More Than This. Kap 9.

2012-06-09 | 02:31:07 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har Hänt:

Jag är så nervös inför våran 'middag' tillsammans idag. För jag ska nämligen berätta för henne att jag gillar henne. För ända sen jag såg henne första gången så har det pirrat lite extra i magen när jag ser henne. Och igår när jag kom på mig själv tänka på henne så märkte jag att jag gillade henne. Och jag är så nervös om hur hon kommer reagera och svara.
Nu på förmiddagen så spelar vi killar fifa tillsammans och Nora tittar på. Fast jag kan inte koncentrera mig för jag är så nervös inför 'middagen'. Efter en stund spelandes så säger Nora att hon är hungrig, och känner jag också att jag själv är hungrig. Det kanske inte är en sån stor överrakning, men endå.
Vi alltså jag och Nora bestämmer oss för att gå till McDonalds för att äta. När vi kommer dit beställer vi och sedan sätter vi oss vid ett avskilt bord. Vi börjar prata som 'normalt' och när båda tar en paus, så passar jag på. Jag tar ett djupt andetag och sedan börjar jag.
"To the thing I was talking about before. I don't really know how to say it but, buut I like you..."




Noras P.O.V

Vaa??! Sa han verkligen det? Gillar han mig på det sättet? Jag är så överraskad, fast på ett så bra sätt. Först får jag knappast fram något, men när jag har tagit ett djupt andetag så säger jag
"Uhm.. Well that was a surprise. Uhmm, But I like you too, not in a 'directioner way' you know, but like 'real'.. yess..."
"Okay, That was nice to hear, I was kinda nervous how you would react."
"Yess.." Det blir en tystnad, men bara för någon sekund.
"Maybe we should get going? Are you done?"
"Yes. Sure." Säger jag och ler stort.
Vi tar våra saker och slänger skräpet och sedan går vi ut. När vi går ut bestämmer vi oss för att gå en liten runda. Vi börjar gå, ganska nära varandra och sedan snuddar Niall sin hand vid min och sedan kollar han ner på mig frågandes. Jag ler som svar och sedan tar jag hans hand i min. Nu går vi hand i hand, ingen säger något med det är inte en pinsam tystnad, det är en skön tystnad. Efter en stund så börjar vi hem mot Niall och killarnas lägenhet.
När vi kommer dit släpper vi taget om varandra och går in. Alla är där och till och med Bea. Vi tränger oss in brevid varandra i soffan tillsammans med de andra.
"You were out long." Säger Louis.
"We took a walk after aswell." svarar jag honom.
"Okaaaaay, did you have fun?" frågar Harry med ett busigt leende och blinkar mot oss.
"Yes we did. Didn't we?" säger Niall direkt och kollar på mig.
"Yes we did." säger jag och små ler.

"Should we go now, Bea?" säger Zayn med ett leende och kollar samtidigt på Bea.
"Sure, I'm pretty hungry by now."
Dom reser på sig och går ut i hallen för att ta på sig skorna och sedan ropar de hejdå till alla.

"Have you guys eaten?" frågar jag killarna men alla säger nej, och pustar och stönar lite.
"Do you want me to cook for you?"
"Yeeesss! Please!"
"Ofcourse, what is on the meny?"
"Pancakes!"
"Okaa.." Mer hinner jag inte säga innan Niall erbjuder sig att hjälpa till. Så då går vi två ut i köket och börjar med pannkakorna.
"I need flour!"
"Alright madam!"
"Don't call me 'Madam'! It's sounds like I'm an old lady."
"Can I call you babe in that case?"
"Fine by me." Säger jag och ler.
Jag hör plötsligt att killarna som sitter kvar i vardagsrummet säger våra namn så jag hyschar åt Niall och sedan lyssnar jag intensivt.
"You can see it so clear that Niall has a thing for Nora. He's definitely in love."
"Me too."
Jag sneglar på Niall som fortfarande är koncentrerad och kollar mot dom och ser att han rodnar. Jag börjar fnissa lite, sedan kollar jag tillbaka mot vardagsrummet men sedan börjar dom prata om något annat så då vänder jag mig mot Niall.
"Is it that so obvious?" Säger han och fortsätter rodna.
"You don't have to blush, I think it's cute."
"Wellwell, didn't you need some milk?"
"Yeahyeah sure, haha." säger jag och lipar barnligt mot honom.

"Dinners ready!" ropar jag och killarna kommer rusande in i köket.
"It smells delicious Nora!" säger Liam. Niall hostar lite och kollar på Liam.
"And Niall!"
"Thanks!" säger Niall stolt.

Pannkakorna blev lyckade och alla gillade och Niall tog också en smakbit, för ja, han är ju Niall. Efter maten så går vi in till vardagsrummet och sätter på en film. Det blev en komedifilm, jag vet inte riktigt vad den hette men den är i alla fall väldigt roligt. Just då säger de ett skämt på filmen som är så lamt men det är bara är jag som tycker det är roligt så då skrattar jag bara rakt ut. Alla vänder sig mot mig och kollar konstigt på mig.
"It was so not fun!" säger Liam.
"Yes it was!"
"You have so bad humor!"
"Yes, I know, I've heard it before." säger jag mellan mina skratt. Då ser jag att Niall också skrattar.
"Did you also thought it was fun?" frågar jag hoppfullt.
"No, but your laugh is so weird and cute!" Det gör så att jag börjar skratta ännu mer och killarna kollar änne mer konstigt på mig, fast jag bryr mig inte, dom får tycka att jag är konstig, för det är så jag är. Konstig på mitt egna lilla sätt. När jag äntligen har lungnat ner mig så hör vi att det plingar till i ytterdörren. Vi alla kollar mot hallen och efter en stund ser vi Bea och Zayn komma. Och när jag ser att Bea har världens största leende på sina läppar förstår jag att det hade gått bra. Dom kommer och sätter sig och vi fortsätter kolla på filmen samtidigt som vi pratar. Fast jag är mest intresserad av filmen, för jag tyckte att den var så himla rolig. När filmen är slut är det ganska sent, men inte så men jag och Bea bestämmer oss endå för att gå hem. Vi säger hejdå till killarna och när jag kramar om Niall så får jag en puss mellan kinden och munnen och det gör att jag börjar rodna lite.
"Your so cute when you blush."
"No, you are."

Vi går sedan hem och när vi kommer hem så kommer jag på en bra idé.
"Kan vi inte göra ett skumbad och så kan vi ha dricka till det och sedan prata om dagen?"
"Jaa! det gör vi!! Jag kan fixa drickan så fixar du badet?"
"Sure." Bea kollar lite konstigt på mig och jag svarar henne
"Det är en reflex." och rycker på axlarna.
Fast före vi går och gör iordning för badet och så, så går vi och tar på oss våra bikinis.

Vi stiger i det varma och sköna vattnet och slappnar av.
"Säg nu! Vad hände idag med Zayn? Jag såg nog det stora leendet du hade när du kom tillbaka."
"Okejokej, ta det lungt! Vi tar det från början."
"Alright. Börjaa!"
"Japp. Okej, först när vi kom ut så höll han sin hand på min rygg, och jag rös genom hela kroppen. Aja sedan gick vi till något lunchställe i närheten och satte oss vi ett bord dom var lite mer avskilt. När vi fick våran mat pratade vi lite om allt möjligt, men sedan sa han att han gillade mig mer som en vän och sa att han ville ta det ett steg längre, fast bara om jag ville och sedan så frågade han om jag gillade honom, och gissa vad jag sa?"
"JAAAAAAAAAAA!! det måste du ha gjort!"
"Ja, såklart!"
"Men är ni 'official' nu då eller?"
"Jag vet inte, jag skulle inte tro det. I alla fall inte ännu. Men jag hoppas att det blir det snart."
"Åhh, jag är så glad för din skull!"
"Mm, jag med! Och han är ju så jäkla het också! Tänk att vi bara är helt vanliga tjejer från lilla Sverige och hänger med självaste One Direction."
"Ohja! Jadu, herregud! Kommer du ihåg det vi sa till varandra då när vi precis hade fått reda på att vi skulle hit?"
"Nej, inte riktigt.."
"Vi sa ju tänk om dom ser oss och blir dödskära i oss, och det har ju nästan hänt nu ju, i alla fall för dig!"
"Dig också, du! Man ser ju hur tydligt som helst att Niall har en crush på dig."
"Gör man verkligen det?, för jag hörde att resten av killarna också sa att man såg det tydligt. Är det bara jag som inte ser det?"
"Tydligen. Men hur gick det för dig och Niall då?"
"Jodå, det gick bra kan man säga, jag kan fortfarande inte tro det."
"Vad??"
"Du får se, jag kan berätta. Jo, först när jag kom till killarna så väckte jag Niall för han sov fortfarande. Och han var så söt när han låg där och sov. I alla fall, sedan så spelade killarna fifa och jag kollade bara på. Sedan när jag blev hungrig så gick jag och Niall till McDonalds och när vi hade fåt maten och pratat en stund, så sa han det." Jag tar en paus och pustar ut lite.
"Vad? Vad sa han?"
"Och då sa han att han gillade mig. Jag blev alldedes chockad."
"Skojar du?" Jag skakar på huvudet och mimar nej.
"Vad sa du då, då?"
"Att jag gillade han också!"
"Okej,okej, men så ni är ett par nu då eller?"
"Jag vet inte. Men vi höll handen när vi tog en promenad efter vi hade ätit. Men annars har det inte hänt så mycket mer."
"Okej."
Vi går sedan upp efter en stund till snackandes. Och sedan går vi till sängs, och även om klockan inte är så mycket så går vi ändå och lägger oss för att vi är ganska trötta.
Innan jag somnar smsar jag lite med Niall, och sedan tänker jag efter på vad Bea och killarna har sagt om att man ser tydligt på Niall att han gillar mig. Och när jag har tänkt igen allt, så märker jag också det lite faktiskt.
Efter det somnar jag i skön och djup sömn.


~ nästa morgon ~


Jag vaknar av min sms-singal. Jag öppnar ögonen försiktigt och kisar mot telefonen för att se att det är Niall som hade smsat mig. Fast det egentligen inte en sån stor överraskning att det var honom, för det är han och Bea jag smsar mest med och Bea ligger ju förmodligen i sin säng och sussar sött. Jag klickar upp smset och ser att Niall skriver

' Hello babe, ;)

I need to talk to you, are your free? like now?

/ Niall :) xx '


Jag ler först men sedan blir jag lite nervös. Innan jag svarar honom så kollar jag på klockan och ser hon är 10.14, så jag sov ändå rätt så länge. Jag svarar honom och säger att han kan komma när han vill. Jag stiger sedan upp, går på toa och sedan klär jag på mig. Idag får det bli en mintgrön ganska kort kjol och ett fint svart linne med lite spets längst upp, och till det bär jag något armband. Och på ansiktet så tar jag bara lite rouge på kinderna annars får det vara naturligt.
Jag går sedan ner och tar fram lite frukost, och jag ser inte Bea där så jag antar att hon fortfarande sover, den latmasken. När jag precis ska börja på min andra macka så knackar det på dörren. Jag går och öppnar och ser Niall står där med sina beiga khakibyxor och sin mörkblå pikétröja. Gud vad han är snygg alltså.
Jag kramar om honom och sedan går vi till köket.
"Do you want something to eat?"
"Maybe.." säger han med ett leende.
"Just say yes!"
"Okay, what do you have?"
"Look in the fridge, feel home!"
"Thanks."
"Hmm, by the way, why are you so fancy dressed? I don't mean it in a bad way, cause you always look good."
"Well, that's kinda what I'm here for."
"Okey, tell me."
"Well, Me and the lads are going on a little interview at dinner, and I'm sure that they'll ask about who's single and who's not. And I'm pretty sure somebody took a picture of us yesterday, when we were holding hands. And they have probably also seen that I walked in here at yours, and you in our apartment. What do think we should do?"
"Okay, I don't actually know. What do you think?" säger jag och tar en till tugga på min macka.
"I don't know, cause we can't really deny when we were holding hands. I guess that I could say that were dating, but only if you want to! It just so hard beacause friends just don't walk alone holding hands."
"I guess we have to do it.. But it's fine by me. Because if we becoming more serious later we might just aswell say it right now?!" säger jag och ler lite.
"Mm, yes we could do that.I agree with you." säger han och ler tillbaka. Fast sedan stannar han upp i sina tankar.
"But what if you get hate? I absolutely don't want that."
"Well then, if so, I'll just have to stand out with it. I can do that."
"Alright, are you sure about this then?"
"Yes, are you?"
"Yes!" säger han och ler ett stort tandaleende. Nu har vi båda ätit upp så vi går och sätter oss i soffan för att kolla på tv lite. Jag frågar honom när de skulle ha intervjuen och han sa att han var tvungen att åka om en timme. Vi bläddrar lite och när han bläddrar förbi Premier League, så hejdar jag honom.
"Do you also like to watch soccer?"
"Yeahh! Love it!" Så då bestämmer vi oss för att kolla på fotbollen. När en stund har gått så kommer jag och tänka på en sak.
"Now that we go out with us dating in public, shouldn't we do that for real also? I mean to take it a step further."
"Yes, ofcourse. But then I want to ask you something. Do you want to go on a date with me tomorrow night?"
"Yes, I would love that Mr. Horan."
Vi ler mot varandra och sedan kollar vi vidare på fotbollen. Fast nu kryper jag närmare honom och samtidigt tar han sin arm om mig och så jag kan krypa ännu närmare honom och gotta in mig i hans famn.
Vi hör sedan plötligt steg i trappan. Vi båda vänder huvudet dit och ser att det är Bea som kommer ner med sin pyjamas på fortfarande.
"Hello!, Nora can't you say that we have guests before I come dome here with my pyjamas och no make-up on? Please!" säger Bea lite surt men endå så ler hon.
"Sorry!" Bea kommer närmare och när hon sätter sig brevid oss så ser hon att vi väldigt nära varandra.
"Whoah! What happend here? When?" säger hon och blinkar med ögat mot mig.
Niall berättar storyn för henne och hon bara sitter där tyst och lyssnar. När han är färdig utbrister hon
"Well I think you are soo cute together! You really belong together!"
Jag börjar rodna och gömmer mig i Niall's axel och då hör jag Niall viska till mig
"I agree with here." Jag kollar upp på han med världens största leende på läpparna och samtycker med han.
"Me too." Han pussar mig på pannan, sedan så kollar han på klockan.
"Opps, I better get going now, or else they'll kill me."
"Okay, good luck!" säger jag och reser mig upp. Vi går tillsammans till hallen och innan han går så kramas vi länge och han pussar mig först på båda kinderna sedan min panna. När han har gått så går jag för att göra sällskap med Bea när hon äter frukost. Sedan slappar vi bara och gör knappast ingenting, för vi gömmer nästan bort att killarna skulle interjuvas. Vi sätter oss spända framför tvn och börjar kolla. Efter en stund så kommer frågan. Liam och Louis svarar som vanligt att dom är ihop med underbara Danielle och underbara Eleanor. Harry säger att han är singel, vilket han är, sedan är det Niall som får frågan. Innan han får svara så visar dom bilder,(som jag trodde) på mig och Niall inne på McDonalds och när vi går ute och håller varandra i hand. Sedan svarar han att ryktet är sant och att han dejtar mig. Jag sitter och nästan dör inombords av lycka. Då kommer jag och tänka på att mamma och pappa skulle nog varit stolta över mig nu, i alla fall mamma. Jag tar sedan väck tanken från mitt huvud, jag vill inte bli deppig nu, för nu vill jag bara tänka på min vackra Niall. Jag väcks av mina tankar när jag hör att dom frågar Zayn. Jag kollar frågandes på Bea men hon kollar lika frågandes tillbaka så vi båda vänder blicken mot tv-skärmen och lyssnar noga.
"Well...." börjar han



Spännande! Blev ganska nöjd med detta kapitel faktiskt!, Fast om ni har kritik så så säg bara till! Om jag ska ändra något, whatever! ;)
Och jag vet att det har varit ganska mycket med Nora och Niall nu, men det kommer mer med Bea och Zayn, jag lovar!
Kommentera nu och gör mig superglad! Blir överlycklig av era kommentarer!
Kram!
xoxo
Kommentarer från er Söta Läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus