More Than This. Kap 11.

2012-06-14 | 01:15:09 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Har Hänt:

"Gud, vad du är fin!"
"Tack!!" Jag ska precis sätta mig i soffan när jag hör att det knackar på dörren. Jag kollar nervöst på Bea som ger mig tummen upp, och sedan går jag mot dörren. Jag öppnar och ser att där står Niall med kostym och allt.
"Wow! You look stunning!" säger han och kramar om mig.
"Thanks" säger jag och rodnar lite.
"You look very hot to!"
Vi ropar hejdå till Bea som lyckar oss till och sedan tar han min hand och vi börjar gå.
"Aren't we gonna take the car?"
"Nope, we're walking." säger han och ler stort. Vi går en stund till, hand i hand och efter ett tag så säger Niall åt mig att blunda. Jag blundar försiktigt och känner hans trygga händer på mina axlar.
"Don't watch!"
"No, I'm not watching!"
Vi går bara en pyttestund till och sedan stannar Niall mig.
"Open your eyes!" säger han och i det ögonblicket så öppnar jag ögonen.




Noras P.O.V


"Oh My Freaking God, Niall! It's beautiful!" Framför mig ser jag ett bord med två stolar med ljus överallt och allt är så fint dekorerat och ja det är så himla fint! Och allt är gömt bakom någon gränd så att inga ska kunna se eller hitta oss.
"You didn't have to do this Niall!" säger jag och vänder mig mot honom samtidigt som jag ler så stort jag kan.
"Yes I did! I wanted to!" säger han och skrattar sitt underbara skratt. Han pussar mig på näsan och sedan tar han min hand och vi går emot bordet. Han föser ut min stol så jag kan sätta mig och sedan går han och sätter sig på sin egen stol. Vilken gentleman han är. Vi börjar genast hugga in på maten, och när Niall ser att vräker i mig maten så kollar han lite roligt och frågandes på mig.
"What?" frågar jag mellan tuggorna.
"No, nothing.. It's just that you are very.. uhm.. greedy haha."
"Sorry, but I love food and I'm very hungry."
"Well, then I'm not the only one. But it's good that you don't are ashamed to eat infront of me."
"Haha, but why would I be that? And about eating, my friends in my old school said that when I eat it's looks very nice, and I don't really get that, haha." säger jag och tänker tillbaka då när de sa det första gången och skrattar lite.
"You're funny."
"Well, thanks, you to!" Vi fortsätter att prata, han frågar mig lite om skolan och vänner och sånt. När vi är färdiga tackar jag honom för den underbaraste dejten jag någonsin har varit på, och sedan börjar vi att gå hem, fast det är inte så långt, vilket jag tycker är väldigt bra med tanke på mina skor. När vi nästan är hemma hos mig och Bea så frågar Niall något, något som jag har väldigt svårt och prata om.
"I just thought about it, and I haven't ask you about your parents? What are their names?" Jag känner att tårarna brinner bakom ögonlocken och jag försöker att inte börja gråta, men det är svårt. Jag kollar bort lite för att torka ögonen, och så säger jag
"Can we take this at my place? I can't say it out here."
"Okay, fine by me." säger han och ler mot mig, och jag försöker att le tillbaka, även om det är så svårt. Vi är hemma hos mig och Bea nästan omedelbart och det första jag gör är att ta av mig mina skor. Det är så skönt att ta av dom när man har haft dom på dig ett tag. Jag går snabbt upp på Beas rum och ser att hon redan sover, hon var nog väldigt trött verkar det som. Vi går sedan och sätter oss i soffan.
"Can I ask you now? About your parents?"
"Uhm.. yess.." säger jag och känner att tårarna börjar komma, och jag försöker inte att hindra dom. Jag känner att det kommer ner mer och mer tårar längs kinderna, och då tar Niall mina händer i sina. Jag tar ett djupt andetag och börjar.
"My parents have passed away. They did that two years ago." Och nu kan det inte sluta att rinna, men jag bryr mig inte om dom, fast än jag vill visa mig stark, men nu kan jag bara inte det.
"Ohmygod, I'm so sorry for you. Come here baby." säger han lungt och tar in mig i hans famn och så sitter vi i evigheter, utan att någon säger något, och det ena man hör mitt gråt och att Niall smeker min rygg upp och ner.
Jag tar mig så småningom ur hans famn och torkar tårarna och ser att jag blir svart på fingrarna av min mascara.
"I must look like a monster now." säger jag och försöker att le.
"No, you look like the most beautiful girl on earth." Jag ler lite mot honom.
"Do you want to talk about it? You don't have to. But just so you know I'm not telling this to anyone, you can trust me."
"Uhmm.. It's okay, thanks. Well, I don't really know what to say.. but what happend was when they went on their honeymoon to Greece, on the way over their plane crashed and, yeah, that's how it happend." säger jag med en väldigt skakig röst, jag vet inte ens om Niall förstod mig, det är så svårt och prata när man gråter.
"I'm so sorry for you, I don't really know how to respond to this."
"No, I know, it's hard." Han tar in mig i hans famn igen, och då känner jag att tårarna börjar rinna lite smått igen för jag tänker mer och mer på alla fina minnen vi hade när jag var liten.
"Niall?" viskar jag tyst.
"Yes, baby?"
"Could you stay here tonight? You don't have to if you don't want to."
"Ofcourse I want to."
"Thank you."
"Do you wanna sleep now?"
"Yeah I think so.. If it's okay for you."
"Definitely."
Jag tar mig ur hans varma och sköna famn och går med Niall bakom mig mot badrummet. Jag ställer mig vid spegeln och det första jag ser är en fläckig panda, så jag sminkar omedelbart av sminket medans Niall sitter tyst på toalettstolen. När jag är färdig med sminket så borstar jag mina tänder, och samtidigt så letar jag efter en ny tandborste till Niall, men jag hittar ingen. Jag spottar och sköljer och sen vänder jag mig mot Niall.
"Do you wanna borrow? I can't find a new one."
"Uhm.. I'll pass." säger han och tittar konstigt på mig.
"Are you afraid of my bacilles? C'mon now!" säger jag och ler frågandes på han.
"Okayokay." Han tar emot den och kollar roligt på mig och sedan börjar han borsta tänderna medans jag går till mitt rum för att byta om till min pyjamas, som är en stor t-shirt som slutar precis under rumpan. Jag går tillbaka till badrummet där Niall är färdig.
"You can go to bed, I just need to go on the toilet."
"Okay, sweetie." säger han och går sedan mot mitt rum.
När jag är färdig så släcker jag ute i vardagsrummet och sedan går jag in på mitt rum för att se att Niall står där i endast kalsonger. Herregud, vad han ser bra ut, man kan inte tro det.
"Wow.."
"What?" frågar han och tittar leendes på mig.
"No, I'ts just, you.. you look very hot." säger jag och rodnar lite samtidigt som jag kollar bort. Och då kommer jag på att jag glömde min mobil i vardagsrummet, så jag går ut och hämtar den och när jag kommer tillbaka, så ser jag att mobilen måste laddas, typiskt också. Och jag tänker nog lite högt för Niall hör att jag suckar.
"What is it babe?" Jag ryser i hela kroppen varje gång han säger 'babe' till mig, aahh.
"Well, my phone is loosing battery and I don't know were my charger is.." säger jag medans jag börjar leta i rummet. Jag ser då att det sticker ut en liten sladd underifrån mitt skrivbord, och jag tänker, hur i helsike har den hamnat där?!. Jag böjer mig ner för att nå den och då hör jag Niall vissla lite, och då kommer jag på att jag visar rumpan för honom. Jag tar upp laddaren och vänder mig mot honom.
"Stop looking at my ass!" säger jag och rodnar samtidigt.
"I can't help it, I'm a lad." säger han och ler oskuldfullt mot mig.
Jag går och sätter i laddern och sedan ansluter jag den till mobilen och sedan går jag och släcker och sedan försöker jag gå mot sängen men jag lyckas ändå trampa på något. Niall hör att jag trampar på något så han tar sin mobil och lyser den mot mig så jag kan se någorlunda iaf. När jag kommer fram till sängen så kryper jag in i Niall's famn och gottar in mig mot hans bröst. Han tar sina armar runt mig och sedan frågar han mig
"I haven't thought about it, but I don't know how old you are." Jag kollar upp på honom och svarar honom.
"Well, I'm sixteen years old."
"Okay, now I know that." säger han och ler.
"Niall, thank you so much för staying tonight, It means alot. And thanks for getting my mind on something else."
"No problems, sweetheart, all for you." Jag böjer ner huvudet igen mot hans bröst och trycker mina läppar mot honom samtidigt som jag blundar. Då känner jag hans hand under min haka och han lyfter upp mitt huvud och kollar mig rakt in i ögonen. Jag rodnar lite och kollar neråt och helt plötsligt känner jag Niall pressa sina läppar mot mina, och det känns som om hela universum går under, allt annat runt omkring oss försvinner. Bara han och jag existerar. Jag tar min ena hand bakom hans nacke och den andra leker med hans blonda kalufs. I samma ögonblick pressar han min kropp mot hans och kyssen blir mer intensivare för varje sekund som går men tillslut så måste vi släppa för att vi får ingen luft. När vi släpper så kollar vi varandra rakt in i ögonen, och ler.
"That was amazing." får han efter en stund fram.
"I agree."
"Sould we sleep now? I'm actually pretty tired."
"Yeah, me to."
Han böjer sig fram och pussar mig lätt på mina varma läppar och sedan så säger han god natt, jag svarar honom och sedan begraver jag mig i hans famn och somnar nästan på en sekund.

Jag vaknar nästa morgon av att Niall pussar på mig överallt i ansiktet.
"Hello beautiful." säger han med sin hesa och sexiga morgonröst.
"Hi handsome." Jag böjer mig fram mot honom och pussar honom på munnen och sedan frågar jag hur mycket klockan är, och klockan var redan halv elva.
"When did you woke up?"
"About a half an hour."
"What?! Why didn't you woke me up then?"
"I just wanted to lie here and look at your gorgeous face."
"Stop it!, I'm not gorgeous, and especially not when I'm asleep."
"No, you stop it! You are beautiful, believe me." säger han bestämt och kollar mig in i ögonen innan han pussar mig på näsan. Jag stiger upp från sängen och börjar gå ut från rummet.
"Where are you going?"
"To the toilet."
"Okay, don't be away for to long."
"Promise."
När jag kommer tillbaka så ligger fortfarande Niall kvar i sängen.
"What is going on today? Any job?"
"Nope, we are free."
"Good, then maybe we could go to the beach with the others, cause I looked outside and the weather was perfect!"
"Alright, we can do that." Han ställer sig upp ifrån sängen och går fram till mig och tar in mig i hans famn.
"I just remembered one thing, I only have my suit here."
"But you can borrow clothes from me."
"From you? I couldn't possibly fit in your clothes."
"But I have a big onesie you can borrow."
"Thanks." När båda har klätt på sig så går vi ut till köket för att göra lite frukost till oss och när vi kommer in i köket så sitter Bea redan där.
"Hello Niall! Are you here?"
"Yes, I slept over."
"Niiiice."
"Har du ätit frukost eller?" frågar jag Bea och det hade hon.
"What was that?" frågar Niall och ser ut som ett frågetecken.
"It was swedish."
"We have to learn you guys that one day!" utbrister Bea.
Jag går sedan till kylskåpet för att ta fram vad vi ska äta men jag kan inte riktigt bestämma mig.
"Niall, can you help me? Come."
"Sure." När han kommer känner jag hans armar runt min midja och sedan lutar han sitt huvud på min axel, och jag bara ryser i hela kroppen. Då hör jag Bea skrika 'Lovebirds!' Vi båda skrattar och han pussar mig på kinden.
"What do you want to eat?"
"Everything."
"You can't do that. Should we eat subs?"
"Yeah sure."
När vi äter så sitter Bea kvar och snackar med oss, och när vi är färdiga så ringer Niall's mobil. Han går ut och efter en stund så hör vi honom ropa till oss om det skulle gå bra om resten av killarna kunde komma hit och det gick alldedes utmärkt. Jag ropar också tillbaka till han att han ska säga åt dom andra att dom ska ta med sig badgrejor och sånt till dom själva och till Niall, så att vi kunde åka till stranden. Och det dröjer inte länge tills dom kommer. När dom kommer är alla jättesugna på att åka till stranden direkt så jag och Bea går in på toan och byter om medans killarna gör det i resten av huset. När alla är färdiga ropar Harry
"Let's go and make this beach unsafe!" och vi är nu påväg mot stranden.







Nu fick ni ett kap iaf, men det var för jag var så sugen på att skriva! :) Jag vill gärna ha åsikter om vad ni tycker och tänker om denna 'fanfiction', så va så gulliga och lämna en kommentar, för om ni inte kommenterar så känns det nästan onödigt att skriva.
Kram!
xoxo
Kommentarer från er Söta Läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus