More Than This. Kap 42.

2012-10-07 | 18:52:50 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Har Hänt:
"You sound so beautiful when you talk swedish."
"Haha, tack." säger jag och ler stort mot han. Jag kryper närmre honom och lägger mig brevid honom.
"But at the same time it sounds weird to hear you speak a whole other language. Cause I'm so used to hear you speak english."
"Haha, I know. I have a friend at home that talks spanish at home."
"Okay." säger han och ler. Han kollar mig sedan i ögonen och tar bak en slinga hår bakom örat.
"You are so beautiful." säger han och börjar sedan placera lätta kyssar på min hals. Vi snurrar ett halvt varv så jag ligger ovanpå honom och sedan drar jag in honom i en passionerad kyss.

 
 
Noras P.O.V.
 
 
"I'm gonna miss you so much." viskar jag tyst.
"I'm gonna miss you to babe." Jag och Niall står och kramar om varandra på flygplatsen. Jag och Bea måste åka hem för vi ska ju börja skolan. Det har varit en helt underbar tid med killarna nu på deras turné. Vi har haft superkul med dom och det känns så sorgligt att behöva lämna det roliga, och att jag måste lämna min underbara pojkvän, känns helt tomt.
"I don't wanna leave. I'm not gonna be able to be without you for two weeks."
"I know, it's gonna be hard for both of us. But we're gonna make it work. Right?" säger han och ler lite svagt mot mig.
"Yeah ofcourse we're gonna make it work." Han lutar sig ner, placerar sina händer på mina kinder och låter hans läppar möta mina. Under vår kyss så hör vi från högtalaren att det är sista utropet för vårat flyg.
"I love you."
"I love you to my princess." Han kysser mig nätt igen innan våra händer släpper taget om varandra.
"Text me when you've landed."
"Ofcourse, bye baby!" Jag tar Beas hand och vinkar hejdå till killarna, och sedan går vi på planet. Vi letar direkt upp våra platser och sätter oss tillrätta.
"Puh. Herregud jag saknar dom redan."
"Jag med. Det är helt sjukt hur mycket man kan älska fem personer så mycket som vi gör."
Jag pluggar sedan in mina hörlurar i mina öron och sätter på Olly Murs. Jag älskar han och hans musik. Han är så grymt duktig och jag har alltid lyssnat på hans musik.
Jag lutar mig tillbaka i stolen och blundar och njuter av musiken i mina öron.
När vi har kommit fram till London och in på flygplatsen så smsar jag Niall direkt.
 
' Hello baby! We just arrived in London. Miss you already.
What u up to?
Kisses xxx '
 
Jag och Bea går och tar våra väskor och sedan går vi ut på Londons gator för att hitta en taxi. Under tiden vi försöker få tag på en taxi så märker vi att det är några paprazzi's här och där. Jag och Bea bara ger varandra en blick, som betyder att vi skiter i att dom är här, vi gör det vi skulle göra även om de inte hade varit här. Vi får tag i en taxi efter en stund som kör oss hem till vårt hus.
"Herregud, det känns som det var en evighet sen vi var här inne." utbrister jag när vi kommer in i vår lägenhet.
"Ja, även fast vi bara har varit borta i två veckor." Vi går in med alla våra saker på våra rum och när jag ska byta om så ser jag Niall's 'Free Hugs' tisha ligga slängd på golvet. Han har nog glömt den här nån gång. Jag bestämmer mig för att ta den på mig, så jag åtminstonde kan känna hans doft. Jag drar upp den till näsan och tar ett djupt andetag och känner hans underbara och välkännande doft. Jag tar på mig ett par mjukisshorts och sedan går jag ut till vardagsrummet där Bea redan sitter och kollar på en film.
"Jag kan inte fatta att vi ska börja i skolan här i London imorgon."
"Inte jag heller, det har varit vår dröm ända sedan vi kunde tänka och nu, imorgon uppfylls den. Det är helt sjukt."
"Mm, förresten glöm inte att sätta alarm. Det hade inte varit så bra att komma för sent första skoldagen."
Vi kramar om varandra innan vi beger oss in till våra sovrum. Jag tar av mig shortsen, mina strumpor och min bh men låter Niall's tröja sitta på. Jag kryper ner under täcket och sträcker mig till mobilen som ligger på nattduksbordet. Det första jag gör är att sätta alarm så jag inte försover mig imorgon. När jag är färdig med det så skickar jag snabbt iväg ett godnatt-sms till Niall och sedan så sluter jag mina ögon i ett försök att somna inför morgondagen.
 
Jag vaknar upp av mitt alarm och det är då jag kommer ihåg att jag har ju fortfarande 'One Thing' som alarm. Jag stänger av alarmet och sedan sätter jag mig trött upp i sängen. Jag tar på mig min sköna rosa froté-morgonrock och sedan går jag uppför trappen för att se om Bea har vaknat till liv. Jag öppnar dörren försiktigt och kollar in i det mörka rummet. Jag kan se att hon har vaknat till av hennes alarm, fast jag bestämmer mig för att hon inte behöver någon snooze idag. Jag springer fram till hennes säng och hoppar i den.
"It's time to get up in the morning, in the morning!" skriker jag samtidigt som jag hoppar runt i sängen.
"Uhh.." pustar hon bara. Jag hoppar en sista gång och sätter mig sedan ner brevid henne.
"Nervös inför första dagen?"
"Skojar du?" Lite morgonsur här kanske. Men jag bara skrattar åt henne. Jag går ut från rummet och går ner till köket för att göra lite frukost till oss. När jag nästan är färdig med det så kommer Bea ner i sin pyjamas. Hon sätter sig vid bordet samtidigt som jag tar fram det sista. Vi äter trött upp våran frukost och sedan börjar vi göra oss iordning. Jag tar på mig ett par ljusbruna byxor och till det en jeansskjorta. Lagom fint och lagom sofistikerat. Jag sätter på locktångenmedans jag sminkar mig lätt och när jag är färdig så så tar jag locktången och gör några få lockar här och där så det ska se lite naturligt ut. Jag tar min bruna väska och packar i allt jag kan behöva. När jag är färdig så går jag ut i hallen och knyter mina vita låga converse och sedan väntar jag på Bea. Efter fem minuter av väntande så kommer hon ner i trappen. Hon har på sig en ljusblå blus och ett par svart byxor till det. När jag ser att hon är barfota så tänker jag att hon kommer nog ha sina söta ballerinas med rosett på. Hon är verkligen superfin.
Hon tar på sig sina ballerinas, som jag trodde, och sedan så går låser vi dörren. Vi har väldigt mycket tur att skolan vi ska gå på ligger nära så vi slipper åka nån skolbuss eller cykla. Jag är inte ett så stort fan av att cykla och speciellt inte där det är mycket bilar och mycket liv. Vi går en stund och när vi kommer fram så blir vi helt överraskade. Skolan är superstor. Det första jag tänker på är hur i helskotta ska man kunna hitta sig fram här? Det är i alla fall tur att jag inte är här själv och att jag har Bea vid min sida. Vi går fram till entrén eller vad man ska säga och sedan försöker vi hitta rektorns rum. Efter mycket letande så hittar vi äntligen rektorns rum. Vi knackar försiktigt på och öppnar dörren sakta.
"Hello. We are the new students here."
"Hello. Oh, I see. Are your names Nora and Beatrice?"
"Yes." svarar Bea artigt.
"Well, then I have to give you your schedules." säger han och ler mot oss.
"Your first lesson will be English with Mr. White. You can see on the schedules where the classrooms are."
"And if you need help or anything else just ask."
"Okay, thank you." säger jag och sedan går jag och Bea ut ur rummet.
"Han verkade ju trevlig."
"Haha, japp." Vi kollar på schemat för att se vilket klassrum engelskan är i, och det är i klassrum 4 på våning tre. Alltså högsta våningen. Under tiden vi försöker hitta trappan och vägen till klassrummet så märker jag att det är väldigt mycket folk som stirrar på oss och viskar lite.
"Varför stirrar alla på oss?" viskar jag till Bea. Egentligen behöver jag inte viska för ingen annan här kan svenska, men jag gör det endå.
"Hallå? Vi är tillsammans med två killar i ett världens kändaste pojkband."
"Juste.." skrattar jag lite.
Vi hittar till trapporna och går upp för dom, hela vägen upp till högsta våningen. När vi väl kommer upp så är det lätt att hitta, för alla klassrum är numrerade efter sifferordning, så när vi kommer till klassrum 4 så stannar vi upp.
"Nu kör vi."
"Yes, nu kickar vi some ass här och visar vad vi går för." Bea öppnar dörren och går in först. När jag med har kommit in så ser jag alla blickar mot oss. Hur pinsamt är inte detta. Mr. White hostar till lite gör en gest som visar att vi ska komma fram till honom. Vi går med snabba steg till han och ställer oss en bit från han.
"So, class, this is our new students. And I'm gonna let them introduce themselves." säger han och kollar vänligt på oss. Bea kollar också snabbt på mig och jag ser tydligt på henne och hennes kroppspråk att hon ber mig att börja. Jag kollar ut över klassen och börjar.
"My name is Nora. I'm best frind with her." säger jag och gör en gest mot Bea.
"I'm from a little town in Sweden, I love football, and listen to music."
 Jag puttar till Bea lite i sidan för att hon ska börja prata.
"Hmh." hostar hon lite och sedan börjar hon.
"My name is Beatrice, but everyone calls me Bea. I'm from the same town as Nora, I love fotball and partying."
"Okay thank you. Now, class do you have any questions for the girls?" frågar Mr. White och blickar ut över klassen. Efter någon sekund så räcker en kille upp handen.
"Yes, Taylor?"
"Are you good at football?" frågar han med en söt accent.
"Pretty good I think." säger jag och ler mot han.
"Anyone else have a question?"
"I have one Mr. White." säger en tjej i mitten med en lite kaxig röst.
"Okay, Becky."
"How often do you have sex with your boyfriends?" Jag blir helt ställd av frågan och jag ser att Mr. White blir lite chockad han också.
"Becky, you can ask such things." säger han strängt och kollar på Becky. Hon kollar bara på mig med en tror-att-hon-är-cool-look och frågar igen.
"No comment." säger jag bara tillbaka till henne. Då ser jag att hon lutar sig framåt och viskar något i tjejens öra som gör att båda börjar skratta. Redan nu känner jag på mig att detta kommer inte att bli ett lätt år med att döma på hennes attityd.
"Girls, you can take a seat at the back behind Taylor." säger Mr. White och gestikulerar till längst bak i klassrummet. Vi går och sätter oss och andas ut medans Mr. White börjar prata om vad som ska göras idag. Då lutar sig Taylor tillbaka och viskar till mig.
"Don't care about Becky, all she wants is to shine."
"Haha, okay, thanks for the warning." viskar jag tillbaka och sedan kollar jag fram på tavlan.
 
~
 
"Herregud, vi har klarat av första skoldagen nu." pustar jag ut när vi kommer ut från skolan.
"Fast det var inte lätt. Du skämde ju ut mig direkt också."
"Vadå?"
"I'm best friend with her." säger hon och låtsas att hon är mig.
"Ja, kanske lite då. Men det var inte värre än Becky och hennes fråga!"
"Gah, jag hatar redan hon. Sån jäkla wannabe."
"Mhm."
"Fast Taylor verkade supersnäll!"
"Ja, det gjorde han verkligen!" Vi pratar om hela skoldagen under tiden vi går hem.
När vi kommer hem så dukar vi fram lite fika och äter och slappnar av lite efter den första och väldigt nervösa skoldagen. Helt plötsligt så ringer det på dörren och jag och Bea tittar på varandra med en förvånad blick. Vem kan det va? Killarna och alla dom är ju borta. Jag ställer mig och går till dörren. Jag kollar först i kikhålet. Det ser ju nästan ut som min mormor. Jag kan inte tro mina ögon. Jag öppnar dörren och tittar på henne.
"Är det du mormor?"

 
 
Tadaa!!
Kram!
xoxo
Kommentarer från er Söta Läsare.
Postat av: Bea

Grandmaaaa haha!!!!!! :) kisses xxx

Svar: haha!! :)))))kisses xxx
@1Derfuuuuul

2012-10-07 @ 19:42:49
URL: http://takenbyou.blogg.se
Postat av: Tilde

Åh vad bra!!

Svar: tack så jättemycket! :)))))
@1Derfuuuuul

2012-10-07 @ 19:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus