More Than This. Kap 21.

2012-07-28 | 19:25:50 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 
 
Har Hänt:
Vi sätter oss i soffan och sedan börjar snacket. Vi snackar om allt möjligt, från att Niall sa 'I love you' till mig till Zac Efrons sexpack. Sen så fortsätter kvällen, och det går snabbt, fast vi hinner med väldigt mycket. När det börjar bli lite sent och vi båda börjar gäspa lite så bestämmer vi oss för sova. Fast innan jag somnar så smsar jag en stund med Niall. Det är inte klokt hur man kan sakna en person så mycket som jag gör, jag har ingen aning hur jag ska göra sen när dom måste vara borta i flera veckor. Jag tar bort tanken och säger godnatt till Niall och sen somnar jag djupt.


 
Beas P.O.V
 
Jag stiger upp ur sängen och går sakta ner för trappan till köket för att göra lite frukost till mig. Nora har ännu inte vaknat, hon sover som länge som vanligt. Jag gör två mackor och en skål med yoghurt och flingor och sedan sätter jag mig vid tv:n. Efter en stund så får jag ett sms av nått nummer som jag inte riktigt känner igen, men jag klickar upp det ändå.
 
'Hello! :) It's Eleanor, I was wondering if you wanted to hang out today? Maybe go shopping?
Love xx'
 
Jag blir superglad när jag ser smset och svara henne genast att jag gärna skulle vilja träffa henne. Jag äter snabbt upp min frukost och går sedan in i badrummet för att göra mig iordning. När jag borstat tänderna och sminkat mig och så, så går jag upp på mitt rum för att välja kläder. Jag Kollar en stund men sedan bestämmer jag mig för att ta en blommig byxdress. Jag lockar håret lite lätt, och sedan går jag ner till köket för att hitta papper och penna. När jag har hittat det så skriver jag en liten lapp till Nora så hon inte behöver vara orolig. Jag går sedan till hallen och knyter mina converse och börjar sen gå till Milkshake City där jag ska möta Eleanor. När jag kommer dit så är hon inte där än så jag ställer mig utanför och väntar. Efter ca fem minuter så ser jag henne komma. Hon är så vacker. Jag och Nora har ju träffat hon och Danielle några gånger när de har varit med oss och killarna, och vi har alltid kommit bra överrens. Vi kramar om varandra och sedan går vi in på MC för att beställa en varsin milkshake. När vi kommer ut så går vi bara runt en liten stund, och under tiden så kommer det fram några fans som vill ta kort med oss. Jag blir lite förvånad, men jag tycker bara att det är kul att dom vill ta kort med oss. Vi snackar lite med dom, och dom är så himla snälla, jag håller verkligen med killarna om att dom har världens bästa fans. 
Vi dricker upp våra milkshakes och sedan så börjar vi att titta i affärerna. Eleanor hittar några jättefina plagg, och jag hittar också nått litet, men inte så mycket. När det börjar närma sig lunch så bestämmer vi oss för att käka på nått lunchställe som ligger i centrala London. Under tiden vi äter så blir det mycket tjejsnack. När vi har ätit upp så går vi lite till innan vi beger oss hem. Vi snackar lite med Danielle och så bestämmer vi att hon och Eleanor ska sova över hos mig och Nora. På vägen hem så åker vi inom Eleanor så hon kan ta de grejor hon behöver och sedan så handlar vi det vi behöver men, det blir inte så mycket i och med att det blev ganska mycket över från igår. När vi kommer hem så ligger Nora i soffan och slappar samtidigt som hon kollar på tv.
"Hello Nora! What have you done today?" 
"Hej! Varför pratar du engelska?"
"Because Eleanor is here." Nora reser sig upp och kollar mot vårt håll.
"Oh, Hi Eleanor!"
"Hi Nora!"
"So what have you done today?" frågar jag henne igen.
"Not that much, just talked a bit to Niall and watch the tv."
"Okay, but Eleanor and Danielle are gonna sleep over so you have to cheer up now!"
"Oh, fun! When is Danielle coming?"
"In an hour." svarar Eleanor glatt.
Vi börjar genast att göra iordning allt, hälla snacks i skålar, tända ljus, lägga fram kuddar och filtar, m.m. När vi nästan är färdiga så ringer det på klockan. Nora springer snabbt och öppnar dörren och sen tar det inte lång tid tills hon har Danielle med sig till köket. Vi gör färdigt det sista och sedan så byter alla om till pyjamas. Vi börjar med att sätta oss i en ring på golvet för att köra sanning och konka. Det flyter på och efter ett tag så är det Danielle's tur att snurra. Flaskan snurrar länge och tills slut så stannar den på Nora.
"Truth or dare?"
"Truth."
"So.. Have you done 'it' yet with Niall?" frågar hon med betoning på 'it'. Alla börjar fnissa lite, och vänder blicken mot Nora.
"No.. not yet." säger hon och småler.
"Then I got an idea! Tomorrow you and I will go to a lingerie store and buy something sexy to surprise Niall with when they get home." utbrister Danielle.
"I don't know, haha, I guess we can do it."
"It's a deal!" Alla bara brister ut i skratt, och när vi lungnat ner oss lite så fortsätter vi. När vi är färdiga med sanning och konka så bestämmer vi oss för att kolla film, och vi bestämmer oss för att titta på Charlie St. Cloud med Zac Efron. Jag vet redan innan filmen börjar att Nora kommer gråta, för vi har sett den här filmen några gånger innan och hon gråter alltid till denna. Hon har alltid varit ett stort fan av Zac. Filmen rullar på och som jag trodde så snyftar Nora. När filmen är färdig så sätter vi på en till film, fast denna gång en komedi, jag kom inte riktigt ihåg vad den hette, men det är jäkligt rolig i alla fall. När filmen är färdig så går jag fram för att stänga av tv:n och när jag kollar på resten av gänget så har alla slocknat. Jag lägger mig vid alla filtar och kuddar på golvet och sedan somnar jag också.


 
 
Ett litet kapitel här ;) Kommentera gärna! ♥
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 20.

2012-07-27 | 20:43:26 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Har Hänt:
Jag känner att det börjar bli väldigt kallt och jag tror nog att Niall märker det för han börjar sakta att avsluta kyssen och sedan gå in mot stranden. När vi kommer ut ur det iskalla vattnet så kollar Niall på mig med ett busigt leénde.
"What?"
"You know that you can see through your shirt." säger han med ett stort leénde på läpparna. Opps, det tänkte jag inte på, men shit the same, han har ju ändå sett mig i mina underkläder.
"Yeah, I bet you like it very much." Jag tar mina skor i handen och sedan går vi upp mot bilen.

 
 
 
Noras P.O.V
 
'Tuuut, tuuut!'
Åhnej, det är deras buss som har kommit nu. Jag och Bea sov över här hos killarna inatt, så att vi kunde spendera den sista tiden med dom innan dom åker. Igår så hjälpte jag och Bea till med att packa, och allt sånt där. Annars så gjorde vi inte mycket mer än tittade på filmer hela dagen, och så var Danielle och Eleanor också här.
Killarna börjar dra sig ut mot bussen med sina väskor nu, och nu känner jag att tårarna bränner väldigt mycket under mina ögonlock. Jag går sakta fram till dörren och efter en stund när dom har lastat in alla sina väskor så gå kommer dom gåendes mot oss. Jag kramar först hårt om Liam och viskar lätt till honom.
"Take care of the boys now, haha."
"Haha, I promise. Bye sweetheart." Liam kallade alltid mig sweetheart, det är så sött. Nu under hela den här tiden sen vi har träffat killarna så har Liam blivit som en bror till mig. Det känns så bra, för nu känns det nästan som jag har två familjer, Beas och killarna plus Bea, som alltid har varit som en syster för mig. Jag känner mig riktigt lycklig nu, och denna känsla har jag inte haft sedan innan mamma och pappa gick bort.
Jag kramar sen om Louis, Harry och Zayn och sedan går jag till sist till Niall.
"I don't wan't you to leave."
"Me neither, but I have to. But I promise that I text you whenever I got time."
"Good, and have a good time at stage now, it's your dream."
"Yeah, I promise." Han lyfter upp mitt huvud mot hans och pressar sina läppar mot mina. Jag tar tag i hans blonda kalufs och rufsar till den, åh, vad jag kommer sakna honom, hela han. Kyssen dröjer länge, fast den avbryts av chauffören som ropar att de måste åka.
"Okay, bye." säger jag och försöker hålla tårarna inne.
"Bye, I love you, don't forget that."
"I love you too!,."
"I have to go now, bye my love."
"Bye Niall." jag kysser honom en sista gång innan han går bort mot bussen. Under tiden de gör sig färdiga för färd så kommer Bea fram till mig och jag kan se att hon har gråtit lite. Och jag förstår henne fullkomligt, för mina tårar var också väldigt nära. Vi tar varandra i hand, och vinkar hejdå till killarna som nu åker sin väg. När vi inte längre kan se dom så vänder vi oss om och börjar gå hem. Hela vägen hem så är vi tysta, för ingen har orken till att börja en konversation. När vi kommer fram till vårt lilla hus så slänger vi oss i soffan och sätter på tv:n där ett Simpsons program visas. När det efter några minuter blir reklam så sträcker Bea på sig.
"Jag vet att både du och jag är väldigt deppiga nu och det förstår jag, men vi får inte bli för deppiga. Det är ju deras dröm och som vi vet så kommer det här att hända många gånger, så det är lika bra att vi vänjer oss. Så idag tycker jag att vi ska ha en complete tjejkväll med behandlingar, chick-flicks och massa med gott! Är du med mig?" Jag sträcker också på mig nu och gör en high-five. Vi börjar genast med en lista på vad vi behöver köpa. När vi är färdiga med den långa listan så går vi in till våra rum för att byta om, och när vi är färdiga så går vi den lilla biten till affären. Vi går runder i affären och när har fått allt på listan, så ställer vi oss i kassan. Vi packar ner allt och sedan gör vår väg hem. När vi kommer hem så fixar vi först allt som att hälla godiset i skålar, göra dipp, och skära gurkor till att ha i fejset. När alla förberedningar är färdiga så går vi för att byta om till mjukisshorts och en skön tisha. Vi börjar våran lilla tjejkväll med att smeta på en ansiktsbehandling och sedan lägga på de skurna gurkorna. Vi sätter oss i soffan och sedan börjar snacket. Vi snackar om allt möjligt, från att Niall sa 'I love you' till mig till Zac Efrons sexpack. Sen så fortsätter kvällen, och det går snabbt, fast vi hinner med väldigt mycket. När det börjar bli lite sent och vi båda börjar gäspa lite så bestämmer vi oss för sova. Fast innan jag somnar så smsar jag en stund med Niall. Det är inte klokt hur man kan sakna en person så mycket som jag gör, jag har ingen aning hur jag ska göra sen när dom måste vara borta i flera veckor. Jag tar bort tanken och säger godnatt till Niall och sen somnar jag djupt.

 
 
 
Jag vet det är ett superduperkort kapitel!, men anyways. Kommentera gärna! ♥ ;) 
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 19.

2012-07-26 | 22:51:35 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Har Hänt:
"That.., that was awesome." flämtar Zayn som nu ligger brevid mig och andas tungt.
"I totally agree." flämtar jag tillbaka. Jag lägger mig med ryggen mot honom och kryper tätt intill honom så han kan lägga sina armar runt mig. Det dröjer inte alls länge tills jag somnar mot Zayn's varma kropp.

 
 
Beas P.O.V
 
 
Jag vaknar till av att jag fryser väldigt mycket och när jag öppnar mina ögon sakta så ser jag att Zayn inte är där. Och det förklarar nog min kyla. Jag kliar mig försiktigt i ögonen och ser mig runt omkring rummet för att se vad jag kan ta på mig. Jag ser då Zayn's tröja ligga slängd neranför sängen från igår så jag tar snabbt upp den fast först så sätter jag på mig underkläder och under tiden så tänker jag tillbaka på gårdagen och känner att mina läppar spricker upp i ett stort leénde. Sen så går jag in på toan och gör det man brukar göra där för att sedan göra min väg ner för trapporna till köket. På vägen ner så känner jag en underbar doft, och när jag kommer närmare så ser jag att Zayn står och lagar frukost.
"Hello baby."
"Oh, hello honey!" Jag går fram till honom och kramar om honom.
"What are you cooking?"
"Pancakes for my sweetheart." säger han och pussar mig på pannan innan han vänder sig om igen för att vända på pannkakan. När han är färdig med pannkakorna så sätter vi oss ner vid bordet och hugger in.
Efter den ljuvliga frukosten så byter vi om för att sola lite på altanen. Vi sätter på bra musik och bara slappnar av i varandras sällskap. Det känns så skönt för jag kan prata om allt och då menar jag verkligen allt med Zayn, och för mig så är det sjukt viktigt i ett förhållande. Och tiden går väldigt snabbt, för när jag kollar på klockan så är hon redan fem. Och då så hör vi plötsligt Nora ropa.
"Bea?!"
"Här ute!" ropar jag tillbaka. Efter nån sekund så ser vi en flåsande Nora framför oss.
"Hello! Why are you breathing so heavily?"
"Oh hi! Well, Niall said that he had a surprise for me in a half an hour so I have to hurry and get ready!"
"Okay but hurry then!" säger jag leéndes och puttar på henne. 
"I know, she's weird." viskar jag till Zayn som bara skrattar.
"yes, I've got that now, haha." Vi lutar oss tillbaka igen och sluter våra ögon och bara njuter.
 
 
 
Noras P.O.V
 
Gud! Jag måste verkligen skynda mig nu, Niall kommer och hämtar mig om mindre än en halvtimme! Jag tänker igenom vad jag ska ha med mig, och så går jag och hämtar eller rättare sagt springer och hämtar allt. När jag tror att jag har fått med allt tittar jag på klockan, bara femton minuter kvar, guud! Jag går in i badrummet och gör en snabb sminkning och går sedan snabbt in i rummet för att välja kläder. Jag kollar igenom garderoben snabbt och väljer ett par korta och ljusa shorts och en ljusblå lite genomskinlig skjorta med en svart spets-bh under. Jag går till mina smycken och tar fram ett brunt armband med nån guldig sak på och sedan går jag till min spegel för att se om det ser bra ut. Perfekt. Jag tar min väska och mobil och sen går jag ut till hallen och sätter på mig mina blommiga klackarskor som jag fick av Anna nån födelsedag. Jag hör att ringklockan ringer så jag ställer mig upp och öppnar dörren.
"Hello babe!"
"Hello Niall!" Jag kysser honom snabbt på munnen och sen så ropar jag hejdå till Bea och Zayn. Jag tar min väska och sedan så stänger jag dörren bakom oss. 
"So where are we going?"
"I'm not telling you, it wouldn't be a surprise then!"
"Ahh, you tease." säger jag och kollar surt på honom, fast han bara skrattar. Vi sätter oss i bilen och så börjar vi köra. Efter ett tag så ser jag vatten framför mig och börjar fundera på om han ska ta mig till stranden.
"Are you taking me to the beach?"
"What?"
"You heard me, are you taking me to the beach?"
"Noooooooo..."
"Yes you are, you can't lie to me."
"Okayokay, we're going to the beach." Han parkerar bilen och sen så kommer han runt till min sida och öppnar dörren åt mig.
"Here you go my love." säger han och sträcker fram handen.
"Thank you my gentlemen." 
Vi går ner hand i hand till stranden och när vi kommer ner så ser jag att det finns en resturang, och om jag känner Niall så ska vi nog äta där. Han styr oss i riktningen mot resturangen och när vi kommer fram så säger Niall att han har beställt ett privat rum så att vi inte blir störda. Han är bara för gullig. En servitris leder oss till vårt privata rum och sedan så ger hon oss menyerna. Vi beställer våran mat och sedan får vi den förvånandsvärt snabbt, men det är ju bara bra. När vi har ätit upp maten och suttit och bara pratat lite så tackar vi för oss och så går vi ner till stranden. När vi har kommit en bit så att vi är helt ensamma så sätter vi oss ner brevid varandra. 
Vi sitter bara i en skön tystnad i varandras famnar när Niall ställer sig upp.
"Come here!"
"What? Why? What are we gonna do?"
"Just come here!" Jag sträcker upp min hand mot hans och så drar han upp mig utan att släppa taget om min hand. Han börjar då springa och jag följer ju automatiskt med eftersom jag håller i hans hand. När jag ser att att han är på väg i vattnet ryser jag till men jag stannar inte. När vattnet når mina nakna fötter så rycker jag till, det var kallt. Vi går ut tills vattnet når ungefär våra magar och så ställer vi oss mot varandra. Han tar sina armar runt mig och då hoppar jag upp i hans famn och klamrar mig fast runt honom så att mina ben går runt hans midja.
Vi står där och kollar varandra i ögonen när jag inte kan hålla mig för skratt längre. 
"What is it?"
"No, haha, nothing."
"Haha, okay, you're so cute when you laugh."
"Haha, thanks honey." Han lutar sig fram och kysser mig länge. När våra läppar dras ifrån varandra så kollar Niall djupt in i mina ögon.
"I love you." säger han plötsligt. Herregud, sa han precis det? Jag blir så, nej jag vet inte hur jag ska förklara. Jag känner tårar rinna längs mina kinder samtidigt som jag säger
"I love you too." Han stryker sina tummar för att torka mina tårar.
"Why are you crying babe?"
"I don't know." svarar jag och ler mot honom.
"It just that I love you so freaking much and I don't know how to react."
"Haha, okey, but I love you more!"
"Nope, Impossible." Och för att han inte ska hinna svara så pressar jag mina läppar snabbt mot hans. Jag känner att det börjar bli väldigt kallt och jag tror nog att Niall märker det för han börjar sakta att avsluta kyssen och sedan gå in mot stranden. När vi kommer ut ur det iskalla vattnet så kollar Niall på mig med ett busigt leénde.
"What?"
"You know that you can see through your shirt." säger han med ett stort leénde på läpparna. Opps, det tänkte jag inte på, men shit the same, han har ju ändå sett mig i mina underkläder.
"Yeah, I bet you like it very much." Jag tar mina skor i handen och sedan går vi upp mot bilen.

 
 
FÖRLÅT MIG! jag vet har jag sugit på att uppdatera men jag har inte haft tid!, Men jag hoppas att ni gillat! :)
Kram!
xoxo
 

HAPPY BIRTHDAY!

2012-07-18 | 22:07:25 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag måste bara säga ett superstort HAPPY BIRTHDAY TILL BOBBY HORAN!! grattis Niall's pappa! :D
Kram!
xoxo

HAPPY BIRTHDAY!

2012-07-16 | 10:58:58 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ville bara säga ett stort HAPPY BIRTHDAY TOIL ELEANOR CALDER!! Älskar dig, hoppas du får en kanon bra dag! <3

More Than This. Kap 18.

2012-07-14 | 22:17:45 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 
Har Hänt:
"Oh my god! You look stunning together! Can I take a picture of you two? Please?"
"Mom..." klagar Niall, men han går med på det, och för mig så gör det inget för jag älskar att vara med på kort. När hon har tagit kort så tar vi på oss våra skor m.m. När alla är färdiga så går vi ut till bilen och den gentleman som Niall är så öppnar han dörren åt mig. Han går sedan runt och hoppar in brevid mig. Jag flätar in min hand i hans och sedan är vi påväg.

 
 
Beas P.O.V.
 
Jag håller hårt i Zayn's hand medans vi landar på Heathrow. Vi är tillbaka i London efter en vecka med skoj men också med sorg. Innan vi åkte så tackade Trisha mig för att jag har hjälpt till med allt, i och med att hon var tvungen att stanna på sjukhuset med hennes pappa. Men dom är ju som en familj för mig nu, och vad gör man inte för familjen?
Jag och Zayn stiger av planet och går till bagage-utlämningen, och när vi har fått våra väskor så letar vi upp en taxi så vi kan komma hem så snabbt som möjligt. Vi åker hem till Zayn och killarnas hus, och när vi kommer in så är det första vi hör en massa med snack från vardagsrummet. Vi går in dit och ser att Louis, Liam och Harry spelar fifa och såklart blir det mycket snack då ju. Vi säger först hej men dom verkar inte höra eller så bryr dom sig inte så vi säger hej igen fast denna gång mycket högre.
"Hello guys, take it easy!" ropar dom och pausar spelet.
"Where's Niall and Nora?"
"They're coming in an hour, I just talked to them." svarar Liam och ler.
"Okay, so what are you doing? Playing fifa?"
"Oh yes! Are you up for a game?"
"Yes! Or as you say it, it's on like donkey kong."  Jag sätter mig på golvet framför soffan eftersom hela soffan är upptagen av Harry,Liam och Louis som har brett ut sig, och när jag har satt mig ner så känner jag att Zayn sätter sig bakom mig så jag nu sitter mellan hans ben. Jag vrider huvudet bak mot honom och ler samtidigt som jag ger honom en snabb kyss. Jag vrider tillbaka huvudet och så börjar jag och Liam våran dödsviktiga match.
 
'Knack,knack!'
"Hello guys!" hör jag Niall ropa. Han och Nora kommer in i vardagsrummet hand i hand.
"Hello lovebirds!" skriker jag samtidigt som jag är koncentrerad på matchen. Dom sätter sig brevid mig och zayn på golvet och så börjar dom snacka med de andra. När matchen är slut, (som Liam vann, fast jag trodde nästan det för jag suger på tevespel), så stänger vi av ps:et och vänder oss mot de andra.
 
 
Noras P.O.V
 
Vi är mitt uppe i en diskussion när jag plötsligt hör Liam säga 'Were gonna have to take the fifa with us in the bus on friday so we don't get bored on the road' till Harry.
"What did you just said Liam?" frågar jag snabbt och förvirrande.
"That we have to take the fifa with us on friday." svarar han som av det inte var någonting.
"What? Are you going away on friday? Why haven't you said anything? Niall you could at least said it." Jag rusar iväg från vardagsrummet och in på badrummet och låser om mig. Jag glider ner längs badrumsväggen och gömmer mitt huvud i händerna. Då hör jag steg kommandes och sen en lätt knackning på dörren.
"Nora?" Jag hör direkt att det är Niall. Och eftersom jag inte svarar så knackar han igen.
"Nora, Please open." Jag ger med mig och sträcker upp handen mot låset och öppnar snabbt. Jag kryper ihop till en liten boll igen och nu känner jag att det kommer några tårar längs mina kinder.
Niall sätter sig brevid mig och lägger sin arm runt mig.
"I was gonna tell you, but I never got the time." säger han tyst och mjukt. Jag tar några djupa andetag och sedan svarar jag.
"Don't say that, you had for example this hole week on you to tell me."
"But it was always bad timing. And we're only gone for a week."
"Only a week?! How am I gonna make a hole week without you?"
"Don't you think it's hard for me to? I don't wanna be away a second from you!" Jag vänder mig om och kryper in i hans famn. Jag torkar mina kinder och sedan blundar jag. Efter en lång stund av tystnad så frågar jag tyst Niall en sak.
"Can you promise me one thing?"
"What, my love?"
"That next time you're going away please tell me in time so I can prepare myself for the following weeks without you."
"Haha, yes ofcourse my darling." Hans skratt är så underbart, hur ska jag klara mig utan honom i en hel vecka?.
"One more thing."
"Mm?" mumlar han tyst.
"That every day we'll skype, so that I can see and hear you."
"I promise." Han pussar mig på näsan och sen så reser han sig upp. Han sträcker ner händerna till mig och kollar på mig frågandes. Jag tar tag i hans händer och så drar han mig upp. Jag lutar mig snabbt åt sidan och kollar mig i spegeln och ser en fruktansvär syn.
"God, I look like a panda."
"Come here." Han stryker sina tummar på varsin kind och tar bort det svarta och sedan ler han mot mig. Jag sträcker på mig lite och putar med mina läppar mot hans. Han tar in de sista centimeterna och kysser mig. Vi går sedan mot dörren fast innan vi låser upp så säger Niall
"Now, let's make the best of this two lasting days." Jag nickar leéndes mot han och sedan låser han upp. Han öppnar dörren och låter mig gå före. Han stänger dörren bakom sig och sedan lägger han sina händer på mina axlar. När vi kommer in i vardagsrummet igen så får vi alla blickar på oss. När dom ser att vi ler och håller om varandra så fattar dom att det hade gått bra så för dom blicken tillbaka till tv:n som dom nu hade satt på. Vi sätter oss framför soffan, jag mellan Niall's ben och med hans armar runt mig och vilandes på min mage. Jag lutar mig tillbaka mot hans bröst och börjar leka lite med hans fingrar. Efter ett tag så känner jag att mina ögonlock börjar att bli tyngre och tyngre och till slut kan jag inte hålla dom uppe.
Jag vaknar till av att Niall hostar lite och att hans bröst hoppar till lite. Jag sätter mig upp och kollar mig omkring och ser att Louis ligger och sover i soffan annars är det bara jag och Niall kvar. Jag vänder mig om och ser att Niall kollar på mig fridfullt.
"Where are the others?"
"Zayn and Bea went to your place and the other are sleeping here."
"Okay, but can I stay here tonight?"
"Ofcourse babe, do you wanna sleep now?" Jag nickar löst och sedan reser vi oss och går mot Niall's sovrum.
 
Beas P.O.V.
 
Jag har precis borstat tänderna och står i dörröppningen till mitt sovrum där Zayn ligger i sängen.
"Zayn do you remeber one thing I have promised you?"
"No, what?" säger han ointressat.
"You know, after I'd showered, I did a promise to you. Do you remember?"
"Uhm.. Oh., Yes I do." Jag ser tydligt att han har kommit på vad det är, för nu har han världens största leénde på läpparna och så börjar han gå mot mig. När han kommer fram till mig så trycker han sina läppar på mina och börjar klämma lite lätt på min rumpa. Våra tungor möts sedan och kyssen börjar att bli mer intensiv. Vi börjar gå sakta mot sängen och när vi kommer fram så nästan slänger han försiktigt ner mig. Han böjer sig ner och börjar kyssa mig igen. Han vandrar sedan neråt mot min hals och mitt nyckelben och börjar kyssa mig lite överrallt, och jag är nästan helt säker att jag kommer ha några 'love-bites' imorgon. Jag tar tag i nedre delen av hans tröja och drar snabbt av den, och han gör samma med mig. Jag börjar knäppa upp hans byxor och när jag äntligen har fått av dom så är han kvar i endast sina kalsonger. Han drar sedan av mina shorts och sedan drar han täcket över oss.
 
"That.., that was awesome." flämtar Zayn som nu ligger brevid mig och andas tungt.
"I totally agree." flämtar jag tillbaka. Jag lägger mig med ryggen mot honom och kryper tätt intill honom så han kan lägga sina armar runt mig. Det dröjer inte alls länge tills jag somnar mot Zayn's varma kropp.

 
Lite drama och lite sexy, haha ;) såg idag att jag hade fått en kommetar, och jag kan bara säga att jag blir så sjukt glad och så sjukt mer taggad till att skriva! :D så släng gärna in en kommentar,! ♥
Btw, ifall du har glömt så åker jag iväg imorn tidigt på morgonen och kommer hem nästa vecka på lördag någon gång, ;]
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 17.

2012-07-12 | 21:25:01 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Har Hänt:
Han bara mimar ett stort 'O' med munnen, så då drar jag ner honom mot mig och pressar mina läppar mot hans och samtidigt så rufsar jag till hans blonda kalufs. Han drar sig sedan tillbaka och kollar in i mina ögon.
"You are irresistible, I'm sorry."
"I knew it." säger jag och ler stort mot han.
Vi stiger upp ur sängen och klär på oss och sedan så går vi ner där nere för att äta frukost med de andra.
"So what are the plans for today?"

 
 
Noras P.O.V.
 
"Well, I thought that you and me could go shopping together to get to know eachother better?" säger Maura och kollar på mig.
"Sure, I would love to!"
"And then tonight we can go to a nice resturant and eat some lovely food."
"That sounds lovely."
Vi äter frukost och när vi är färdiga och mätta så går jag upp för att göra mig iordning för shoppingrundan. Och idag får det bli mina usa-shorts med ett enkelt svart linne till det och sedan en vit stickad kofta över. När jag står och sminkar mig framför spegeln så ser jag att Niall kommer in i rummet. Han kommer fram till mig och jag känner hans armar runt min midja och hans haka vilandes på min axel.
"Hello Niall."
"Hello babe, why are you putting on make-up? You don't need it."
"Yes I do, I don't wanna look like a monster, haha."
"Stop it, you're gorgeous with or without." Jag ler åt hans komplimang samtidigt som jag vänder mig mot honom. Jag ställer mig på tå och lutar mig in för en kyss. Jag drar mig tillbaka efter en stund och innan jag vänder mig om så slår jag till honom på rumpan och ler busigt mot honom. Jag tar på det sista lagret med mascara och sen så går jag och kollar vad Niall håller på med på datorn. Jag lutar mig över hans axel och ser att han är inne på twitter. Då ser jag plötsligt en tweet som förvånar mig lite. Det står ' Please guys, don't pick on Nora, you don't know her.
And as long as we are happy togehter can't you guys be happy for us? :) xx '
"What is that?"
"Uhm.." tvekar han.
"You don't want or need to know."
"Yes I do, tell me!"
"Okay, well a couple of days ago I went on twitter and I saw very many horrible tweets about you. And I felt so bad for you, so I wrote that."
Jag blir först lite chockad, men sedan tänker jag, att de flesta som har umgåtts med killarna har faktiskt fått hat.
"But don't think about it, they're just jealous of you."
"Okay." säger jag lite tyst. Jag pussar honom på kinden och sedan går jag och 'packar' min handväska till shoppingrundan med Maura. Efter en stund så ropar Maura och frågar om jag är färdig, så jag kysser Niall snabbt och tar sedan på ett lager med rosa läppglans. När jag kommer ner så står hon redan med skor på så jag tar snabbt på mina sandaletter och sedan går vi ut till bilen och kör den lilla vägen in till centrum. Vi parkerar bilen och sedan går vi in mot affärerna.
"It was fun that you asked me to go shopping with you."
"Well, I thought that we could get to know eachother better. And it's always fun to have a female to go out with."
Jag ler mot henne och håller med henne. Vi pratar på medans vi går in och ut i affärer och har det skoj. När det börjar kurra i magen på oss båda slår vi oss ner vid ett fint lunchställe. Vi beställer in varsin sallad och det dröjer inte länge innan vi får den.
"Niall have been talking alot about you, And I can really see that he likes you alot. And that you also like him alot ofcourse."
"He has? Well I'm very flattered." säger jag och försöker gömma min rodnad.
"Can you help me to find a dress for tonight? after we have eaten then."
"Ofcourse darling! I'd love to!"
Vi äter upp våra sallader och sedan börjar vi gå på jakt efter en fin klänning till ikväll. När vi har gått i några affärer utan att hitta något så ser jag en superfin klänning genom skyltfönstret. Det är en långklänning som är helvit och så är det spets på axelbanden och ner på ryggen. Vi går in och så tar jag min storlek och sedan så går vi direkt till provrummen. Jag tar på mig den och den passar pefekt. Jag går ut ur provrummet och visar Maura.
"Wow, you look gorgeous Nora!"
"Thank you! Do you think I should take it?"
"Yes, ofcourse!" Jag går tillbaka in i provrummet och byter om och sedan går vi till kassan. Jag betalar och sedan fortsätter vi vår shoppingrunda. När vi har gått i nån timme till så bestämmer vi oss för att åka hem. Fast när vi kommer hem så är det tomt i hela huset. Jag ringer upp Niall och frågar vart han är och det visar sig att han och Greg hänger hos deras kompisar. Vi avslutar samtalet och sen går jag upp med mina kassar och lämnar dom på Niall's rum. När jag kommer ner igen så ser jag att Maura fixar lite te till oss. Jag hjälper henne och tar fram koppar och lite sånt. När teét är färdigt så sätter vi oss vid köksbordet och börjar så smått dricka det varma teét. Vi sitter och pratar när plötsligt dörren öppnas. Och in kommer Niall med Greg bakom sig.
"Hello girls!"
"Hello boys!" De sätter sig brevid oss och Niall tar min hand som ligger på bordet och pussar den mjukt. Han tittar upp på mig med ett stort leénde och då ler jag tillbaka mot honom.
 
 
"Are you ready?"
"Yes, show me!" Jag trycker ner handtaget till Niall's rum och går sen in. Jag snurrar runt ett varv och gör sedan en liten pose.
"You look stunning babe!"
"Thank you Niall!" Han går fram och tar in mig i hans famn. Jag kollar in i hans havsblåa ögon som man bara drunkar i.
"You look very hot in suit."
"Not hotter than you." Jag rodnar lite och kollar ner men då tar han genast upp mitt huvud igen. Han pressar sina läppar mot mina och det dröjer inte länge tills våra tungor möts. Han låter sin hand glida ner längs min rygg och så placerar han den på min rumpa och klämmer till lite. Jag rycker till lite och min kropp kommer tätt intill till hans och nu har har han båda sina händer på min rumpa och pressar min kropp mot hans. Kyssen blir mer intensiv och då, såklart ska det knacka på dörren. Vi släpper taget om varandra och Niall ropar 'Come in!'
Det är Greg som kikar in, och han säger att vi ska åka nu. Han stänger sedan dörren och går ner igen. Vi tar våra saker och sen går vi ner hand i hand. När vi kommer ner så sitter Maura och Greg och pratar och förmoligen väntar de på oss också. När Maura ser oss så blir hon nästan helt till sig.
"Oh my god! You look stunning together! Can I take a picture of you two? Please?"
"Mom..." klagar Niall, en han går med på det, och för mig så gör det inget för jag älskar att vara med på kort. När hon har tagit kort så tar vi på oss våra skor m.m. När alla är färdiga så går vi ut till bilen och den gentleman som Niall är så öppnar han dörren åt mig. Han går sedan runt och hoppar in brevid mig. Jag flätar in min hand i hans och sedan är vi påväg.
 

 
 
BAM! Jag kom hem för någon timme sedan, och jag var så sugen på att skriva så det fick bli ett litet kapitel! ;D
Ska försöka skriva ett imorn eller på lördag också, för på söndag drar jag till Gothia Cup, och blir borta en vecka tror jag. Jag kan tyvärr inte hjälpa att jag är borta så mycket men, det är ju sommarlov ;). Var snälla och söta och kommentera nu!!
Kram!
xoxo

UPDATE!

2012-07-09 | 23:35:47 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hejsan! Förlåt för att jag inte updaterat,! Men bara så ni vet så är jag i Stockholm at the moment och jag är här till torsdag, så jag ska försöka slänga in ett kapitel på fredag eller lördag ;) förlåt igen för att jag inte skrivit, men hey det är ju sommarlov?! ;D
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 16.

2012-07-02 | 18:11:20 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
Har Hänt:
När jag lägger ner mobilen så kommer Zayn in i rummet. Han tar av sig sina kläder till kalsonger och sedan lägger han sig i sängen brevid mig. Jag gosar in mig med ryggen mot hans bröst, och jag ryser i hela kroppen när jag känner hans andetag mot min nacke. Jag somnar sedan med ett leende på läpparna och tanken att det har gått väldigt bra med Zayn's familj idag.

 
Beas P.O.V
 
"It smells delicious Trisha!"
"Thank you darling!" Alla har precis satt sig ner vid matbordet för att äta frukost. Under tiden vi äter så pratar vi lite om vad vi vill göra idag, och så mitt i konversationen så ringer Trishas mobil, så hon går bort lite, och efter nån minut så kommer hon tillbaka till bordet.
"Guys, that was my boss, he said that I had to work today, I'm so sorry, but Zayn, can you and Bea look after the girls?"
"Okay, Yes, ofcourse! When are you leaving?"
"As soon as possible. So I just have finish my breakfast and then I'm going."
"Okay." Vi äter färdigt, och sedan så åker Trisha till jobbet. När hon har åkt så sätter vi oss i soffan och sätter på en film. Ungerfär halv vägs in i filmen så sticker Walihya och Safaa till sina kompis, så då är det bara jag och Zayn kvar i huset. När filmen är klar så gör vi oss iordning, borstar tänderna, m.m. När vi är färdiga så åker vi in till ett köpcentrum i centrum, för att shoppa lite. När vi har hittat några plagg så är vi väldigt hungriga så vi bestämmer oss för att äta lite lunch. När vi har ätit den goda maten så fortsätter vi vår shoppingrunda, fast vi går inte så länge, för vi börjar bli lite trötta i benen, så efter ett tag så åker vi hem. När vi är hemma slappar vi mest eftersom vi är så trötta efter shoppingrundan. När vi sitter lungt och kollar på tv, så ringer plötsligt Zayn's mobil, så han reser sig och går ut ur rummet. Och det dröjer inte alls länge tills han kommer tillbaka. Fast när han kommer tillbaka så ser han alldedes tårögd ut och det ser ut som han är på väg att börja gråta. Jag går fram till han och kramar om honom.
"What happend baby?"
 Han får först inte fram någon röst, men han tar ett djupt andetag och sedan svarar han.
"My grandpa have cancer." Herregud. Det kan inte vara sant. Jag får knappast fram nått ljud, så jag står bara i hans famn och försöker trösta honom. När hans tårar har slutat rinna lite så går vi och sätter oss i soffan.
"Who was it that called you?" viskar jag lite försiktigt till han.
"Mum. She said that grandpa is at the hospital now, and she is there to."
"Okay. Do you wanna go and visit him?"
"I don't know, I think so." säger han och då brister det igen för honom, och tårarna börjar rinna nerför hans kinder.
"Come here." säger jag tyst och tar in han i min famn och kramar om honom hårt. Han drar sig tillbaka efter vi har suttit i varandras famnar en stund. Jag tittar upp i hans ögon och torkar bort hans tårar med mina tummar.
"Do you wanna go now?" Han nickar lätt som svar, så reser vi oss upp och jag tar tag i hans hand och kramar om den hårt och sedan går vi mot hallen. Vi tar på oss våra skor, och sedan går vi ut till bilen. Vi kör till sjukhuset i tystnad, och när vi kommer fram så går vi med snabba steg till receptionen, där Zayn säger hans morfars namn och så får vi informationen vi behöver. Han är på floor 4, room 216. Zayn tar tag i min hand och sedan går vi mot hissarna. När vi är uppe på floor 4 så går det ganska snabbt och hitta till room 216.
"I can stay outside, I don't want to be in the way."
"You're not in the way, I need you now." Han säger det tyst, som om han nästan viskar lite fast det förstår jag, han nog fortfarande väldigt chockad.
Jag följer med Zayn in i rummet där jag ser att hans morfar ligger ner i sängen med Trisha sittandes vid sidan om. Zayn släpper taget om min hand och går fram till hans morfar.
"Grandpa." säger han tyst. Han böjer sig fram och kramar om honom hårt, och i den positionen står dom i väldigt länge. När han sedan släpper taget så sätter sig han sig i en stol brevid, och så sätter jag mig i hans knä.
"I can see that you have found a very pretty girl, my boy."
"Yes, she's wonderful." säger Zayn kollar sedan på mig med ett litet leende. Han pussar mig snabbt på munnen och sedan börjar han prata med hans morfar och Trisha. Jag hänger inte med så mycket, men när dom frågar mig något så svarar jag artigt. När vi har varit där i nån timme så åker jag och Zayn hem till han. Trisha skulle stanna över natten, så vi får ta hand om hans systrar. När vi kommer hem så bestämmer jag för att ta en varm och skön dusch. Jag tar god tid på mig, och när jag är färdig och har klätt på mig, så går jag ner där nere. Då ser jag att Zayn och alla hans tre systrar sitter soffan och tittar på tv. Jag kom på att vi måste äta för att det har vi ju inte gjort sedan shoppingrundan, så jag går direkt in i köket. När jag öppnar kylskåpet för att se vad man kan laga, så hör jag att Zayn kommer gåendes.
"Have you said it to them?"
 "Yes, so they're pretty down."
"Yeah, I get them. What should I cook for us?"
"I don't know, but I can help you if you want."
"Sure. Shall we make chicken fillets?"
"Sounds lovely." säger han och ler mot mig. Det går ganska bra med maten, någon kyckling blev lite bränd, men Zayn offrade sig att ta den. När vi har ätit så är alla väldigt mätta, och trötta också för den delen så vi slappar bara vid tv:n. När vi har kollat på ett dubbelavsnitt med Simpson och ett med Famliy Guy så börjar alla gäspa lite här och där, så då stänger vi av tv:n och går för att göra oss färdiga för sängen. När jag och Zayn har lagt oss i sängen så ligger vi och snackar lite om vad som har hänt idag, m.m. När jag hör att han gäspar så bestämmer vi oss för att sova.
"Zayn." Viskar jag lätt.
"Yes?"
"I just want you to know that I'm here for you, no matter what."
"Thank you honey, that means alot to me, and I'm here for you to, no matter what."
 Och som svar till det så pressar jag mina läppar mot hans och kysser han lätt.
 
 
 
Noras P.O.V
 
Jag vaknar upp i chock. Ögonen spärras upp och jag sätter mig hastigt upp i sängen och känner att jag andas väldigt häftigt. Det tar några sekunder innan jag förstår att det bara var en dröm. Jag hade haft en mardröm om mamma och pappa, om deras flygolycka. Jag har inte haft de mardrömmarna sen de gick bort, men nu drömde jag exakt samma dröm igen. Men orsaken till att jag drömde om det igen är nog att jag pratade ju om dom med Niall för någon dag sedan. Då plötsligt när jag sitter upp i sängen så känner jag att Niall rör mig vid min arm.
"What happend?" frågar han tyst.
"I had a nightmare."
"Do you wanna talk about it?" Då får jag inte fram ett ljud, hur mycket jag än försöker. Då känner känner jag också att tårarna börja rinna längs med mina kinder. Jag kryper automatiskt in i hans famn och då känner jag hans trygga och starka armar runt mig.
Jag vaknar sedan nästa morgon med Niall's armar runt mig, vi ligger i samma position som när vi somnade, eller ja efter min mardröm. Usch, nej nu får jag inte tänka på det. Jag tar bort tanken och tittar upp på Niall. Och som jag trodde så sover han. Jag ligger i evigheter och bara kollar på han. När jag sedan börjar bli lite rastlös så bestämmer jag mig för att väcka honom, fast på ett lite roligare sätt än vanligt. Jag börjar kitttla honom. Jag ser att han vaknar upp i en liten chock och kollar konstigt på mig. Fast det dröjer inte länge tills han kittlar tillbaka, och eftersom han är mycket starkare än mig, så gör han så att jag hamnar under honom och nu håller han upp mina armar bak huvudet så att jag inte kan kittla honom.
"What was that about?"
"What? Can't you tickle your boyfriend?"
"Not when he's asleep. And bacause of that you don't get a god-morning-kiss."
"Ohh, stop it, I know that you can't resist me." säger jag med en retlig röst och putar med läpparna.
 Han bara mimar ett stort 'O' med munnen, så då drar jag ner honom mot mig och pressar mina läppar mot hans och samtidigt så rufsar jag till hans blonda kalufs. Han drar sig sedan tillbaka och kollar in i mina ögon.
"You are irresistible, I'm sorry."
"I knew it." säger jag och ler stort mot han.
Vi stiger upp ur sängen och klär på oss och sedan så går vi ner där nere för att äta frukost med de andra.
"So what are the plans for today?"

 
Chapter 16! :D
Tänkte bara säga att jag är borta tisdag+onsdag+torsdag. ;)
Kommentera nu vad du tycker! ♥
Kram!
xoxo
 

More Than This. Kap 15.

2012-07-01 | 23:15:31 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 

Har Hänt:
Jag vaknar sedan nästa morgon av mig själv och ser att det finns ingen Niall i sängen. Jag rafsar upp ett par mjuka och sköna shorts från min resväska och tar på mig dom. Jag går sedan med tunga steg nerför trappan där jag ser att Niall sitter och äter frukost med resten av famlijen.
"God morning Nora!" säger både Maura och Greg. Jag går och sätter mig på en ledig stol och kollar på Niall som bara sitter och dagdrömmer.
"Can't you say god morning to me?"
"Ops, sorry, god morning love!" säger han och ler mot mig.
"Haha, god morning!" Jag tar lite yoghurt och flingor och häller sedan upp ett glas med apelsinjuice och sedan börjar jag äta. Jag frågar vad som står på schemat idag, och idag skulle vi åka och kolla på Derby County när dom spelar en match. Jag blir jätteglad för att jag älskar ju fotboll, både att kolla på och att spela. Så när alla har ätit upp frukosten så gör vi oss iordning och sedan åker vi till matchen.
 
 
Beas P.O.V
 
Idag ska jag och Zayn's familj åka till stranden och spendera hela dagen där. Så just nu är jag inne på Zayn's rum och sminkar mig lite lätt, fast idag tar jag bara lite foundation och rouge eftersom vi ska bada. Och jag tror att Trisha är där nere och förbereder med mat och fika och allt sånt. Då kommer Zayn in i rummet med bara handduken runt hans kropp.
"Hello there sexy.."
"Hello baby. What are you doing?"
"Nothing, just getting ready, but why did you shower now? We are going to bath at the beach anyway."
"Yeah, I know but I haven't showered since we left."
"Okay." Jag fortsätter med sminkningen och när jag är färdig så byter jag om till min rosa och orangea bikini och sen tar jag på mig ett par shorts och en tisha över och sedan packar jag alla saker jag behöver ha med mig, allt från solkräm till tuggummi. När jag äntligen är färdig med allt så lägger jag mig ner på sängen.
"Aren't you done yet?"
"Soon." svarar han koncentrerat. Jag lyfter upp huvudet och ser att han håller på och fixar håret i spegeln.
"It's not worth the effort cause it's gonna get ruined when we're bathing just so you know." säger jag och skrattar åt honom.
"Yeahyeah," säger han lite surt men när han vänder sig om för att kolla på mig så kan han inte vara sur längre, så han spricker upp i ett leende.
"Shall we go then my love?" frågar han och drar upp mig från sängen och tar sedan min hand och så går vi ner.
När vi kommer ner så är alla redan färdiga och de hade väntat lite, men jag skyller bara på Zayn och hans fåfänga. Och som jag trodde så förstår alla mig när jag säger det. Vi går ut och sätter oss i bilen. Walihya sätter sig längst fram med Trisha som kör och så sitter jag, Zayn och Safaa där bak. Doniya hade sovit över hos en vän så hon skulle inte följa med. När vi kommer fram så är det ganska många folk där, men vi ska nog få plats vi med. När vi har hittat en bra plats där alla får plats så slår vi oss ner och alla brer ut sig med sina handdukar. Jag lägger mig ner direkt och slappnar av i värmen. Alla pratar lite med varandra och när vi har ätit vår lunch efter ungefär en och en halv timme så vill Safaa bada, så jag följer med henne ut. Jag försöker få med Zayn också men han vägrar, så jag ger upp. När vattnet når tårna så känner jag en ilning genom kroppen.
"Oh my, it's freezing."
"Well, last in is a smelly pig!" skirker hon glatt och börjar springa i vattnet. Jag försöker hänga med men det går sådär, vattnet är ju så jäkla kallt. När jag äntligen kommer fram till Safaa så skrattar hon försiktigt åt mig.
"I won, I won!!"
"Yes, you won, I'm defeated." säger jag och ler mot hon. Jag doppar mig sen snabbt och smärtfritt, eller jag det var ju fortfarande kallt, men efter jag doppat hela kroppen så var det inte så farligt längre. Jag och Safaa leker och skojar en stund och sedan ser jag att Walihya har dragit Zayn med sig och de är på väg hit. Jag och Safaa går lite närmare och möter upp dom. När jag kramar om Zayn så skakar han lite.
"Gosh, you where cold."
"Ops, sorry." säger jag och ler upp mot honom. Vi står där i varandras famnar och kollar på när Walihya och Safaa leker med varandra. Dom är bara för söta.
"They are so cute!"
"Yes.." och mer hinner han inte säga innan han har fått vatten på sig.
"Oh no, you shoudn't have done that, I'm coming!" skriker han ooch springer efter dom. Jag skrattar lite och sedan hänger jag på och hjälper tjejerna. När vi alla är väldigt trötta så går vi upp på stranden och så fikar vi lite tillsammans med Trisha. Resten av dagen går jättesnabbt, vi solar, vi badar, vi spelar kort och massa annat. När det har börjat bli lite kallare och mörkare så åker vi hem. När vi kommer hem så dushar vi i tur och ordning, först Walihya och Safaa och är det min tur. Precis när jag har kommit ut ur dushen så knackar det på dörren. Jag tar snabbt på mig handduken och frågar vem det är.
"Who is it?"
"Zayn. Can I come in? I have to get one thing.."
"Okey, then." Jag öppnar dörren och in kommer Zayn.
"What do you want?"
"You." säger han lurigt och går mot mig.
"Ohh, cheesy, haha." svarar jag och skrattar med honom. Han kramar om mig och sedan klär jag på mig. När jag sedan står där i endast underkläder så ser jag att Zayn kollar mig på med stora ögon.
"What? Am I hot? haha."
"Yes...." mumlar han och jag bara ler åt honom. Han reser sig då från toalettstolen och går fram till mig. Han placerar sina händer på ryggslutet så fingrarna nuddar vid min rumpa. Sen börjar han kyssa mig. Först börjar det lite lungt, men sen möts våra tungor och då blir kyssen hetare för varje sekund som går. Jag känner då att han börjar gå baklänges med mig, till dörren.
"Zayn, what.. are.. you.. doing?" frågar jag mellan kyssarna.
Fast det enda jag hör är mumlande. Jag drar mig tillbaka precis innan han hinner öppna dörren.
"I think I know what you're thinking, we can't have sex in your parents house!"
"Why?"
"Cause their just downstairs, and I want the first time to be romantic and special."
"Okay." säger han lite besviket.
"But when we get home?"
"Alright, I promise." säger jag och sträcker på mig lite för att ge honom en liten puss.
Jag fortsätter med att klä på mig, sedan går jag ut ur badrummet så att Zayn kan gå in i duschen. När jag kommer in på rummet så tar jag fram mobilen och slår in Noras nummer. Det går tre signaler och sen svarar hon.
"Hejsan!"
"Halloj! Vad gör du?"
"Jag kom precis ut ur duschen, och nu sitter jag i Zayn's rum och snackar med dig, du då?"
"Jag och Niall's familj sitter ute på verandan och vi har nästan precis ätit mat, grillat kött, det var supergott!"
"Okej, ja det kan jag tänka mig. Vad har ni gjort idag? Något kul?"
"Ja, vi har varit och kollat på Derby County  när dom spelade, det var superkul! Vad har ni gjort då?"
"Vi har varit på stranden hela dan, det var jättekul! Zayn's systrar är så söta!"
"Ja, det kan jag tro! Oj, nu ropar Niall att jag ska vara med och spela fotboll, vi får höras imorn igen! Puss, älskar dig!"
"Okej, hej då! Älskar dig!" Jag klickar på 'avsluta' sedan slänger jag mobilen på sängen.
"Who was that?" hör jag Zayn fråga.
"Nora, she said that they've been watching football."
"Okay." Zayn klär på sig och sedan går vi ner och kollar på tv med de andra. Efter en stund så ska Trisha börja med maten, så då erbjuder jag mig att hjälpa till. Och vi skulle laga spagetti bolognese, klassiskt men så jädrans gått. Trisha börjar med att göra själva bolognesen och jag börjar att göra sallad. Under tiden vi lagar mat så pratar vi om allt från kläder till glasssmaker. Och det visar sig att vi har väldigt mycket gemensamt. Jag tycker verkligen om henne, vi har klickat riktigt bra.
När vi är färdiga med maten och har dukat fint så ropar vi att det är mat. Alla kommer rusande och ropar att de är vrålhungriga.
När vi har ätit upp den ljuvliga maten så springer Walihya och Safaa och väljer ett sällskapsspel som vi ska spela.  När dom kommer tillbaka så börjar vi genast, och det visar att sig att spelet är ett av de roligaste jag har spelat. När vi är färdiga efter mycket skratt och kul så går vi och sätter oss i soffan och sätter på en film. Jag lägger mig i Zayn's famn och riktigt gosar in mig. När filmen är färdig så är alla jättetrötta så vi bestämmer oss för att gå och lägga oss. Vi kramar alla godnatt och sedan går jag och Zayn upp på hans rum. När vi kommer upp så byter jag direkt om till min pyjamas vilket är en stor och skön tröja som tillhör Zayn, fast så snäll som han är så får jag låna den. Jag går sedan in i badrummet och börjar borsta tänderna. När jag är färdig så går jag och lägger mig i sängen och väntar på att Zayn ska komma. Samtidigt som jag väntar så tar jag fram mobilen och går in på twitter och skickar iväg en snabb tweet.
 
' Sleepy now, Good night every1! '
 
När jag lägger ner mobilen så kommer Zayn in i rummet. Han tar av sig sina kläder till kalsonger och sedan lägger han sig i sängen brevid mig. Jag gosar in mig med ryggen mot hans bröst, och jag ryser i hela kroppen när jag känner hans andetag mot min nacke. Jag somnar sedan med ett leende på läpparna och tanken att det har gått väldigt bra med Zayn's familj idag.

 
Hallojsan! Förlåt för att det inte kom et kapitel igår, men det var kalas hela dagen.. (inte för mig).
Kommentera nu sötnosar! :)
Kram!
xoxo

ps. jag vet att detta inte alls har med 'fanfictionen' och göra men, jag är tvungen och säga att jag är så gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymt glad att spanien vann EM!! ;D Någon mer som hejdade på dom kanske?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus