More Than This. Kap 30.

2012-08-26 | 14:04:20 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
 
 
Har Hänt:
"We wanted to ask you if you would like to go with us?!" frågar han och alla kollar på oss förväntansfullt.
"Omg, YES! ofcourse we want to!" skriker både jag och Bea och attackerar dom med kramar.
"Oh, sweet jesus, that was a very good response, haha." säger Liam. Och vi bara skrattar åt honom.
Jag hoppar nästan på Niall kramar om honom.
"That was a very nice surprise." säger jag och ler så stort jag kan.
"Well, it was good that you liked it."
"Why wouldn't I? It's just mean that I can spend more time with you." Jag lägger mina händer runt hans nacke och tar in han i en kyss.

 
 
 
Noras P.O.V
 
 
 
Jag avslutar kyssen tvärt när jag hör att killarna börjar busvissla. Jag drar tillbaka mitt huvud lite och låter det sedan vila på Niall's bröst medans jag kollar på killarna.
"Uhm.. Get a room!" utbrister då Zayn.
"You're not the one to talk!" säger jag och pekar på honom och Bea. Alla bara skrattar åt oss. Vi snackar lite om resan och så, och de säger att de ska på europa-turné. De ska till alla möjliga länder, de ska först till Italien, sen Paris, o.s.v. Under tiden alla pratar med varandra om turnén så vänder sig Bea till mig.
"Mamma påminde mig att vi har ju skola om två veckor så vi kan inte vara med på hela turnén."
"Oj, det har jag inte haft en tanke på." Jag avbryts av Niall.
"What are you talking about girls?"
"Well, we just realized that we start school in two weeks, so we will not be able to be with you for the whole tour." Och när vi säger det så ser det ut som att allas läppar sjunker ner lite.
"But look on the bright side, we can be with you for almost two weeks!" säger jag och ler. Och då börjar deras mungipor gå upp lite.Vi fortsätter att snacka lite om turnén och hur allt kommer att bli innan det är dags att sova. Jag och Bea bestämmer oss för att stanna hos killarna för vi orkar inte gå hem. Jag och Niall kramar alla godnatt och sedan så går vi in i Niall's sovrum. Jag klär av mig till mina underkläder och sedan kryper jag ner i sängen och väntar på att Niall ska komma tillbaka från badrummet. När han kommer ut från badrummet så bär han endast ett par Calvin Klein kalsonger och jag är tvungen att bita mig i läppen för att lunga ner mig. Jag kollar beundrandes på honom och följer honom med blicken medans han går för att släcka lampan. När han vänder sig om för att gå till sängen så ser han att jag kollar på honom. Han ler stort innan han börjar dansa nån rolig dans. Jag brister ut i skratt.
"Hahaha, Niall what are you doing?" frågar jag emellan skratten.
"Get up here!" säger han med en uppspelt röst.
"You're so crazy!" säger jag samtidigt som jag reser mig upp och går fram till mig. Han tar tag i mina händer och gör någon konstig dans samtidigt som han snurrar runt mig. Han snurrar mig runt mig en sista gång innan han för mig nära honom. Han lägger sina händer på mitt ryggslut samtidigt som jag lägger händer runt hans nacke. Han gungar oss sakta fram och tillbaka samtidigt som han börjar sjunga tyst på 'More Than This'. Jag blundar och lutar mig mot hans nakna bröst och bara njuter av hans himmelska röst. När han avslutar den fina sången så kollar jag upp på honom.
"Your voice is so beautiful. I get goosebumbs."
"Thanks babe." säger han och pussar mig på näsan. Han älskade att göra det, han gjorde det nästan hela tiden. Det är så sött. Han börjar ge mig lätta pussar över hela mitt ansikte och sedan vandrar han ner till min hals, och om jag inte har helt fel så kommer jag nog att ha ett sugmärke imorgon. Han vandrar sedan uppåt igen mot mina läppar och kupar mitt ansikte med hans trygga händer. Han fångar upp min tunga och börjar leka med den.  Efter någon minut av vårt passionerande hångel så släpper vi taget om varandras svullna läppar.
"I love you."
"I love you too babe. Now let's sleep." säger han och sedan utan förvarning så fångar han upp mig och bär mig som en prinsessa till sängen. Han lägger ner mig försiktigt och sedan så lägger han sig tätt brevid mig. Jag vrider mig så att vi nu 'skedar'. Han lägger sina armar runt omkring mig och placerar sina händer på min mage. Han fingar lätt på magen som gör att jag hoppar till lite. Jag kan lungt säga att jag är väldigt kittlig överallt, och då menar jag verkligen kittlig.
"No Niall, you know that I'm ticklish. Put your hands somewhere else." Lättare sagt än gjort så flyttar han sina händer. Fast till mina bröst. 
"Niall, wasn't you that just said we're gonna sleep now?" säger jag med ett leénde på mina läppar. Jag tar tag i hans händer och flätar ihop dom med mina och låter dom vila på sängen.
"Are you happy now?" säger han lite surt, fast jag vet att han bara skojar.
"Haha, yes. Goodnight baby."
"Goodnight my love."
 
När jag vaknar nästa morgon så ligger jag och Niall i samma position som när vi somnade. Fast jag märker att han har släppt taget om mina händer och lagt dom betydligt närmare mina bröst än innan, den skitungen, haha. Jag trasslar försiktigt ut mig ifrån hans varma famn och går till badrummet för att besöka toaletten. När jag kommer ut från badrummet och öppnar dörren försiktigt så ser jag att Niall inte ligger kvar i sängen. Precis när jag ska stänga dörren till badrummet så hoppar Niall fram från bakom dörren. Jag blir helt vettskrämd.
"AAAA!!"
"Did I scared you?"
"If you did!" säger jag och känner att mitt hjärta hoppar några extra slag. Jag har knappast hunnit smälta det innan jag hör massa med steg närma sig. Dörren öppnas och alla killarna plus Bea kommer inrusande. 
"What happend?" frågar Louis.
"Niall scared the hell out of me!" Då skrattar de bara och jag börjar rodna. Jag kollar ner i golvet och det är först då jag märker att jag bara står i mina underkläder. Jag går och ställer mig bakom Niall och hoppar upp på hans rygg.
"Can you guys get out? I have to put on some clothes."
"We can stay." säger Harry med ett flin på läpparna.
"Watch your mouth Hazza!" utbrister Niall. De andra inklusive jag skrattar bara, samtidigt som de går ut från Niall's rum. Jag är precis påväg att hoppa av Niall's rygg när han tar ett hårdare grepp om mig. Han börjar springa runt i hans rum med mig på ryggen och bara klanta sig. Han slänger sedan ner mig på sängen och kollar med lust på mig.
"What?" frågar jag och biter mig i läppen. Han svara inte utan böjer sig genast ner och börjar kyssa mig. Efter ett tag så slääper jag taget och kollar på honom, och det verkar som han vill ha mer.
"Feeling a bit frisky here?"
"I can't help it when you just lie there in your underwear."
"Well then I'll put on some clothes so I don't distract you." säger jag och reser på mig.
"You're attractive no matter what you wear."
"Haha, yes." säger jag sarkastiskt. Jag hittar Niall's 'Free Hugs' tröja på golvet och tar upp den. Jag kollar frågandes på Niall. Han behöver bara nicka för att jag ska förstå. Jag drar den över mitt huvud, och sedan hittar jag ett par mjukisshorts som jag har glömt här någon gång. Niall tar på sig nån enkel vit t-shirt och ett par marinblåa mjukisbyxor. När båda är färdiga så går vi ut till köket för att ta lite frukost. De andra sitter lite blandat, några sitter i soffan och kollar på tv och några sitter vid matbordet och käkar frukost. Jag och Niall gör lite frukost till oss och sedan sätter vi oss tillsammans med Louis och Liam som sitter vid matbordet och käkar frukost tillsammans. Vi pratar lite om vad vi ska göra idag och både Liam och Louis ska spendera dagen med sina flickvänner nu eftersom vi ska iväg för en så lång stund. Jag och Niall bestämmer oss för att åka in till stan för att Niall behövde köpa några nya kläder. Vi käkar upp vår frukost och sedan går vi för att göra oss iordning. Fast eftersom jag inte har mina kläder och mitt smink och sånt så åker vi hem till mitt och Beas hus innan vi åker in till stan.
"What do you think I should wear today?" frågar jag Niall samtidigt som jag  står med mina ögon i garderoben. Jag känner att Niall kommer fram till mig och kramar om mig bakifrån.
"Nothing."
"Niall! I have a feeling that you're very horny today."
"What? I want you."
"Haha, okay. You can have me tonight. We can sleep here."
"Can't wait."
Jag kollar vidare i min garderob och bestämmer mig för att ta en ljusrosa blus och till det ett par ljusa shorts med några nitar på sidan. Jag klär på mig och sedan går jag och sminkar mig lite lätt innan jag och Niall tar på oss våra skor, han sina vita converse och jag mina lila converse. Jag letar upp hans hand och sedan går vi ut och letar efter en taxi. När vi äntligen fått tag på en så åker vi in till stan. När vi kommer fram så kommer det fram fyra tjejer som kan vara kanske 15 år. Dom frågar först Niall om de kan få en autograf och det får de såklart.
"Can we have a picture also!"
"Ofcourse!" säger Niall.
"I can take it." erbjuder jag mig.
"No, we want you to be in it!" säger då en tjej med ett stort leénde.
"Okay," säger jag med ett litet leénde. En av tjejerna frågar en kille på gatan om han kan ta kortet och de ville han gärna. Det säger 'klick' och sedan är det färdigt. Alla kramar om Niall och tackar honom jättemycket innan de nästan springer därifrån.
"They're so nice, your fans!" säger jag till Niall när de har gått.
"Yes, I agree, we have the best fans in the world." Niall flätar ihop sin hand med min och sedan börjar vi gå för att leta efter några kläder till Niall. När han har hittat de han ville ha så frågar han mig om jag skulle köpa något men jag jag säger nej. Men han drar endå med mig in till en affär. Vi kollar runt ett tag, och jag fastnar för ett plagg. Det är en stickad tröja, den är röd och ser jättefin ut. Jag tar med mig den och går in i provrummet. Jag tar på mig den och den passar perfekt. Jag kollar på priset och tappar andan för en sekund. den var skitdyr.
"Nora? Are you done? Can I see?" frågar Niall nyfiket utanför provrummet. Jag drar undan sköljet och snurrar runt ett varv.
"You look stunning babe!"
"Thanks but I can't buy it. It's to expensive."
"I can buy if for you."
"No you can't." säger jag bestämt. Jag drar snabbt igen så att han inte ska hinna svara. Jag byter om och sedan går jag till Niall som sitter och väntar.
"You gonna have it right? I'll pay for you."
"No Niall, you aren't pay for me." Jag går och hänger tillbaka den och sedan vänder jag mig om till Niall som har ett litet busigt leénde på läpparna. 
"What?"
"Nothing."
"Okay, but shall we go to Milkshake City? I'm up for a milkshake."
"Sure." säger han och tar min hand. Vi beställer och sedan sätter vi oss vid ett bord. Vi pratar på för fullt och slörpar upp våra dryckor snabbt. När vi är färdiga så bestämmer vi oss för att åka hem. Vi åker hem till mig och Beas hus och när vi kommer dit så överraskas vi över att alla är där, eller ja inte Liam och Louis för dom är ju med Danielle och Eleanor. Vi sätter oss ner i soffan och så får Niall visa sina kläder som han har köpt.
"Haven't you bought anything Nora?" frågar Zayn sedan.
"Nope, well I found a sweater but it was to expensive."
"Aha, okay."
"Have you guys eaten? I'm starting to get very hungry."
"But Niall you just drank a whole milkshake."
"Can't help it." 
"I don't think we have so much food at home, so we have to go shopping for it."
"I can go." säger Harry.
"Me to." säger Niall snabbt. Niall och Harry går ut till hallen och gör sig iordning och sedan kör de och handlar. Jag,Bea och Zayn som är kvar vi slappar framför tv:n, fast Zayn har också datan i knät. Precis när jag ska fråga om de inte borde vara hemma snart så öppnas ytterdörren.
"Hey!" ropar dom från hallen. Vi ropar hej tillbaka och så hör vi att de håller på att stöka i köket och jag förmodar att de packar upp varorna. Efter ett tag så kommer Niall till mig och kysser mig lätt på mina läppar.
"Should I help cooking?"
"Only if you want to." Jag reser mig upp och går tillsammans med Niall till köket. Där ser vi Harry stå och laga mat för fulla muggar. Jag går fram till honom.
"Can I help the chef with something?" frågar jag honom men det enda jag får som svar är;
"GET OUT OF MY KITCHEN!!" Jag bara skrattar åt honom och går tillbaka till vardagsrummet. När maten är färdig så sätter vi oss vid bordet och äter. När vi har ätit upp så går jag in på mitt rum för att sätta min telefon på laddning. Men när jag kommer in på rummet så får jag en överraskning. Jag går fram till sängen där jag ser den röda stickade tröjan som jag provade i affären tidigare idag. På tröjan ligger det är liten lapp. Jag tar upp den och läser den.
 
'Hello babe!
I know you didn't wanted me to buy it for you, but I couldn't not do it because you looked so beautiful in it, and you seemed to love it so much. Please don't hate me.
Love you with all my heart xxxx' 
 
Jag ler som en fåne genom hela lappen och när jag har läst färdigt den så känner jag ett par starka armar runt mig.
"Do you hate me?" frågar han lite försiktigt. Jag vänder mig om och kollar djupt in i hans havsblåa ögon.
"No silly! I love you!"
"Haha, good, I love you too."
"But just don't make this a habit."
"I can't promise you that." Han pussar mig på näsan och sedan snurrar han runt mig.
"Try it on now!"
"Okay, I will!" Jag tar på mig den och kollar mig i spegeln. Niall lägger sina händer på mina höfter och lutar sin haka på min axel.
"You look absolutely gorgeous babe!"
"Thanks Niall!" Jag pussar honom på kinden och sedan går vi ut till de andra.

 
Väldigt långt kapitel enligt mig själv. :) Nu vill jag vet vad ni vill läsa, och jag vill gärna ha svar! Vill ni ha drama? Vill ni ha mycket 'dirty' eller mindre 'dirty', vad vill ni läsa? säg vad du vill! så blir jag jätteglad :)
Kram!
xoxo
 
Kommentarer från er Söta Läsare.
Postat av: bea

suuuupppper braaa!!
det är jätte bra men lite drama skulle ju aldrig skada ;)

Svar: tack!!! :) okay tack för att du säger till! ;) <3
@1Derfuuuuul

2012-08-26 @ 21:23:29
URL: http://takenbyou.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus