More Than This. Kap 15.

2012-07-01 | 23:15:31 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 

Har Hänt:
Jag vaknar sedan nästa morgon av mig själv och ser att det finns ingen Niall i sängen. Jag rafsar upp ett par mjuka och sköna shorts från min resväska och tar på mig dom. Jag går sedan med tunga steg nerför trappan där jag ser att Niall sitter och äter frukost med resten av famlijen.
"God morning Nora!" säger både Maura och Greg. Jag går och sätter mig på en ledig stol och kollar på Niall som bara sitter och dagdrömmer.
"Can't you say god morning to me?"
"Ops, sorry, god morning love!" säger han och ler mot mig.
"Haha, god morning!" Jag tar lite yoghurt och flingor och häller sedan upp ett glas med apelsinjuice och sedan börjar jag äta. Jag frågar vad som står på schemat idag, och idag skulle vi åka och kolla på Derby County när dom spelar en match. Jag blir jätteglad för att jag älskar ju fotboll, både att kolla på och att spela. Så när alla har ätit upp frukosten så gör vi oss iordning och sedan åker vi till matchen.
 
 
Beas P.O.V
 
Idag ska jag och Zayn's familj åka till stranden och spendera hela dagen där. Så just nu är jag inne på Zayn's rum och sminkar mig lite lätt, fast idag tar jag bara lite foundation och rouge eftersom vi ska bada. Och jag tror att Trisha är där nere och förbereder med mat och fika och allt sånt. Då kommer Zayn in i rummet med bara handduken runt hans kropp.
"Hello there sexy.."
"Hello baby. What are you doing?"
"Nothing, just getting ready, but why did you shower now? We are going to bath at the beach anyway."
"Yeah, I know but I haven't showered since we left."
"Okay." Jag fortsätter med sminkningen och när jag är färdig så byter jag om till min rosa och orangea bikini och sen tar jag på mig ett par shorts och en tisha över och sedan packar jag alla saker jag behöver ha med mig, allt från solkräm till tuggummi. När jag äntligen är färdig med allt så lägger jag mig ner på sängen.
"Aren't you done yet?"
"Soon." svarar han koncentrerat. Jag lyfter upp huvudet och ser att han håller på och fixar håret i spegeln.
"It's not worth the effort cause it's gonna get ruined when we're bathing just so you know." säger jag och skrattar åt honom.
"Yeahyeah," säger han lite surt men när han vänder sig om för att kolla på mig så kan han inte vara sur längre, så han spricker upp i ett leende.
"Shall we go then my love?" frågar han och drar upp mig från sängen och tar sedan min hand och så går vi ner.
När vi kommer ner så är alla redan färdiga och de hade väntat lite, men jag skyller bara på Zayn och hans fåfänga. Och som jag trodde så förstår alla mig när jag säger det. Vi går ut och sätter oss i bilen. Walihya sätter sig längst fram med Trisha som kör och så sitter jag, Zayn och Safaa där bak. Doniya hade sovit över hos en vän så hon skulle inte följa med. När vi kommer fram så är det ganska många folk där, men vi ska nog få plats vi med. När vi har hittat en bra plats där alla får plats så slår vi oss ner och alla brer ut sig med sina handdukar. Jag lägger mig ner direkt och slappnar av i värmen. Alla pratar lite med varandra och när vi har ätit vår lunch efter ungefär en och en halv timme så vill Safaa bada, så jag följer med henne ut. Jag försöker få med Zayn också men han vägrar, så jag ger upp. När vattnet når tårna så känner jag en ilning genom kroppen.
"Oh my, it's freezing."
"Well, last in is a smelly pig!" skirker hon glatt och börjar springa i vattnet. Jag försöker hänga med men det går sådär, vattnet är ju så jäkla kallt. När jag äntligen kommer fram till Safaa så skrattar hon försiktigt åt mig.
"I won, I won!!"
"Yes, you won, I'm defeated." säger jag och ler mot hon. Jag doppar mig sen snabbt och smärtfritt, eller jag det var ju fortfarande kallt, men efter jag doppat hela kroppen så var det inte så farligt längre. Jag och Safaa leker och skojar en stund och sedan ser jag att Walihya har dragit Zayn med sig och de är på väg hit. Jag och Safaa går lite närmare och möter upp dom. När jag kramar om Zayn så skakar han lite.
"Gosh, you where cold."
"Ops, sorry." säger jag och ler upp mot honom. Vi står där i varandras famnar och kollar på när Walihya och Safaa leker med varandra. Dom är bara för söta.
"They are so cute!"
"Yes.." och mer hinner han inte säga innan han har fått vatten på sig.
"Oh no, you shoudn't have done that, I'm coming!" skriker han ooch springer efter dom. Jag skrattar lite och sedan hänger jag på och hjälper tjejerna. När vi alla är väldigt trötta så går vi upp på stranden och så fikar vi lite tillsammans med Trisha. Resten av dagen går jättesnabbt, vi solar, vi badar, vi spelar kort och massa annat. När det har börjat bli lite kallare och mörkare så åker vi hem. När vi kommer hem så dushar vi i tur och ordning, först Walihya och Safaa och är det min tur. Precis när jag har kommit ut ur dushen så knackar det på dörren. Jag tar snabbt på mig handduken och frågar vem det är.
"Who is it?"
"Zayn. Can I come in? I have to get one thing.."
"Okey, then." Jag öppnar dörren och in kommer Zayn.
"What do you want?"
"You." säger han lurigt och går mot mig.
"Ohh, cheesy, haha." svarar jag och skrattar med honom. Han kramar om mig och sedan klär jag på mig. När jag sedan står där i endast underkläder så ser jag att Zayn kollar mig på med stora ögon.
"What? Am I hot? haha."
"Yes...." mumlar han och jag bara ler åt honom. Han reser sig då från toalettstolen och går fram till mig. Han placerar sina händer på ryggslutet så fingrarna nuddar vid min rumpa. Sen börjar han kyssa mig. Först börjar det lite lungt, men sen möts våra tungor och då blir kyssen hetare för varje sekund som går. Jag känner då att han börjar gå baklänges med mig, till dörren.
"Zayn, what.. are.. you.. doing?" frågar jag mellan kyssarna.
Fast det enda jag hör är mumlande. Jag drar mig tillbaka precis innan han hinner öppna dörren.
"I think I know what you're thinking, we can't have sex in your parents house!"
"Why?"
"Cause their just downstairs, and I want the first time to be romantic and special."
"Okay." säger han lite besviket.
"But when we get home?"
"Alright, I promise." säger jag och sträcker på mig lite för att ge honom en liten puss.
Jag fortsätter med att klä på mig, sedan går jag ut ur badrummet så att Zayn kan gå in i duschen. När jag kommer in på rummet så tar jag fram mobilen och slår in Noras nummer. Det går tre signaler och sen svarar hon.
"Hejsan!"
"Halloj! Vad gör du?"
"Jag kom precis ut ur duschen, och nu sitter jag i Zayn's rum och snackar med dig, du då?"
"Jag och Niall's familj sitter ute på verandan och vi har nästan precis ätit mat, grillat kött, det var supergott!"
"Okej, ja det kan jag tänka mig. Vad har ni gjort idag? Något kul?"
"Ja, vi har varit och kollat på Derby County  när dom spelade, det var superkul! Vad har ni gjort då?"
"Vi har varit på stranden hela dan, det var jättekul! Zayn's systrar är så söta!"
"Ja, det kan jag tro! Oj, nu ropar Niall att jag ska vara med och spela fotboll, vi får höras imorn igen! Puss, älskar dig!"
"Okej, hej då! Älskar dig!" Jag klickar på 'avsluta' sedan slänger jag mobilen på sängen.
"Who was that?" hör jag Zayn fråga.
"Nora, she said that they've been watching football."
"Okay." Zayn klär på sig och sedan går vi ner och kollar på tv med de andra. Efter en stund så ska Trisha börja med maten, så då erbjuder jag mig att hjälpa till. Och vi skulle laga spagetti bolognese, klassiskt men så jädrans gått. Trisha börjar med att göra själva bolognesen och jag börjar att göra sallad. Under tiden vi lagar mat så pratar vi om allt från kläder till glasssmaker. Och det visar sig att vi har väldigt mycket gemensamt. Jag tycker verkligen om henne, vi har klickat riktigt bra.
När vi är färdiga med maten och har dukat fint så ropar vi att det är mat. Alla kommer rusande och ropar att de är vrålhungriga.
När vi har ätit upp den ljuvliga maten så springer Walihya och Safaa och väljer ett sällskapsspel som vi ska spela.  När dom kommer tillbaka så börjar vi genast, och det visar att sig att spelet är ett av de roligaste jag har spelat. När vi är färdiga efter mycket skratt och kul så går vi och sätter oss i soffan och sätter på en film. Jag lägger mig i Zayn's famn och riktigt gosar in mig. När filmen är färdig så är alla jättetrötta så vi bestämmer oss för att gå och lägga oss. Vi kramar alla godnatt och sedan går jag och Zayn upp på hans rum. När vi kommer upp så byter jag direkt om till min pyjamas vilket är en stor och skön tröja som tillhör Zayn, fast så snäll som han är så får jag låna den. Jag går sedan in i badrummet och börjar borsta tänderna. När jag är färdig så går jag och lägger mig i sängen och väntar på att Zayn ska komma. Samtidigt som jag väntar så tar jag fram mobilen och går in på twitter och skickar iväg en snabb tweet.
 
' Sleepy now, Good night every1! '
 
När jag lägger ner mobilen så kommer Zayn in i rummet. Han tar av sig sina kläder till kalsonger och sedan lägger han sig i sängen brevid mig. Jag gosar in mig med ryggen mot hans bröst, och jag ryser i hela kroppen när jag känner hans andetag mot min nacke. Jag somnar sedan med ett leende på läpparna och tanken att det har gått väldigt bra med Zayn's familj idag.

 
Hallojsan! Förlåt för att det inte kom et kapitel igår, men det var kalas hela dagen.. (inte för mig).
Kommentera nu sötnosar! :)
Kram!
xoxo

ps. jag vet att detta inte alls har med 'fanfictionen' och göra men, jag är tvungen och säga att jag är så gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymt glad att spanien vann EM!! ;D Någon mer som hejdade på dom kanske?
Kommentarer från er Söta Läsare.
Postat av: bea;)

Du känner mig gumman Italy is in tha house!!!

Svar: yeaahh buddiiiieee!! :D
@1Derfuuuuul

2012-07-02 @ 16:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus