More Than This. Kap 23.

2012-08-12 | 16:51:58 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Har Hänt:
Då ser jag Victoria's Secret över gatan. Vi skyndar oss över övergångsstället och in i affären. Vi går runt och där finns så mycket och välja på. Vi plockar ut några 'outfits' och sedan går vi till provrummen. Jag går in och testar alla, och jag fastnar för två stycken. En röd och en rosa. Jag går ut från provrummet och visar upp den röda och den rosa för Danielle och frågar vad hon tycker. Efter mycket velande blir det till slut den röda. Vi går till kassan och betalar. Det är ganska dyrt här för mig, men det här köpet var värt alla pengar. När vi har betalt så går vi bara och  kollar i några affärer innan vi skiljs åt och kramar varandra. På vägen hem så känner jag att det pirrar till i magen när jag kollar ner i min Victoria's secret-bag.

 
 
Beas P.O.V
 
"Är du färdig?" ropar jag till Nora som är inne på sitt rum. Dagen har äntligen kommit, killarna kommer hem idag. 
"Kommer!" ropar hon tillbaka. Jag böjer mig ner för att knyta mina blåa sneakers, och då hör jag att Nora kommer springandes. Hon tar också på sig sina skor och sedan går vi ut och haffar tag i en taxi. 
"Herregud, jag kommer börja gråta när vi ser dom, jag har saknat dom så himla mycket!"
"Ja, jag med! Förresten jag har pratat med en av deras bodyguards, och han ska möta upp oss på flygplatsen så vi kan sätta oss i deras bil, så vi slipper alla fansen."
"Okej, så bra, de kan vara lite galna ibland, fast jag hade varit likadan, haha."
"Mm, haha." Vi anländer till Heathrow och börjar gå mot en sorts staty där vi skulle möta bodyguarden. När vi äntligen har hittat han och statyn, så går vi ut till deras mini-van. Vi sätter oss själva därinne för att bodyguarden var tvungen att hjälpa till killarna när dom anländer. Han sa också att killarna inte visste om att vi skulle vara här, så vi gömmer oss bakom sätena och väntar på få överraska dom. Vi väntar ett tag och sedan hör vi att bildörren öppnas. Vi hör an massa med tjejskrik, fast tydligast killarnas glada röster och skratt. Vi väntar till att hoppa fram och överraska dom tills vi har kommit ut på vägen. När vi har kört i ungefär fem minuter så räknar Nora till tre på sina fingrar. På tre så hoppar vi fram, och ropar
"Hello boys!" Dom blir så himla överraskade, du skulle ha sett deras ansiktuttryck!
"Oh god! Hello girls!" ropar Louis
"You scared us as hell!" ropar harry förskräckt, men med ett litet flin på läpparna. Jag hoppar upp i Zayn's knä och kramar om honom hårt.
"Hello sweetie! I missed you so much!"
"I missed you too!" Han lutar sig fram mot mig, och våra läppar kolliderar. Det blir en ganska lång och het kyss och killarna börjar vissla, men hey, vi har ju inte sett varandra på en hel vecka?! ;)
Jag klämmer in mig mellan Zayn och Harry, och Nora klämmer in sig mellan Niall och Liam. På vägen hem så pratar nästan alla i mun på varandra om vad de har gjort, och hur roligt de har haft och hur mycket de har saknat oss. När vi kommer hem till dom så följer jag och Nora med in, och när vi kommer hem så sitter Eleanor och Danielle i soffan och kollar på tv. Fast jag visste redan det, för vi bestämde innan killarna kom att jag och Nora skulle överraska killarna på flygplatsen och att Eleanor och Danielle skulle överraska dom här. Och när dom ser oss så kommer de farandes mot oss eller ja killarna, eftersom vi har träffats tekniskt sett varje dag. När de kommer fram så kramar de om alla, och så är snacket igång igen. Vi sätter oss i soffan och börjar snacka, fast efter ett tag så börjar nog alla bli lite hungriga, och speciellt Niall, haha. Jag erbjuder mig till att laga lite mat, och så fort jag säger det så erbjuder sig Zayn också. Han reser sig upp och och sträcker ner handen mot mig. Jag tar tag och så drar han upp mig. Vi går in i köket och går direkt till kylskåpet och kollar vad som finns där. Och det fanns inte mycket, det var nästan helt tomt.
"Well, I guess we'll have to eat take-away." säger jag och kollar upp på Zayn.
"Yup." säger han och ler och kramar om mig.
"You really surprised us today!" säger han och skrattar lite.
"Well, that's the point, haha." Vi kysser varandra innan vi går in till vardagsrummet igen.
"Guys, there's no food."
"Ohh, noooooooo!" ropar Niall direkt, och alla småskrattar åt honom lite, haha.
"But, we can order some take-away."
"Yessssssssssssss!" ropar Niall. Vi bestämmer oss för att beställa Nandos, och det dröjer inte så länge innan vi får maten.
 
 
Noras P.O.V
 
 
När vi har ätit upp så bestämmer vi oss för att sätta på en film. Det blir en komedi, och om väljer en komedi så kan det ju aldrig bli fel, right? När filmen är färdig så har det hunnit blivit kväll, och då känner jag att jag vill nog gå hem, så jag frågar Niall om han vill följa med mig, och det ville han såklart. Jag frågar Bea också hon ville följa med hem, fast hon ville stanna. Jag och Niall går hem till mig och Bea hand i hand, och när vi kommer fram hem så sätter vi oss i soffan. Jag tänker mycket på 'debuten' eller vad man ska kalla det och jag känner mig väldigt nervös. Jag är ju inte oskuld, men det är ju ändå nervöst första gången och speciellt nu med Niall. När jag efter en stund behöver gå på toa så kommer jag på en idé. När jag är färdig på toan så smyger jag in till mitt rum utan att Niall märker det. Jag tar snabbt på mig mina fina underkläder jag köpte nu i veckan och sedan trippar jag ut ut rummet. Niall sitter fortfarande lika koncentrerad som innan och kollar på tv. Jag tar ett djupt andetag och sedan börjar jag gå mot han.
"Niall?"
"Yes babe?" frågar han och vänder huvudet sakta mot mig. Jag ser att hans ögon blir större för varje sekund när han ser vad jag har på mig.
"Woow, You look, uhmm.. very sexy babe.." stammar han fram. 
"Thanks baby." Jag går mot honom och ler lite busigt mot honom. När jag kommer tillräckligt nära honom så börjar jag kyssa honom. Samtidigt så faller han ner i soffan så jag nu ligger ovanpå honom. Jag rycker längst ner i hans tröja och sedan drar jag den uppåt, och drar av den och våra läppar dras ifrån varandra för någon sekund men hittar varandra genast igen. Jag börjar sedan knäppa upp hans byxor samtidigt som han smeker min rygg och mina armar. Han hjälper mig av med byxorna och nu är han kvar i endast kalsonger. Jag släpper taget om hans läppar och kollar honom rakt i ögonen.
"Bed?" frågar jag med ett leénde. Han bara nickar som svar och reser sig sedan upp med mig i famnen och bär mig till sovrummet med mig runt hans midja. Han nästan slänger ner mig på sängen och sedan drar han täcket över oss.
 
 
~ nästa morgon ~
 
Jag vaknar till av Niall's djupa andetag mot min nacke. Jag ryser till med ett leénde på läpparna när tänker tillbaka på gårdagen. Jag känner att Niall hostar till så jag vänder mig om möts direkt av ett par blå ögon.
"Good morning beautiful." säger han med sin hesa och sexiga morgonröst.
"Good morning honey."
"Thank you for the surprise yesterday." säger han och blinkar med ögat.
"Haha, It was good, wasn't it?" säger jag och ler stort. Jag kysser honom och sedan gosar jag in mig i hans varma famn. Jag märker att Niall har somnat igen när jag hör hans djupa andetag. Jag tar mig försiktigt loss och sätter mig på sängkanten. Jag tar på mig mina underkläder, och då känner jag Niall's fingertoppar nudda min rygg.
"Can't we stay in bed and cuddle all day long?"
"Okay, honey." Jag lägger mig ner och våra kroppar klibbas ihop igen, eftersom vi är så varma och svettiga. 
På eftermiddagen när vi båda sover så vaknar vi av att det bankar på dörren och att det är killarna det hör man lätt på deras röster. Niall ropar 'Come in!' till dom och bara någon sekund senare så är alla i mitt rum. Och då kommer jag på att jag och Niall ligger i underkläder så jag drar snabbt över täcket.
"What are you doing here? We tought you were dead!" ropar Bea.
"What?! Can't you spend all day with your girlfriend in bed?"
"In bed, ulala.." säger Louis och såklart så börjar alla skratta.
"Haha, Louis." säger jag sarkastiskt.
"But, what are you guys doing here?" frågar Niall sen.
"Well, we tought that since we got home yesterday we can go and watch a film together." föreslår Liam.
"Okay, we just have to change, you can go and watch some tv or something."
"Or we can stay here?" säger Harry och blinkar med ögat.
"Hey! Get out of here!" ropar Niall. De går ut och stänger dörren efter sig. Jag reser mig upp från Niall's varma famn och går till min gaderob.
"What should I wear?"
"It doesn't matter, you look good in everything."
"Yeah, ofcourse.." säger jag med en sarkastisk ton. Medans jag står där framför min gaderob och kollar vad man kan ha på sig, så kommer Niall fram till mig och kramar om mig bakifrån.
"I think you should wear your orange shirt and your pink skirt."
"Yes, maybe, but how do you know that I have those clothes?"
"Well, I remember what you wear."
"Aww, you're so cute Niall!" Jag plockar fram min orangea tröja och min rosa kjol och sätter på mig det, och det passar väldigt bra ihop faktiskt. Jag står framför spegeln och kollar så allt sitter bra och då kommer Niall igen och håller om mig bakifrån, gud det är så mysigt. Han lutar sin haka på min axel och kollar på mig.
"You are so beautiful Nora."
"No, stop it, I don't deserve all the compliments you give me."
"No, you stop you deserve them, you are most beautiful girl in the world!" säger han med en lite småsur röst men sedan ler han och pussar mig på kinden. Han släpper taget om mig och går för att ta på sig sina kläder.
"Nora, do you remember were I put my clothes?"
"No.. Wait, now I remember. They're outside by the sofa. From yesterday."
"Oh crap, the guys are out there."
"I can ask Bea if she can bring them. I'll text her." Jag tar upp min mobil och smsar Bea snabbt. Det dröjer inte så länge innan hon kommer in. Hon lämnar dom och när hon ser att Niall bara står där i underkläder så ser jag vad hon tänker.
"Hade ni sex igår?" frågar hon uppspelt.
"Kanske... Gå nu och sluta stirra på min pojkvän!" säger jag och puttar ut henne.
"Here." Jag ger Niall kläderna så han kan klä på sig.
"What did she say?"
"Nothing.."
"C'mon, what did she say?"
"Okay.. she wondered if we had sex yesterday. "
"Haha, okay, what did you answer her?"
"Maybe." säger jag och rodnar lite lätt.
"You don't have to be embarrassed to say that we had sex. Or are you?"
"No, ofcourse not!"
"Good! Cause I don't want you to be ashamed of me."
"No Niall, why would you even think that?" Jag tar tag i hans hand och kysser honom snabbt och sedan går vi ut till de andra som kollar lurigt på oss.
"Did you had sex yesterday?" frågar Louis direkt med ett busigt leénde på läpparna. Jag kollar upp på Niall som bara ler.
"Yes, we did." svarar jag, dels för att bevisa för Niall att jag inte skäms över han och för att de andra skulle ändå fått reda på det för eller senare. 
Alla börjar busvissla och klappa händerna, och jag bara gömmer mig i Niall's famn och känner att mina kinder blir väldigt heta. För att bryta den här pinsamma stunden så frågar Niall om vi ska bege oss till bion. Alla ställer sig upp och så går vi ut. Både Harry och Louis kör så vi delar upp oss i deras bilar. När vi kommer fram till bion så sätter vi oss på en lång rad. Jag sätter mig mellan Niall och Liam, och när reklamerna börjar visas så kommer jag på att jag vet ju inte vilken film vi ska se, så jag frågar Liam. 
"We're gonna see a horror movie."
"What?, You know that I hate it!"
"Yes, but the majority voted for horror movie, sorry."
"Well, then I hope it's not that scary." Efter det fruktansvärda och läskiga filmen så bestämmer vi oss för att gå hem istället för att ta en taxi. Fast på hemvägen så känns det inte riktigt som att Niall är på så bra humör som han va på innan idag. När vi kommer fram till deras hus så frågar jag honom om jag kan sova över hos honom, och han svara ja, men han verkar fortfarande helt deppad och nere. Vi går och lägger oss direkt för alla är supertrötta. När jag och Niall har lagt oss i hans säng så är han fortfarande lite nere, fast jag fattar inte alls varför.
"Niall why are you so down? Ever since the movie you've been all down, and not as happy as you use to be."
"It's nothing, I promise."
"Promise? You know you can say everything to me, I'm here for you."
"Yes, I promise, thanks. Goodnight sweetheart!" säger han och pussar min snabbt på munnen. Jag blundar och tänker att jag måste ta itu med detta imorgon, för något måste det vara, han är ju aldrig så här nere.

 
Förlåt för så himla dålig uppdatering men jag har inte haft tid eller ork!, Men jag hoppas att ni gillat! Kommentera gärna ;) ♥ Förresten ni glömmer väl inte att kolla på killarna ikväll på 'The Olympics Closing Ceremony' där de framträder ? ;)
btw; jag måste bara säga att jag är i sjunde himlen just nu eller ska man kanske säga fortfarande. Jag träffade/såg Olly Murs i förrgår, och jag kan inte tro att det är sant! Jag fick till och med en kram av honom! Det går inte och beskriva hur lycklig jag är!! ;D. Någon mer här som har sett han nu när han är i Sverige? 
Kram!
xoxo
Kommentarer från er Söta Läsare.
Postat av: bea

sååå efterlängtat!!!!!
har också träffat han men fick tyvär ingen kram;)

( I´m sorry for..... you know... )

Svar: så bra!! ;) men en high-five ;)( i understand u, but don't be! )
@1Derfuuuuul

2012-08-12 @ 17:28:10
URL: http://takenbyou.blogg.se
Postat av: :D

meeeeeeeer:D

2012-08-12 @ 20:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus