More Than This. Kap 39.

2012-09-27 | 20:48:10 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Har Hänt: 
Jag hoppar ner från hans grepp och flätar ihop mina händer med hans. 
"Now let's go." säger han och ler busigt mot mig.
"Where?" frågar jag, men jag vet endå att han inte kommer säga det.
"Not telling you. It's a surprise." som jag trodde.
"Gah, Niall!" säger jag och kollar upp på han och ler. Han stannar till. böjer sig ned och kysser mig passionerat. Jag kysser tillbaka och sedan så går vi mot utgången.

 
 
 
 
Noras P.O.V
 
 
Vi går ut från arenan och hoppar in i en svart stor bil som börjar köra oss någonstans. Under bilresan så pratar vi mest om konserten och allt som har hänt idag. Idag har verkligen varit en toppendag. Först lite kul i duschen på morgonkvisten och sedan bara mysat i varandras famnar och kollat på Family Guy och sedan hela konserten och nu en till överraskning. Jag kan inte bärga mig. Vi åker bil ett tag tills chauffören parkerar och säger att vi är framme. Niall stiger ut först och går runt till min sida och öppnar dörren för mig. Han tar mig i handen och hjälper mig ut från bilen. Det första jag ser när jag blickar upp är det gigantiska Eiffeltornet.
"Wow.. Niall!" utbrister jag. 
"Come." säger han bara och ler. Vi går mot tornet, hand i hand och när vi kommer fram och är precis under så stannar han upp.
"What are we gonna do?" frågar jag och kollar upp på honom med ett sött leénde.
"We're gonna take the elevator to the second floor and eat some incredible food and enjoy ourselves."
"Omg, Niall! You are so romantic." Han pussar mig lätt på kinden och sedan beger vi oss till hissarna.
Vi åker hiss upp och stiger av vid andra våningen och så leder en servitris oss till ett privat rum med en makalös utsikt. Det är helt breathtaking. Niall tar ut stolen och låter mig sätta mig ned, och efter det så sätter han sig själv, mittemot mig.
"This is so gorgeous! I love the view!"
"Well I hope you like it, babe."
"I love it Niall! You are the best boyfriend ever!" Han börjar rodna och ler superstort.
"You're so cute when you blush!"
"Haha, stop it. Now, what are we gonna have?" Jag bara skrattar åt honom och kollar ner i menyn. Och det är skyhöga priser här! Jag kan inte tro det, han tog med mig till en väldigt och då menar jag väldigt lyxig och dyr resturang.
"Niall, it's to expensive here. I can't eat here."
"What?! Nonsense, I'm paying for you, love!"
"No, you can't! I don't want you to pay for me."
"Please! I wanna, and I'm gonna pay for you whatever you say!" Jag vill inte ge mig men med det leéndet som han har på läpparna nu så går det inte och säga nej.
"Only for this time!" säger jag besegrat.
"Haha, you say that everytime babe!" säger han och skrattar. När jag tänker på det, så gör jag faktiskt det. Haha, ojsan..
Vi beställer våran mat, och under tiden så sitter vi bara och beundrar varandra tills jag bryter tystnaden.
"Niall."
"Yes, love?"
"I just wanna say to you that I'm so happy to have you. I'm truly grateful for having you as my boyfriend. When you came in my life I neew that I was gonna be this happy for the rest of my life. I'm so happy every single minute I'm with you. You always make me laugh or just smile by just looking at you. Always when I'm in a bad mood you always cheer me up. You are the person that light up my world. You are the one I wanna grow old with. I wanna be yours forever."  Jag stänger munnen och kollar lungt på han. då ser jag att han faktiskt är tårögd. Jag ser en tår rinna längs hans kind, så jag säger inget utan ställer mig upp och går fram till honom och sätter mig i hans knä och kramar om han.
"Don't cry baby." viskar jag lätt till honom.
"I love you so much, my princess." viskar han tillbaka. Jag lutar mig tillbaka och kollar på han. Jag torkar hans tårar med mina tummar och pussar han på näsan. Han ler mot mig. Då hör vi någon hosta till. Vi vänder oss om och ser att maten har kommit. Jag går tillbaka till min stol och sätter mig ned. Vi får maten och vi hugger i direkt. Båda är superhungriga. Under tiden så skrattar vi som aldrig förr och har så kul. När vi har ätit färdigt och smält maten så tackar vi för maten, Niall betalar (emot min vilja) och sedan så beger vi oss ut från Eiffeltornet. Vi börjar gå, för tydligen så hade Niall planerat ytterligare något. Vi går och ju mer vi går så börjar det göra mer ont i mina fötter. Jag har ju haft på mig mina högklackat väldigt länge nu. Jag stannar upp för en sekund och böjer mig ner för att ta av mig dom. Jag tar upp dom i handen och bär nu på dom istället och går barfota. Niall har också stannat upp, när han såg att jag hade stannat upp.
"Does it hurt?"
"Very! I've had these on for hours!"
"You can borrow my shoes." säger han och ler mot mig.
"My little feets in your shoes? I don't think so, haha." säger jag och skrattar vid tanken av mina små fötter i hans alldedes för stora skor.
"Well, jump on then!" säger han och visar att jag ska hoppa upp på hans rygg.
"Is it safe?" säger jag med ett osäkert leénde.
"Ofcourse, always count on me honey!" säger han och ler stort.
Jag tar sats och springer mot honom, och hoppar upp på hans rygg. Jag fäster mina ben runt hans midja och mina händer håller mig fast på hans axlar. Vi går en ganska bra bit innan han släpper ner mig. Jag ser inte så mycket mer än massa träd och gräs, så jag gissar på att vi är i någon slags park. Det har ju blivit ganska mörkt nu. 
"Now I'm gonna blindfold you and lead you."
"Okay." Han placerar sina händer lätt över mina ögon så jag inte ser något och sedan börjar vi gå, och som tur ät så behöver vi inte gå så långt. Han stannar, fast håller fortfarande kvar sina händer framför mina ögon.
"One." 
"Two." räknar han.
"Three." och på tre så tar han väck händerna. Framför mig ser jag en filt upplagd med massa godsaker och lite god dricka.
"Niall, you didn't have to do this!"
"I'll do everything for you princess. And by the way, you always have to have dessert."
"That's true." säger jag och ler instämmande på honom. Vi sätter oss ner och börjar direkt att hugga in på alla möjliga saker som finns där. Jordgubbar, jordgubbar doppade i choklad, hallon, blåbär, och massa andra godsaker. När vi nästan har ätit till vi storknar så lägger jag mig ned i hans knä. Jag kollar upp på han och ser att han sträcker sig efter en chokladdoppad jordgubbe. Han tar den i handen och precis innan han ska föra in den i munnen så hejdar jag honom.
"Can I have a bite?" frågar jag och tittar lite fjäskande upp på han.
"Hm.. let's think.. Haha, ofcourse babe!"
Han håller den ovanför min mun, fast han retas lite, såklart. Han tar först ner den så jag kan ta ett bett , men precis när jag ska ta ett bett så tar undan den.
"Niall!!" Han slutar och jag tar en smakbit.
"Ahh, you took all the chocolate! You're so mean."
"Haha, I know." säger jag och ler nöjt upp mot han. Han slukar resten av jordgubben och lutar sig sedan tillbaks. Vi ligger ner på filten i varandras famnar och bara njuter av allting. Samtidigt som han håller på med mitt hår så leker jag med hans händer. Efter ett tag när det börjar bli väldigt kallt så bestämmer vi oss för att åka hem till hotellet. Vi kommer vara själva, för resten av gänget, (inklusive Bea), åkte till Spanien (där killarna ska framföra de nästa konserterna), efter konserten för att sova där istället. Fast jag och Niall stannade då, för att fira vår tre månaders dag. Det känns så sorgligt, för vi måste åka hem och börja skolan efter vi har varit i Spanien, när de åker vidare till Nederländerna. Men nu ska jag inte tänka på det, jag ska tänka på hur jäkla underbart jag har det just nu. Vi tar en taxi hem till hotellet, och när vi kommer fram så är det till min förvåning, paparazzi's och några fans där. Niall säger hej till alla och ställer upp på några foton innan vi beger oss upp till vårat hotellrum. Genast när vi kommer innaför dörren så byter vi båda om till pyjamas. Vi lägger oss tillsammans i sängen och kollar på tv tills vi somnar i våra famnar efter en helt freaking underbar dag tillsammans.

 
Förlåt, jag vet att jag SUGER på uppdatera, men jag har många läxor och några prov här och där, som jag verkligen vill lyckas på. 
Jag blir så himla glad när jag loggar in och ser kommentarer! Jag blir så glad att det är någon som kommenterar även om uppdateringen inte är den bästa. Love you guys!
Kram!
xoxo
 

More Than This. Kap 38.

2012-09-23 | 13:01:52 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Har Hänt: 
"Now we're gonna take some of your tweets that you've send in today." När han har sagt det så ljuder det en massa med tjejskrik men under tiden alla skriker så för jag blicken till Louis som först hostar något i mikrofonen som jag knappast kan höra, fast det var något i stil med 'good luck,' och sedan hörde jag också Niall's namn. Efter det så viskar han något i Niall's öra och jag ser att han skrattar till. Vad det än är så är det nått som inte stämmer, men vad jag inte vet, så kommer jag få reda på det inom några minuter.

 
Noras P.O.V
 
De börjar med några roliga och bra tweets från fansen, och sedan så kommer det upp en tweet som speciellt fångar min uppmärksamhet.
 
' Niall, for how long have you and Nora been together? '
 
Niall tar micken och för den mot munnen och tar ett djupt andetag.
"Well, first of all thanks for the question, cause today is actually our third month anniversary." Han tystnar för en sekund och alla börjar jubla igen. Jag bara står där och ler som en fåne och har mina ögon klistrade på min underbara pojkvän.
"And by that I would like to say some words." Då tystnar han igen, fast då börjar killarna ropa mitt namn all of sudden. Jag fattar inte riktigt vad som händer. Då börjar killarna förutom Niall då, gå ner mot publiken. Dom kommer gåendes mot mig och ler stort. Jag bara kollar på dom med en förvirrad blick. Dom kommer fram till mig och tar mig i handen för att förmodligen leda mig till scenen. Jag kollar bak på Bea som bara står där och flinar åt mig. Hon visste om detta, den skitungen. Jag följer med killarna upp på scenen och ställer mig brevid dom och bara kollar ner på mina händer, för vad kan jag annars göra liksom? Då kommer Niall mot mig och jag kollar upp för en sekund på han och rodnar för att sedan kolla ner tillbaka på mina skakande händer. Han tar mina händer i hans och sedan släpper han taget med handen. Han lägger den under min haka och lyfter den vilket gör att jag måste titta upp på han. Jag tittar i hans ögon för det är det enda som jag kan göra i detta fallet utan att göra bort mig. Han tar ett hårdare tag om min hand och för oss till deras soffa på scenen. VI sätter oss ner och jag håller fortfarande mina ögon fästa vid hans. Då börjar han sjunga More Than This. Jag känner att mina ögon börjar vattnas men jag försöker att inte börjar gråta. För ja, jag sitter framför tusentals av tjejer. Men snart är det kört känner jag. Dels för att han sjunger More Than This till mig, för han vet hur pass mycket jag gillar när han sjunger den för mig, och dels för att han är så romantisk. Han har tagit upp mig på scenen och nu sjunger han för mig framför alla dessa människor. När jag känner en tår rinna längs ner min kind så tänker att jag skiter i om så hela världen ser detta, för detta är min och Niall's stund. Han sjunger färdigt den fina låten och sedan tar han mig i handen. Han kollar mig rakt i ögonen, precis som innan. Han släpper inte blicken och det gör inte jag heller.
"I just wanted to say that you mean everything to me. You are my world. Without your smile,your laugh,your voice, your.. yeah, without you I wouldn't be able to live. I love you for being yourself and no other. I love you so freaking much Nora."
Tårarna bara sprutar ut nu, och det enda jag kan få fram är -
"I love you too Niall." Jag flyttar mig närmare honom och han tar in mig i hans varma famn och kramar om mig. 
"I love you so much." viskar jag mot hans nacke. Vi släpper taget om varandra och ställer oss upp. Han tar min hand igen och sedan går vi mot min plats igen. Han kysser mig på läpparna igen innan han går tillbaka. Jag bara står där och kollar mot scenen.
"Hallå?! Vakna?" ropar Bea och kollar med ett stort leénde mot mig.
"Jag kan inte tro att han tog upp mig på scenen."
"Men det gjorde han! Han är så romantisk!" säger hon och hoppar in i min famn och kramar om mig. Vi släpper taget om varandra och sedan blickar vi framåt igen mot scenen. De sjunger färdigt de sista låtarna som är kvar och sedan säger de hejdå till publiken. De springer backstage, eller ja det är i alla fall vad vi tror. När vi är de enda kvar i arenan så kommer killarna ut och upp på scenen. 
"Hello girls! Did you enjoy the show?" Vi springer fram till dom framför scenen och kollar upp på dom.
"Hi! Ofcourse! Like always!" säger Bea och tar tag i Zayn's hand som drar upp henne på scenen. Då märker jag inte att Niall är där. Jag tar tag i Liam's hand som drar upp mig och sedan är jag uppe på scenen.
"I think he's backstage waiting for someone." säger Louis med ett flin på läpparna. Jag ler mot han och går sedan backstage. Jag kollar först till vänster och där ser jag ingen Niall. Då hör jag Niall ropa.
"Nora!" Jag kollar till höger och där står han med armarna ute. Jag springer mot han och han springer också mot mig. Jag hoppar in i hans famn och fängslar mina ben runt hans midja.
"I love you Nora." säger han och rufsar till mitt hår.
"I love you too Niall." säger jag och denna gången är det jag som rufsar till hans blonda kalufs. Jag hoppar ner från hans grepp och flätar ihop mina händer med hans. 
"Now let's go." säger han och ler busigt mot mig.
"Where?" frågar jag, men jag vet endå att han inte kommer säga det.
"Not telling you. It's a surprise." som jag trodde.
"Gah, Niall!" säger jag och kollar upp på han och ler. Han stannar till. böjer sig ned och kysser mig passionerat. Jag kysser tillbaka och sedan så går vi mot utgången.

 
Sådär! Blev lite kort men jag kunde inte skriva ' fortsättningen ' på denna händelsen nu för då hade det blivit för långt ;) Kommentera på sötnosar! Förresten ville bara säga att jag upskattar verkligen era kommentarer till tusen!
Kram! 
xoxo
 

More Than This. Kap 37.

2012-09-19 | 17:50:36 | Kategori: Allmänt | 5 kommentarer


Har Hänt: 
Niall kommer tillbaka och lägger sig brevid mig i sängen.
"It will be done in fifteen minutes."
"Okay, then we can cuddle til' then." Jag 'klättrar' upp på han och lägger mig ned på han med mitt huvud lutandes på hans bröstkorg. Vi ligger där och pratar tills det ringer på dörren.
"Come in!" ropar Niall. Jag går av han och sätter mig upp i sängen samtidigt som Niall går fram till servitrisen och ger han dricks. När vi har tackat för maten så går servitrisen sin väg och stänger dörren efter sig.
"Now let's eat!" säger Niall och ler stort.

 
 
Noras P.O.V
 
När vi har ätit upp den gudomliga frukosten så bestämmer jag mig för att hoppa in i duschen. Jag stänger dörren utan att låsa. Jag går till duschen för att sätta på vattnet så det kan bli lite varmt, och sedan klär jag av mig. Jag låter de varma dropparna falla ner på min kropp och jag bara står där och njuter av det varma vattnet mon min nakna kropp. Jag hör plötsligt att det knackar på dörren. Jag sticker ut mitt huvud för att se vad som händer och ser att det är Niall som har kikat in.
"Do you mind if I join in?"
"No, not at all." säger jag och ler mot han. Jag betraktar alla hans rörelser ända tills han kommer fram till mig och in i duschen.
"Hello there handsome." säger jag och rufsar om hans nu blöta kalufs.
"Hi...." mumlar han mot mig. Jag lägger mina händer runt hans nacke och drar ner han till mina läppar. Jag kysser han vilt och leker med hans brunblonda hår. Vi shampoonerar varandra utan att prata med varandra, vi bara njuter av varandras sällskap. När han har sköljt ut det sista av mitt balsam så börjar han kyssa mig på halsen, som han mycket väl vet om att jag älskar. Han börjar sedan fingra lite lätt på min mage, och vandrar neråt till under min navel. Okej, tänker jag, om han ska retas med mig, så jag också reta han lite. Jag vänder mig om så jag står mot han. Jag hoppar upp i hans famn så han är tvungen att hålla under mina lår. Jag smeker först hans armar samtidigt soom jag kysser honom. Jag börjar sedan smeka han lätt på hans mage och vandrar längre ner, men bara tillräckligt långt ner för att han ska få känna vad jag kände just precis. Det verkar som han har fått nog när han slutar kyssa mig och lutar mig mot väggen. Det dröjer inte länge tills han är inuti mig. Jag vilar mitt ansikte på hans axel samtidigt som han går snabbare.
"Niall...." stönar jag mot hans hals.
Vi båda rider ut våra toppar innan han drar ut och ställer mig ner på marken. Vi ler mot varandra och sedan går vi ut från duschen tillsammans.
 
~
 
Klockan är nu fyra och jag och Niall myser med varandra i sängen samtidigt som vi kollar på Family Guy, som vi båda älskar.
"How much is it?"
"Four o'clock. Why?" frågar jag lungt.
"Whoa, we have to be at the rehearsals half past four!" säger han och jag hör att han blir lite stressad. han reser sig upp för att byta om och ta det han behöver. Jag ligger bara kvar i sängen och kollar på tv, samtidigt som jag pratar lite med Niall. När det verkar som att Niall har tagir alla sina grejor och bytt om och allt annat, så kommer han och sätter sig brevid mig i sängen. Jag vänder mig om så jag kan möta hans ögon. Fast jag ser att han är lite nervös.
"Is there anything you wanna say? You look really nervous."
"No, no I'm not nervous." säger han och ler mot mig.
"But I do wanna say something to you, about tonight."
"Okay." säger jag och ler åt han.
"As you know we're gonna have a concert tonight." säger han och kollar på mig lite frågandes, som om att han vill att jag ska svara honom. Så jag gör det.
"Yup."
"Well, you and Bea are gonna look at it. If you want to, though."
"Ofcourse we want to Niall! We wouldn't we?" Han fortsätter.
"Good, and by the way, paul is coming to pick you girls up. And then afterwards I'll take you somewhere."
"Where?" frågar jag upphetsat.
"Not telling you, it has to be a surprise!" säger han och ler busigt mot mig.
"Niall! Please tell me!" ber jag.
"Nope, It has to be a surprise." Skit också, tänker jag för mig själv. Han säger att han måste gå nu, så han pussar mig och går sedan till hallen för att ta på sig sina skor. När han är i hallen så ser jag att han har glömt sin mobil på nattduksbordet. Jag tar den snabbt, fast innan jag ropar på han så kollar jag på den. Och jag ser att han har en bakgrundsbild på han och mig sen när vi tog bilder med roliga grimaser och larvade oss. Jag ler när jag kommer ihåg hur kul vi hade när vi tog bilderna. Jag klickar in på hans kontakter och söker på mitt nummer och ser att han har döpt mig till 'My princess'. Jag blir så glad när jag ser det så jag nästan får glädjetårar. Jag rycks tillbaka till verkligheten när jag kommer på att Niall måste ju ha sin mobil med sig.
"Niall!" ropar jag till han. Men jag får inget svar. Jag reser mig upp och går bort till dörren. Jag öppnar den och ser han längre bort i korridoren.
"Niall!" ropar jag igen, denna gången lite högre. Jag ser att han vänder sig om och kollar förvirrat på mig.
"Your phone!" säger jag och springer mot han.
"Here you go, silly!." säger jag och ler mot han.
"Hehe, guess I forgot it." säger han och ler oskyldigt mot mig. Jag bara brister ut i skratt och ler mot han. Vi kysser varandra innan han sticker iväg igen - fast med sin mobil med sig. Jag går lungt tillbaka till mitt och Niall's rum och slänger mig i sängen. Då kommer jag på att Bea också borde vara själv nu i och med att Zayn och de andra måste ju också öva. Jag skickar iväg ett sms och undrar om vill komma över, och det ville hon gärna. Det dröjer inte länge innan hon kommer. När jag säger att vi ska på killarnas konsert ikväll så visste hon det redan, för Zayn hade sagt det till henne, men hon var ändå såklart superglad. Jag föreslår att vi kan redan nu göra oss iordning för vi vill inte stressa ju, och jag ska ju på något med Niall efteråt så jag vill göra mig extra fin.
"Ska du duscha?" frågar jag.
"Ja, men kan jag låna er dusch?"
"Visst."
"Förresten ska du duscha?"
"Nej, jag duschade imorse." säger jag och rodnar när jag tänker tillbaka på morgonen.
"Åhh, finns det en möjlighet att du inte duschade ensam imorse?" säger Bea och flinar åt mig. Fast jag bara svarar henne,
"Kanske, kanske inte." Fast jag kan inte hålla mig för skratt.
Bea går in i duschen och sålänge så fönar jag mitt hår. Det är helt galet hur mitt hår aldrig vill torka. Om man säger att jag duschar på kvällen så är det inte ens torrt på morgonen efteråt. Konstigt, jag vet men hellre det och tjockt hår än tunnt och slitet hår. När vi båda är färdiga så börjar vi på det hårda jobbet. Jag plattar min hår för ovanlighetens skull. Bea plattar sig dock också. Jag lägger först på en lätt sminking men sedan bestämmer jag för att lägga på en bronze-ögonskugga, och kan ärligt säga att det faktiskt blev väldigt snyggt. Jag väljer noggrant ut några accesoarer och sedan bestämmer jag mig för att ta min mocka Jeffrey Campbell-skor. När jag ställer mig i spegeln och kollar om det har blivit bra så tycker jag faktiskt att jag ser väldigt bra ut. Min ljusblåa klänning tillsammans med mina mocka bruna skor och min bronze-ögonskugga.
Bea tar på sig en söt klänning med guldiga paljetter uptill och helvitt nedtill. Till det tar hon sina turkosa Jeffrey Campbell-skor. Vi sätter oss vid tv:n när vi är färdiga och kollar på f.r.i.e.n.d.s medans vi vänta på Paul. Jag hade fått Paul's nummer för ett tag sedan så Niall sa att han skulle sms:a mig när han var utanför. När vi har sett nästan ett helt program så plingar det till i min mobil, och som jag trodde så var det ett sms från Paul. Vi går till hallen och släcker och allt annat som behövs göra och sedan beger vi oss ner till lobbyn för att möta Paul. Paul står där stiligt med ett leénde på läpparna. Han kramar om oss och sedan beger vi oss ut till bilen. Vi åker till arenan där killarna ska spela och får gå in baksidan, i och med att vi har resaverade platser så slipper trängas. När vi har ställt oss så dröjer det inte alls länge innan killarna är på plats. De sjunger massa med låtar och vi sjunger med som alla andra directioners också gjorde. När de har sjungit en rad med låtar så börjar Liam prata.
"Now we're gonna take some of your tweets that you've send today." När han har sagt det så ljuder det en massa med tjejskrik men under tiden alla skriker så för jag blicken till Louis som först hostar något i mikrofonen som jag knappast kan höra, fast det var något i stil med 'good luck,' och sedan hörde jag också Niall's namn. Efter det så viskar han någor i Niall's öra och jag ser att han skrattar till. Vad det än är så är det nått som inte stämmer, men vad jag inte vet, så kommer jag få reda på det inom några minuter.

 
Lite sexii där i början, hoppas du gillat! hehe ;) 
Förresten om du har någon kritik eller nått du vill den ska innehålla (eller vad man kan säga), så säg det! spill it out, haha! :)
Kram!
xoxo
 

More Than This. Kap 36.

2012-09-16 | 20:48:30 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Har Hänt: 
"Good!" Jag går till spegeln och ser att mitt hår ser väldigt rufsigt ut så jag tar min borste och borstar igenom det länge till Niall är färdig så jag kan gå ner till Bea och så att han åka med killarna till arenan där de ska sjunga ikväll. Vi låser dörren om oss och går in till Zayn och Beas rum där Bea nästan är färdig. När hon är färdig så säger vi hejdå till våra pojkvänner och sedan så beger vi oss ut på Paris gator. 

 
 
Beas P.O.V
 
"Så, vet du något speciellt du ska köpa?" frågar jag Nora när vi har kommit ut på gatan.
"Nja, jag vill hitta en fin klänning till tisdag." säger hon och ler stort.
"Vad är det på tisdag då?" frågar jag förvirrat.
"Jag och Niall har varit ihop i tre månader då!" säger hon och hoppar upp och ner med ett stort leénde på läpparna. Så typiskt Nora.
"Förresten hur länge har du och Zayn varit tillsammans?"
"Uhm, typ tre månader, vi blev ju ihop typ samtidigt som er. Det var väl bara typ en dag eller något emellan." Och nu när jag tänker på det så var det nog två dagar efteråt.
"Du det var nog två dagar efteråt!" säger jag sedan.
"Du det kan det mycket väl ha varit!" Vi fortsätter och går och vi hittar några fina plagg. Jag har än sålänge hittat ett par shorts och en jätteskön hoodie, och Nora har hittat en blus och ett par jeans. När vi börjar bli lite hungriga så slår vi oss ner vid ett litet café och beställer varsin baguette och en chailatte. Under tiden vi väntar på våran beställning så kommer det fram tre tjejer som kan ha varit kanske 14-15 år.
"Hello! Can we take a picture with you?" frågar en av tjejerna.
"Ofcourse girls!" svarar jag dom med ett leénde. En av tjejerna börjar prata franska med en annan person som sitter  på cafét och om jag inte har helt fel så frågar hon om tjejen kan ta kort på oss fem. Hon ger kameran till tjejen och sedan ställer hon sig brevid oss och hennes kompisar. Tjejen tar kort och sedan ger hon tillbaka kameran.
"Thank you soo much!" säger en av tjejerna.
"No problem girls, it's just fun!" säger Nora och ler mot dom.
"You girls are so pretty, don't believe in any possibly hate you can get! We love you!" säger en av de andra tjejerna och allt jag kan göra är att le stort till dom. De är så snälla, killarnas fans. 
"Thank you girls! We love you to!" säger Nora och sedan kramar vi om dom och sen går dom iväg.
När vi har satt oss ner igen så kommer vår lunch så vi hugger in direkt.
När vi är färdiga med den goda baguetten och den underbara chai-latten så börjar vi jakten på våra klänningar. Jag hittar min nästan direkt, det är en ljusrosa spetsklänning. Vi går i några till affärer utan att hitta någon klänning till Nora. Men sedan så hittar vi äntligen en. Den är superfin, det är en ljusblå klänning med spets. När vi är äntligen är färdiga så känner vi att våra kroppar och speciellt våra fötter säger ifrån, så vi kallar på en taxi som kör oss tillbaka till vårt hotell. 
 
 
~
 
 
Noras P.O.V
 
"Goodmorning babe." viskar Niall i mitt öra med hans otroligt sexiga morgonröst.
"Goodmorning Niall." viskar jag tillbaka och öppnar mina ögon sakta.
"Happy third month anniversary love!" säger han och kysser mig på mina läppar. Jag ler stort mot han och kysser han igen.
"I can't believe that we've been together for three months!"
"Me neither! But it's been the three best months in my life."
"Yeah, I absolutely agree with you Nialler." Jag gosar in mig i hans famn så mycket som det går så jag kan känna hans hjärtslag mot min kropp.
"I love you so much." viskar jag mot hans hals.
"I love you more." Jag kysser han lätt på hans hals och låter mina läppar vara kvar på hans varma hals. Plötsligt känner jag att han börjar röra på sig, och att han sätter sig.
"Where are you going?" frågar jag förvirrat. 
"I thought that I could order some roomservice so we can eat our breakfast here instead."
"Aw, you're so romantic."
"I know." säger han och ler busigt åt mig. Jag lutar mig tillbaka och lyssnar på han när han beställer. Han har en sån underbar röst, hela han är så underbar. Jag kan verkligen inte fatta att lilla jag, från lilla byhålan Osby är ihop med en världsstjärna. Jag känner mig så lyckligt lottad så det finns inte. Att jag skulle få en så underbar och en så omsorgsfull pojkvän. Det känns som jag är i sjunde himlen.
Niall kommer tillbaka och lägger sig brevid mig i sängen.
"It will be done in fifteen minutes."
"Okay, then we can cuddle til' then." Jag 'klättrar' upp på han och lägger mig ned på han med mitt huvud lutandes på hans bröstkorg. Vi ligger där och pratar tills det ringer på dörren.
"Come in!" ropar Niall. Jag går av han och sätter mig upp i sängen samtidigt som Niall går fram till servitrisen och ger han dricks. När vi har tackat för maten så går servitrisen sin väg och stänger dörren efter sig.
"Now let's eat!" säger Niall och ler stort.

 
Ett ganska kort kapitel, men det får gå. :) Om du lämnar en kommentar så är du sötast!
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 35.

2012-09-14 | 22:36:00 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Har Hänt: 
"He had to know what  was going on!" säger han skyldigt och gör en gest med händerna.
"No he didn't!" Niall tar armen runt mig och kramar om mig i sidan.
"I think it's cute." viskar han i mitt hår.
"Haha, thanks babe."
Nu sprakar det till i högtalaren igen och till min lättnad är det inte Zayn. Det är en flygvärdinna som säger till oss att sätta på säkerhetsbältet för landning. 
 
 
Noras P.O.V
 
 
När vi kom fram till hotellet så hade redan klockan hunnit bli halv elva, och i och med flygandet så är jag helt ärligt pisstrött. Jag slänger långsamt av mig mina skor och går sakta till sängen som jag och Niall ska dela. Niall ligger redan där, så jag bestämmer mig för att slänga mig på han.
"Uff!"
"Hello handsome." säger jag och lutar min haka på hans bröst.
"Hi gorgeous. You look very tired."
"Well, yes I am, aren't you?"
"Naa, not so. I slept on the plane."
"Oh yeah, that's right." säger jag trött. Jag hoppar av honom och går till min resväska för att fiska upp min tandborste och tandkräm. När jag entligen har hittat det så går jag med tunga steg mot badrummet, och borstar tänderna. När jag är färdig så går jag in till sovrummet där Niall ligger i sängen och tittar på tv. När jag klär av mig för sängdags så kommer jag på att min pyjamas-tröja ligger i min resväska, och just orkar jag bara inte gå och hämta den. Jag kollar mot Niall och ser att han har en mysig vit t-shirt på sig.
"Niall?"
"Yes babe?" säger han och kollar på mig.
"Can I borrow your shirt to sleep in?"
"Ofcourse, everything for you love." säger han och tar av sig tröjan, och jag måste bita mig i läppen när jag ser hans bara överkropp. 
"Thanks baby!" Jag tar på mig den och knäpper sedan upp min bh och låter den falla till marken. Jag lägger mig bekvämt under täcket så nära Niall som det går. Jag myser mig in i hans famn och känner hans trygga armar runt mig.
"Aren't you gonna sleep Niall?"
"No, I think I'll watch some tv first. But you can sleep, I can lower the volume."
"Thanks baby." Jag putar med mina läppar mot han och signalerar att jag vill ha en godnatt-kyss.
Han lutar sig neråt och kysser mig passionerat innan han lutar sig tillbaka igen. Jag lutar mitt huvud på Niall's bröst och sedan somnar jag på ett ögonblick.
 
Jag vaknar på morgonen efter och ser att Niall fortfarande sover. Förmodligen så stannade han uppe ganska länge igårkväll. Jag trasslar mig försiktigt ut ur hans grepp och går till min resväska för att sätta på mig ett par sköna mjukisbyxor. Jag går mot balkongen som vi har och öppnar dörren. När jag öppnar så kommer det en frisk blåst på mig och jag ryser till en aning. Jag låter dörren vara öppen och går ut och ställer mig vid räcket. Jag kollar ut över Paris fina gator och ser Eiffeltornet långt iväg. jag står där och bara tänker när jag plötsligt känner två starka armar runt mig.
"Goodmorning Niall."
"Goodmorning babe. Slept well?"
"Ofcourse, I was in your arms!" säger jag vänder mig om mot han. Jag kollar upp på han i hans underbara havsblåa ögon och bara ler.
"What is it?" frågar han leéndes.
"Nothing, I'm just really happy to be in Paris with the most beautiful boyfriend ever."
"Haha, I'm very happy to be in Paris with most gorgeous girl in the world." säger han och skrattar sedan hans underbara skratt.
"You know that they say that Paris is the city of love, right?" säger jag samtidigt som jag leker lite med hans blonda morgonkalufs.
"Yes, I know that."
"Well, that's good." säger jag och ler. Jag tar tag i hans hand och går in i rummet igen för att klä på mig. Idag kör jag på en mönstrad kjol och ett ljusblått linne. Jag går in i badrummet för att sminka mig lite lätt och när jag är färdig och fixat till mitt hår också så går jag ut till Niall som redan är färdig för frukost. Vi tar varandra i hand och sedan beger vi oss ner till 'resturangen'. När vi kommer ner så ser vi ingen så då går vi och tar frukost och sätter oss sedan vid ett stort bord, så att resten kan få plats när de kommer. Det dröjer kanske en kvart, tjugo minuter och sedan kommer resten av gänget. De tar frukost och sedan kommer de fram till oss och slår sig ner.
"Wow Zayn, you and Bea look very tired. What where you up to last night?" skämtar Niall. Ingen av dom svarar men jag ser att Bea rodnar som ett flin, så jag förstår nog vad hon och Zayn gjorde igår...
När jag och Niall har ätit upp så lämnar vi de andra till att äta upp sin frukost så att vi kan gå upp till vårt rum.
När vi kommer upp så slänger vi av oss skorna men när jag är påväg att gå mot soffan så tar Niall tag i min arm och snurrar runt mig så att jag nu kollar på honom.
"What is.." mer hinner jag inte säga innan han pressar sina läppar mot mina. Jag kysser förvånat tillbaka och drar mig sedan tillbaka.
"What is it Niall?" Han svarar inte utan pressar sina läppar mot mina ännu en gång.
"I.. want.. you.. now.." mumlar han mellan kyssarna. Han leder oss till sängen och jag protesterar inte ett dugg. Han slänger ner mig lätt på sängen och kollar med lust på mig.
"Why suddenly all so frisky?"
"Didn't you noticed that you could see through the white t-shirt you wore last night? And your ass looks so hot in that skirt."
"No, I guess not, I didn't paid attention to it."
"Well I did and now I can't help myself cause I have to have you right now."
"Haha, okay. Well I'm all yours!" säger jag med ett leénde. Jag drar i hans tröja och drar ner han över mig så att våra läppar kolliderar ännu en gång. Jag drar av hans t-shirt och sedan knäpper jag upp hans byxor så att han kan sparka av sig dom. Han nästan sliter av mitt linne innan han tar av mig kjolen. Han knäpper sedan upp min bh och slänger iväg den över hela rummet. Han återgår till att kyssa mina läppar som vill ha han så mycket just nu. Vi drar täcket över oss och sedan är det igång.
 
"That was..."
"Freaking unbelievable." avslutar jag. Vi ligger brevid varandra med våra svettiga kroppar och andas tungt. När vi har legat där ett tag och bara lyssnat på varandras hjärtslag så kommer jag tillbaka till verkligheten.
"Maybe we should get dressed." säger jag tyst och vänder mig mot honom.
"I would rather just lie here with you for the rest of the day."
"Me too, but you have to do rehearsals and all that stuff for the concert tonight. And I have to go shopping with Bea."
"Are you gonna shop anything special?"
"Maybe something for tuesday, I don't know."
"What is it on tuesday?" fast innan jag hinner bli besviken på hans reaktion så börjar han prata igen.
"No, I'm just kidding! I know it's our third month anniversary!" säger han och ler stort.
"Haha, you better know!" jag pussar han lätt på läpparna innan jag reser på mig för att klä på mig. När jag nästan är färdig så får jag ett sms av Bea.
 
' Redo för att göra Paris gator osäkra?
Pusspuss! ♥ '
 
Jag drar linnet över huvudet och sen svarar jag henne.
 
' Redo som satan i gatan! Haha :)
Puss! ♥ '
 
Jag vänder mig mot Niall som fortfarande ligger kvar i sängen.
"Niall, get dress!"
"Noo.." mumlar han bara.
"You have to!"
"What happens if i don't?"
"I'll come and tickle you until you can't breathe!"
"Okayokay! I'll get dress!"
"Good!" Jag går till spegeln och ser att mitt hår ser väldigt rufsigt ut så jag tar min borste och borstar igenom det länge till Niall är färdig så jag kan gå ner till Bea och så att han åka med killarna till arenan där de ska sjunga ikväll. Vi låser dörren om oss och går in till Zayn och Beas rum där Bea nästan är färdig. När hon är färdig så säger vi hejdå till våra pojkvänner och sedan så beger vi oss ut på Paris gator.

 
Kapitel 35! Det går väldigt snabbt, haha! ;) 
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 34.

2012-09-13 | 20:41:57 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Har Hänt: 
"Hello Paul!"
"Hello girls, ready for some fun tonight?"
"Always!" svarar Bea. Jag är glad att hon är glad, eller jag glad för stunden. Vi åker till arenan och när vi kommer fram så leder Paul oss till bakvägen och sedan till våra platser. Jag sms:ar Niall snabbt innan vi sätter oss ner och tittar glatt på varandra.
Det dröjer kanske tjugo minuter innan nedräkningen börjar.
5.. 4.. 3.. 2.. 1.. När killarna kommer in så ljuder det en massa tjejskrik, och jag kan lungt säga att det var högt.
"Hello Rome!" skriker Harry högt i mikrofonen. 
 
 
 
Beas P.O.V
 
 
När Harry ropar så blir skriken högre om det ens är möjligt. Dom börjar spela några låtar och pratar med publiken och tramsa sig som vanligt. Jag iakttar Zayn nästan hela tiden och jag kan se på honom att han inte är sig själv. När de har sjungit färdigt ' Moments ' så springer de bak scenen för att byta kläder. När dom sedan kommer ut igen så börjar introt till ' Gotta Be You '. Men då plötsligt så börjar Zayn prata i mikrofonen.
"Before we start.." säger han och tar ett djupt andetag.
"I would like to dedicate this song to a person that means very much to me. Actually she means everything to me. I love her with all of my heart.
I wouldn't be able to live without her, she's my hole life. I wanna grow old with her. Her name is Bea and she's the most beautiful girl in the world. I love you baby." Efter det börjar introt igen och Liam börjar sjunga.
Jag är helt speachless. Jag bara står där och kolla på han. Sa han verkligen det? Jag vänder mig om till Nora och kollar på henne. Fast hon bara ler och kramar mig.
"Är det tillräckligt med bevis?" skriker hon i mitt öra.
"Ja.. jag tror det!" säger jag och ler mot henne. Jag är fortfarande helt chockad av vad som precis hände. Just nu vill jag bara att konserten ska sluta så jag kan springa in i hans eftelängtade famn. Jag ville egentligen förlåta honom från början, men jag lovade mig själv att jag får inte falla för lätt för sådana här saker. 
Tiden rullar på och jag och Nora har så kul man möjligtvis kan ha. För om man tänker på det så kollar vi faktiskt på våra största idoler när de framträder. Vi hoppar och skriker och bara har det skoj. När allt är färdigt så tackar de alla i publiken för en fantatisk kväll och sedan springer de bak kulisserna.
Efter fem minuter så kommer Paul och frågar oss om vi vill träffa killarna.
"I guess you wanna meet them now, right?" säger han med ett flin på läpparna. Vi bara ler åt honom och följer efter han till killarnas loge. Paul går iväg för han skulle fixa något, så vi knackar på dörren och hör att Louis skriker ' Come in! ' Vi öppnar dörren och ser att Liam,Niall och Louis sitter i en liten soffa och Harry och Zayn sitter på varsin stol. Jag springer fram till Zayn och sätter mig i hans knä. Jag gosar in mig i hans nacke och tar in hans underbara doft.
"I love you."
"I love you too honey, I can't live without you."
"Me neither." säger jag och kollar upp på honom. Jag för mina läppar närmre hans och så att hans läppar bara är millimeter ifrån mina. Jag stannar till och känner hans heta andetag på mina läppar och ryser till. Han lutar sig fram sista biten och tillräckligt för att våra läppar ska mötas. Det känns som en explosion, ett fyrverkeri. Det var så längesedan jag kände smaken av de förtrollande läpparna. Jag vill inte släppa taget för en sekund men tillslut blir jag tvungen. Jag lutar mitt ansikte mot Zayn's kind och kollar mot de andra. Och jag ser att Nora har sprett ut sig över hela soffan och ligger nu över Niall,Louis och Liam med hennes huvud i Niall's knä.
"You guys were really good tonight." säger Nora samtidigt som hon leker med Niall's händer.
"Yeah, you guys smashed it!" säger jag och håller fullständigt med Nora. Vi sitter och snackar lite tillsammans innan det är dags att åka hem till hotellet. Zayn tar min hand och sedan går vi mot bilen somska ta oss till hotellet. När vi är framme så går jag och Zayn direkt upp till vårt rum och de andra går också in till sina rum. Jag slänger mig på sängen och pustar ut. Zayn slänger sig brevid mig och pustar ut han också.
"I can't believe you dared to do that."
"What?"
"That thing on the stage. But that just shows that you the most perfect boyfriend in the world."
"Yeah, but I want you to know that everything I said on the stage, I really mean it. I can't live without you. I wanna grow old with you."
"I can't live without you either, it's you and me forever and always."
"Yes, you and me against the world."
"You and me." avslutar jag och pussar han på kinden innan jag går in till badrummet för att göra mig iordning. När jag är färdig så går jag och byter om till en av Zayn's stora t-shirtar och sedan efter det så går jag och lägger mig i sängen för att vänta på Zayn. När han är färdig så kryper han in i sängen och tar in mig tätt intill hans famn.
"It's weird how you can miss a person just on a couple of days." säger han.
"Yup, I agree. We'll just have to make sure it doesn't happen again." säger jag och ler mot honom. Jag lutar mig fram för att ge han kyss, fast den varar lite längre än vad jag trodde, fast det gör inte mig något.
"Goodnight Zayn."
"Goodnight baby."
 
 
Noras P.O.V
 
Nu sitter vi på flyget till Frankrike. Vi har haft en underbar tid i Italien, (om man inte räknar med Bea och Zayn's bråk). Vi har besökt en massa med fantastiska ställen, ätit underbar mat och haft hur kul som helst med varandra. Jag sitter mellan Niall och Louis, och Niall har redan somnat och lutar sig mot min axel. så därför pratar jag lite med Louis. Det känns som nu under tiden vi har varit i Italien så har jag kommit mycket närmare han. Det känns som om killarna har blivit min famlij, min ' nya ' familj eller hur man nu ska säga. Man kan säga att jag har en syster som är bäst, världens bästa pojkvän man kan önska sig och fyra helt underbara brossor som gör allt för mig. Jag känner mig verkligen lycklig. Medans jag snackar för fulla muggar med Louis så hör jag att det prasslar i högtalaren.
"Hello passengers!" hör jag någon säga, fast det är inte bara någon, det är Zayn som pratar.
"I just wanted to inform you that my friend Nora still have a stuffed animal with her wherever she goes. It's a carrot and that's called Mr. Carrot Man."
Åhnej, det sa han inte just precis. Han kommer ångra detta för resten av hans liv. Jag kollar åt sidan på Louis som bara storflinar. Jag ser att Zayn är påväg tillbaka och när han ser mig så flinar han så stort han kan.
"Zayn, please tell you didn't just do that!"
"Opps, sorry!" säger han oskyldigt.
"You're gonna regret this for the rest of your life Zayn Malik!" skriker jag och hoppar upp och börjar jaga honom.
Det dröjer inte länge tills det kommer en flygvärdinna som säger strängt åt oss att sätta oss ner på våra platser. Vi går motvilligt tillbaka till våra platser och tittar slugt på varandra. Jag gör den ' jag har ögonen på dig ' och tittar ondskefullt på honom.
Jag märker att Niall vaknade av allt ståhej, och jag ser att han ler glatt.
"What?" frågar jag honom som inget har hänt.
"I didn't know that you had a carrot."
"Oh no, did you heard Zayn?"
"Nope, Louis told me when I woke up." säger han och ler ännu större.
"Louis!" säger jag och kollar på Louis.
"He had to know what  was going on!" säger han skyldigt och gör en gest med händerna.
"No he didn't!" Niall tar armen runt mig och kramar om mig i sidan.
"I think it's cute." viskar han i mitt hår.
"Haha, thanks babe."
Nu sprakar det till i högtalaren igen och till min lättnad är det inte Zayn. Det är en flygvärdinna som säger till oss att sätta på säkerhetsbältet för landning. 

 
Tadaa! Trodde ni att Zayn skulle göra det? Tycker ni det blev bra? :)
Kommentera på sötnosar!
Kram!
xoxo
 

HAPPY BIRTHDAY!

2012-09-13 | 19:01:52 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
HAPPY BIRTHDAY TILL DEN MEST UNDERBARASTE KILLEN I HELA VIDA VÄRLDEN!! CONGRATZ NIALL JAMES HORAN!! I LOOOOOOOOOOOOO YOU SOOOOOOO MUCH! ♥
#Niall19
ps, glömde säga grattis till lilla baby Lux som fyllde ett år i tisdags, så jag säger det nu, Grattis baby lux! :D
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 33.

2012-09-11 | 20:05:00 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Har Hänt: 
"What happend?"'
"Well first of all Bea looked at her phone, probably twitter, when she just threw it away and ran out in the hallway. Zayn looked at the phone and saw that she had seen the photo of him and the girl to our new music video, huggiung and, but it was just at the set for the video, so it wasn't ' real '. And then he ran after, and they were out there for a quite long time and then they came back without saying anything, and you could see that both of them had cried."
"Whoa.. Well I hope that they can work it out. They're so gorgeous together."
"Yeah, I agree." säger han och kysser mig lätt på mina läppar.
"And when I think about it," börjar han.
"I'm so glad that I have you as a girlfriend. I couldn't got any better than you, you mean everything to me."
"Aw, Niall, you are my everything also! I love you baby!"
"I love you too babe!"

 
 
Noras P.O.V
 
 
När jag vaknar nästa morgon så sover Niall fortfarande, så jag väcker inte honom utan går direkt till vårt lyxiga badrum. Jag fixar och gör mig iordning och allt annat som behövs göra. När jag är färdig och kommer ut till sovrummet så ligger Niall i sängen med mobilen framför näsan. När han hör mig komma så lägger han ner den, sätter sig upp och ler mot mig.
"Good morning Niall." säger jag och ler mot honom.
"Good morning honey." Jag går fram till honom och sätter mig i hans knä, med ett ben på varsin sida om hans midja så jag klamrar mig fast runt honom.
"Slept well the first night in Italy?"
"Yes I did, you my love?" frågar han med en nyfiken röst.
"Yes, ofcourse! But I can't really stop thinking of Bea and Zayn.."
"Yeah, me either. But me and the lads have to do rehearsals and other stuffs for the show tonight, so you maybe can talk to her then, and see what she says?"
"Yes, I guess I could do that, I really want it to work out." Jag pussar Niall lätt på hans gudomliga läppar och reser mig sedan upp för att klä på mig. Jag tänkte att jag skulle ta den röda stickade tröjan jag fick av Niall, men när jag kollar ut så ser det väldigt varmt ut, så jag bestämmer mig för att ta ett par slitna shorts med ett skärp och ett rosa linne till det. Jag vänder mig till Niall och snurrar ett varv.
"Does it looks good?"
"Always, babe." Jag slänger mig ner på han så att han faller ner i sängen igen, och börjar kittla han. Och eftersom jag inte kan hålla mig när han skrattar så börjar jag med skratta som en galning. När han förmodligen har fått nog av mitt kittlande så tar han tag i mina armar och rullar över mig så att han nu ligger ovanpå mig.
Och eftersom han är mycket starkare än mig så kommer jag ingenstans.
"What was that for?" frågar han.
"What? I'm in a good mood today." säger jag och ler mot han.
"Haha, for what?" säger han och viftar på ögonbrynen.
"Stop it Niall, you're so dirty! Haha." Han börjar kittla mig, fast sedan så börjar han placera lätta kyssar ner på min hals. Jag ryser av behag och får nästan gåshud. Han vandrar upp till mina läppar och börjar kyssa mig passionerat. Hans tunga ber om tillåtelse att få leka med min. Jag gör inget motstånd utan börjar direkt leka med hans tunga. Han är precis påväg att ta av mitt linne när det plingar till i Niall's mobil. Båda stannar upp en sekund, men sedan så fortsätter han. Jag drar mig undan och tittar han i ögonen.
"Look at it, it may be important." Han böjer sig ner och fortsätter kyssa mig ändå.
"Niall.." mumlar jag. Tillslut så släpper han taget om våra svullna läppar och rullar över så att han kan nå sin mobil. Han sätter sig upp i sängen. Jag lägger mitt huvud i hans knä och tittar upp på honom. 
"Who was it?"
"It was Liam, he says that the breakfast is only open for a half an hour more."
"Okay, told you it was important!"
"Not as important as you!"
"Aw, Niall you're so cute!" Han böjer sig ner och kysser mig. Jag reser på mig och rättar till kläderna och speciellt mitt hår. När jag är färdig är Niall också redan färdig så vi går ner till ' resturangen ' eller vad man ska kalla det och tar lite frukost. När vi har tagit de vi vill ha, (vilket är mycket, både jag och Niall älskar mat), så kollar vi runt i salen och ser Liam och Harry sitta vid ett bord. Vi slår oss ned brevid dom och börjar äta.
"You guys were late." påpekar Harry direkt.
"Well, I can't help that Mr. Horan sleeps for so long." säger jag och tittat lite angklagande på Niall.
"What, I was tired?" 
"Yeahyeah,.. By the way, how's it going with Bea and Zayn? Niall told me what happend." säger jag och tittar frågandes på Liam och Harry.
"I don't really know. They ate breakfast with all of us, and then went up to their room, but they don't talk that much." säger Liam.
"Okay, but I hope it works out with them." 'Yes' säger alla i kör och sedan är det något annat samtalsämne som kommer upp. När jag och Niall har ätit upp så går vi upp, och jag och Niall följer med Liam och Harry till deras rum. Och därinne är bara Louis som gör sig iordning. Vi slänger oss ner i deras soffa och glor på TV. När det har gått ungefär en timme så kommer Paul in och säger att killarna ska repetera om fyrtiofem minuter och sedan göra sig iordning för alla grejor som behövs göra inför deras konsert och allt annat också,så de får åka nu, iochmed alla fans och allt annat som kan ta tid. När han har sagt det till oss så går han för att säga till Zayn.  
Killarna gör sig iordning, Niall och jag går in i vårt rum, för han skulle hämta något.
"Goodbye baby, good luck on the rehearsals." säger jag och sträcker på mig för att nå hans läppar. Men det behövs knappast. Han tar tag under mina lår och lyfter upp mig i hans famn. Jag kysser han och lutar mig mot hans axel.
"Thanks babe." Han tar upp mitt huvud så att jag kollar på honom.
"You know what?"
"No, what?" frågar jag nyfiket.
"You and Bea are gonna look at us tonight."
"Oh my god, Niall! I can't wait."
"It was Zayn that wanted it the most, cause I think he's gonna surprise Bea."
"Oh my! That's so romantic."
"But promise you'll not tell her. It has to be a surprise."
"Promise."
"Oh, gotta go now. See you tonight." Han släpper ner mig men släpper inte mig med blicken. Han lutar sig ned och kysser mig.
"I love you!"
"Love you too!" Han vänder sig om öppnar dörren för att gå ut, fast innan han går ut så vinkar han glatt till mig.
"Bye love!"
"Bye Niall!" Han stänger dörren och jag går genast och slänger mig ner framför TV:n. Jag tar min mobil och sms:ar Bea om hon kan komma över, och det ville hon gärna. Det dröjer inte mer än fem minuter innan hon är innanför dörren.
"Hej pie!"
"Hej cupcake!" säger hon lite mer nedstämt än vad hon brukar. Pie och cupcake är våra smeknamn för varandra sedan vi va mindre, och de har stannat sen dess.
Hon sätter sig brevid mig i soffan och för blicken till TV.n.
"Niall sa vad som hände. Och jag vill bara att du ska veta att jag finns här för dig. Alltid."
"Tack, det betyder mycket." Vi återgår till tystnad.
"Vill du prata om det? Du måste inte." säger jag efter en stund.
"Vet inte." säger hon med skakig röst och det låter som om hon kommer börja gråta närsomhelst. Jag flyttar mig närmare henne och kramar om henne.  Då börjar hon gråta fast jag bara masserar henne på ryggen och säger inget. Efter en lång stund så drar hon sig tillbaka och torkar sina tårar.
"Asså jag vill inte vara arg på han, men jag vill inte heller förlåta han för vadsomhelst heller."
"Nej, det ska du inte. Men vad hände? Du måste inte berätta som sagt, du får själv bestämma." Hon tar ett djupt andetag och försöker samla sig innan hon börjar.
"Jo, när vi då kollade på film igår, så kollade jag på min mobil, twitter då. När jag bläddrade genom min tidslinje så såg jag att det var väldigt många som hade laddat upp en bild. Så jag klickade upp den, och det var en bild på Zayn då, och en annan tjej. De stod och kramades och i mina ögon såg det nästan ut som om de skulle kyssas."
"Oj." flämtar jag. Hon tar ett till djupt andetag och börjar igen.
"Då blev jag ju såklart chockad, så jag slänger ifrån mig mobilen och springer ut i korridoren och börjar gråta. Efter cirka nån minut så kommer Zayn ut, och jag förmodar att han visste vad jag hade sett. Först så säger jag ingenting, men sen så börjar vi tjafsa lite och det visar sig enligt Zayn att det var en video-inspelning till deras nya musikvideo. Men då frågar jag han varför han inte har sagt något, och så vidare. När han inte kommer på något vidare svar så sa jag till honom att han skulle bevisa för mig att jag kan lita på han. Efter det så gick jag in till de andra och efter ett tag så kom han också in."
"Oj." säger jag igen och kollar på henne.
"Men hur ska han bevisa det?"
"Vet inte, det får han klura ut."
"Okej, men jag hoppas att det blir bra igen för jag kan inte stå ut med en ledsen pie." säger jag och ler lite försiktigt mot henne. Och om jag ser rätt så kommer det ett pyttelitet leénde från henne också. Vi båda vänder oss om till TV:n och slappnar av. Efter ett tag så kommer jag på att vi ska ju kolla på killarna ikväll. Jag nästan flyger upp ur soffan och kollar på Bea.
"Vet du vad Niall sa till mig innan?"
"Nej, vad?"
"Du och jag ska kolla på deras konsert ikväll!" skriker jag nästan till henne.
"Gud vad kul!" säger hon nu med en lite mer gladare ton.
"Vi måste välja kläder,skor och smink och allt annat!"
"Japp, förresten jkan vi inte gå på italiens gator ifall vi kanske hittar något?"
"Jaa!" säger jag uppspelt. Vi gör oss iordning och går sedan ut för att leta efter perfekta 'konsert-kläder'. Vi går ett tag och under tiden så sms:ar jag lite med Niall.
 
' Hello babe! What are you doing? Have you talked to Bea?
Miss you! :) xx '
 
' Hello baby! Me and Bea are out and shopping for tonight :) Yeah, a bit. She's still quite down, but she got happier when I told her about tonight.
Miss you too!! xxx '
 
När båda har hittat den perfekta outfiten så går vi hem. Vi båda bestämmer oss för att duscha först och sedan samlas i mitt och Niall's rum för att sminka oss och allt annat. Jag tar lång tid på mig i duschen, men jag vill inte gå ut från det varma sköna vattnet. När jag finally är ute från duschen så tar jag på mig underkläder och sedan en badrock som fanns på rummet. Jag börjar föna mitt hår och när jag är färdig med det så knackar det på dörren.
"Ready for some fun?"
"Oyeaah!" säger hon med ett leénde på läpparna. Det är den Bea jag vill se. Jag lägger upp allt fint på sängen medans Bea fönar sitt hår. När båda är färdiga så plattar jag Beas hår, och hon lockar mitt. Precis som vanligt, jag har lockigt och Bea har plattat. Därefter så sminkar vi oss, och jag kör på en mer naturlig look, medans Bea kör med någon svart sotning. När vi är färdiga med sminket så klär vi på oss och sedan tar vi på oss alla våra accesoarer. Jag kollar mig i spegeln och jag kan faktiskt säga att jag är väldigt nöjd med min outfit. Det är ett vitt linne, ett par ljusa och slitna shorts med några nitar på och till det ett par Jeffrey Campbell skor. Det kanske låter jobbigt att ha högklackat så länge, fast hans skor är så sjukt bekväma.
Bea har på sig en grön och svart genomskinlig topp och till det ett par svarta shorts. Och till det tror jag att hon skulle ta sina vita låga converse. Jag tar en koll på klockan och ser att den går väldigt fort. Om tio minuter så kommer Paul och hämtar oss. Det tar ganska lång tid att köra till arenan, och vi vill vara i god tid. Vi går på toa och tar det vi behöver och sedan sätter vi oss ner i hallen för att sätta på oss våra skor. När vi är färdiga så låser vi och går ner till lobbyn för att vänta på Paul. När vi har väntat i ca fem minuter så kommer han in genom glasdörrarna och kramar om oss. 
"Hello Paul!"
"Hello girls, ready for some fun tonight?"
"Always!" svarar Bea. Jag är glad att hon är glad, eller jag glad för stunden. Vi åker till arenan och när vi kommer fram så leder Paul oss till bakvägen och sedan till våra platser. Jag sms:ar Niall snabbt innan vi sätter oss ner och tittar glatt på varandra.
Det dröjer kanske tjugo minuter innan nedräkningen börjar.
5.. 4.. 3.. 2.. 1.. När killarna kommer in så ljuder det en massa tjejskrik, och jag lungt säga att det var högt.
"Hello Rome!" skriker Harry högt i mikrofonen. 
 
 
 
 
Hallojsan!! Blev superglad när jag såg era kommentarer, jag blir så sjukt glad så det finns inte! :)
Love you guys!
Kram!
xoxo

More Than This. Kap 32.

2012-09-06 | 22:08:37 | Kategori: Allmänt | 4 kommentarer

Har Hänt: 
 När vi har beställt så pratar alla i mun på varandra om hur Italien är och det fina vädret och allt möjligt. Jag lyssnar bara på och lutar mig mot Niall för att jag är för trött att medverka i någon diskussion. När vi får vår mat så piggnar jag till lite. Det är supergott, det är någon sorts kycklingsallad. När alla är mätta och belåtna så går vi lite rundor för att se lite hur Italien ser ut. Vi har jättekul och när det börjar bli sen eftermiddag så drar vi oss tillbaka till hotellet. När vi kommer fram så bestämmer vi oss för att samla oss i Bea och Zayn's rum för att kolla på film och äta snacks. Jag och Niall tar det lungt och när vi är färdiga så går vi över till Bea och Zayn's rum för att umgås och kolla på film.


 
 
Beas P.O.V
 
 
Just nu så sitter vi hela gänget i mitt och Zayn's rum och kollar på film och har det skoj. Vi äter snacks, kollar på någon rolig film och har det helt enkelt så roligt man kan ha det med ens bästa vänner i Italien. Fast om jag känner Nora, vilket jag gör så kommer hon somna vilken sekund som helst. Hon har varit trött enda sen vi kom till italien och nu så ligger hon mest och lutar sig mot Niall. Jag sträcker mig efter min mobil som ligger ner på soffbordet för att titta lite på twitter. Jag kollar på min ' timeline ' och ser att det är många som har lagt upp en bild, så jag blir såklart nyfiken och klickar upp den. Fast jag ångrar det direkt. Det är en bild på Zayn och en tjej som står ovanligt nära varandra och det ser ut som de precis ska kyssas. Jag slänger ner mobilen i soffan och rusar ut ur rummet. Jag går ut i korridoren och smäller igen dörren så hårt jag kan. Jag glider ner längs väggen och gömmer mitt ansikte i mina händer samtidigt som jag känner mina tårar komma.
Det dröjer inte länge tills Zayn är ute och sätter sig brevid mig. Först så säger han inget och för stunden är jag väldigt glad för det, för jag har ingen lust till att prata. När vi har suttit där i några minuter utan nått ljud från någon, förrutom mitt snyftande så börjar han.
"I can explain."
"Yeah, really!? You can explain why you're cheathing on me!" säger jag argt.
"No I'm not cheathing!"
"Oh, you're not?, Then explain the photo of you and some girl that you almost kissed!"
"It's for our new music video!"
"But I can see that you wanted more!"
"No, I just want you! You're the one for me!, And I tried to get the manegment to change it so wasn't gonna need to kiss her, but i was forced."
"But then why didn't you told me?!"
"I was supposed to."
"When?" Då får han inte fram något svar.
"Exactly. If I 'm gonna be in a relationship with you I have to be able to trust you! And I can't do that now!"
"Please! You know I love you and only you! And I always do."
"Always is a big word."
"Yes, but I know I will always love you. You're my soulmate, my destiny, you're my everything."
"But I still have to be able to trust you. You have to say things like this, otherwise we maybe can't be together."
"I promise, cause I wouldn't be able to live without you."
"But how would I know that you don't make the same mistake all over again?"
"Trust me."
"How am I supposted to do that after you did this?"
"Please, just trust me! I promise that I wont let you down."
"I don't know that until you prove it."
"How am I supposted to prove it?"
"It's up to you." säger jag och ler ett litet leénde till han innan jag reser mig och går mot dörren. Jag hör att ställer sig upp när jag öppnar dörren, fast jag bryr mig inte.Jag torkar mig under ögonen fast jag tror nog att jag endå ser ut som en tvättbjörn. Jag fortsätter sedan min väg in till soffan och märker att alla kollar på mig. Jag bryr mig som om inget har hänt och sätter mig i soffan.
"Where's Zayn?" frågar Liam försiktigt.
"In the hallway." säger jag tyst. Han nickar och sedan så tittar vi alla mot filmen som är på, eller ja inte Nora för hon sover precis som jag trodde. Efter bara någon enstaka minut så kommer Zayn in. Alla vrider huvudet mot honom, och jag kan se att han faktiskt har gråtit. Och det gör han väldigt sällan. Nu känner jag mig nästan lite taskig, men endå inte. Han skulle ju kunnat säga något. Fast jag ångrar dock inget jag sa. Zayn går och sätter sig brevid mig och utan att röra en min så vänder han sig snabbt mot TV:n och kollar på den med en tom blick.
När det har gått några timmar så bestämmer sig gänget för att gå och lägga sig, så alla går till sina rum. Jag går direkt för att borsta tänderna, och när jag har sminkat av mig och allt annat som behövs göra så går jag och lägger mig i sängen. Det dröjer ett tag innan Zayn kommer och lägger sig.
"Goodnight my love, I love you." säger Zayn och pussar mig nätt på kinden.
"Goodnight Zayn, love you." mumlar jag så jag själv knappast hör det. Jag blundar ögonen och försöker somna efter den otroligt långa dagen.
 
Zayn's P.O.V
 
Jag säger godnatt till Bea och pussar henne lätt på kinden, och vad jag tror jag hörde så sa hon ' love you ' tillbaka. Är det ett tecken på att hon är påväg att förlåta mig? Kanske. Jag sluter mina ögon och tänker på ett sätt som kan göra så att hon litar på mig igen. Kanske man kan göra en romantisk måltid? Fast egentligen, hur ska det göra så att hon litar på mig igen.. Jag grubblar vidare tills jag inte orkar mer. Jag somnar djupt innan jag kollar en sista gång på den vackra Bea.
 
Noras P.O.V
 
Jag ligger nu i sängen och väntar på Niall som sitter på toa. Jag hör att det spolas på toaletten och efter någon sekund så ser jag Niall komma ut från badrummet.
"Hello hottie."
"Hello gorgeous." svarar han tillbaka med ett stort leénde. Jag ler tillbaka och gör en söt pussmun till honom i luften. Han springer snabbt fram och pussar på mina putande läppar, fast han hinner inte pussa mig allför länge innan jag brister ut i skratt. Haha, jag älskar vårt förhållande, det är så härligt att man kan vara sig själv, och att vi kan tramsa oss hur mycket vi vill tillsammans.
Niall kryper ner i sängen och tar in mig i hans trygga famn. Han pussar mig på näsan, och sedan ler han mot mig.
"I really hope that it works out for Zayn and Bea." säger han plötsligt.
"What?!" säger jag förvånat.
"They just had a fight. Oh wait, that's right! You were asleep."
"What happend?"'
"Well first of all Bea looked at her phone, probably twitter, when she just threw it away and ran out in the hallway. Zayn looked at the phone and saw that she had seen the photo of him and the girl to our new music video, huggiung and, but it was just at the set for the video, so it wasn't ' real '. And then he ran after, and they were out there for a quite long time and then they came back without saying anything, and you could see that both of them had cried."
"Whoa.. Well I hope that they can work it out. They're so gorgeous together."
"Yeah, I agree." säger han och kysser mig lätt på mina läppar.
"And when I think about it," börjar han.
"I'm so glad that I have you as a girlfriend. I couldn't got any better than you, you mean everything to me."
"Aw, Niall, you are my everything also! I love you baby!"
"I love you too babe!"

 
 
A bit of drama! ;) Hoppas du gillat, och du skulle vara sötast om du lämnat en kommentar! Och lite av Zayn's P.O.V också! ;)
Jag vet att min uppdatering suger men jag har skolan och fotbollsträningar/matcher och tänka på!, Jag hade jättegärna velat skriva mer, men jag har inte så mycket tid helt enkelt, så jag skriver när jag har tid och ork. :)
Kram!
xoxo
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus