More Than This. Kap 13.

2012-06-26 | 19:25:18 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Har Hänt:

Jag hör ringklockan och stiger upp från sängen. Jag går och öppnar dörren och välkomnar Nora med en puss på munnen. Jag tar hennes hand och så går vi in på mitt rum.
"What are you doing?"
"Nothing, just watching tv."
"Okay." säger hon och ler. Jag går och lägger mig ner i sängen och klappar på platsen brevid mig för att visa att Nora ska lägga sig där. Hon fattar vinken och lägger sig brevid mig och gosar in sig i min famn. Vad detta är mysigt, bara ligga och känna henne i min famn och känna hennes andetag mot min kropp. Vi ligger där i evigheter och bara myser och snackar om vad som helst.






Noras P.O.V


Jag vaknar till av Niall sträcker sig över mig för att ta sin mobil.
"Hello there"
"Hi, did we fall asleep?"
"Yeah, I guess so.." säger han ler mot mig.
"What time is it?"
"Eleven."
"Ops.. Well I better get going then, it's very late now." säger jag och börjar resa mig från sängen
"You can stay if you want?"
Jag kollar bak på honom och ler. Jag kan ju bara smsa Bea att jag stannar, hon klarar nog att vara själv.
"Sure, if it's okay?"
"Ofcourse! I want to be near you as much as I can."
"And I wanna be with you as much as I can!" Han reser sig från sängen och går fram till mig och fångar in mig i hans famn. Vi står där ett tag innan jag måste ringa Bea för att säga att jag stannar, så att hon inte blir orolig.
Jag går in till toan och ringer Bea.
Det gick bra för Bea att vara hemma själv, och det trodde jag också, hon kan man alltid räkna på.
Jag går tillbaka till Niall's rum och lägger mig i sängen tillsammans med han och sedan somnar vi nästan bums.



Beas P.O.V

Jag vaknar till av det knackar på dörren. Jag ropar hest ett 'Come in!' samtidigt som jag kisar mot dörren. Dörren öppnas och det är Zayn som står där.
"Hello! Did I woke you up?"
"Hi! uhm.. Yes, but it's okay." säger jag och ler mot honom.
"Well, me and the boys have planned something funny for you girls, so you have to get up now!" säger han och går mot mig och hasar upp mig från sängen.
"Fun, but then you have to go out, cause I have to change." säger jag puttar honom lite på ryggen, fast det går inte så bra för han är mycket starkare än mig.
"Why do I have to go out? Are you embarrassed?"
"Yes.. No, I don't know." säger jag och skrattar lite.
"Okaay, I'll go out, but hurry! We have to eat breakfast also!" säger han och pussar mig på munnen och sedan går han ut. Jag börjar direkt med att klä på mig, och idag får det bli ett par ljusa shorts med små söta vita hjärtan på och en lite lös ljusblå tunika. Jag borstar igenom håret och sedan går jag ut till köket där jag ser att hela gänget sitter runt köksön med frukost framdukat. Jag sätter mig på den lediga platsen och sedan börjar alla att äta frukost.
"Can't you tell us were we are gonna do?" frågar Nora exalterat.
"Nope, You'll have to wait!" retas Louis.
Vi äter upp, och sedan går jag och Nora för att göra oss iordning medans killarna sitter och kollar på tv. När vi är färdiga så går vi ut till bilarna och det är Harry och Louis som kör. Jag, Zayn och Niall går och sätter oss i Harry's bil medans Nora och Liam sätter sig med Louis. Vi kör en stund, och efter ett tag så är vi framme. När vi kliver ut ur bilen så är ett superstort nöjesfält det första vi ser.
"Oh My Godness! Are you kidding with us?" ropar Nora
"Nope!" säger Niall och kramar om henne och tar sedan hennes hand.
Zayn tar min hand i sin och sedan går vi mot entrén. När vi äntligen är inne på själva nöjesfältet så börjar alla säga eller rättare sagt skrika vad de vill åka, så då lugnar Liam ner oss och säger att vi kan ju åka alla i tur och ordning och det tycker alla verkar som en bra idé. Vi börjar med en ganska lam, enligt mig, men det är bara bra för då får vi ju lite uppvärmning. Vi åker ganska många, och vissa är lite värre än andra, men det går bra ändå. Jag tycker inte att det är så läskigt men jag håller ändå Zayn i handen hela tiden för det får mig att känna mig tryggare liksom, och för att det är ju alltid mysigt och hålla handen.
Jag vet att Nora inte gillar så stora karuseller, men jag ser att hon håller Niall i handen och håller om honom hela tiden och då känner nog hon sig trygg, för annars hade hon nog sagt till. Efter en ganska lång stund med karusellåkande så börjar alla bli väldigt hunriga så då går vi till en slags resturang som finns inne på nöjesfältet. Vi beställer våran mat och vi får den väldigt snabbt, vilket är bra eftersom alla vi är så hungriga. När vi har börjat äta så tar Niall ton.
"Me and the lads have something to tell you, girls."
"What?" säger jag samtidigt som jag börjar bli lite nervös. Zayn forstätter sedan.
"Well, in two days we are going home to our families and friends for a week." Det blir en liten tystnad innan jag stammar fram
"Does that mean that we'll not be able to see you in seven hole days?!"
"Well, actually, I was wondering if you wanted to go with me, to meet my family and friends, but just if you want, you don't have to." Nu kollar han på mig med ett litet nervöst leende och väntar på att jag ska svara. Jag blir först lite chockad, hade han verkligen frågat mig om jag ville träffa hans famlij och vänner, jag känner mig jätteglad, men ändå lite nervös.
"Ofcourse I want to Zayn!, It would be amazayn!!"
"Oh, good to hear. Did you just say ama-zayn?"
"Well, yes ofcourse, I'm a directioner, I can't just say amazing, that would be weird." säger jag och skrattar lite lätt.
"You're weird, haha." säger Zayn och skrattar lite. Vi äter färdigt, och jag är på superbra humör, för att jag har världens bästa pojkvän som nyss har frågat om jag ville träffa hans famlij och vänner. Då kommer jag och tänka på att Nora måste ju stanna hemma själv. Jag får nog prata med henne lite senare om det. Jag skjuter bort tanken och sedan börjar vi gå mot ett 'spelhus' där man bara kör bil, åker skidor m.m. När vi har varit där ett tag börjar det bli lite långtråkigt så vi bestämmer oss för att åka lite karuseller till. När vi går ut från 'spelhuset' så säger Niall att han och Nora skulle gå och åka parisehjulet, så vi andra går åt det andra hållet för att åka några andra karuseller.


Noras P.O.V



Vi står nu i kön till parisehjulet och jag är så nervös. Jag tycker inte det är så farligt med höga höjder men när jag såg detta hjul så blev jag nästan vettskrämd så högt som det var. Jag vaknar till av att Niall drar i min arm.
"Nora, it's our time now!" säger han och ler, men jag tycker det ser ut som om han är lite nervös. Vi sätter oss i båset eller vad man nu ska kalla det och sedan stänger mannen som har hand om karusellen dörren. Niall tar sin arm runt mig och pussar mig på pannan.
"Niall, are you nervous or something?"
"Well, no, or yeah, but it's just a thing a wanna ask you."
"Ask me! You don't have to be nervous, it's just me."
"Uhm,.. I was wondering if you wanted to go with me to Ireland and meet my family and friends?" frågar han och ler blygt och osäkert mot mig.
"Niall! Ofcourse I want baby!"
"Puh, that's good." säger han ler stort mot mig.
"I couldn't stand a day without you!"
"Me neither."
Vi sitter i varandra famnar och kramar om varandra, tills Niall tar upp mitt huvud med två fingrar. Jag kollar rakt in i hans havsblåa ögon som man kan inget annat än drunkna i. Han lutar sig fram så att våra läppar är bara millimeter ifrån varandra. Jag lutar mig mot honom den sista biten och våra läppar trycks mot varandra. Vi sitter och kysser varandra i evigheter känns det som och när hjulet plötsligt stannar till med ett ryck så dras vi ifrån varandra. Jag kollar ut och ser att vi är sitter högst upp på hjulet. Nu känner jag att jag börjar bli lite vimmelkantig så jag gömmer huvudet mot Niall's bröst tar min armar runt honom samtidigt som jag känner hans trygga armar runt min kropp.
"Are you scared babe?"
"Yes, I don't like to high distances." viskar jag mot hans bröst.
"It's okay, You can trust me, come here." svara han och drar mig närmare honom. När färden är slut så har det börjat bli ganska mörkt och sent så Niall ringer Liam och frågar var de är och om de vill åka hem. De var vid 'spelhuset' och de var också lite sugna på att åka hem så Niall sa att vi kan möta dom där. När vi kommer fram så ser alla väldigt trötta, så vi gör nog rätt att i åka hem nu. På vägen till bilarna så kommer Bea fram till mig.
"Nora, Jag kom på en sak, du kommer ju vara ensam när jag åker med Zayn till Bradford."
"Nope, vet du? Niall frågade om jag ville följa med honom till Irland!" säger jag och nästan hoppar upp och ner.
"Gud, vad roligt!! Hoppas att du kommer bra överräns med alla där borta!"
"Detsamma du!" Vi kramar om varandra i lycka innan vi sätter oss i bilarna. När vi kommer fram till mig och Bea så följer Niall och Zayn med oss till dörren.
"Bye, babe I had really fun today!"
"Me to!" Vi står och kramar om varandra och sedan kysser han mig länge innan han och Zayn måste gå tillbaka till bilarna för att åka hem. När jag och Bea kommer innanför dörren så går vi till köket och tar fram lite frukt och glass.
"Det känns som att vi lever i en dröm nu, vi är ihop med två stycken i världens kändaste pojkband! Det känns helt overkligt allt som har hänt."
"Jag håller helt och hållet med dig! Kommer du ihåg hemma då precis efter att vi hade fått reda på att vi skulle åka hit? Vi sa ju att tänk om dom ser oss och de blir dödskära i oss,! Haha, tänk bara vad som har hänt på en så kort tid."
"Ja, man kan inte ens tro det, men det måste vi för annars kommer bli alldedes galna!"
"Jag skulle nog redan tro att vi är galna, haha!"
Vi äter upp den goda frukten och glassen och sedan gör vi oss iordning för sängen för imorn hade vi tänkt shoppa lite som vi kan ha med oss nu när vi åker bort. Vi kramar varandra godnatt och sedan skiljs vi åt, hon går upp i trappan och jag går in på mitt rum. När jag lägger mig i sängen så skickar jag ett snabbt godnatt-sms till Niall innan jag somnar med ett väldigt stort leende på mina läppar.





Kap. 13 ! :)
Var så snälla och kommentera nu! Det känns väldigt onödigt att skriva när ingen kommenterar och ger en feedback. Är jag dålig? eller vad är det som är fel? eller är det bara så att ni tycker det är jobbigt att kommentera? Ge mig din kritik, för jag vill gärna veta vad du tycker.
Kram!
xoxo
Kommentarer från er Söta Läsare.
Postat av: anonym

Älskar din novell!!!!! Skulle vara kul med mer uppdatering men som du har skrivit så förstår jag att du har mycket att göra!! Åter igen älskar verkeligen din novell !!!!!!

2012-06-26 @ 21:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus