn plötsligt och visar med händerna att jag ska komma närmare honom. Jag gosar in mig och känner hans trygga och starka armar runt mig. Vi ligger och snackar om allt mellan himmel och jord i evigheter. När vi båda börjar gäspa lite smått så sätter vi på en film, för som vi sa innan, man blir ganska trött av att kolla på film. Och det dröjer inte länge innan jag somnar i Zayn's trygga famn.

 
 
 
Beas P.O.V
 
 
"Ring.... Ring......" Jag vaknar upp ur min skönetssömn av den dumma mobilen som ringer så förbaskat högt.
"Zayn can you give me my phone?" Han lyfter armen men sedan så faller den ner igen på sängen, så jag sätter mig upp och tar mobilen och går ifrån den varma och sköna sängen.
"Hello." säger jag trött.
"Hejsan gumman! Vad gör du?"
"Oh, hej mamma. Jag vaknade precis, du då?"
"Jo, det är så att jag och resten av din familj är här i London för att hälsa på dig. Just nu sitter vi i en taxi på väg till din och Noras lägenhet."
"Va?!! Okej, varför har ni inte sagt något?" säger jag surt.
"Vi ville överraska er!"
"Okej, vad kul....." svarar jag, fortfarande sur i rösten.
"Men hej då så syns vi om fem minuter."
"Okej, hej då." Herregud, vad ska jag göra? Dom har ingen aning om att vi hänger med världens största band och att jag till och med är ihop med en i bandet. Eller jag de kan ju ha sett det på nätet och i tidningen, men jag är inte så säker på det för de håller inte så mycket koll på vad som händer runt om i världen. Jag går snabbt och väcker Zayn.
"Zayn! Wake up!"
"Why?" säger han jättetrött.
"My parents are coming in like only five minutes!"
"Okay, that's fun, I can finally meet them."
"Uhm.. that's the problem, they don't know that we're together and especially not that you're famous. They don't read the papers."
"But haven't you told them that you and I are together?"
"Nope, we don't talk that much and I never got the right time when were talking."
"Well, they're gonna find out about it in three minutes anyways so yeah, haha."
"Yeah, but just act normal, cause I don't think they like that I'm going out with a popstar."
"Okay, you can trust me." Jag ger han en kyss innan jag börjar klä på mig lite mer passande kläder än Zayn's stora t-shirt. Jag hasar upp Zayn ur sängen och när han har klätt på sig så ringer det på dörren där nere.
"Zayn, just remember. Act normal, like it's nothing."
"I know, it's nothing with it, we're together and we're happy with it." Jag ler mot honom och sedan öppnar jag dörren. Det första de gör är att nästan börja ett kramkalas, fast det håller inte så länge, som tur är, jag vill ju inte att Zayn ska stå själv och skämmas. Jag backar bak till Zayn och när de ser att jag tar tag i hans hand så ändras deras ansiktsuttryck till det värre.
"Vem är det här Bea?" Frågar mamma och kollar lite strängt på mig.
"It's Zayn." Då hör jag att Lorenzo viskar något till Gabriel.
"Vad sa du Lorenzo?" 
"Inget." säger han lite lurigt.
"Han sa att killen här är med i det stora och kända bandet One Direction." säger Gabriel då bara för att retas. Och precis när han har sagt det så kollar både mamma och pappa på mig lite argt.
"Är det sant?"
"Japp! Och vi är tillsammans!" säger jag stolt och visar upp våra sammanflätade händer. Och stackars Zayn står bara där och förstår inget.
"Är det något fel med det eller?" frågar jag med likadan attityd som de har.
"Du kanske skulle sagt något till oss istället för att gå bakom ryggen på oss!" Och nu känner jag att hon börjar bli arg på riktigt.
"Det fanns aldrig tillfälle, och dessutom så skulle ni ändå inte gilla det."
"Men du kunde ändå sagt något, så vi kunde hjälpa dig iväg från honom, för du vet ju att kändisar går inte att lita på!"
"Hur kan du säga det? Du har ju ingen aning om något, du vet inte hur det är mellan oss!" ryter jag ifrån mig nu. Jag drar med mig Zayn till vardagsrummet och så sätter vi oss i soffan.
"I'm sorry, but they're just a bit stupid."
"Don't worry, baby. Why?"
"Cause I didn't told them that we were together and that you're a celebrity."
"But I'm sure you will work this out. I'm here for you."
"Thanks Zayn." säger jag och kysser han snabbt. Fast tydligen inte tillräckligt snabbt för att mamma ska se det.
"Vad gör du unga dam? Gå iväg från honom!"
"Du kan inte bestämma över vem jag får va med!"
"Jo, när det gäller sånt här." säger hon bestämt.
"Nej, det gör du inte! Jag får vara tillsammans med vem jag vill! Du kan gå ut här ifrån nu! Jag vill inte ha dig här om du ska vara sån här."
"Det var droppen! Du är förbjuden att träffa honom. Du följer med oss nu. Kom!"
"VA?! Nej, jag stannar med Zayn, vad du än säger!"
"Då går vi väl här ifrån så får du göra alla dina dumma val själv."
"Bra." När de har lämnat så pustar jag ut lite. Jag kramar om Zayn som bara sitter där dom ett frågetecken.
"Do you wanna talk about it?" säger han lungt. Asså han är så himla underbar. 
"Well, they or should I say mom, got mad when she saw us kissing cause she dosen't like it that I'm together with a celebrity, and she said that I was forbidden to see you, so then I said that she could get out of here, cause I don't want to be with her when she is like that."
"Okay, but don't think about it. The important thing is that you and I are happy together."
"Zayn, why do you always say the right things? Haha, I love you."
"Haha, I love you too. Come here." säger han med världens gulligaste leénde och kysser mig sedan. Vi tar det lungt och sätter på tv:n och det dröjer inte länge tills Nora kommer med Niall genom dörren.
"In here!" ropar jag till dom och de kommer in till oss och sätter sig tillsammans i et hörn i soffan.
"Hey guys!" säger Niall glatt.
"Hey!" säger både jag och Zayn supertrött.
"Why are you so tired?" 
"Well, you can say that we got a surprise earlier today." säger Zayn och kollar ner på mig. Jag nickar och börjar sedan berätta allt som hade hänt mellan mig och mamma och allt annat. När vi är färdiga så håller de med oss.
"Well, as long as you love eachother and are happy together there's nothing they can do about it." säger Niall och Nora nickar också. 
"By the way, what are you doing tonight?" frågar Nora med ett leénde på läpparna.
"Nothing I guess, why?" svarar Zayn.
"Good, cause me and Niall was wondering since we're two couples here, we could go on a double-date?"
"Yeah, I would love that!" utbrister Zayn och sedan kollar han frågandes på mig.
"Sounds great if you ask mey!!" och då brister vi alla ut i skratt. 
Vi slappar alla fyra framför tv:n tills det är dag för killarna att gå så att vi kan gör oss iordning, as well as dom också. När de har gått så vänder jag mig mot Nora.
"Så.. Vad ska du ha på dig?"

 
 
Sådär, kapitel 26, om jag inte har fel, ;) Kommentera gärna, det peppar mig jättemycket!
Ville också bara säga att uppdatering inte kommer vara den bästa nu i och med att det är skola, och jag sätter skolan framför bloggen, så jag hoppas att ni förstår mig! 
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 25.

2012-08-15 | 21:52:32 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
 
Har Hänt:
"Haha, thanks! Yes I'm going on picnic with Niall, and he should be here any minute now." Precis när jag säger det så hoppar Niall fram i dörröppningen.
"Haha, got you!" ropar både Niall och Zayn medans jag står där vettskrämd. Jag har nog sagt det innan men jag säger det igen, jag är väldigt lättskrämd och lättlurad.
"Stop scare me! It's the second time today! It's not funny!"
"Oh where did you scared her Niall?" säger Zayn med ett flin på läpparna. Då puttar Niall iväg Zayn till trappan som leder upp till Beas rum och sedan vänder han sig till mig och sträcker ut handen
"Shall we go my love?" 

 
 
Beas P.O.V.
 
"Hello my baby."
"Hello Zayn." svarar jag och går fram mot honom rakt in i hans famn. Jag tittar upp på honom och kysser han länge.
"What do you want to do?"
"I don't know. Spend time with you."
"Aww, you're so cute. We can can watch films if you want to."
"Yeah we can do that." säger han och börjar gå till soffan. 
"Wait, we can do it in my room, it's much more cozier."
"You decide, my love." säger han och ler stort mot mig. Han går tillbaka till mig och så plötsligt så slänger han upp mig på hans axel.
"Aaaaaaa! Zaaaaaayn! Let me down!"
"Nope!" jag försöker komma loss, men det är omöjligt. Han bär mig uppför trappan och sen in på mitt rum. När vi kommer fram till min säng så slänger han ner mig. Men han låter inte mig flytta på mig. Han sätter sig på mig som ett trängsle och håller ner mina armar vid varje sida av mitt huvud. Jag vet vad han är på väg att göra och jag fruktar det väldigt mycket. Jag är nästan helt säker på att han kommer kittla mig. Jag kommer ihåg att jag har sagt att jag är väldigt kittlig på magen, och jag kan lungt säga att jag ångrade att jag sa det. Jag hinner inte tänka så mycket mer innan han släpper taget om mina armar och sedan kittlar mig snabbt.
"Ohhh goooooood Zayn! Stop it!, Hahhahahaahaahaha." Efter jag (emellan skratten) har tjatat nog så slutar han äntligen med kittlandet.
"That was very mean of you!"
"Haha, no it was very funny!"
"No it wasn't! I hate you!" säger jag och rullar över så att ryggen är mot honom. Efter några sekunder så börjar Zayn smeka min rygg sakta, och då kan jag inte hålla mig längre.
"Haha, I got you!"
"Now you're the who's mean!"
"Haha, no I'm joking, I love you."
"You do?" säger han med et lite försiktigt leénde på läpparna. Det är då jag kommer på mig själv. Jag har ju aldrig sagt 'de tre orden' till Zayn innan, men det är ju sant, jag älskar ju honom.
"Yes. I love you Zayn!"
"And I love you Bea!" Och med det så lutar sig båda fram och vi möts i en perfekt kyss. Efter den långa och helt underbara kyssen så går jag upp från sängen för att leta efter en passande film. Jag letar ett tag innan jag hittar någon som verkar vara ganska bra, men för att vara helt ärlig skulle jag nog tro att vi kommer mysa och snacka hela tiden. Jag sätter in filmen och sedan går jag till sängen. Jag lägger mig mellan Zayn's ben, så att jag lutar mitt huvud mot hans bröst. Han lägger sina händer på min mage och sedan placerar jag mina över hans. Jag tycker inte att filmen verkade vara så intressant så jag tillbringar tiden mest till att leka med Zayn fingrar. Efter ett tag så orkar jag knappast hålla mina ögon öppna så jag flätar in Zayn's fingrar med mina och sedan blundar jag djupt.
Jag vaknar av att Zayn skakar mig lite försiktigt. Det tar ett tag tills jag har kommit tillbaka till världen, och när jag är tillräckligt vaken så ser jag att Nora och Niall står i rummet framför oss hand i hand.
"Oh hello! Was the picnic funny?" frågar jag.
"Yes!" säger Niall direkt och man kan se på hans stora leénde att han har haft kul.
"It was so romantic! We ate loads of food, cuddled and just enjoyed the beautiful weather. I just wish we could do over and over again!" utbrister Nora och ler lika storts som Niall.
"Yeah, I know you both like food, haha!"
"What have you been doing here?" frågar Niall sen.
"Barely nothing, just watching some films and cuddle."
"Okay, but we wanna ask you, if you guys would like to come over to Liam's and hang out?"
"I don't know, what about you baby?" Åhh, måste bara säga när han kallar mig det!
"I don't know, I'm pretty tired so I think I'm gonna fall asleep anyways, haha."
"Haha, okay, so you stay here then?" frågar Nora lite tålmodigt fast med ett leénde.
"I don't know, Zayn you can decide."
"Okay, then we'll stay here and just chill out."
"Okay, but if you regret you know that you can always come over later!"
"Well, we better go now, but just come over if you change your minds, bye!" säger Nora och med det går dom ut  ur rummet.
Jag sätter mig och vänder mig om så att jag sitter mittemot Zayn.
"Why are you so tired?"
"I guess because it's so calming down to watch films and just lie down."
"Okay, but I agree, you get very tired of watching films."
"Yes." Vi siter ett tag och bara tittar på varandra, och jag kan inte tro att denna killen är min kille. Hela han är perfekt. Hans mysteriska ögon,hans fina läppar, hans kindben,hans underbara ögonfransar, ja allt med denna killen är perfekt och jag är så lyckligt lottad att han är min kille.
"Come here." säger Zayn plötsligt och visar med händerna att jag ska komma närmare honom. Jag gosar in mig och känner hans trygga och starka armar runt mig. Vi ligger och snackar om allt mellan himmel och jord i evigheter. När vi båda börjar gäspa lite smått så sätter vi på en film, för som vi sa innan, man blir ganska trött av att kolla på film. Och det dröjer inte länge innan jag somnar i Zayn's trygga famn.

 
BAM!! ;D
Kram! 
xoxo
 

More Than This. Kap 24.

2012-08-13 | 22:06:33 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 
 
Har Hänt:
"Niall why are you so down? Ever since the movie you've been all down, and not as happy as you use to be."
"It's nothing, I promise."
"Promise? You know you can say everything to me, I'm here for you."
"Yes, I promise, thanks. Goodnight sweetheart!" säger han och pussar min snabbt på munnen. Jag blundar och tänker att jag måste ta itu med detta imorgon, för något måste det vara, han är ju aldrig så här nere.

 
Noras P.O.V
 
 
Jag vaknar upp av att solen skiner in genom fönstret. Jag öppnar ögonen försiktigt och kollar runt för att se om Niall är där, men det är han inte. Jag sätter mig upp i sängen och tar på mig en av Niall's stora tröjor jag brukar låna, och sedan går jag ut från hans rum för att kolla om han är i vardagsrummet. Men det är han inte, så jag går in till köket och där hittar jag honom. Han står med ryggen mot mig, så jag smyger upp bakom han och skrämmer han genom att kittla honom. 
"Hi! Oh, stop it! Stop it!" säger han mellan hans skratt. Men jag fortsätter.
"Stop it!" säger han nu med en aning sur röst, så jag tar upp händerna i gest och mimar 'sorry'. Jag sätter mig vid köksbordet och bara sitter. Efter någon minut så vänder han sig och dukar fram två tallrikar, två bestick och två glas. Han tar sedan omeletten han gjort och sätter den på bordet, för att sedan själv slå sig ner.
"Goodmorning!" säger jag och ler lite. Han ler ett litet leénde tillbaka och säger goodmorning.
"What do you wanna do today? Maybe go on a picnic?" frågar jag honom.
"I don't know, maybe that." Varför är han så nere? han är ju alltid på bra humör, jag tror inte att han talade sanning igår.
"Niall."
"Yes?"
"Why are you so down? I can see that it's something that's bothering you."
"No, it's nothing." säger han men jag kan se att det är nått.
"C'mon Niall, you can say it to me? Is there something I'm doing wrong? Please tell me, I can't stand when you are so down."
"Okay, but promise not to get angry."
"I promise, just tell me what it is."
"Okay... It's just that.. I don't know how to explain it. It's feels like now when we got home, and before you've been spending so much time with Liam, for example at the cinema you guys were chatting all the time. It feels like you don't have time for me."
"Niall. Ofcourse I have time for you, I always have time for you. Your my everything. It's just that I've gotten so close with Liam that he feels like my brother. And that's why I hang out so much with him."
"Okay."
"Wait, dd you think that I've have a thing for him?"
"No, no I didn't."
"Yes, you did!" säger jag och nu skrattar jag faktiskt lite åt att han trodde att jag hade en grej för Liam. Jag vet ju hur lyckliga han och Danielle är och jag skulle aldrig i hela mitt liv byta ut Niall mot någon annan, för han är min Niall.
"You're so cute Niall, I don't have a thing for him!, I only have a thing for you and absolutley nobody else! It's you I love!"
"I love you too, Nora!" säger han och nu ler han igen, det leéndet som jag är van vid. Han lutar sig fram över bordet och kysser mig passionerat. 
 
Vi äter upp och sedan så går vi till Niall's rum. Han sätter sig vid datorn och jag lägger mig i sängen. När jag ligger där i sängen med mobilen i handen så kommer jag plötsligt på att jag måste duscha.
"Niall, can I borrow your shower?"
"Ofcourse, the towels are in the bathroom." säger han med blicken fortfarande fäst på datorskärmen. Jag går fram till honom och ger honom en puss på kinden innan jag går till badrummet. När jag kommer in så sätter jag direkt på vattnet så att det kan bli lite varmt, innan jag kan hoppa in. När det har värmts tillräckligt så hoppar jag in och låter det varma och sköna vattnet rinna längs ned min kropp. Jag står där ett tag och njuter av det varma vattnet mot min kropp. Jag sträcker upp min hand för att ta shampoot när jag plöstligt känner en hand på min arm och heta andetag mot min nacke.
"I can do that for you babe."
"Omg, Niall, god you scared me!" utbrister jag skrämd som katten.
Han tar shampooflaskan i sina händer och häller lite i sina händer. Han börjar sedan smeta ut det i håret på mig och samtidigt så masserar han med sina gudomliga händer, och jag vet inte varför, men jag älskar hans händer så mycket. Det är kanske en konstig sak att 'älska', men ja, det är så helt enkelt. När han har shampoonerat färdigt så tar han loss 'duschgrejen' och sköljer mitt hår nätt och lätt. När han är färdig så vänder jag mig om och möter hans stora leénde.
"This was a very nice surprise."
"Yeah I tought so too." säger han och skrattar det underbara skrattet som bara går att älska. Jag lutar mitt huvud mot hans bröst och slappnar av.
"Niall, I love you so much."
"I love you too. Very much."
"It's so weird when you think about it. That we first met at a signing, and then suddenly we met again in the tiny store, and that was just a couple of weeks ago. And look what has happend since then, we are happily together in a beautiful relationship."
"Yes, it's unbelievable everything that has happend. And I want us to be together forever, I never wanna lose you, you're my angel and the reason behind my smile."
"And you're my everything, I'm never gonna be able to live without you. I freaking love you Niall James Horan."
"And I freaking love you Nora Elisabeth Sjöstedt."
"You pronounced Sjöstedt right! But wait I've never told you my middle name."
"I've got contacts you know, haha."
"Haha, okay, Bea?" frågar jag och ser upp på honom med ett leénde.
"Yes."
"Haha, okay." 
"By the way, do you still want to go on that picnic?"
"Yes indeed." säger jag och ler det största leéndet jag kan och drar in han i en kyss.
 
 
Jag står framför mig spegel och kollar om mina kläder passar, och det gör de. Idag på picknicken så ska jag ha på mig ett par blommig shorts och ett vitt enkelt linne, och till det en fin jeansväst. Inte för mycket och inte för lite. Jag var tvungen att gå hem innan så att jag kunde göra mig iordning till picknicken. Jag hör att det ringer på dörren, och jag förmodar att det är Niall, för vem annars skulle det va? Eller ja iofs så skulle det kunna va Zayn som är här för Beas skull. Jag går ut ur mitt rum för att öppna dörren där jag trodde att Niall skulle stå. men istället så står Zayn där.
"Hi Zayn!"
"Hi Nora! You're looking fancy!, Going somewhere?"
"Haha, thanks! Yes I'm going on picnic with Niall, and he should be here any minute now." Precis när jag säger det så hoppar Niall fram i dörröppningen.
"Haha, got you!" ropar både Niall och Zayn medans jag står där vettskrämd. Jag har nog sagt det innan men jag säger det igen, jag är väldigt lättskrämd och lättlurad.
"Stop scare me! It's the second time today! It's not funny!"
"Oh where did you scared her Niall?" säger Zayn med ett flin på läpparna. Då puttar Niall iväg Zayn till trappan som leder upp till Beas rum och sedan vänder han sig till mig och sträcker ut handen
"Shall we go my love?" 

 
 
Tadaa!! Trodde ni att det var det som Niall var lite deppad för? Jag vet att det inte är en sån stor big deal att vara deppad för, men om Niall har en prinsessa så är det hans och ingen annans prinsessa, right? ;)
Det blev lite av allt idag, lite drama, lite romantik och lite sexy. :) Men jag vill veta vad du tycker, vill du ha mer drama, eller mer romantik?? säg bara till! :)
Kram!
xoxo
 
 
 

More Than This. Kap 23.

2012-08-12 | 16:51:58 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Har Hänt:
Då ser jag Victoria's Secret över gatan. Vi skyndar oss över övergångsstället och in i affären. Vi går runt och där finns så mycket och välja på. Vi plockar ut några 'outfits' och sedan går vi till provrummen. Jag går in och testar alla, och jag fastnar för två stycken. En röd och en rosa. Jag går ut från provrummet och visar upp den röda och den rosa för Danielle och frågar vad hon tycker. Efter mycket velande blir det till slut den röda. Vi går till kassan och betalar. Det är ganska dyrt här för mig, men det här köpet var värt alla pengar. När vi har betalt så går vi bara och  kollar i några affärer innan vi skiljs åt och kramar varandra. På vägen hem så känner jag att det pirrar till i magen när jag kollar ner i min Victoria's secret-bag.

 
 
Beas P.O.V
 
"Är du färdig?" ropar jag till Nora som är inne på sitt rum. Dagen har äntligen kommit, killarna kommer hem idag. 
"Kommer!" ropar hon tillbaka. Jag böjer mig ner för att knyta mina blåa sneakers, och då hör jag att Nora kommer springandes. Hon tar också på sig sina skor och sedan går vi ut och haffar tag i en taxi. 
"Herregud, jag kommer börja gråta när vi ser dom, jag har saknat dom så himla mycket!"
"Ja, jag med! Förresten jag har pratat med en av deras bodyguards, och han ska möta upp oss på flygplatsen så vi kan sätta oss i deras bil, så vi slipper alla fansen."
"Okej, så bra, de kan vara lite galna ibland, fast jag hade varit likadan, haha."
"Mm, haha." Vi anländer till Heathrow och börjar gå mot en sorts staty där vi skulle möta bodyguarden. När vi äntligen har hittat han och statyn, så går vi ut till deras mini-van. Vi sätter oss själva därinne för att bodyguarden var tvungen att hjälpa till killarna när dom anländer. Han sa också att killarna inte visste om att vi skulle vara här, så vi gömmer oss bakom sätena och väntar på få överraska dom. Vi väntar ett tag och sedan hör vi att bildörren öppnas. Vi hör an massa med tjejskrik, fast tydligast killarnas glada röster och skratt. Vi väntar till att hoppa fram och överraska dom tills vi har kommit ut på vägen. När vi har kört i ungefär fem minuter så räknar Nora till tre på sina fingrar. På tre så hoppar vi fram, och ropar
"Hello boys!" Dom blir så himla överraskade, du skulle ha sett deras ansiktuttryck!
"Oh god! Hello girls!" ropar Louis
"You scared us as hell!" ropar harry förskräckt, men med ett litet flin på läpparna. Jag hoppar upp i Zayn's knä och kramar om honom hårt.
"Hello sweetie! I missed you so much!"
"I missed you too!" Han lutar sig fram mot mig, och våra läppar kolliderar. Det blir en ganska lång och het kyss och killarna börjar vissla, men hey, vi har ju inte sett varandra på en hel vecka?! ;)
Jag klämmer in mig mellan Zayn och Harry, och Nora klämmer in sig mellan Niall och Liam. På vägen hem så pratar nästan alla i mun på varandra om vad de har gjort, och hur roligt de har haft och hur mycket de har saknat oss. När vi kommer hem till dom så följer jag och Nora med in, och när vi kommer hem så sitter Eleanor och Danielle i soffan och kollar på tv. Fast jag visste redan det, för vi bestämde innan killarna kom att jag och Nora skulle överraska killarna på flygplatsen och att Eleanor och Danielle skulle överraska dom här. Och när dom ser oss så kommer de farandes mot oss eller ja killarna, eftersom vi har träffats tekniskt sett varje dag. När de kommer fram så kramar de om alla, och så är snacket igång igen. Vi sätter oss i soffan och börjar snacka, fast efter ett tag så börjar nog alla bli lite hungriga, och speciellt Niall, haha. Jag erbjuder mig till att laga lite mat, och så fort jag säger det så erbjuder sig Zayn också. Han reser sig upp och och sträcker ner handen mot mig. Jag tar tag och så drar han upp mig. Vi går in i köket och går direkt till kylskåpet och kollar vad som finns där. Och det fanns inte mycket, det var nästan helt tomt.
"Well, I guess we'll have to eat take-away." säger jag och kollar upp på Zayn.
"Yup." säger han och ler och kramar om mig.
"You really surprised us today!" säger han och skrattar lite.
"Well, that's the point, haha." Vi kysser varandra innan vi går in till vardagsrummet igen.
"Guys, there's no food."
"Ohh, noooooooo!" ropar Niall direkt, och alla småskrattar åt honom lite, haha.
"But, we can order some take-away."
"Yessssssssssssss!" ropar Niall. Vi bestämmer oss för att beställa Nandos, och det dröjer inte så länge innan vi får maten.
 
 
Noras P.O.V
 
 
När vi har ätit upp så bestämmer vi oss för att sätta på en film. Det blir en komedi, och om väljer en komedi så kan det ju aldrig bli fel, right? När filmen är färdig så har det hunnit blivit kväll, och då känner jag att jag vill nog gå hem, så jag frågar Niall om han vill följa med mig, och det ville han såklart. Jag frågar Bea också hon ville följa med hem, fast hon ville stanna. Jag och Niall går hem till mig och Bea hand i hand, och när vi kommer fram hem så sätter vi oss i soffan. Jag tänker mycket på 'debuten' eller vad man ska kalla det och jag känner mig väldigt nervös. Jag är ju inte oskuld, men det är ju ändå nervöst första gången och speciellt nu med Niall. När jag efter en stund behöver gå på toa så kommer jag på en idé. När jag är färdig på toan så smyger jag in till mitt rum utan att Niall märker det. Jag tar snabbt på mig mina fina underkläder jag köpte nu i veckan och sedan trippar jag ut ut rummet. Niall sitter fortfarande lika koncentrerad som innan och kollar på tv. Jag tar ett djupt andetag och sedan börjar jag gå mot han.
"Niall?"
"Yes babe?" frågar han och vänder huvudet sakta mot mig. Jag ser att hans ögon blir större för varje sekund när han ser vad jag har på mig.
"Woow, You look, uhmm.. very sexy babe.." stammar han fram. 
"Thanks baby." Jag går mot honom och ler lite busigt mot honom. När jag kommer tillräckligt nära honom så börjar jag kyssa honom. Samtidigt så faller han ner i soffan så jag nu ligger ovanpå honom. Jag rycker längst ner i hans tröja och sedan drar jag den uppåt, och drar av den och våra läppar dras ifrån varandra för någon sekund men hittar varandra genast igen. Jag börjar sedan knäppa upp hans byxor samtidigt som han smeker min rygg och mina armar. Han hjälper mig av med byxorna och nu är han kvar i endast kalsonger. Jag släpper taget om hans läppar och kollar honom rakt i ögonen.
"Bed?" frågar jag med ett leénde. Han bara nickar som svar och reser sig sedan upp med mig i famnen och bär mig till sovrummet med mig runt hans midja. Han nästan slänger ner mig på sängen och sedan drar han täcket över oss.
 
 
~ nästa morgon ~
 
Jag vaknar till av Niall's djupa andetag mot min nacke. Jag ryser till med ett leénde på läpparna när tänker tillbaka på gårdagen. Jag känner att Niall hostar till så jag vänder mig om möts direkt av ett par blå ögon.
"Good morning beautiful." säger han med sin hesa och sexiga morgonröst.
"Good morning honey."
"Thank you for the surprise yesterday." säger han och blinkar med ögat.
"Haha, It was good, wasn't it?" säger jag och ler stort. Jag kysser honom och sedan gosar jag in mig i hans varma famn. Jag märker att Niall har somnat igen när jag hör hans djupa andetag. Jag tar mig försiktigt loss och sätter mig på sängkanten. Jag tar på mig mina underkläder, och då känner jag Niall's fingertoppar nudda min rygg.
"Can't we stay in bed and cuddle all day long?"
"Okay, honey." Jag lägger mig ner och våra kroppar klibbas ihop igen, eftersom vi är så varma och svettiga. 
På eftermiddagen när vi båda sover så vaknar vi av att det bankar på dörren och att det är killarna det hör man lätt på deras röster. Niall ropar 'Come in!' till dom och bara någon sekund senare så är alla i mitt rum. Och då kommer jag på att jag och Niall ligger i underkläder så jag drar snabbt över täcket.
"What are you doing here? We tought you were dead!" ropar Bea.
"What?! Can't you spend all day with your girlfriend in bed?"
"In bed, ulala.." säger Louis och såklart så börjar alla skratta.
"Haha, Louis." säger jag sarkastiskt.
"But, what are you guys doing here?" frågar Niall sen.
"Well, we tought that since we got home yesterday we can go and watch a film together." föreslår Liam.
"Okay, we just have to change, you can go and watch some tv or something."
"Or we can stay here?" säger Harry och blinkar med ögat.
"Hey! Get out of here!" ropar Niall. De går ut och stänger dörren efter sig. Jag reser mig upp från Niall's varma famn och går till min gaderob.
"What should I wear?"
"It doesn't matter, you look good in everything."
"Yeah, ofcourse.." säger jag med en sarkastisk ton. Medans jag står där framför min gaderob och kollar vad man kan ha på sig, så kommer Niall fram till mig och kramar om mig bakifrån.
"I think you should wear your orange shirt and your pink skirt."
"Yes, maybe, but how do you know that I have those clothes?"
"Well, I remember what you wear."
"Aww, you're so cute Niall!" Jag plockar fram min orangea tröja och min rosa kjol och sätter på mig det, och det passar väldigt bra ihop faktiskt. Jag står framför spegeln och kollar så allt sitter bra och då kommer Niall igen och håller om mig bakifrån, gud det är så mysigt. Han lutar sin haka på min axel och kollar på mig.
"You are so beautiful Nora."
"No, stop it, I don't deserve all the compliments you give me."
"No, you stop you deserve them, you are most beautiful girl in the world!" säger han med en lite småsur röst men sedan ler han och pussar mig på kinden. Han släpper taget om mig och går för att ta på sig sina kläder.
"Nora, do you remember were I put my clothes?"
"No.. Wait, now I remember. They're outside by the sofa. From yesterday."
"Oh crap, the guys are out there."
"I can ask Bea if she can bring them. I'll text her." Jag tar upp min mobil och smsar Bea snabbt. Det dröjer inte så länge innan hon kommer in. Hon lämnar dom och när hon ser att Niall bara står där i underkläder så ser jag vad hon tänker.
"Hade ni sex igår?" frågar hon uppspelt.
"Kanske... Gå nu och sluta stirra på min pojkvän!" säger jag och puttar ut henne.
"Here." Jag ger Niall kläderna så han kan klä på sig.
"What did she say?"
"Nothing.."
"C'mon, what did she say?"
"Okay.. she wondered if we had sex yesterday. "
"Haha, okay, what did you answer her?"
"Maybe." säger jag och rodnar lite lätt.
"You don't have to be embarrassed to say that we had sex. Or are you?"
"No, ofcourse not!"
"Good! Cause I don't want you to be ashamed of me."
"No Niall, why would you even think that?" Jag tar tag i hans hand och kysser honom snabbt och sedan går vi ut till de andra som kollar lurigt på oss.
"Did you had sex yesterday?" frågar Louis direkt med ett busigt leénde på läpparna. Jag kollar upp på Niall som bara ler.
"Yes, we did." svarar jag, dels för att bevisa för Niall att jag inte skäms över han och för att de andra skulle ändå fått reda på det för eller senare. 
Alla börjar busvissla och klappa händerna, och jag bara gömmer mig i Niall's famn och känner att mina kinder blir väldigt heta. För att bryta den här pinsamma stunden så frågar Niall om vi ska bege oss till bion. Alla ställer sig upp och så går vi ut. Både Harry och Louis kör så vi delar upp oss i deras bilar. När vi kommer fram till bion så sätter vi oss på en lång rad. Jag sätter mig mellan Niall och Liam, och när reklamerna börjar visas så kommer jag på att jag vet ju inte vilken film vi ska se, så jag frågar Liam. 
"We're gonna see a horror movie."
"What?, You know that I hate it!"
"Yes, but the majority voted for horror movie, sorry."
"Well, then I hope it's not that scary." Efter det fruktansvärda och läskiga filmen så bestämmer vi oss för att gå hem istället för att ta en taxi. Fast på hemvägen så känns det inte riktigt som att Niall är på så bra humör som han va på innan idag. När vi kommer fram till deras hus så frågar jag honom om jag kan sova över hos honom, och han svara ja, men han verkar fortfarande helt deppad och nere. Vi går och lägger oss direkt för alla är supertrötta. När jag och Niall har lagt oss i hans säng så är han fortfarande lite nere, fast jag fattar inte alls varför.
"Niall why are you so down? Ever since the movie you've been all down, and not as happy as you use to be."
"It's nothing, I promise."
"Promise? You know you can say everything to me, I'm here for you."
"Yes, I promise, thanks. Goodnight sweetheart!" säger han och pussar min snabbt på munnen. Jag blundar och tänker att jag måste ta itu med detta imorgon, för något måste det vara, han är ju aldrig så här nere.

 
Förlåt för så himla dålig uppdatering men jag har inte haft tid eller ork!, Men jag hoppas att ni gillat! Kommentera gärna ;) ♥ Förresten ni glömmer väl inte att kolla på killarna ikväll på 'The Olympics Closing Ceremony' där de framträder ? ;)
btw; jag måste bara säga att jag är i sjunde himlen just nu eller ska man kanske säga fortfarande. Jag träffade/såg Olly Murs i förrgår, och jag kan inte tro att det är sant! Jag fick till och med en kram av honom! Det går inte och beskriva hur lycklig jag är!! ;D. Någon mer här som har sett han nu när han är i Sverige? 
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 22.

2012-08-06 | 16:17:05 | Kategori: Allmänt | 5 kommentarer
 
 

Har Hänt:
När filmen är färdig så sätter vi på en till film, fast denna gång en komedi, jag kom inte riktigt ihåg vad den hette, men det är jäkligt rolig i alla fall. När filmen är färdig så går jag fram för att stänga av tv:n och när jag kollar på resten av gänget så har alla slocknat. Jag lägger mig vid alla filtar och kuddar på golvet och sedan somnar jag också.

 
Jag vaknar till av att jag känner att det vibrerar i mobilen som jag håller i min hand. Jag gnuggar mina ögon lätt och tittar vem sms:et är ifrån, och det är från Niall. Jag ler direkt och sen klickar jag upp det.
 
'Hello babe! What are you doing today? Me and the boys are just hanging in bus right now.
Love ya! xx'
 
Jag klickar på 'svara' och sedan börjar jag skriva.
 
'Hello baby! Okey, maybe we could skype then? 
Me and Danielle are going shopping, she and Eleanor slept over last night. :)
Love you too! x'
 
Jag låser mobilen och sedan reser jag mig försiktigt för att gå på toa, det gör jag alltid när jag har vaknat. När jag kommer tillbaka så sover dom fortfarande så jag tar min data och går in på mitt rum och lägger mig ner i sängen. Jag sätter på datan och sen loggar jag in på skype. Niall är redan inloggad så jag ringer upp honom. Och han svarar direkt.
"Hello babe!" säger han direkt.
"Hello baby! I miss you!"
"I miss you too!" Han pausar lite och sen fortsätter han.
"So what did you girls do yesterday?"
"Well first Bea and Eleanor went shopping and when they got home, Danielle also dame and then we played truth or dare, ate snacks and looked at some movies."
"Okay, funny." svarar han och ler stort. Vi fortsätter prata om allt under himmel och jord, och när det har gått ungefär en timme så hör jag en knack på dörren. In kikar Eleanor. Hon säger att de har gjort frukost till oss och att det är dags att äta nu. Jag säger hejdå till Niall, fast det tar ganska lång tid för oss för ingen vill ju säga hejdå. När vi ska man säga äntligen? Iaf när vi har sagt hejdå så går jag ut till köket.
"Hello girls!"
"Hello Nora!" ropar alla i kör.
"Are you ready for some shopping today?" frågar Danielle och blinkar med ögat.
"Oh, yes ofcourse! haha, but you have to help, cause I'm not very good at this stuff."
"Haha, yes ofcourse!" Jag sätter mig ner på en ledig stol och sedan hugger vi in.
När vi är färdiga så städar vi lite fter igår och gör allt iordning igen. När det ser någorlunda bra ut så åker Eleanor och Danielle hem. Jag och Danielle bestämmer också att vi ska träffas utanför Starbucks klockan ett. Jag hoppar direkt in i duschen när dom har gått. Jag står länge i duschen och bara njuter av det varma vattnet som rinner ned längs min kropp. När jag är färdig så stiger jag ut ur duschen och då kollar jag på klockan. Tjugo över tolv. Oh Herregud, jag har bara fyrtio minuter på mig! Jag torkar mig snabbt och sedan klär jag på mig ett par svarta slitna shorts med en rock-tisha. Jag fönar håret och sedan plattar jag det lite snabbt innan jag börjar sminka mig. När jag är färdig så är hon ganska mycket så jag går till hallen och knyter mina converse och sen börjar jag gå mot Starbucks. När jag kommer fram så är Danielle redan där. Vi bestämmer oss för att ta varsin latte innan vi börjar shoppa. Båda tar en Chai Latte och när vi har fått den så sätter vi oss vid ett bord gnaska långt borta från ingången. Vi snackar mycket om killarna och deras tuneér och allt sånt. När vi har druckit upp allt så börjar vi jakten på underkläder till mig. Vi går i några affärer men det finns inte så mycket och välja på. Då ser jag Victoria's Secret över gatan. Vi skyndar oss över övergångsstället och in i affären. Vi går runt och där finns så mycket och välja på. Vi plockar ut några 'outfits' och sedan går vi till provrummen. Jag går in och testar alla, och jag fastnar för två stycken. En röd och en rosa. Jag går ut från provrummet och visar upp den röda och den rosa för Danielle och frågar vad hon tycker. Efter mycket velande blir det till slut den röda. Vi går till kassan och betalar. Det är ganska dyrt här för mig, men det här köpet var värt alla pengar. När vi har betalt så går vi bara och  kollar i några affärer innan vi skiljs åt och kramar varandra. På vägen hem så känner jag att det pirrar till i magen när jag kollar ner i min Victoria's secret-bag.

 
Blev ett ganska kort och tråkigt kapitel men nu måste jag göra mig iordning för fotbollsträning! :)
Skulle blivit överlycklig om du lämnar en kommentar!
Kram!
xoxo

UPDATE!

2012-08-01 | 17:56:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Förlåt för att jag inte skrivit de sista dagarna, men jag har varit i stugan. :)
Och nu ska jag iväg igen, haha :]
Jag ska på fotbollsläger och är borta till söndag, ;)
Kram!
xoxo
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus